Drar till Stockholm imorgon!

Ja hejhej! Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar, men det är ju faktiskt sommarlov!
Men under dessa dagar har det ju hänt mycket. Tragiskt det som hände i Norge.

Men imorgon så åker jag till Stockholm. Vi ska vara där tills på onsdag och sedan på torsdag kommer Emma och kanske Johan och sover här. Så ingen bloggning förrän kanske till helgen?
I Stockholm ska vi gå på Grönalund, Skansen och andra roliga saker. Också måste vi såklart äta på mitt favorit ställe, taco bar! Har inte så mycket att tilläga. Take care!












Vill bara säga hur mycket jag saknar min lilla pärla!:( Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. Älskar dig. ♥

Nytt !

Ja okej jag skrev ett nytt inlägg på dirrekten. Shame on me. Men jag ville bara visa en av de två tröjorna jag köpte idag när jag och Maaha var på bio. Filmen sög helt enkelt, bortkastade pengar. Inte värd att se altså!


RAMONES TRÖJA ♥♥♥♥♥ hm 149:-

Sedan så köpte jag en t-shirt på jc för 79:- som det står OMG! på. Sedan så fick jag och Elin ett par shorts av grannen också. Tack så mycket. :)


Okej när jag ändå bloggar och det är ett sjuk långt inlägg kan jag ju bara säga att jag är sjukt suger på att tona håret röttbrunt. Jag picnica en bild förut. Nej nu ska jag läsa bloggar och sedan gå och lägga mig, klockan är ju faktisk över 12. ;) Take care, igen!


Vad tycks? Sådär hade jag typ tänk mig. ;)




Skara inlägg!

Nej nu tänkte jag blogga om dagarna i skara och sedan på slutet dela upp bilderna i fyra olika "rubriker".

Måndag: Okej. Vi åkte från plutt Kil någonstan runt kvart i nio. Sen åkte vi ungefär en och en halv timma innan vi stannade och rasta. Sen så åkte vi den sista biten, ungeför en halvtimma och sen var vi framme. Vi åkte inte till hotellet på direkten, för vi skulle inte få rummen förän två och klockan var väll runt halv 12/12. Så vi åkte till Julahuset. Där fanns det 5 butiker. Jula, en inte så bra soprtbutik, en djurbutik med mest hästsaker, m-huset och city gross. Kul. Man vi gick in i alla affärer och jag och Maja gick nästan vilse inne på Jula. Haha, det var kul det. Sen efter det så åkte vi till Skara sommarland för vi trodde att det skulle vara ett shoppingcenter där, Köpstaden eller något, men det var stängt. Då blev Maja och jag ledsna. Men då åkte vi till hotellet ändå och vi fick våra rum lite tidigare. Det var ett rätt mysigt rum, men super duper varmt! När Maja och jag nästan hade gått vilsna på hotelet så gick vi och kolla på en kyrka som låg typ 200 meter bort och sen åt vi på donken. Sen efetr det så åkte jag, Maja, mamma, Katarina (majas mamma) och Karolina (majas syster) till Skövde och shoppa. Elin följde inte med bara för då var ju tvugna att ta en till bil och papporna ville ju inte med så hon offrade sig. ;) Jag köpte lite saker där, visar i slutet av inlägget, och sen åkte vi till hotellet. Jag och Maja gick ner på "stan" i Skara och köpte slushe! Musm! Sen gick vi på en resturan som hete Mangos och åt. Det tog ca en timma för oss att få ut maten. Jag menar, det kanske var 12 personer allt som allt på resturangen. Sen till hotellet och efter ett tag var det dags att sova. Så himla varmt det var altså! Jag var verkligen super varm!

Tisdag: Jag, Maja och Karro skulle ta ett morgonpass på gymmet som fanns på hotellet innan frukosten så vi gymma i ca 15. Sen efter frukosten så begav vi oss till Skara sommarland!!!!! När vi kom in började jag med att kolla på när Elin och Maja åkte spinner och sedan tranan. Sen gick jag, elin, karro och maja och åkte go kart. Så himla kul! Sen gick vi till tivolit och vid 12 åt vi. Vi han precis ta vår mat, för vi åt tacco buffé innan det börja regna lite så alla andra på sommarlandet också skulle äta. Efter vi hade ätit så badade vi. Det var jätte kul. Maja och jag åkte Naygara (stavning) typ 6 gånger och och va i vågpoolen och andra pooler. Vi är lite fega av oss kanske när det gäller vatten atraktioner men vi hade jätte kul iaf. Sen bytte vi om och åkte lite mer karuseller. Föresten så åkte jag en riktig bergodalbana också. Gruvbanan. Sen så skulle jag, karro och katarina gå och åka go kart igen innan vi skulle gå men när vi kom fram var det jätte lång kö så vi gjorde det inte. Men när vi kom till de andra så stog Elin och Maja i kö till spinner så jag gick och ställde mig hos dom. Jag var jätte rädd och när jag sätter vi i själva vagnen lurar killen som kollar att bälterna och allt sitter bra mig.
Jag: Sitter den här hårt nog?
Han: Nej den sitter jätte löst.
*spänner hårdare*
Jag: Nu då?
Han: Ja den där sitter förtfarande jätte löst.
*Jag fåt typ halv panik för jag kan inte klämma ner den mer*
Han: Jag skojja, den sitter som berget!! Försök at tdra upp den.
Jag  testa och den gick inte upp. Hahahaha, gud vad rädd jag blev. Sen köpte vi sockervadd.
Sen åkte vi hem till hotellet från sommarland och vila lite. Sen så var vi tvugna att gå och äta för stor syrrorna skulle på sista harry potter delen på en bio i skara. Så anders (majas pappa), mamma, pappa, elin, jah och maja åt på en pizzeria och katarina och karro på hotellet. Efter det gick jag, elin och Maja lite tidigare till hotellrummet och när vi hade kommit fram så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner, så mamma, pappa och anders blev kvar på pizzerian. Ungefär efter 30 min så gick jag och maja ner till gymmet och gymma i 1 och en halv timma. Vi "gick" i trappor i 20 min. Cykla i 10. Stretcha och gjorde magövningar ett tag och sprang på springband i 30 min. Det var jätte kul . efter det var jag helt slut! Jag somnade tidigt den dagen!

Onsdag: Vaknade, frukost och packa iordning. Sen åkte vi till julahuset och jag och maja köpte lite saker på jula. Sen åkte vi till en kloster kyrka och sen åkte vi hem.
Det var en jätte rolig resa som jag gärna gör om. JAg vill iaf till Skara sommarland igen! Nej nu ska jag lägga upp bilder.

Första dagen:

 
Lite av gymmet.                              Utsikt från ett fönster på hotellet.

 
MIN MAAAAAAAAAAAAAHA ! :D (maja då, men jag kallar henne maha)

 
Kyrka vid hotellet.


Jag och Maja.

 
Maaaaha                                      Jag


Vi tände ljus i kyrkan.


Jag och maaahha. ♥

 
Slushie :D                                    Maahhaa

Andra dagen:


Tranan

 
Go kart !                                      Jag har den andra gröna bilden. ;)


Maja ligger först, sen kommer jag, karro och elin sist i den gula bilen. ;)

 
Elin och karro.                              Maha och jag i naygara.


anders, pappa, jag, maja och lite annat folk i vågpoolen. ;)


Pappa och jag i naygara

 
SOCKERVADD!

Sista dagen:



 

 
Kloster kyrka

 
Fönster i kyrkan.                           Jag tror det är Birger Jarl.

 


Så som de tror att klostret såg ut.

 
Kata och någon annan. Ni kanske inte vill se gamla skelett från utgrävningen men det var så frästande att ta kort på. (A)


Mammi och Katarina.


"Semestergänget" + mammi då, som tar kort. ;)

Köpt:
Från ginatricot.
 
Kjolbyxor, linne, 49 :- st.               49:- tror jag. ;)


Halsband 45:-

 
Byxkjol från hm 30:-                    Tröja från jc 60:-


Plånbok Indiska 36:- tror jag.

 
Din sko. 149:-                              Mamma köpte dessa. 99:-

Från jula


 



100 euro servetter 9:-
3 st tatueringar 5:- st
Nalle Puh hörlurar 50:-

Okej det där sista från jula kanske inte var särskilt nödvändigt men hur ofta torkar man upp colan man spillde ut med en 100 euro sedel? Eller hur länge sedan var det inte man hade sånadär tatueringar eller hur söta var inte hörlurarna?!

Rätt lång inlägg blev det, men jag var bara tvungen. Take care!

Ge mig, ge mig, ge mig, nån, snälla?!

 

 





Hur snyggt är det inte med fjäder extensions?!!!! Jag skulle såååå vilja ha det. Det hoppar upp på min önskelista, högt upp!


Bad teacher!

Hellu! Igår kom jag ju hem från Skara. Det var verkligen super awesome! Jag kommer nog blogga mer om Skara imorgon eller någon annan dag och lägga upp bilder men inte nu för och ca 2 timmar drar jag in till stan på bio med världens bästaste Maja. ♥ Vi ska se på bad teacher. Den verkar ju rolig. Klockan halv sju börjar den, men vi vill va lite i stan innan så. Nej nu ska jag faktiskt ta och kolla facebook. Ha det bra, take care!





Föresten ni vet vattenkamereran, Kodak, som jag skrev ett inlägg om. Den fanns inte. Lite dålig stil av dem att inte skriva det tidgare. Fick ett mail på onsdagen. Riktigt sur blev jag faktiskt!

Imorgon bär det av. Jag taggar !

Jo som rubriken säger och som ni vet så bär det av imorgon. Runt halv nio, nio åker vi. Jag taggar just nu framför den stationära datorn med ramones låtar. Jag har nyss laddat in nya låtar i min mp3. Sen så måste jag göra klart bilbingot, duscha, måla naglarna och packa klart min lilla väska. Och alla kläder måste jag ju packa också. Som ett plus på allt är det en film på trean klockan nio som jag vill se. Systrar i jeans - andra sommaren. En av mina favorit skådespelerskor, Blake Livley som spelar Serena Van Der Woodsen i gossip girl är med i den. Och det passar ju perfekt att lägga sig och kolla film innan man ska sova. Nej nu ska jag kolla facebook och några bloggar innan jag ska sätta mig och äta och sedan göra allt det där. Jag kommer inte blogga något mer förän tidigast på onsdag kväll men ni får ha det så bra! Och jag ska försöka ta mycket bilder och lägga upp dem sen. Take care and have fun!


Bild från förra året när vi åkte buss från göteborg för att sedan byta till tåg hem till lilla kil. ♥

zzZZzzzZZZzz--


nu drar jag och min zebra och gnuggar gaddarna och lägger oss och sover. trött är jag! jag har mycket att fixa imorgon. godnatt och take care!

Trött jao!

Hej hej. Jag starde med att ta en springtur på höjde med pappi. 2,5 km. Sen duschade jag och gjorde iordning mig. Efter det kom Tina. Vi kollade på gossip girl och spela badminton ungeför hela dagen. Och nu på kvällen, ungefär tio i åtta, kom elin hem. Jag har verkligen saknat henne! Jag gjorde mat till oss, vi åt och sen plockade jag bort. Efter det så såg vi på 2 avsnitt av how I Meet Your Mother. Sen kom mamma och pappa hem från lysvik. Dem var där på ett, tja ska vi kalla det kalas? Jag följde inte med för jag ville vara hemma när elin kom hem. ♥

Imorse började jag planera lita vad jag ska ha med mig till Skara. Jag packar ju imorgon och åker på måndag. Nu längtar jag verkligen!!!!!! Vi är ju där måndag, tisdag och onsdag så då blir det inge bloggning. Det ´kanske inte blir det imorgon häller, det beror på. Men jag tror att jag får tid att göra ett litet inlägg när jag laddar min mp3 och pumpar in ny musik i den. Jag ska även vara med Maja ett tag imorgon. Vi ska fixa iordning en super duper skiva som vi ska lyssna på undertiden vi åker bil. Lite musik skadar väll aldrig? Vi ska ju få åka i samma bil hela vägen, lyckliga! Pappa har laddat hem lite ny musik så. ;) Sen måste jag ju ladda kamera batteriet, ladda mobilen, köpa godis och dricka  , måla naglarna rosa, göra klart bilbingot och lite mer saker. Jaja, nejnej. Nu ska jag kolla lite på bloggar, kanske kolla facebook och sånt. Är det bara jag som har börjat tyckt att facebook är riktigt tråkigt? Take care!


bild från arkiver. förra året vid fryken <3

Juste !

Denna goding blir snart min! En kompakt vattenkamera. Billig och verkade super bra! Hoppas jag får den när jag kommer hem från skara.


Har aldrig haft en Kodak kamera. Ska bli spännande!

Utmattad efter 3 dagar med kusinerna!

Hej igen! Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag som över med Maja tisdag till onsdag och sen på onsdagen åkte jag till moster och sov där i två nätter och och hem runt halv fem idag? Då så hjälpte jag pappa att gödsla gräsmattan och sen så var jag med Tina. Vi såg på gossip girl. Vid 20 över sju, kanske?, så skulle hon hem. Då blev det mat och efter det kolla jag på tv och sen hamnade jag här.
Jag är helt utmattad efter dagarna med mina kusiner. Vi badade, spela minigolf, bakade och massa mer. Det är verkligen inte en lugn stund när man är med dem. Speciellt inte med Emma. Johan är en aning lugnare.

Just nu sitter jag och myser med mamma och pappa i tv rummet och dippar chips med dipp.
Idag är det även bara 3 dagar kvar tills vi sticker till Skara med fam. Schagerström. Jag längtar så himla mycket. Jag ska nog börja små packa imorgon. Jag och Maja ska få åka i samma bil också. KUL!
Nej nu ska jag kolla facebook. Jag lägger jämt snabbt upp en bild på tårtan jag och Emma bakade förut. Det får bli en mobilbild, för jag orkar inte hämta kameran. Och några andra bilder. ;) Take care


Marängbotten, grädde, banan. Marängbotten, grädde, banan. Marängbotten, grädde, banan. Marängbotten, grädde, jordgubbar. Hihi. ;)


Jag och Maja på skara. Min paint skills kommer fram då och då...


nej nu fåre vara bra !

nu har ´jag suttit framför datan i typ två timmar, inte okej !  Nu ska jag bara lyssna klar på ramones låten och sen stänga av för att gå och hade mys med mammi. ♥
Take care !



Ni kan ju lyssna på låten undertiden ;)

+ - = ?

Hellu allihoppa! Ligger här i soffan och lyssnar på Ramones. Dom är faktiskt helt ok bok! Min favorit låt hit tills är Sheena Is A Punk Rocker. Den svänger gött må jag säga.



Idag så vart jag, mamma, Elin och Timmie i Charlottenberg. Först var vi till deras lilla mini pini zoo. Fanns mest ormar, spindlar, groder, sköldpaddor, apor, krokodiler och sånt där. Men det fanns även flyg ekorrar, lemurer och näsbjörnar. Dom var helt super gulliga! Sen så åkte vi och shoppa. Jag köpte bara en luvtröja från cubus för 124 kr. Helt värd! Sen kom vi väll hem runt tjugo över fem och då såg jag på Harry Potter och Fenixorden. Sen så åt vi kvällsmat. Efter det spela jag och mamma lite baddi och sen tja, hamnade jag väll här antar jag? Imorgon blir det nog att va med Tina. Kanske drar och badar om det blir fint? Aja, take care!

AMAZING !

Hejhej.
Onsdagen och torsdagen var två helt amazinga dagar med min allra bästa vän Maja! Vi hade jätte jätte kul, ett par riktiga bästis dagar.
I onsdags så var vi in till stan. Jag köpte en hatt på åhlens och en super snygg t-shirt typ på monki. Kanske kommer bilder någon annan dag. Sen så när vi kom hem körde vi lite mario hemma hos mig när vi vänta på mamma och när hon kom hem följde hon med oss och hyrde film. Vi hyrde Trassel. Den var faktiskt rätt bra. Efter det så åkte vi hem till Maja. Där, om jag minns rätt, satte vi upp tältet och sen åkte vi ner till fryken baden. Vi där i ca en timme och sen så åkte vi hem och åt och sånt. När vi var klara så gick vi ut till tältet och där spelade vi spel och sen somnade vi.
Igår så vaknade vi kanske runt tjugo över tio. Då plocka vi ut ur tältet och sen så plocka vi även ihop tältet och allt detta på bara en halvtimma. Rekord! ;) Sen åt vi frukost. Efter det så åkte vi hem till mig och planera lite av semestern. Det är ju faktiskt bara en vecka och 2 dagar kvar typ. Jag lääääääääääääääääängtar! Sen så bakade vi subway kakor och så såg vi på Percy Jacksson. Den var faktiskt riktigt bra! Sen efter det spela vi litte badminton som vi även hade gjort hemma hos Maja och sen ringde vi hennes mamma och frågade om hos ville skjutsa oss till fryken baden och det ville hon. Vi var vid fryken baden i ungefär två timmar. Sen åkte vi hem till mig och vid 20 över sju åkte Maja hem. Då minns jag faktiskt inte vad jag gjorde.
Idag skulle jag ha vart med Sofia Bönstrom men hon kunde inte så jag satte mig framför tv:n ist och vilken tur jag hade! Det var ju en shoppaholics bekännelser på Canal+First. Sen så nu väntar jag på att Elin och Timmie ska bli färdiga med maten för jag är rätt hungrig. Sene får vi se vad det blir. Hade bra! Take care!











Lite gamla bilder på mig och Maja gooos ♥


Ska ut och springa.

Sticker ut och springer nu. Typ 2 km får räcka för idag. Klockan är ju ändå 10 över nio. Ja, jag orkar faktiskt inte skriva mer om idag. Take care!


Ny header, ponny meating, badminton och snart mat!

Hej. Jag satte nyss in en ny header. Vad säger ni om den? Enkel och sånt, precis som jag vill ha den. Jag kommer nog behålla den ett tag tror jag.


Sen tidigare idag så var jag i stallet på ponny meating. Jag stog i caffeterian från klockan halv åtta på morgonen till tio och sedan tolv till två. Båda passen stog jag med min älskade syster och på det första passet stog även Karro med oss. Sen vid ja kanske tre kom pappa och hämta mig och elin.
När jag kom hem så satte jag mig och kollade på Lilla Jönssonligan-kornflakes cuppen som var på SF kanalen. Jag hade faktiskt aldrig sett hela. Sen kom mamma och sen så runt kanske halv sex satte vi upp badminton nätet som papppa hade tagit ner när han klippte gräset ooch sen så köra mamma, pappa, Elin och jag en match. Parents vs Kids. Jag måste tyvärr säga att mamma och pappa vann. :( Men nästa gång tar vi dom!
Snart så är det ju mat. Sen så ska jag tvätta mitt löshår. Fick lust att ha på mig det imorgon så jag tänkte tvätta igenom det. Sen så kommer ju Elins kompis Timmie imorgon. Hon stannar tills nästa måndag. Hon kommer från Varberg.

Nej nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag ju kika litte på Sunes sommar som står på på tvn. Take care!


Jag och Elin på midsommar.

bad behaviour <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Åh hejsvej ! Sitter och lyssnar på musik och ska nog kolla lite på kläder, suprise? ;) Nästa helg ska jag ju till charlottenberg så då får jag väll med mig något.
Idag har inte gjort så mycket sen jag blogga sist. Jag och pappa tog en cykeltur ner till pekås och handla lite och sånt. Sen så köpte jag lite godis också. Sen så sydde jag en klänning också, men jag faila lite och sydde fel på några ställen. Sen ikväll ska jag bara softa och sånt. BLir väll att lägga sig tidigt när man ska upp 6 imorgon.

Efetrsom jag inte har så mycket kan jag ju skriva lite saker jag ska fixa/göra/bli i sommar!

*Färga om mitt löshår.
*Köpa färgglada clips.
*Bli bättre på att sy.
*Bli riktigt brun!
*Lära mig mer låtar på gitarr.

Nej nu tänkte jag slänga in en av mina favorit låta. TAke care !



Musik, lilla jönsonligan och pappa!

HEjsna. Klockan är 11.11 och just nu får jag slå Tina. Om ni ville veta då. ;)
Jag sitter just nu och kollar på Lilla Jönssonligan på styva linan och lyssnar på musik! Dom sa att det skulle bli fint idag på vädret igår men jag tycker inte det är npgot toppenväder direkt. Då äre faktiskt okej att sitta inne. Jag är ensam hemma med pappa FYI.
NEj jag ska nog byta header. Bara göra en enkle utan några bilder på mig tror jag. Jag måste ta nya och sånt. Vi får se. Take care !


vår fina och inte alls snea midsommar stång ! :D


elin och min underbart goda muffins med sylt innuti!

RSS 2.0