Godnatt ;)

Jag tänkte bara säga lite kort om dagen innan jag stänger av datan och ska gå och läsa.!
Jo idag var det ju skola som vanligt. Fast på franskan så jobba vi inte utan vi gick till sannerudsvallen och kollade på när kill-skollaget i fotboll spelade. Det var gött! Sen så vid maten så skulle det ju bli potatisbullar men det fanns inga kvar när jag kom fram så jag tog 5 stycken små stekta potatisbitar och tvingade i mig och efter det så gick jag och köpte en baugett. Sen på slöjden när jag skulle sy på mitt ena hantag på min påse som jag gör så sydde jag utan tråd. Så smart är jag. ! ;D Sen så var det ju bara engelska och matte kvar på dagen och sen så slutade vi. Då var jag med Clara och Tina och vi gjorde chokladdoppade popcorn. Fast chokladdoppade vet jag väll inte om dem va, men en aning gött var det iaf. Sen åkte jag hem och nu ska jag läsa. Godnatt ♥



en av flera bilder från i lördags.


Snabbt inlägg blir det nu ;)

Hejsan. Jag har inte så mycket lust att skriva i bloggen såhär på kvällen för jag är riktigt trött, men det kliade i fingrarna så jag är tvungen att skriva av mig lite i ett kort inlägg som kommer sammanfatta dagen! :)
Jo imorse så väckte pappa mig vid 10. Jag gick upp och åt frukost. Sen så la jag mig i sängen igen och såg på tv. Sen efter ett tag så åkte mamma till stallet för hon skulle hjälpa till med en tävling, så efter det så gick jag upp och borsta tänderna. Sen så gjorde jag iordning mig. Och sen började jag städa. Ja, jag tycker verkligen inte om det, men mitt rum behövdes städas och jag blev mycket nöjd med resultatet. Efter det satt jag vi datan ett långt tag och sen ringde jag Ronja också tvinga jag henne att komma hit, även fast regnet bara öste ner ute. När hon kom sat vi på datan ett tag sen bestämde jag att jag ville fota henne så hon fick sminka sig och sen gick vi ut. Men det var ju super kallt ute så det blev bara ett par få bilder ute och sen gick vi in satte upp ett grått/vitt lakan också ställde vi oss framför det och tog kort. Jag tänkte ta och lägga upp dem någon annan dag. ;) Vi har också kollat på klipp på youtube och jag blev fulständigt förälskad i ett klipp som jag tänkte lägga upp i slutet av inlägget. Sen så åkte hon hem och jag, mamma och Elin åt pizza. Pappa var på hockey. Sen satte jag mig vid datorn och ladde över bilderna och redigera några stycken. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite ur Bröderna Lejonhjärta. Nu har vi äntligen bara 50 sidor kvar i den och sen så ska vi läsa en valfri bok. Jag tänker nog läsa En prinsessas dagbok 2 om jag får. Jaja, godnatt mina små och söta läsare! ♥





Bara jag som älskar klippet? :D


Imorgon är det fredag! Kan det bli bättre?

Hejsan. Det går ju sisådär med bloggandet men jaja.
Idag så var det skola och efteråt så stannade jag kvar och väntade på att innebandy träningen skulle börja. Igentilgen kunde jag ha åkt hem, för det var 1 och en halv timme tills den börja, men jag orka inte. Så jag umgicks med Sofia och Elina, och ibland några till. Sofia och jag åkte till Willys och köpte en varsin kexchoklad efter skolan. För vi behövde ett "mellanmål" innan träningen. Ja juste, det har jag ju inte berättat. Jag ska nog börja i innebandy! För ja, som jag tyckte efter första träningen så var det kul. Men då måste jag skaffa klubba och skyddsglasögon. Men iaf. Efter träningen så cyklade jag Elina och Sofia tillsammans. Vi kom hem efter ungefär 1 och en halv timma. Gud vad vi är snabba. Men vi skrattade ju som bara den på vägen hem så. ;)
När jag kom hem så tog jag en lång och varm dusch och en så åt jag.

Nu sitter jag här och övar på min musikläxa. Vi ska nämligen sjunga för Monica (vår musiklärare) imorgon
och jag är inte på G för det. Men men. Jag ska iaf sjunga 21 guns med Green Day. Fast musiklektionen ligger klockan 8.00 på morgonen så jag lovar, det kommer låta super dåligt. Men det måste Monica nog vara beredd på. Haha!

Nu ska jag fortsätta öva.
Hade bra! ♥


Nu var det en vecka sedan jag..

Hej. Jag nu var det en vecka sedan jag bloggade sist. Men det är bara för att det är mycket med skolan och bloggadet är ju inte lika viktigt för mig som skolan. Men jag hoppas ni förstår.! Men jag ska försöka, så ofta det går.
Idag så var det skola. Och imorgon har vi studiedag. Jag säger bara ett ord! G Ö T T ! Och då ska jag och Sofia till stan. Det kommer bli mycket trevligt vill jag bara säga.

Förut så var jag och tittade på hennes innebandy-träning. För jag har nämligen tänkt att börja. Och ett lite extra + är ju att jag känner typ alla utom 2 st i laget. :) Nej nu ska jag gå och "tigga" pengar av pappa. Ciao!


Usch på mattedagen!

Hejsan. Ja idag var det ju mattedag. Jag säger bara USCH! Det regnade hela tiden så jag var helt plaskvåt efter. Men vi klarade oss på bara 1 och en halv timma. Och vi gick typ inte vilse. Men vi hade bara lite problem att hitta till station 5. Men iaf.
När vi var klara fick vi åka hem. Vi fick som tur var skjuts till och hem från höjda av Claras pappa. TACK så mycket, säger jag bara!
Efter det så cyklade jag hem och bytte kläder och sedan cyklade jag till Alva. Oj, vi har haft kul. Vi skrattade, tog kort, smälde flugor(dom hade ju 10000 st) och lite mer. Jag kan ju bara säga att det kändes kul att va med henne. Sen så åkte jag hem typ halv 5 och byte om till träningskläder. Sen åkte jag och först mötte upp Elina , och sen Alva, Clara och Julia och vi åkte ner till träningen. Den började en kvart tidigare och skulle igentligen sluta halv 7, men vi körde övertid till 7 ist. Sen åkte jag hem, tog ett varmt skönt bad och satte mig på datan. Nu ska jag träna lite mer franska och sen titta på tv och läsa. Puss!



Ungefär sådär kände jag mig efter mattedagen. ;/


Är det bara jag som älskar låten? !

Är det bara jag som älskar låten? Det krävde bara några sekundet av låten och jag föll pladask för den. Fast jag får väll erkänna att att jag är ett litet Mario Kart "fan".
Lyssna och NJUT!


Mattedag imorgon! :)

Hejsan! Jag hade lust att inte sätta texten i "mitten" idag om ni fattar. ;-) Det kändes som om det var längesedan jag gjorde på detta vis. Haha.
Idag så har det varit skola som vanligt. Efter det så var jag med Clara. Först åkte vi hem till henne så hon fick lämna sin väska och sen åkte vi hem till mig. Där värmde vi 4 pannkakor som vi hittade i frysen. När dom var klara så satte vi oss vid bordet och skulle ta på sylt. Då kom vi på att vi kunde måla av några killar i klassen. På den första pannkakan målade jag av en som heter Erik och Clara en som heter Oscar. Sen målade jag av Wilhelm och Clara Kenny. Haha, vi fick oss allt ett gott skratt där. Efter det så gick vi ut och cykla och sen så åkte jag hem vid 6 tiden. Då satte jag mig här vid datan och för en stund sedan var jag också och åt. Också har jag gjort franska läxan. Men jag får nog sitta med den ett tag till, för den var rätt svår. :/

Imorgon så är det ialllafall mattedag på höjda, så min klass har sovmorgon till klockan 10.00. Gött säger jag bara.! Efter det så ska jag vara med Alva. Jag kan ju bara säga att jag har saknat henne. Så det ska bli träning. Sen på kvällen är det ju träning också.

Juste! Igår skaffade jag facebook också. Jag har igentligen ingen aningn om varför jag skriver det på bloggen, men iaf. Nu ska jag checka några bloggar och sånt..! Hejdå. ♥

 


Trött tilda i sikte!

Hejsan. Ja alla kan vi väll läsa rubriken och förstå att jag är trött. Eller? Men det är inte konstigt heller. För jag har haft fullt upp idag. Först var jag med Majsan! Vi hade lika trevligt som vanligt och fotade modellbilder och sånt. Sen så åkte jag på match. Det blev 4-1 (?) till Skoghall. Men jag tyckte vi kämpade bra. Sen när jag kom hem så var jag super duper trött. Så jag åt mat och sen har jag bara luggit framför datorn och chillat. Det gillas!
Senare bild det att kolla på Mamma Mia på tv3 och dricka is tee? :-D
Och imorgon är det ju skola igen. Jaja , ni får ha det så bra. Hejdå!


Bild på sofia och halva mig.
Tröjorna köpte vi när vi var på torsby marten igår.
(Men min tröja "puffa" upp sig på bilden så jag ser ju jätte tjock ut :O)



JAG ÄR INTE
DUM
MEN DET BLIR FEL NÄR JAG TÄNKER!

Haha, texten på t-shirtarna stämmer ju in perfekt på mig och sofia! ;-D


Gjort illa handen?

Tjennare!
Nu sitter jag och tittar på Idol. För dom som titta igår så var det ju en vid namn Alice som blev utangen av Anders Bagge. Det var en lärare som gick på min skolas barn! Hoppas det går bra för henne senare i programmet. :-D
Iaf.
Förut så var det ju skola och fotbolls träning! I skolan hade vi NO.dag som började vid 12. Vi sköt med luftgevär, gick en tipspromenad, kollade på några djur skeletthuvun och horn, samla saker och göra eld som man skulle koka vatten över. När vi skulle koka vatten jobbade jag, Tina och Maja tillsammans. Vi fick upp elden tillslut. Men allt var ju blött i skogen så det var lite krångligt, men kul!
Sen på träningen så var det en super jobbig men super kul träning. Men vi körde någon grej på fotbollen när vi skulle ner med den kroppsdelen i marken som Angelika skrek ut. Då när hon sa rumpan så "kastade" jag och Clara oss ner på marken. Då råkade jag göra nått med handen så nu har jag super ont. Men jag får se m det går över till imorgon annars kanske jag får se om jag går till skolsköterskan. Fast nä.

Nu ska jag fortsätta titta på Idol och äta center! Hejdå. ♥



 

Dagensklädval;

Baseball jacka - Ginatricot
Svart linne - New Body
Mjukisbyxor - Teamsportia
Pingvinstrumpor - Torsbymarten
Löshår - Tradera


Färgat löshåret! :)

Hejsan på er.
Idag så var det skola som vanligt, men det kunde ni väll nästan lista ut? ;-) Efter så var jag med Tina och vi satt på datan, övade på läxorna och köpte hårfärg. Sen så färgade jag mitt hår.
Fast nä, jag färgade mitt lös-hår. Det tog ca 1 och en halv timme, för jag skulle tvätta det efter också. Jag vet att jag är duktig, jag vet. :-) Efter det hade jag rätt ont i ryggen eftersom jag hade stått över badkaret och böjt på ryggen rätt länge. Så jag gick och tog det lungt och gjorde några läxor.
Imorgon är det NO-dag i skolan för klass 7E och 7F. Men den börjar kl 12, så vi har lektioner fram till det. Så jag ska ta på mig ett riktigt mysikgt "klädval" imorgon! Och det tänker jag lägga upp på bloggen imorgon.

Igår så kom ju den nya mobilen också. Nu håller jag på att lära mig den, men den var rätt lättlärd som tur var. För annars så skulle jag få problem. ;-)
Det var ju också fotbollsträning igår. Vi gjode några övningar ch sen spelade vi match mot 96:orna i slutet. Vi van med 2-0.

Och till helgen blir det att åka till torsby marten med Sofia Bönström! Det kommer bli riktigt kul och jag gissar att vi kommer skratta mer än vad vi pratar, som vanligt? Haha, jag älskar dig Sofia. ♥

Nu ska jag göra iordning mig inför kvällen, kollla lite bloggar och sedan läsa Bröderna Lejonhjärta. Vi ska ju läsa 50 sidor varje vecka i den. Jag kan ju inte säga att jag tycker det är kul, men jag klarar det iaf. Nu har jag inget mer att tillägga än hejdå!


det blev en bild på mitt linskydd för att jag älskar min kamera! :-D


Sliten!

Hejsan.
Idag har det varit en flummig dag. Jag var med Sofia och Elina ochjag kan ju bara säga att vi har förlängt livet en hel del, om ni förstår vad jag menar. (Ett gott skratt förlänger livet!) Och Sofia och Elina fick testa min hårförlängning. Sofia hade exakt samma hårfärg som på löshåret så hon passade perfekt i det! Elina däremot har brunt hår men var ändå supersöt i det.
Men nu har dom gått hem och jag sitter här med "tand-värk" eller vad vi ska kalla det. För jag har en löstand som gör super ont. Så efter maten så ska jag ta en tablett och se ifall det blir bättre. Sen ska jag nog också försöka göra en ny header som jag ska be Alva elller Bella att sätta in. Om jag nu inte helt magiskt skulle klara det själv. ;-)
Nu ska jag överföra bilder från idag till datan och sen slänga in några här på bloggen!

 
Där har vi de två stjärnorna! :-D


Match, 3-3!

Godkväll på er alla söta läsare! Förut var det match. Och den slutade ju 3-3. Vi låg först under med 2-0, men ökade till 3-2 och sedan så gjorde dem ett till mål vilket var väldigt träligt, för jag tyckte att vi skulle förkänat att vinna! För ja gjorde en riktigt bra mtach idag.!
Nu ska jag göra läxor bla. "läsläxan" vi ska läsa fram till kapitel 9 tills på onsdag, men nu är jag på 7, sedan ska vi kunna berätta om hur en atom är uppbyd tills på tisdag också ska jag plugga lite engelska gloser. Självklart har jag köpte godis som jag ska mumsa på samtidigt. Också fick jag ju min marabou sedan i torsdags som jag kan mumsa på. Och tro mig eller inte men jag hittade en nästan hel marabou polka sedan i slutet av sommaren i min väska som jag ska glufsa i mig också. Fast jag åt lite av den igår också. Haha, nu låter jag säkert som en riktigt gottegris, men så är det när man har lite ont i halsen och är förkyld. Är det bara jag, eller känner man sig en aningn friskare om man äter godis då? ;-) Hahah...



Puss!


Dagens klädval! ;-)

Hej. Ja nu är det så att jag ska försöka lägga ut dagensklädval en gång i veckan, minst! Men jag ska försöka lägga upp så ofta som möjligt.
Jag använder mig av ordet klädval för att jag har tröttnat på ordet outfit. ifall ni ville veta. ;-)


 



Svart Linne - Bikbok
Rosa "baseball jacka" - Gina Tricot
Jeans - Veramoda
Strumpor - Torsby marten


Ridning!

Hejsan svejsan!
Idag var det skola som vanligt. Men det var en rätt lugn dag. Gött det.
efter så åkte jag hem och efter ett tag så fick jag sms av elina och Sofia att jag skulle komma till coop för dem skulle säga en rolig sak. Så jag tog ett äpple och cyklade iväg. När jag kom dit så grundlurade dom mig verkligen! Sen efter det så åkte jag hem och bytte om till ridkläder och åkte till stallet. Vi skrittade fram genom att ta en sväng i skogen och sedan tränade vi att stå upp i 2-punktsits och 3-punktsits. efter det var jag "spagettih" i benen. Sen hem och duscha och åt. Och nu sitter jag här och ska snart sätta på filmen Yes Man. Min syrra såg den tidigare idag också och hon säger att den är bra.

Nu ska jag bara kolla runt på lite bloggar och andra sidor!
Puss. ♥



Det blev en bild på en mobilstrumpa som jag är sugen på att köpa sedan när jag får min touch, så jag inte får repor i skärmen;-)


Hård fotbolls träning!

Godkväll.
Föru var jag ju på träning. Det var en väldigt hård träning denna gång. Men mycket rolig.
Vi uppvärmde och körde lite teknik med bollarna. Sedan så körde vi en övning vi har kört ända sedan i vintras. Nick på hög boll. Och dem som nicka 1 gång utan studs fick en Eldorado Chokladkaka och dem som nicka 2 gånger fick en Marabou! Alva och Sadaf nickade två gånger. Och alla andra ska få eldorado-"kakor". Fast när vi körde match mot 96:orna på slutet gjorde jag mål, så jag får också en Marabou! ;-) Sen när jag kom hem duschade jag och sen så åt jag mat. Hamburgare! Mmh..
Sen så skulle jag försöka logga in på min rexnet men nej! Det vill ju såklart inte funka. -_- Så det blir att ta med Linn och gå till expeditionen imorgon på håltimman. Nu ska jag sitta lite mer på datan och sen göra några läxor.! Hade bra! ♥



P.s, bilden ska vara upp-och-ner! ;-)


Fotoblogg?

Hejsan!
Ja idag har det varit skola som vanligt. *suck* Men det gick rätt så fort. Sen när jag kom hem tänkte jag göra SO-läxan. Vi ska gå in på rexnet.se (en skolsida) och logga in och skriva svaret på frågan i forumet men när jag skulle logga in så vill det inte funka. Jag tänkte testa senare efter fotbollen igen, annars går jag och Linn till expeditionen på håltimmen och fixar nytt lösen. Det blir ju lite pinsamt, för det är ju tredje gången på två veckor. :-s Men det har ju inte funkat annars. Och sen så gör jag läxan på rasten. Annars har jag bara suttit framför datan sedan jag kom hem och lyssnat på musik och checkat bloggar och bilddagboken. Jag funderar även på att ta en macka eller gå ut och ta ett äpple från trädet innan träningen. För jag HATAR att träna på tom mage.

Sedan har jag funderat på att skaffa en fotoblogg. För jag ska börja fota mer nu hade jag tänkt mig. Men det blir ju mest natur-bilder och ibland modell-bilder jag kommer lägga in där isåfall. Annat kommer jag lägga in här också.
Men jag kommer inte på något bra namn.?!

Nej nu ska jag sticka ut. Jag tar med kameran och fotar lite samtidigt. Vi får se hur jag gör med fotobloggen. Om jag startar en eller inte. Hur som helst!

Puss ! ♥


RSS 2.0