Konfirmation möte!

Hejhej. Minns inte sist när jag blogga? Några dar sedan kanske men jag har inte riktigt tid att göra det hela tiden med tanken på att jag faktiskt vill få minst godkänt i skolan och använder hällre min fritid till annat efter jag har gjort mina läxor än att sitta framför datorn, men jag hoppas ni förstår att jag bloggar så ofta jag kan/orkar.

Men iaf. Skoldagen gick iaf rätt snabbt. Hade typ bara en halvtimmas c-tyska så jag fick sluta tidigare. När jag kom hem så tog jag mig två knäckemackor och ett glas juice. Sen så kom Tina och vi skulle egentligen gå ut och fota men vi fastnade i soffan och låg och prata i flera timmar. Och helt plötsligt började det regna, det kom en blix och det brakade till. Sedan åskade det ett bra tag, så vi låg kvar i soffan men förflyttade oss även ut till altanen lite senare. Sen åkte vi och handlade med pappa och vid halv sex gick Tina hem. Då gjorde jag och åt fruksallad, mums! Och sen efter det var det dags att åka på konfirmations möte. Om två veckor börjar det. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Det var typ högst 3 killar i min grupp, filmgruppen. Men det ska blir kul.

Imorgon är det yoga också. Då ska jag va med Maja innan. Ska blir skönt. Nej nu måste jag gå och göra läxan och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa eller kolla på tv och smörja in mitt ben, jag har så sjukt ont i min benhinna på höger ben! Och plus på allt får jag halsbränna då och då. Take care!


Tjo bre!

Hello. Ska nog snart gå och lägga mig. Har suttit och pratat med Tina på facebook ett tag nu om en sak, jag kommer tillbaka om det om det blir av. Vilket det antagligen inte kommer bli, men ändå. Jag ska även va med den snyggingen imorgon. Hoppas det blir hyfsat väder så vi kan gå ut och fota en sak.

Just nu sitter jag iaf och lyssnar på musik. Ska nog packa skolväskan om ett ögonblick, ska bara kolla lite bloggar först. Sen ska jag lägga fram morgondagens kläder också. Take care !











Lite bra låtar ;)

Tidsinställt inlägg - Lysvik dag 1

Nu tänkte jag lägga upp bilder från första dagen i lysvik. Jag kommer dock inte skriva så mycket om vad vi gjorde efter som vi nästan gjorde samma sak varje dag. Tog kort, jobbade, badade, gick på loppis. Jag kommer inte lägga ut alla bilder häller.

 

 

 



 

 



 



 

 

 



 


vi avslutar med en ko bild.

Önskelista!

Okej, jag måste erkänna att jag inte har något bättre att blogga om och då kom jag på att om ca 2 månader är det ju faktiskt min födelsedag. Så varför inte skriva öbskelista? Jag vet ju att både mamma och pappa läser bloggen så.

1. En papegoja.
Okej, jag menar. Vem vill inte ha en papagoja?! Jag menar jag skulle så lära den prata. Repliker som Tilda är bäst och Tilda är awesome skulle vara standard. Okej det kanske låter lite egotrippat men vem vill inte höra sånna dära repliker ifrån ett djur? Plus att jag är allergisk mot katter och hundar så en fågel skulle väll vara passande?
Ett minus är ju att pappa är fågel rädd, så det blir väll aldrig av.

2. En yoga boll.
Jag har alltid viljat ha en yoga boll. Både för träning och för att det verkar roligt.

3. Pengar.
Efter som jag sparar ihop till en iphone så vill jag ha pengar till det. Och till andra saker.

4. Uppgradering till bloggen (PRO).
Det skulle göra det mycket roligare att blogga och sånt. 209, tycker faktiskt det inte var så dyrt.

Kort lista va? Jag kommer nog på något mer. Eller mycket mer. Och kanse tar bort något? Säkert.

 








popcorn nästa !

Hej. Ja, jag vet inte riktigt var jag ska ska börja? Imorse var jag in till bergvik med familjen. Pappa köpte solvärme anläggning och jag, mamma och elin kollade/köpte lite kläder. Jag fick med mig ett par jeans, en tröja, två halsband, ett armband, snoddar och en sak man har i håret.
Sen när vi kom hem åt vi och då började det åksa. Sen kan jag lova att det åskade minst i tre timmar eller något! Fast jag och Tina kollade på GG ändå. Jag är inte så rädd om min tv.  Sen vid ungefär sex skulle tina hem och äta och efter det gick vi ut och gick i ungefär en timma. sen vid halv åtta skulle jag äta, då gedde vi oss. Och nu sitter jag här, med datorn i knäet framför tv:n och ska snart dra och göra popcorn. Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir. Jag kanske skulle va med Sofia, vi får se om det blir av. Sen måste jag också öva på franskan och tyskan. Jaja, take care!


One Direction

Tina visade mig ett grupp idag som Sandra hade visat henne. One direction. Sjuk bra! Lyssna.


Jag siktar mot fredag!

Hello ! Jo skola som vanligt idag, det behlver jag inte ta något om. Jag fick 3 läxor om ni ville veta.
Men sen efter skolan så var jag med Tina och vi bakade äppelpaj. Och sen efter det så var det dags att åka på yoga. Det var faktiskt riktigt roligt, skönt, avslappnande.
Imorgon börjar ridningen igen också. Jag taggar. Jag har saknat lukten av häst så himla mycket.


Nej nu till något helt annat. Förut tidigare idag fick jag min ritplatta! Jag vet inte om jag har berättat att jag skulle få en ritplatta i vintas någon gång? Iaf så skulle jag få en bara för att jag premeneruera, okej jag har ingen aning om hur det stava och jag orkar inte kolla upp det (A), men iaf fick jag den idag på posten. Så nu ska jag sätte mig och lära mig lite saker med den. Take care !


Tidsinställt inlägg! - I skolan

Hejsan. Ja just nu sitter jag i skolan, har antagligen c-tyska. Efter detta har jag franska vet jag, eller kanske lunch? Jaja, jag tänkte iaf bara testa och göra ett tidsinställt inlägg. Senare ikväll är det ju yoga också, så jag tror inte att det blir mer bloggning.

Någon dag ska jag lova att bildbomb från dag 1 i Lysvik ska komma. + bilder från Stockholm. Jag har bara ingen ork...

ett litet smakprov, take care!



Sofia :D<3

Hellu. Idag var det ju skola. Jag hade min första tyska lektion. Det var faktiskt riktigt roligt. Sen efter skolan var jag med Sofia Bönström. Riktigt roligt att få va med henne igen, jag har saknat henne. Vi satt typ på datorn och vid sex skjutsade mamma oss till grillhuset så åt vi där. Jag tog en kycklingpasta. Sen satt vi där till ungeför åtta. Sen när vi kom hem satte jag i mitt löshår på henne och ungefär 20 i nio åkte hon hem. Så då hamnade jag här. Snart ska jag väll gå och göra iordning mig och lägga mig, fast jag har ju en halvtimmas sovmorgon imorgon så.
Take care !

Snygg fia !

and all you ever gonna be is mean..

Hejhej. Förut när jag skrev förväntade jag mig faktiskt inte att blogga mer idag, men kolla. Jag sitter iaf vid det stationära datorn, stavning?, och lyssnar på Taylor Swift. Jag ska nog skriva ut lite ackord och sånt till låtar snart, dvs om vi har bläck kvar i skrivaren.
Första riktiga skoladen var ju idag också. Igår var det ju bara upprop. Och vi fick läxa. Fatta att jag blev deprimerad. Fast det är ju bara repetition från 7:an så det var rätt lätt.
Imorgon är det ju onsdag, och jag ska nog vara med Sofia. Det var längesedan. Men jag antar att hon slutar halv 3 och jag halv 4. Jag har nämligen c-språk sista timmen imorgon. Tyska. Det ska bli spännande, i guess. Och sen på torsdag så har jag en liten sovmorgon. Gött! Då efter skolan ska iaf jag och Tina plocka mer äpplen, som vi gjorde efter skolan idag, och göra paj och sånt. Sen är det ju även yoga. Nej nu ska jag fortsätta med saker, take care!


Bild på mig och Maja från i sommras. ♥ Jag vet att jag ser ut som jag gör, men jag bjuder!

Nää....

Jag har ingen lust att blogga. Tänkte bara säga att jag lever, att skolan har börjat och att jag snart ska träna. + att jag fick läxa andra dagen. Take care!

Tjoho, sista lovdagen! :D:D:D:DD:D::D

Ah, fast så tycker inte jag. Jag tycker inte alls om att skolan börjar imorgon. Super duper trist. Fast Maja kommer ju upp nu så det får väll gå bra.
Så idag ska jag nog softa och va med tina lite, njuta av det sista liksom! Vi får väll se om jag bloggar mer ikväll, nu ska jag iaf äta. Ses!


I behov av!


fast så viktigt kanske det inte är egentligen?

Godnatt?

Tjofräs. Just nu är det bara jag och Elin hemma. Mamma och pappa är på  Starboys. Hoppas dom har det trevligt! Förövrigt va jag med Tina och Clara tidigare idag. Vi var ute och gick och sånt. Och nu på kvällen så hade jag och Tina myskväll. Imorgon blir det att åka in till stan och fira moster som fyllde år igår. Eller torsdags då. Hoppas vi svänger in på stan, jag måste in på galerix. Nej nu ska jag faktiskt gå och göra iordning mig, godnatt.


Kolla vad jag fick för något gulligt av mammas jobbarkompis barn som ska börja 5:an. Super sött. Jag tacker så mycket för den, den åker upp på min vägg!

Taylor Swift

Ja Maja, jag erkänner. (För jag antar att du läser detta inlägg förr eller senare). Jag tycker Taylor Swift har blivit bra. Iaf vissa, endel, låtar.  :) Speciellt den hära!


fever fever leave my heart alone

God morgon. Vaknade halv 10 idag av att mamma ringde och väckte mig. Jag gick upp och kolla lite på tv, åt macka och sen satte jag mig här och började radera mejl. Jäkla facebook. :S Jag radera mist över 1000 och jag har 4000 kvar.
Snart ska jag gå och göra iordning mig. Men för tillfället lyssnar jag på musik. Senare tror jag att jag ska sy upp en klänning också. Vi får se om jag hittar vit tråd. Annars ska jag nog ta det lungt idag. Take care !


Yoga

Hej. Idag har jag varit med Maja hela dagen. Chockar jag er om jag om jag säger att vi såg på himym? Men vi var även till banken med mamma och aktivera mitt bankkort och hämta ut mitt legg. Också fortsatte vi lite på vår scrapbook. Åh juste, vi bakade också. Super mega stora chokladbollar. Mums. FAst jag fick super mega ont i magen. Och nu på kvällen var vi på 2 st prova på yoga pass. Vi ska börja. Nybörjare fysisk, torsdagar. Lite tråkigt att det var samma tid som fotbollsträningarna, men men.

Imorgon så är det min, ja sista torsdagsträning då. Sen på dagen ska jag nog bara ta det lugnt. Om jag inte finner något att göra. Har ingen större lust att blogga nu. Ska blogga på min och majas blogg så. Kolla gärna in den, msmj.blogg.se. Take care !


God natt.

Två ord. Sju bokstäver. Två volaker. Nu går jag och lägger mig. Take care!


Okej, om sanningen ska fram.

Hejhej. Ja nu ska sanningen fram. Jag tänkte göra ett inlägg med bilderna från första dagen i Lysvik med Tina men bara för att jag fick sån lust att blogga så ville det inte funka att ladda upp alla bilder. Jag fick upp 5, sen började det att strejka. Faktiskt riktigt surt. Men så är det väll..

Idag har jag iaf varit och testat zumba, städat mitt rum och varit med Tina. Att städa rummet var riktigt riktigt träligt, som vanligt, men det behövdes verkligen! Att va med Tina var lika trevligt som vanligt och zumban var helt okej. Imorgon så ska jag på yoga med Maja också. Och underdagen ska jag till banken för att hämta mitt legetimation och fixa klart mitt bankkort.
Nu tror jag att jag faktiskt ska fundera igenom en ny design och börja så fixa med bloggen. Spännande? Jag funderar faktiskt på att renovera helt och hållet! Jaja, ni får vänta och se. Take care!



En glimt om vad jag har i tanken för tillfället.


Min vecka.



Jag förtjänar denna!

Jag tycker faktiskt det. Faktiskt...


Nu ska jag sluta shoppa och börjar spara!

Jo, det stämmer. Jag måste sluta shoppa så mycket onödiga kläder och saker och börja spara pengar till en Iphone 3GS. Nu kanske ni tänker, en 3:a ist för en 4:a men jag känner att jag har inget behov av en 4:a. För jag menar det är ju ingen större skillnad egentligen. Iaf så ska jag in och kolla på ett erbjudande hos telia istan på onsdag troligtsvist med mamma och sen är det bara att spara, spara, spara! Jobba, jobba, jobba! En iphone kostar ungefär 3500, lite billigare. Och jag har ungefär 800. Det är ju iaf den bra början? Sen ska jag till Lysvik, stugan och jobba. Då får jag nog en liten slant också kanske jag kan ta ut 500. Vi får se. Det är ju en sista klänning jag skulle vilja köpa innan jag slutar med shoppingen. Då måst jag ju ha 400 kr till. Hmm..





  
 

Först och främst så tror jag nästan att jag skulle vilja ha en vit iphone, men det fanns inte. Eller det stog iaf inte det. Sen så skulle jag vilja ha ett lila skal till. För hur snyggt är inte det? Sen så skulle jag vilja ha ett jb-skal eller något annat.


Parad.

Hellu. Igår till idag så sov jag över med Maja. Vi var till stan igår och köpte scrapbooking grejer. Sen på kvällen såg vi på Rango och på Kronks nya stil, en favorit. ;) Och nu är Maja på tennis. Senare ikväll är det den årliga paraden också. DEt regnar ute och jag är inte alls taggad att gå med i fotbollen. Jaja. Nu ska jag försoka få igång sims 2 och kanske ta mig lite glass? Vi får se. Jag bloggar om lysvik någon gång och lägger upp bilder när jag är på min dator. Take care!


en gammal gammal bild på maja ♥

I Lysvik med Tina.

Hejsan. Nu sitter jag i Lysvik med Tina. Det har regnat konstand hela dagen så vi lånade Peter, min farbrors närvärk och sitter lite på datorn nu. Ni kommer nog få en bildbomb när jag kommer hem men jag kan börja med att bjuda på 1 bild som smakprov. Take care!




Lysvik imorgon med Tina ! :D<3

Hellu. Igår sov ju Clara över här. VI såg aldrig på hitta nemo utan John Tucker Must Die och 2 avsnitt av gossip girl. Sen idag så vaknade vi kanske 11, eller iaf Clara och vi gjorde pannkakor. Dem var väll klara ungefär kavrt i 12. Vi åt och sen så kollade vi på 3 avsnitt gossip. Efter det var kloclan tre och vi gjorde iordning oss, gick ut lite och sen hem till Clara och åt våfflor. När vi ätit klart så såg vi på en film, min låtsas fru tror jag. Och sen åkte jag hem och åt.
Runt åtta kom Tina och vi har tagit kort. och sånt. Imorgon åker vi upp till Lysvik med farmor så då blir det inge bloggande för jag tror inte jag tar med mig datorn och om jag gör det finns det inget internett. Take care så länge!













you gotta love how i met your mother !

Clara :D

Hellu. Idag vart jag in till stan med Clara och shoppa. Jag fick med mig en hyfsat snygg jacka hem från Vila. Ett riktigt kap för först hade den kostat 500 och jag fick den för 150. Och nu ska Clara sova här ikväll också. Kul. Vi ska nog se på hitta Nemo senare. Men ni är vi inne lite på datorn. Vi ser vad jag hittar på i veckan. Take care!

ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrev nyss ett inlägg och skulle bara lägga till bilder när jag trycker på något och hela sidan försvinner. ÅH! Så jag får väll kortfatta det då.

Idag är det inte vidare fint väder så jag sitter framför tv:n med datorn i knät. Ikväll är det ju även dags för den årliga kräfskivan med grannnarna. Det ska bli superkul, även fast jag inte äter varken krätor eller räkor. Men som sagt, det ska blii super kul!
Imorgon åker jag även in till stan med Clara och kolla in lite saker till skolan. Vi får väll se om jag bloggar mer sen, take care!

 

 



 





ibland måste man bjuda på sig själv ;)

Stockholm ligger öde och världen håller andan

Hej ! Sitter nu och lyssnar på Kent. Min ny favorit grupp. Har aldrig tyckt om dem förrän nu. Sverige, Pärlor, Dom andra, Duett, Ingenting... Några bra låtar ni verkligen borde lyssna på.

Annars idag har jag varit med Maja. Det regnade idag, så vi såg på himym och John Tucker Must Die hela dagen. Fast vi spelade ju faktiskt lite badminton och vi cyklade hem och tillbaka till Maja för att hämta filmer där så. Och innan jag och Maja var så fixade jag bankort och id. Jag såg hemsk ut på min bil, haha.
Imorgon blir det kräfskiva med granarna på kvällen och så får vi se vad jag hittar på på dagen. Take care!


Ingen lust att blogga egentligen..

Hellu. Ingen större lust att blogga egentligen men jag är ändå inne på datan så jag tvingade mig själv.
Jag var i stan med mamma i morse/förmiddags. Jag skulle leta efter gossip girl, böckerna. Men jag hitta dem inte. Jag får ju egentligen låna dem av Karro, Maja syster, men jag tyckte det skulle vara kul att ha dem själv liksom. I alla fall som fick jag med mig en klänning, en "nyckelringsak" och en scarf hem. Helt okej ändå. Nu chillar jag här, framför datorn och samtidigt framför tv:n med en liten skål popcorn. Soft..
Imorgon ska jag nog fixa bankkort och va med Maja. ♥ Take care !

skulle ha laddat upp en bild på klänningen, men det funkar inte..

Kvar i Stockholm?

Ja man skulle ju nästan kunna tro det när jag inte har bloggat på år och dar, eller en vecka och en dag. Men jag är hemma och kom hem i onsdags. Vi hade det jätte kul. Första dagen gick vi på skansen. Sen efter det åt vi på tacobar. Dag 2 gick vi på grönan. Jag gick dit i ett hopp om att åka minst en bergodalbana och det slutade med att jag åkte 4 av de 5 som finns. Jag skippade insane. Jag har alltid varit karrusell rädd men nu släppte det en hel del tror jag. Skönt faktiskt. Sen sista dagen var det varmast. Då strusa vi runt i gamla stan och jag hann även gå in i litte butiker i centrum. Det ända jag köpte i stockholm var nog en Ramones tröja och en Ramones keps. Jag tror det var allt. Nej, jag köpte en nyckelring på grönan också. Jag får se om jag lägger upp bilder någon annan dag.

De här senaste dagarna har det varit super duper väder. Så igår åkte jag och Tina ner till fryken baden vid halv ett och åkte inte hem förrän klockan var sex. Alltså en heldag på stranden. Vi solade och badade om bara tusan och jag har faktiskt blivit litte brunare. Ikväll är det även träning. Inte så sugen på det, för det är så himla varmt! Menmen.. Nej nu ska jag gå och göra iordning mig för att sedan gå ner till Tina, vi får se vad vi hittar på. Take care!


RSS 2.0