LET IT RAIN

Orkade inte blogga igår. Jag var med Tina. Vi var ute och gick. Vi gick till farmor och plockade hallon. Sen tältade vi även igår kväll men gick in runt 4 då det började åska. Somnade om i soffan och sedan vaknade vi runt halv 11. Nu har jag gjort iordning mig och sitter i soffan och ser på hoppning. Jag har riktigt ont i huvudet också, men hoppas det går över. Annars regnar det idag, vilket är trist.


HEMMA

Trött, ska gå och kissa och efter det sova. Imorgon ska jag sova ut. GODNATT


FOTBOLLS FESTIVAL

Imorgon beger vi oss av. Nästan allt är packat och klart. Vi åker 5 imorgon från vallen. 5!!!! Jag kommer vara så himla trött! Men det kommer bli kul. Och extra kul ska det bli eftersom vi ska få kanon väder. Nej nu ska jag sova. Ska upp vid fyra så jag vill gärna sova några timmar. Jag kommer inte höra av mig förrän på söndag tidigast. Ha det super! /förut när jag packa.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_500dc0499606ee5f8a000016.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_500dc0499606ee5f8a000016.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_500dc0599606ee48080000c6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_500dc0599606ee48080000c6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_500dc073ddf2b34576000037.jpg" class="image">


MOT STADEN

Nu ska jag och mamma bege oss först till farmor med lite tvätt då vår tvättmaskin har pajat magont till Danmarks resan. Sen åker vi vidare till stan och handlar det sista nödvändiga. Sen när vi kommer hem så ska vi packa. Uppdaterar senare för nu måste jag samla ihop mina kläder!


BOMSTAD

Var på bomstad igår, därav ingen bloggning. Nu sitter jag och väntar på att Maja ska komma. Vi hittar nog på nått roligt antar jag. Vädret är sådär, molnigt men varmt. Nu knacka det på dörren...


TRÖTT, DH NÄSTA

Jag är nästan helt slut efter ett dygn med mina älsklings kusiner. Vi tog det trotts allt lugnare än vanligt. Har varit ett helt underbart dygn även om det har varit utmattande. Mina kusiner är bäst! De små liven åkte hem runt fem idag. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag ska snart sätta på mig min onepice och mysa ner mig i sängen med några avsnitt DH. Känner även för en hel förändring på bloggen, men det får bli en regning dag framöver när jag har tagit lite bilder som skulle kunna bli en blivande header. Ska nog bli fixat innan sommarens slut.


TORSDAG

Godmorgon. Jag har nyss fixat iordning mig och ska nu hitta något att göra. Näsan rinner. Hoppas jag blir frisk och kry snart. Jag åker ju på cup till Danmark på tisdag och jag skulle gärna vilja spela några matcher då också. Ikväll kommer kusin vitaminerna, Emma och Johan och sover här. Fullt ös, medvetslös!


Ett tag sedan.

Senast jag bloggade var i fredags tror jag? Ett tidsinställt inlägg och aztec mönster.
Jag åkte ju till lysvik i torsdags och stannade tills söndag kväll. Det var jag, Elin och pappa som åkte. Vi har fiskat, åkt fyrhjuling så att lera sprutade upp på benen, käkat på glasscafé, gosat massor med Vitfot och Sotis och jag har även badat.
Badat skulle jag inte gjort. När jag kom hem märkte jag att jag börjat få ont i halsen, men det sket jag i. Jag la mig och kolla på DH. Är helt beroende av det. Mina nya favorit hemma fruar.
På måndag när jag vaknade hade jag ont i halsen och feber. Kul.
På tisdagen mådde jag rätt bra men jag tog det lungt och spelade kort med pappa och även resten av familjen.
 
Idag har jag varit i stan med mamma och Elin. Jag fick med mig tre par olika toppar. Från monki, bikbok och lager 157. Sen har jag varit och gått på höjda eftersom jag inte får springa. Jag har fortfarande ont i halsen. Det är typiskt att när man väl är på springhumör får man inte springa och sedan tvärt om.
 
Nu ska jag göra mig en skål popcorn och lägga mig i sängen med några avsnitt DH.
Från lysvik.
Kan bara säga att mobilappen inte funkar för tillfället. Vill verkligen uppdatera för er men jag orkar inte starta min dator hela tiden då den bara ska krångla och sega sig.

AZTEC MÖNSTER

Så himla snyggt! Jag skulle gärna vilja ha flera sånna klädesplagg, har endast ett. Även något av dessa iphone skal. Någon som vet var man kan hitta dem?
 

BELIEVE TOUR

Jag gick upp åtta imorse för att ställa mig i kö. Dom satte inte igår kösystemet förrän kvart i nio. Dumma. Jag fick tag i två ståplatsbiljetter som inte var brevid varandra. Hur i helsike kan inte två ståplatser vara brevid varandra?
Nu är jag lycklig.
16 APRIL 2013 ♥
 

hi, i'm justin


GRYMT!

Igår hade jag bästa dagen på länge. Vi satte oss på tåget 5 i halv 7 och drog iväg till götet. I Trollhättan bytte vi till buss. När vi kom gick vi och letade efter ett café där vi kunde köpa mackor, men vi slutade på subway. Sen begav vi oss till LISEBERG! Där mötte vi upp Linn och började med Lisebergsbanan. Under dagen åkte vi kållerado, balder, kanonen, flumeride, hanghai, uppsvinget(inte jag då), radiobilarna, jukebox och atmosfear(inte jag och Linn). Vissa åkte vi flera gånger. Avslutade dagen gjorde vi på detta sätt. Jag, Hanna och Tina satsade 12 kr var på ett plopp hjul och kammar hem stjärnvinsten på tredje försöket! Såg även youngblood repetera. Vi fick stressa en hel del för att hinna med tåget hem. Men det var det värt! Älskar verkligen mina vänner. Dom är så himla roliga och förstående. Alla är med alla och ingen blir utanför. Därför älskar jag dom!


GOD MORGON

Jag ska alldeles snart göra mig en macka. Idag ska jag bara chilla och förbereda lite i för imorgon. Är så taggad!


TVÅ


ÄNTLIGEN!

Äntligen funkar appen igen. Dvs mer uppdatering från mig! Jag och Tina har ju varit i Lysvik sen i söndags och kom hem i torsdags. Vi har haft det super kul! Tagit en hel del kort, bastat, pratat, gått på glass café, fått mynta gråmonks bett, åkt fyrhjuling och även badat. Jag kommer så snart som möjligt lägga it lite av bilderna. Annars så var jag, Maja, Elin och våra pappor på Putte i Parken igår. Vi såg på Melissa Horn, Kapten Röd och Kent! Det var grymt, trots regnet.


NITAR

Shortsen jag köpte i fredags i stan kände jag för att pimpa lite. Såhär blev resultatet.
 
Jag är super nöjd, även fast det tog ett bra tag!

RSS 2.0