Sankta Lucia, ljusklara....

Hej. Idag var det kanske världens chillaste skoldag? Vi börjar med typ inställd so, vår vikarie kom aldrig. Sen vanlig franska då menmem. Sen efter det såg vi på innebandy på matten och sen hade vi musik. Sen 1 timmes rast och så såg vi på innebandy på kemin också och så avslutar vi med c-tyska som inte var så hemsk. Efter skolan var det lucia träning. Gick bra tyckte jag. Nu ska jag göra lite matte och gå igenom kemi läxan, ses!


Jag antar att ni aldrig sett mig i glasögon? Jag vågade inte ta en bild på hela ansiktet men den lilla delen fick duga ;)


Saken är biff!

Hejhej. Tycker ni inte att jag är duktig på att blogga? Jo det är bara för att jag gör det från mammis iphone. Jag ska nog gå igenom mina läxor och sen ska jag kolla på tv resten av kvällen innan jag drar på yoga. Var med mamma till affären för inte alls längesedan och köpte natur godis också, kanske tar mig lite?


Jag ursäktar att det bara blir egobilder men det finns inte så mycket att ta kort på + att det är åtminstone en bild ;)


You driving me crazy!

Ligger och kollar på scrubs. Men nu slutade det! Har gjort nästan alla mina läxor. Fast nej nu kom jag på att jag har franska också. Sen ikväll blir det yoga. Hejdå!


Min veckoplanering


:;)

Har nyss kommit hem från kusin. Elin stannade och sover där inatt. Har slängt på mig onepicen, mysigt. Imorgon är det skola igen. Ska nog göra lite kemi sen och efter det bara chilla. Hare bra!


Advents tid kom till mitt ensams hus..

Chillar bulle i soffan just nu. Det gick jätte bra att sjunga, men vi råkade glömma en låt i medlyt men men. Nu ska familjen snart åka ner på kil och gå på skyltsöndagen innan vi beger oss in till stan. Jag skrev ju igår(?) att johan fyllde tonåring men han blir 12, jag tänkte fel.


Övar nu!

Tidsinställt inlägg.
Är och övar nu inför sjungningen. Det är jag, Tina, Clara, Ida Hj, Linn, Hanna, Maja och Olga. Eller jag hoppas alla är och övar nul Hoppas ni har en mysig 1:a advent och äter mycket gott. Vi får se om jag åter kommer under dagen.



    


I don't know where I fit in

Dagen med Sofia blev suverän! Jag gick och mötte henne sen låg vi och sega oss i min säng. Bara prata, skratta, spela på mobilerna, spelade wordfeud mot varandra osv. Kanske låter dött men det kan jag säga att det inte var. Sen efter vi hade ätit satte vi oss på datorn. Där fann vi massor att skratta åt. Sen runt halv tio komme hennes mamma. Stog och prata i ja 20 min ? Sen åkte dom hem. Då satte jag mig vi datorn, poppa en påse popcorn, tog hallonsoda och chilla. Jag avslutar med att sparka ut drickan på golvet, äter upp mina popcorn och spilla vatten x 2 på mig själv. Sen imorgon blir det att sjunga i församlingshem och gå på gudstjänst? Och sedan att fira kusinen som fyller år. Johan blir tånåring. Grattis i förskott prinsen!


Bilden har ni sett förut??

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Kom hem för ungefär en halv timme sedan. Stod inne på ica och sålde biljetter till "Shirly Valentine" och julkalendrar för fotbollen. Rätt drygt men jag hade ju Clara som tur var. Jag börjar bli hungrig nu. Ska jag fråga pappa om han kan göra mat snart? Sen ska jag va med Sofia! Saknat denna brud. Så himla längesedan vi va nu. kommer bli super.
Eftersom jag är dålig på att lägga upp bilder + att min kamera är urladdad och jag orkar inte ladda den får ni fula bilder från dsi:et.






Har ni mött mig tvilling? Jag tror hon heter Hilda?

Jag avslutar allt med en bild på mina fötter som jag har på bordet.
Jag lägger endast upp denna bild eftersom jag vet att min kära mammi läser min blogg och att hon hatar när jag har dom på bordet. Love u mammi.♥


↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑

Min mage kurrar. Jag kom hem från skolan för ca en timma sedan. Har suttit och spelat gitarr ett tag och glott inne på datorn. Ska nog ta mig något att äta när jag är klar med inlägget. Förövrig är det 1 månad kvar till jul. Jag hoppas på lite snö. Det är ju 1:a advent på söndag. Jag begär inte snö men kallt kan man väll ändå få? Fast sen i vår kommer jag väll be om sol och värme.. Har inga läxor till imorgon häller, så himla soft. Ska bara chilla idag och kanske träna? Får se. Jag fryser rätt mycket just nu och jag får inte bli sjuk.

 
Dagens. Halsbandet ni ser köpte jag i tisdags och byxerna+tröjan köpte jag i stockholm.

Stavfel

Ja, nu tänker jag ta och förklara varför jag skriver så himla många fel i bloggen. Jag är ganska slarvig när jag skriver och jag stavar som en kratta och då och då kan jag ju sätta en bokstav helt fel osv. Bara så ni vet. Jo jag skrev ju tidigare idag att ni skulle få se en bild på tröjan jag köpte i stockholm men mammis iphone ville inte ladda upp bilderna och jag hade inte tid att ändra och krångla i texten. Hos tandläkaren blev det iaf bestämt att 3 januari så sätter jag in tandställning på de övre tänderna och sen får jag vänta och se om jag kan ha nere. Jag har nämligen en sär mun och för liten överkäke. eller ja, det var något sånt. Och på konfan såg vi på film om hur vi har förstört vår jord, men jag råkade somna... Nu ska jag göra franska läxan en gång till och sedan ta mig något kallt kallt att dricka. Jag är varm som en bastu! Fattar inte varför?! Jag hoppas jag inte blir sjuk för jag ska ju på gustjänst på söndag och även sjunga då. Och sen orkar jag iten med att vara sjuk. Jaja.. Imorgon kanske jag ska iväg och träna så förvänta er inga långa fina inlägg utan stavfel.

Bloggar från mammis iphone

Tjo bre! Sitter just nu på mammas jobb och chillar. Ska till tandläkaren härni stan 20 över 8 så då fick jag ta och följa ned mammi in till jobbet. Men att gå upp halv 6 var ingen höjdare. -.- hur som helst var stockholm super! Fick med mig ett par svarta jeans, en topp från Zara och en från hm, den ni ser på bilden där nere. Sen igår tog jag och Tina, lite sådär halv spontant 20 över 4 bussen in till stan och såg på Breaking Dawn part 1. Fast lite shopping han vi ju med. Fick med mig ett halsband och en earcuff. Nej nu ska vi dra, ciao!


Min veckoplanering


Insperation



lookbook.nu

Back To Black

Har nyss målat mina naglar svarta. Det är nog en av de snyggaste sakerna! Passar till inprincip allt.
Nu ska jag ladda över bilder och dret från mobilen till datorn så den är tömd till imorgon. Sen ska jag nog lägga fram kläder och sånt så jag bara kan chilla, träna gloser, kemi och sånt ikväll. Jag är så himla taggad inför imorgon. Claras och min skiva kommer nog rocka också. Jag ska nog försöka slänga in ett sms-inlägg imorgon när vi sitter på bussen också..


Google bilder


Ebay

Skoglund, Emelie och deras bäbis Theodor(?) åkte hem för snart en timme sedan. Bäbisen var en riktigt ögonsten, så himla söt!
Sen vill jag bara säga att jag har ett fett blåmärke på mitt vänstra knä efter skridsko åkningen. Jag drog mig efter ca 5 min, men vad roligt det var.
Nu ska jag sätta mig och kolla saker på ebay. Imorgon får vi se om jag bloggar, antagligen, eftersom jag ska in på datorn så.





19.11.11

Hejhejhejhejhejhej.
Jag ont som satan i mina lår efter träningen i torsdags. Och i ryggen och rumpan, usch och fy! Jaja, smärta är väll ett teckan på at tman lever antar jag?
Orkar inte ta som mycket om igår men dagen var rätt chill. Musikx2, matte, 20 min svenska, gympa och slöjd. Och ridningen gick super enligt mig själv.

Idag så ska jag åka skridskor med laget. Nackdelen med det är att jag suger på att åka skridskor och kanppt kan åka. Men jag hänger väll på Clara som får dra runt mig. Sen ikväll kommer pappas jobbar kompis och hans barn och fru hit. Och vid halv sex får vi se om jag orkar cykla upp till tennishallen och koll apå Maja som spelar.

Sen imorgon blir det att handla och tagga inför stockholm, see ya!

 


Ni får ännu en till bild på denna snygga tjej!


HANGOVER, OHOOOOHHO!

Tjo, tja, tjenna. Ligger platt som en fisk i soffan och gör absolut ingenting. Vi har ingen signal till tv, vilket suger och jag är smått hungrig men orkar inte göra mellanmål. Från detta till något annat så är det spring träning idag. Jag går nog om Clara går, annars kanske jag stannar hemma och ser till att min hosta inte blir värre. Det har kittlas i halsen på mig idag. Och jag får verkligen bli sjuk till stockholmsresan som bara är 4 dagar bort typ!!!! Ska nog ta och göra mig en lista så jag vet vad jag ska leta efter när jag är där. Nej nu får jag ta mig ork och göra mellis och sen blir det sista avsnittet av glee, säsong 2.


Snygg bild på snygg tjej. Jag tatta bilden från min och Tinas blogg, glöm inte kolla! http://summo.blogg.se

Kiwiiiiii

Ingen bloggnign igår. Orkade inte. Var bara in på datorn en snabbis och kolla om jag hade fått ett mejl. Hade ingen ork. Orkar inte dra någonting om igår heller, jag fokuserar på idag ist.

Idag då, ja det var det ju onsdag. En av de drygaste dagarna i skolan? So, franska, matte, musik, rast, kemi, c-tyska. Endast de understrukna var bra. Sen när jag sluta drog jag till kyrkan på lucia övning sen hem och la mig i ett varmt långt bad. ♥ Nu ska jag snart dra och ta mig en kiwi och några vindruvor, så himla gött! Sen så ska jag nog lägga migoch läsa. Jag hatar det verkligen, men det ingår ju att göra i skolan. Sen måste jag göra tyska läxan också. Sen imorgon så tror jag att jag drar på träning på kvällen. Inte alls sugen på det, konditions träning, men så länge Clara ska dit så ska jag dit! Så det kanske inte blir någon bloggning imorgon, men ni står ju ut?


1 vecka kvar!

Åh äntligen! Bara 1 vecka kvar till vi, klassen+C-klassen, åker till stockholm. Vi ska besöka riksdagen men lite tid för shopping finns också! Jag älskar verkligen staden. Så himla mysig och helt enkelt super.
Om unefär en timme drar jag på yoga. Har inte så mycket mer att skriva. Hejdå..


Lite törr humör såhääär

Yeah, yeah, yeah

Jag hoppades att ingen missade att det var 11/11-11 11.11 idag. För det gjorde inte jag iaf! Men dagen vart rätt chill iaf. Och på ridningen gick det super. Jag red Loket, barbacka. Han blev superfin i galoppen. Nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja igen. Hoppas Amanda P åker ut. Hon var kass idag, enligt mig. Amanda F där emot rocka! Som vanligt. Imorgon så ska jag på kalas(eller vad man nu ska säga) med cirkustema hos Maja Fager. Då är det meningen att man ska klä ut sig och Tina och jag kommer vara så snygga! Lägger ut bild i övermorgon. Får se om jag jag bloggar imorgon. Ciao.


Dessa snyggingar äre som pumpas ur högtalarna!

Nu vill jag ha vinter.

Såg just en reklam när dom åkte skidor och då blev jag sugen på vinter. Att vara ute, åka pulka, skidor (ja inte för jag kan åka vidare bra, men ändå) och bara komma in lite blöt och kall, sätta på sig ett par varma sockor, sätta sig med en filt framför brasan och dricka varm choklad/oboy. Härlig känsla.

Nåja. Imorgon är det fredag! Chill. Och sen ridning på kvällen. Och efter det idol+popcorn. En vanlig fredag för mig. Nej nu tycker jag att mamma och pappa får ta och komma hem och göra mat. Det kurr kurrar i min mage.


Jag är med och tävlar.



Jag är med och tävlar hos PhoneArt och om jag delar denna tävling på bloggen så har jag chansen att vinna en ipad2.
Lalalalallalalalalla. (A)
Tävlingen hittar ni här.  

Ingen bloggning imorgon!

Jag och pappa åker iväg på utvecklingssamtal snart. Men jag måste nog ta mig något att äta först? Fick ner några vindruvor i magen förut men nu är jag hungrig igen.
När jag kom hem från skolan förut satte jag mig och pluggade franska och skrev lite på min labbraport i fysiken också. Och närjag kommer hem sen får jag nog ta och plugga lite till franska? Så antagligen inget mer inlägg idag och jag nu inte orkar göra ett tidinställt. Sen imorgon blir det inte häller någon bloggning. Jag ska på luciaträning i kyrkan 16.00 och sedan har jag konfirmation 16.45-19.30 och sen anatr jag att jag måste plugga någonting. Så kom ihåg det!


2 bilder jag var och knäppte av förut. Nu är det ännu finare ute!

Sometimes I wish everyday was christmas


Ser ni något annorlunda?

Jag har fixat lite med bloggen, som ni kanske ser? Gjort den lite bredare osv. Sen framöver tänkte jag ta och fixa ny, noga header tror jag och kanske ändra till en gråare bakrund? Fast det gör jag fram till jul iaf.
Idag så ska jag bara chilla ända tills yogan börjar vilket den gör tio över åtta. Jag skulle egentligen varit med Tina, men hon hade utvecklingssamtal idag. Jag har det imorgon, men jag tror att det går bra. Känns så iaf. Har inga läxor förutom ett so test i morgon, men jag tror jag kan det mesta? Kanske får ta och läsa igenom det ifall att. Mamma åkte till finland idag så det blir bara jag, Elin och pappa hemma 3 dagar framåt. Mysigt, fast jag kommer sakna mammi. Jag ska försöka blogga minst en gång om dagen, men vi får se hur det blir nu när skolan har börjat. Ciao!


Mysbild som togs i torsdags.

HomeruN

 
2 drömtröjor från HomeruN.

Syster yster ♥





love u

I wanna do your makeup when you wake up

 
 
Skillnad? ;)

Det är bara att börja tacka...

Familjen:
 
Smyckeshand från syster               Yoga boll


Armband från syster.

+ 1000 kr, hårnålar, fjädrarna(jag skrev om igår), onepicen och örhängen.

Tjejkväll:
 
Hjärtat och hjärthalsbandet            Den stora asken är det badsaker
fick jag av Linn.                            b.la i och den fick jag av Tina
                                                   och även denna noblesse ask +
                                                   en b&j.  
                                                   Då tänker ni, SHIIT?! och det 
                                                   tänker jag med.

 
Från Clara+100 kr                         Från Maja+40 kr

+100 kr av Hanna också.

rubrik

Sitter på yoga bollen med datorn i knät. Onepicen är på! Jag borde egentligen gå och byta om, men den är så mysig att jag inte vill kliva ur den. Får väll ta mig samman och göra det ändå för som jag har skrivit förut så kommer de andra i släkten och firar mig idag. Vi måste hinna baka innan dom kommer, dvs innan två. Ikväll har jag ingen aning vad jag ska hitta på. Kanske myskväll med Maja? Tina skulle iaf komma hit på tårta också.
Nåja. Innan jag ska dra och bytra om tänkte jag göra ett tifinställt inlägg som kommer upp om någon timma.

 


Tjao, på bilden ser ni ju min onepice. En randig från stadium. Mitt allt just nu. ♥

14, men yngre än vanligt





Eftersom jag fyller år idag så ger jag er lite ego bilder som jag tog tidigare dag. Eller ja, nu ska jag väll säga igår, att jag fyllde år igår och att jag tog bilderna igår för klockan är ju snart ett menmen, ni fattar?

Jag är iaf jätte glad över det jag fått. Jag fick isättbara fjädrar, faktiskt sjukt snyggt! Ni ser lite på bilden. Sen fick jag en yoga boll, en smyckeshand(av Elin), 2 ginatricot linnen och en onepice. ♥ Inte en äkta då men en från stadium. Så himla sjukt mysig. Sen fick jag även 1000 kr. Imorgon kommer morfar, mormor, farmor, farfar? och firar mig så då hoppas jag på lite mer pengar.

Tjejkvällen blev iaf lyckad! Vi skrattade och hade roligt. Jag hoppas tjejerna tyckte likadant som jag. Och på ridningen gick det också superbra. Jag fick rida Elsa, vilket jag inte gjort på superlänge. En av favoriterna. ♥ Vi red barbacka och tränade framdelsvändningar. Sen travade och galloperade vi. Hon kan vara lite seg ibland men idag fick jag till det. Lycklig.

hoppas



Något av detta kan jag väll få imorgon?

JB ♥






'



 
 

+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+?+





 



 

Tröjan som jag beställd från hm kom idag.
Bieber boken + pengar fick jag av mostra och kusinerna. Sen fick jag en liten bok + en sak av Emma som hon gjort själv. Nu sitter jag och spelar wordefeud med kusin Johan och ute i köket slås det in paket. Alltid lika spännande. Jag blir som en 3åring på nytt. Imorgon fyller jag ju som sagt år. Då kommer några tjejer från klassen (som jag nämde igår) över på tjejkväll. Tina och jag ska pyssla med att göra iordning imorgon. Också såklart ska jag rida. Ska göra ett tidsinställt inlägg nu och sen kolla ett avsnitt glee?

snart kommer..

kusinerna och dom så jag slänger in ett inlägg nu eftersom jag har tid. Har nyss kommit hem från farmor. Där åt Elin och jag också busade jag även med Zackarias. Startade även dagen med att bränna mig med vågången på halsen. Roligt + att jag glömde spruta sprey på alla vågar i håret så nu är dom typ borta. Surt. Har inga bilder på datorn så ni får 2 snygga arkiv bild.


.



Jag vet att du sover känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag men jag vågar inte väcka dej nu
Jag skulle ge dej allting du pekar på
men bara när du inte hör, vågar jag säga så
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Mjääääww

Jag, jag kan ju börja med att skriv aatt jag hatar min bloggdesign. Den suger och jag vill ändra den helt. Får försöka hitta någon gullig varelse som vill fixa den åt mig. Om det är någon av er som är sugen släng bara in en komentar! :)

Idag så vaknade jag iaf upp hos Clara. Vi vaknade runt halv 11. Igår så såg vi på Paranormal Activity 2 och A Nightmare on Elm St.(nya versionen) och även Alvin och gänget 2 för att sedan bli lite lugnare efter skräckisarna. Jag hade verkligen panik när vi såg skräckisarna, usch. Jag är inte byggd för att se på sånt. Men ändå så vill jag. Sen vid 12 knallade jag hem och sedan upp till farmor där jag och Elin fick mat, våfflor. ♥ Sen kom mamma och hämta oss och vi stack till ransäter och klippte oss. Sen hem och ut på en jogging runda med Tinis. Det känns som jag bara får sämre kondis varje gång vi är ute. Surt.
Sen så ska jag nog kika några avsnitt glee. Hade superlust att kolla på gossip girl men jag har sett klart säsong 2 och jag har inte lånat 3:an av Maja än. Också surt.
Imorgon kommer moster och dom och firar mig eftersom moster jobbar på lördag när vi ska ha släkt kalas så jag vet inte om det blir någon uppdate imorgon. Vi får se! Kanske slänger in ett inlägg på dagen?


Första kortet jag tog med min systemkamera. På min vackra kisse katt. Vad skulle jag annars ha tagit kort på? Finns inget så vackert som missen. Snart ett år sedan det tragiska hände. Saknar dig bäbis. ♥

Stan, bowla, stan, hem, tjejkväll

Hinner egentligen inte blogga eftersom jag snart drar till Clara och sover där till imorgon. Men dagen har jag spenderat med Tina, Clara och Sandra och natten kommer även att spenderas med dem. Vi har varit på stan och sen bowlat, ätit gött och varit mer på stan. Fick med mig ett gult linne hem för 30 kr. Värt! Sen imorgon går jag till farmor runt 1, äter där, sen plockar mamma upp mig och vi åker till ransäter så jag får klippa mig. See ya om jag nu inte tattar Claras dator ikväll.


RSS 2.0