Android

Bloggar faktiskt från min mobil. Har inget annat att göra. Elin och timmie gör något och mamma och pappa gick till grannarna. Ska nog gå dit senare. Det här är nog det näst sista ni hör av mig detta år. Det kommer ett tidsinställt lite senare. Ha det super!

New years outfit

Skjorta/vila
Jeans/vila
Klocka/ur&penn


2011

Kan bara börja med att säga att 2011 har varit ett helt okej år!

Januari:
Okej, nytt år. Nya möjligheter. Jag och Tina startade året med ett godisförbud som skulle gälla tills vi fick sommarlov. Kan erkänna att det var rätt jobbigt. Det snöade väldigt mycket.

Februari:
Jag kommer ihåg att jag fick VÄRLDENS influensa. I 5 dagar var jag helt borta. Kunde inte äta och mådde dåligt. Då saknade jag chokladen. Jag minns även att jag åt mycket glass. Vaniljglass med chokladkross. Mmmmh, det var super gott!

Mars:
Var på MCR konsert. Det var fortfarande snö ute. Hade även en superolig översovning med Clara och Tina. Några av våra första faktiskt. Köpte även årets första vår glass. En cornetto. Såg även på Never Say Never. En av mina första 3D filmer på vanlig bio.

April:
Var med på innebandy cup i skolan. Levde i princip i vår soffa. Mamma köpte sig en iphone som jag och Elin förtfarande sitter och spelar på nätt och jämt. Snön var borta. Det började bli varmare och man tog fram kortbyxorna. Åkte på grännacup. Åt årets första jordgubbar och beställde min första skräckfilm. Hade fotodag med Tina och umgicks med Sofia. Fick mina första par converse.

Maj:
Gick runt och sjöng på Kompispris låten hela tiden. Beställde snyggaste klänningen på länge, så är den förstor. Vi körde halv åtta hos mig här hemma och jag tog hem det! Jag vaknade även upp en morgon och det snöade. Surt som bara den!

Juni:
SOMMARLOV
! Och mitt och Tinas godisförbud var slut. Maja slutade sexan också. Solade nere vid fryken med Tina och Clara. Brände mig. Fick feber. Vi fick massor av kanaler, helt gratis, till vår tv. (som tyvärr försvan) Hade världens mysigaste midsommar.

Juli:
Upptäckte gruppen Ramones med hjälp av Maja. Blev galen i musiken. Var hemma hos kusinerna i 3 dagar. Solade, badade, baka tårta, spelade minigolf och hade allmänt kul. Åkte till Skara med fam. Schagerström + familjen. Åkte senare till Stockholm men bara med familjen den här gången. Spenderade min sista biobiljett på Bad Teacher som var en Bad movie. Fick för mig att jag skulle färga håret rött. (Men som tur var gjorde jag inte det) Var till bomstad med Tina. Mötte upp Clara. Sola mig röd som en kräfta.

Augusti:
Var nere vid frykenbaden var och varannan dag med Tina. Solade som bara busen! Föll för bandet Kent. Hade några helt otroliga dagar i Lysvik med Tina. Började med yoga? Började skolan.

September:
Gick i skolan. Det var tv pucken i kil och jag, Tina, Clara och Sandra var nere och kolla på hockey hela tiden. Konfirmationen började.

Oktober:
Fick igång android market. Spelade wordfeud som en blådåre! Åkte på konfa läger. Blev beroende av Glee. Kollade på det dag som natt.

November:
Blev 14 år. Fick min onepice. Levde i den.

December:
Spelade Santas Village hela tiden. Min fb blev hackad. Min mail också. Har fortfarande inte kunnat spärra kontot/tagit bort det. Drog mig på cykeln. Slog upp mina knän. Det högra knäet har fortfarande inte läkt helt. Bloggade ovanligt mycket. Saknade min kisse mer än vanligt. Jul, rea, syster fyllde år. Och nu är vi framme här.

Det kanske inte var den bästa summeringen, men man får skriva det man minns!


New years eve

Fick med mig två tröjor från bergvik förut. En supersnygg skjorta från Vila och en basic tröja från Gina. Båda sakerna var på rea och det gick på 140:- tillsammans. Super kap!
Nu ska jag sätta mig och göra en summering på 2011. Sedan kommer min nyårs outfit upp, fast det efter jag har figgat mitt hår och eventuelt sminkat mig.





Suit up!

Tröja/hm
Jeans/vila(?)


God morgon

Sista dagen på året. Himmel vad det har gått fort! Det kanske kommer upp en summering/en hissning och dissning om året lite senare.
Idag ska jag först åka in till bergvik och shoppa lite och ikväll är jag hemma med familjen+Timmie. Fast vi kanske går över till grannarna lite senare också? Nej nu ska jag äta frulle, vi ses!

Eftersom det blir så tråkigt utan en bild får ni en på vår snygga gran!


Freedom


++Dream a little dream++


Lady Gaga

Konsert på svt 24. Helt okej


Bubbly

Har verkligen ingenting att göra. Men jag ska inte klaga, för sen kommer kusinerna och då kommer ja ha mycket mycket att göra.


Du är min hjälte för du är precis så svag som jag


Time to sleep

Nu ska jag nog sova. Trött och sliten är vad jag är. Elin och jag fotade tidigare idag. Bilderna och sånt får jag se om jag lägger upp, det blev ju rätt galet. Sminkningen, håret, kläderna. Imorgon kommer släkten och firar Elin. Ja, inte hela släkten då men mormor, farmor, osv. Sen på lördag kommer Elins kompis Timmie hit och stannar ett tag. På söndag fyller Tina år och på tisdag sätts min tandställning in, spännande. Nej nu känns det som om jag bara skriver saker. Så trött är jag. Godnatt!

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna


Eldsjälsgalan

Här väntas Bingolotto spelning.


16 år

Grattis bästa syster <3 älskar dig.


Cup

Har spelat cup i 2 dagar nu, en anledning varför jag inte bloggat. Igår kom vi 4 och idag tvär sist. Nu har jag typ ont i hela kroppen. Imorgon fyller min älskade syster Elin år. 16.
Nu väntas mat.

Sliten tjej!


+

Funderar på om jag ska lägga mig och kolla på några avsnitt the big bang theory eller om jag ska spela sims. Eller ens något av det? Imorgon är det cup, fotbolls cup. Måste få tag i Clara och se om hon vill följas dit med mig. På onsdag är det också cup.
Imorgon ska även min syster och hennes kompisar ha Harry Potter maraton hemma hos oss så det kommer nog bli en hel del potter imorgon när jag inte spelar cup. Har ingenting mer att skriva. Det här är nog det sista ni hör av mig idag.


Har lite ångest. Har ingen aning om jag ska beställa en iPhone 4 nu eller vänta. Och ska det vara en 4 eller en 4s?

New

                    
                    

                    
Halvtransperant skjorta/Bikbok
Linne/Bikbok
Linne/Monki

Köpte även ett par korta springbyxor men dom får ni ingen bild på.

Tills vidare

Min gamla header ville inte funka just nu så vi kör på den hära. Jag har inga nya bilder på¨datorn men jag och Tina ska nog fota någon gång under lovet. Jag hoppas vi hittar en fin dag och jag hoppas även på lite snö tills dess! Tänkte nu ta några bilder på det jag fick med mig hem på mellandagsrean som jag var på idag. Dock blir det mobilbilder eftersom jag inte orkar ta fram kameran. Senare ikväll är det victoria secret fashion show, det får man inte missa!  


Bild från förra årets show.


Minska

Förminskade bloggen igen, eller bredden på inläggen. Gillade inte att ha så stor blogg. Eller jag gillade det ett tag. Kanske byter tillbaka om ett tag igen? Så om ni kollar tillbaka i bloggen förstår ni varför vissa bilder ser "förstora" ut för inlägget eller om bilderna sitter konstigt.


Turnering!

Här köra vi hockeyspels turnering. Pappa och jag i final!


Julotta

Nu drar jag snart på julotta. Ha en trevlig dag.


Merry x-mas

Har nu ätit någon gröt idag? Det har inte jag, jag hatar gröt. Idag fick b.la presentkort, örhängen, Justin Biebers parfym♥, en supermysig film, tvserier osv. Orkar inte rabbla upp allting här i bloggen. Ni kanske får några bilder på några saker senare framöver, om jag orkar. Imorgon går jag upp sex för att åka på julotta på morgonen som börjar klockan sju. Jag gör det inte frivilligt utan för att vi konfirmander måste. Men det ska väll bli små mysigt. Senare så åker familjen upp till lysvik och firar jul där som vi alltid gör. Undra vilka i släkten som kommer upp iår? Sen på måndag hoppas jag på mellandags rea. Jag var sjuk förra året, jag som skulle handla så himla mycket! Ska hitta någon som vill åka in med mig.

Nu ska jag kolla lite på tv och sedan gå och fixa iordning mig, ta bort sminket osv. Hoppas ni har haft en super duper bra julafton, för det har jag haft!



God jul!


23 december 23.03

Nyduschad och ren. Sitter framför tvn, som jag nästan gjort hela kvällen och kollar på uppesittarkvällen. Vi har spelat, men vi vann inget. :( Nu ska jag läsa sofis mode och fortsätta kolla. Seb ska jag sova och invänta tomten. ;)


Älskade snö?

Igår kväll när jag gick och la mig var det hyfsat med snö ute. Imorse när jag vaknade fanns inte en droppe kvar. Blev faktiskt jätte ledsen. Jag hade ju börja tänka mig en vit jul i år. Jaja, jag får väl leva med det och fixa lite julkänsla, för allt försvann med snön.


(här skulle det finnas med en bild, men den ville inte bli uppladdad.)


BV <3

Nu har min bästa vän, The Hacker, varit inne på min fb och skrivit igen. Varför just på min? Hu som helst ska jag ringa polisen imorgon så ska vi försöka stänga ner den. Jag skulle kunna spärra den själv, men då måste man skicka in id-kort och det vill jag verkligen inte! Jag bryr mig inte så mycket längre att den är hackad, men om jag får bort den kan jag skaffa en ny och slippa ha hacker i hälarna. Det glädjer mig faktiskt att jag ska ringa snuten imorgon, har alltid viljat prata med en polis. Så om någon av de som har mig/min bv på fb och om jag har skrivit något har jag inte det. Just so you know.


Jag har t.om. gjort en bild, på min och bv. Jag borde framkalla, rama in och hänga upp. Föreviga ett minne.

Film+Sims?

Nu tror jag att jag ska spela lite Sims och sedan se på film, men jag får väll se hur det blir? Imorgon är det dan före dopparedan. Då ska jag byta julklappar med Tina. Vi hörs. :)


Julkort

Figgar julkort.


Tar mig samman..

..och slår in julklappar igen. Denna gången ska jag slå in alla innan jag ger mig.


Sims

Jag visste inte att jag  var så himla dålig på att slå in paket. Nu ger jag upp, för det gör verkligen neråt. Jag vill inte göra för fula paket häller. Sätter mig och installerar Sims Klappat och Klart och firar jul på sims ist. Hade!

 

Shake up christmas

Jag ursäktar mina dåliga och torra rubriker.
Nu ska jag ska jag sätta mig och göra en spellista på spotify, slå in julklappar och spela sims. 2 dagar kvar till jul och det snöar. Mysfaktorn är hög!


Jullov

Check!


!

Julavslutning, nästa punkt på min att göra lista.


Lite morgon humor. (a)


Usch

Fick magsjukan i måndags eftermiddag. Har mått superdåligt. Idag ska jag lägga mig supertidigt så jag orkar med julavslutningen imorgon. Det är ju Maja och hennes klass som har den iår. 3 dagar kvar till jul och 1 år sedan Tigris lämnade oss. Vila i frid älskade katt. ♥


Om bara..



Poff

Skrev ett inlägg och poff, borta. Så jag kort fattar. Nu = sängen nästa, spela lite Word feude. Imorgon = brunch + julklapps handling med familjen, familje fest hos fam. Schagerström. Söndag = upp tidigt, stå vid inskrivningen i sannerudsvallen. Så ser min helg ut. Hoppas på mer snö nu också!


Like a boss


Så snyggt att man dör!

Shirt Studs i gruppen Kläder - First By Tyra / Överdelar hos Style by Tyra AB (IQ41r)

Sankta Lucia





7 bilder från kyrkans lucia.

Mumma

Känslan när mamma kommer hem från affären med en påse naturgodis <3


:)

Nyss kommit hem från skolan typ. Helt chill dag förutom franskan typ. Ikväll/sen blir det bakning med elin och pappi. Mysigt.


Chill

Chillar på sängen och spelar på mammis mobil. Knäcken blev asgo iår! Nu ska jag fråga pappa om vi kan fixa min dator.


Utsikt från min säng <3


Ska dejta kudden tänkte jag

Sitter med pappa och kollar på sporten. Trött och trött och trött. Imorgon är det lucia. Mysig mysigt mysigt. Ska hem till farmor efter skolan och baka knäck.


Metallic Lace Open Back Bodycon Dress


Drar mig på cykeln, slår upp båda knäna, svullen, svårt att gå, får ha mjukisbrallor, ont som bara den, skär mig på fingret, hackade konton, deckaren borta, efter i läsningen, dålig vecka. Men plötsligt kom turen. Min kläning som jag suktat efter ett tag. Den har ju bara funnits i large, försvunnit, kommit tillbaka bara i large och för 20 min sedan när jag kolla så fanns den i medium. Jag klicka hem den på ett ögonblick. Glad chey


hfgjhgfkgjhtkjhdtyujhfdrtykjhgftyuijkhgtyuikjhftiuh

Orkar inte. Min fb och min hotmail har blivit hackade. som tur var inte min blogg iaf. Men jag orkar inte. Jag har verkligen typ hela mitt liv på min hotmail, alla min vänner på fb. Allt skit. Har haft den as länge. Jaja, jag får sätta mig och göra en ny hotmail om ett tag. Men inte nu.

Lucian idag gick iaf bra. Fast när vi sjöng på smeden välte en ljusstake över Angelica också rullade det ett ljus under pianot så det börja nästan brinna, men iaf. Bilder kommer när jag orkar. Ciao!

Smile

A smile is the best make up..


Lovley


Hittade en till sjukt snygg klänning som jag skulle kunna tänka mig ha på jul. Kan inte besämma mig!


Idol final

Första lucia uppträdandet är avklarat. Det gick super. Två imorgon och en på söndag. Nu så kollar jag på idol. Robin ska vinna!


Väntar på mat

Väntar på mat som rubriken säger. Jag är hungrig! Bloggningen under helgen kommer vara låg eftersom jag ska gå lucia i kyrkan fredag, lördag, söndag.


Schleeeeeten chey!

Skoldagen idag var lång. Lucia träningen gick bra. På konfan såg vi på film och målade på ljus. Nu är jag trött. Hade 2 läxor bär jag kom hem som inte ville fastna, iaf inte franskan. Nästa punkter i mitt liv är att fixa iordning mig, lägga mig och läsa, ställa klockan, sova. SOVMORGON imorgon. <3



Mitt snygga ljus! Bildklass nästa?


Glass

Käkar glass och fryser, bra kombonation!


!

Ville bara säga att bloggen är under renovering. Just nu får ni en lite vintrigare design men efter jul, under jullovet kanske? när jag satt in min tandställning kommer jag nog antagligen inte göra så mycket? Då så ska jag fixa min blogg. Och då har jag nog antagligen fixat lite nya bilder till en header. Tina, om nu ser det här, vill du fotta med mig under lovet? (A)

Snö <333333333333333

Första snön kom idag, ÄNTLIGEN! Mycket kom det också.
Drog mig även på cykeln idag. Slog upp båda knäna. Gör fortfarande jävligt ont. Så det blir inge yoga ikväll. Sista gången och allt. :( jaja...


Peppar kakor

Har nyss bakat peppar kakor. Andra plåten är inne i ugnen nu? Nu ska jag försöka få tag i Maja.


2 advent

Sitter och äter frulle. Oboy och macka, muuums! Sen ska jag göra mig iordning och sen så åker vi in till mariebergsskogen. Men jag ska nog kolla på lite tv först. Vi hörs!


Mina snyggingar <3

Hejsan svejsan. Ska nog ta och sätta lite julkänsla på bloggen innan jul? Ska nog också snart gå och lägga mig. Får inte sova så himla länge imorgon för mamma och jag ska vara i stan 12 så jag vill helst inte ligga och sova till 11 och sedan stressa på mig kläderna och sånt. Varför? Jo vi ska på julmarknad i Mariebergsskogen. Lite sådär små mysigt. Sen så ska vi + Elin också baka pepparkakor och sedan blir det träning på kvällen?

Efter vi hade varit hos kusinerna och moster förut så åkte vi in till skopunkten. För jag behövde nya vinter skor. Jag hittade ett par som jag verkligen älskar!


Hemma

Har varit i stan ända sedan 11.20. Var med kusinerna till museet på någon LasseMaja grej. Det var väll, kul ;) Ikväll så ska jag och mammi baka lussekattet och kanelbullar. Elin har varit på Liseberg hela dagen på julmarknad. Hon och Karro tog tåget dit ungefär 7 imorse. Vi får se om jag bloggar ner ikväll, om jag hinner vill säga.


Såhär ser min kväll ut ungefär


skulle egentligen spelat santa's village men mammi glömde sin iphone på jobbet, buhuhu..

I don't want a lot for Christmas

Någon av dessa klänningar skulle jag kunna tänka mig att ha på julafton, speciellt den första.


Gillar när det är hål i ryggen.

Sofis mode

Sätter mig och kollar och läser lite. Ha en trevlig torsdags kväll, imorgon är det fredag!


Santa's village<3333333333

Sitter med mammis iphone och spelar santa's village. Helt värt spel att ladda ner. Håller också på att ladda ner tempel run eller runner eller vad det nu heter? Verkar som om alla spelar det? Också inväntar jag mat + julkalender. Det är ju ett måste att se på, för det är ju 1 december.



Sne bild men iaf ;)


1 december 2011

Och ingen snö. Men den kommer väll lagom till jul? Nu ska jag se på topmodel iaf och kanske ta mig något att äta? Ska iövrig inte träna ikväll, har blivit förkyld! Återkommer antagligen ikväll.


Visar upp mina paint skills. Målade med min ritplatta. Snyggt det blev va? Attbropå jul och sånt.

RSS 2.0