WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

Sista september idag. Imorgon är det oktober. Vad snabbt tiden går!

Väntar just nu på att Linn ska komma. Hon sover här i natt och det blir skoj! Kanske hör av mig igen eller inte, får se!


PHOTOGRAFS


FRIENDS


FRÅGOR/SVAR

Mamma och jag betsällde en jacka förut. Då tänkte jag att jag kunde blogga ifrån datorn. När jag loggar in ser jag att jag fått 2 frågor. Jag tänker självklart svara på dem! (dock tänkte jag göra sådär snyggt att print screena bilderna och ladda upp dem men vår dator vill ainte arbeta med paint idag så jag fick göra såhär ist).

F:vad äre du helst vill jobba med som du inte fick? :(

S:Jag har alltid gillar djur och velat sedan 7:an jobba med dem. Dock är jag allergisk så det funkar inte. Då för några veckor sedan fick jag ideen att eftersom jag gillar att baka osv tänkte jag bagare/konditor. Dock har jag astma, pollenallergi(bland annat) och så sjukt spruckna händer på vinter så det avrådde dom mig ifrån. Ganska surt om jag får säga så.

 F:hittade inte va det va? berätta ? ;)

S: Box-ya är en kombination mellan kondition, styrka och boxning. Man lindar händerna, gör en uppvärmining och sedan kör man lite övningar. Boxningen är mest raka slag, slag från sidan och slag som går uppot. Man jobbar två och två. En har boxningshandska och en har splittar (som jag kallar dem, har faktiskt ingen aning om vad de heter men de är runda). Man tränar allt från kondition till kordination. Brukar sluta med att jag har tröningsvärk efter varje gång. Ett superjobbigt men superkul sätt att träna på!


SKOLFOTTO

Hade skolfoto idag. Var så grymt kul! Har dock inga bilder hur vu såg ut så ni får vänta och se. Hoppas både klassfotot och det enskilda blev bra!

När jag kom hem duscha jag, käka pastasallad och kolla på tv. Men nu ska jag sminka mig och fixa mitt hår för om ca en halvtimma tar jag bussen in till stan och till Tjejkvällen som är i stan idag. Så jag hör nog inte av mig mer idag.

Några från imorse.


SUR

Är så otroligt sur. Dagen har både varit bra och dålig.
Jag fick veta att det jag helst vill jobba med i framtiden avråder dom mig från pga mina allergier, min astma och mina extremt äckligt torra händer(existerar dock bara under vinter halv året). Men några bra saker är att Hanna och jag adr ganska kul på hemkunskapen. Brände sås, tappa mat och skratta! Kolla hennes blogg. Hannastory.devote.se . Sen nyss såg jag 3 avsnitt DH. Helt okej. Till det åt jag naturgodis.

Nu ska jag sova. Imorgon är det skolfoto och tjejkväll på Mitt i City. Ska bli kul!


MED RICINOLJA I HÅRET

Jag hoppas jag stavade rätt, orkar inte kolla på Google.
Hur som helst sitter jag med den där oljan i håret och hoppas till gud att jag gjorde rätt när jag kleta hårbotten full. Nästa gång får dock mamma göra det på mig! Jag var iaf och dansa förut och det var askul, dock asjobbigt. Tog gardacil sprutan förut så jag hade ganska ont i armen under dansen. Nu ska jag räkna minuterna tills jag får tvätta ut oljan ut håret. Sen ska jag äta. Ha det bra!


DH

Har nyss kollat två avsnitt DH.(Är nu på säsong 3)Grinade en hel del till det senaste kan jag säga. Älskar verkligen den serien, finns ingen bättre!!

Annars idag så har jag varit med Tina. Vi har gjort läxor, fixat våra tröjor till vårt skolfoto och sedan dansat loss och tagit bilder framför spegeln.

Ny ska jag sova, imorgon är en ny dag!


LÄSER

Mötte ju upp Linn i stan förut fick med mig både jeans och ett snyggt linne hem!

Ny ligger jag och läser, bara ett kapitel kvar. Sen så ska jag vänta på att klockan ska slå 19.00 och få är det dags för..... WILLIAMS LISTA!!!! Taggad till tusen.


MYSKVÄLL

Körde myskväll hemma hos Maja förut. Kolla 4 avsnitt DH och käka popcorn. Mysig kväll med min bästa vänn.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag in till stan och möta upp Linn sedan går vi och letar jeans och bara umgås. Sen på kvällen ska jag plugga.

Godnatt!


INTE BLOGGAT

Haft ett jätte stort prov under veckan så har inte kunnat gjort något annat än att plugga.

Men idag så har vi firat kusin vitamin. 9 år. Med god mat och tårta. Nu försöker jag få tag i Maja. Är desperat och vill låna 3dje säsongen av DH. Imorgon ska jag in till stan med jag bloggar mer då. Vi hörs!


PÅ STAN

Med Tina. Jag sitter just ju och käkar subway och hon håller mig sällskap.
(igår)


INGA SKOR

Idag så hittade jag inga skor. Eller jag hitta ett par as snygga och som hade ett hyfsat pris med tack vare min breda fötter kunde jag inte ha dom. Fick dock med mig ett slime grönt träningslinne med mig hem!

Just nu ligger jag i soffan och äter polly. Dock jag asmätt eftersom jag nyss åt mat. Men polly är beroendeframkallande. Hörs!


IGÅR

Mattedagen gick bra igår.
Min grupp sprang och vi fick 41/45 poäng. Stolt faktiskt.

Idag efter skolan red jag. Det kunde gått bättre. Jg red Loket. Han var väldigt seg i början men i slutet fick jag igång honom. Sen väl hemma åt jag mat och efter det blev det popcorn mys i soffan. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag köpa nya tränings skor! Så taggad på det!


PAUSAT

Inte bloggat på några dagar. Skönt skönt skönt är var det har varit. Men nu ska jag börja lite smått igen.

Idag vad alla nior på musikal. Next to normal. Så himla bra och rörande var den. Man kunde relatera till verkligheten. Så se värd! Efter det stannade jag i stan med några vänner, fixa praoplats på subway, fika och kolla lite i affärer.

Imorgon har jag mattedag så jag börjar 10 i 11. Tänker sova till halv 10. Nu ska jag göra iordning mig och sen ska jag kolla ett avsnitt DH. Godnatt från mig!


TACK MAMMI


TORSBY

Var på marten idag i Torsby. Fick med mig tre saker hem, ett Jb skal, en ring och ett dödskalle armband. Sen åkte vi till stugan och fika innan vi åkte hem.

Nu ska jag chilla framför tv;n och sen tror jag att jag ska kolla på DH.


BOX-YA

Var nyss på världens kanske roligaste men jobbigaste träning. Box-ya. (googla det) Jag fick köra med instruktören så jag körde 100 %! Svetten rann!

Nu ska jag äta, duscha och sen sova!


12,91 km

Gick ut och pw/gick förut. När jag var påväg hem ringde Maja och jag gick nån km med henne. Sträckan blev slutligen 12,91 km. Hade tänkt mig 5 km från början också sluta det såhär. Riktigt stolt. Har dock super ont i benen nu.

Jag ska nu göra lite magövningar innan jag ska ta mig en dusch och även äta.


Käkar subway i min ensamhet.


Klipp klipp

Saxen gjorde sitt. Jag fick en snygg tröja.


LÄSER

Sitter och gör det jag verkligen avskyr, läser. Ska ha läst till kapitel 12 tills på måndag och nu är jag på kapitel 6. Bara hälften kvar! Har inget annat att göra idag så jag tar det bara lugnt.

Igår var jag på tjejkväll med några av tjejgänget men berätta mer om det när jag har fixat lite bilder!


RSS 2.0