Halloween :D

Tjohej alla söta läsare. Idag är det ju Halloween. Jag , Tina , Ronja och Sofie ska vara coola och gå bus elr. godis ikväll. Och jag och Tina ska vara dockor. Vi kommer bli så snygga, så ni förstår inte. Det kommer även komma upp bilder på oss på bloggen senare ikväll eller imorgon. Men det är inte ju inte förän i kväll.

Men snart stick jg och syrran ut och fotar. Vi ska ta "modell-bilder". Om de blir bra ska jag nog göra en header ! Nej nu ska jag nog gå och fixa håret lite. Jag ska försöka blogga senare när Tina kommit. VI hörs!


Dagens fråga ! : Hur brukar ni fira halloween ? Eller ni kanske inte äns firar det ?

Skolkort och mååååla!

Åh hej ! Idag så kom skolkortena! Som jag har längtat. Fast jag längtar ännu mer tills skolkatalogen kommer. Fast ja, den komme inte förän i decembar sa dem. :( Menmen, sånt är livet. Right? 

Iaf så var det skola idag. På språket kollade vi på Asterix och Obelix fast i fransk version och svensk text. (Ja, om jag nu inte talat om det har jag franska som språk.) Sen på svenskan bok-prata vi och sen på SO så gick vi igenom lite om vad vi skulle sysla med fram till jullovet. GT blir det att hålla på med. Inte min favorit grej, men det får funka. Jag längtar verkligen till vårterminen när man håller på med Geografi. Det gillar jag verkligen !
Sen hade vi mentorsträff och Clara och jag börja skratta pga en sak. Haha... Sen så var det bara Kemi och bild kvar på schemat och båda sakerna gick väldigt fort. Sen när jag kom hem satte jag mig på datan ett tag och sen så bestämde jag mig för att sätta mig och måla. Jag började med lite slarvbilder och avslutade med ett porträtt av Ida Hjalmarsson i min klass. Jag är inte klar än utan jag ska lägga till skuggningar och sånt, men jag lägger upp en bild av den i slutet iaf. Sen så när jag var "klar" med det så satte jag mig på datan igen och laddade över bilder från kameran. Nej nu orkar jag inte blogga mer. Ciao !

 

den blev väldigt FAILAD!




skolfottot -.-




högst upp (från vänster): jag, Oscar Hirvonen, Ida Hjalmarsson, Fanna Ronnby Pereira, Tina, Maja Fager, Linn Karlsson
mittersta raden (från vänster): Kenny Juhlin Karlsson, Clara Olsson, Slara Reis, Elin Bergfeldt, Ilham Ettaya, Andreas Johanson
längst ner (från vänster): Nancy (mentor), Hanna Käld, Hannah Gustafsson, Daniella Jansson, Wilhelm Thunberg, Kristin Eriksson, Ida Hasselund.

frånvarande: Erik Larsson, Kevin Johansson och Agneta (mentor). :)


Rinning kladdkaka. ;)

Godkväll. Haha, ja förut var jag ju med Tina som jag skrev i förra inlägget. Kort efter vi hade stängt av datan så började vi leka "det här är en bro" , ja fråga inte vad det är. Xd Men iaf så ramlade jag ner på golvet och vi hålde på att skratta ihjäl oss. Sen så lovar jag att jag skratta mins i en 20 min  och Tina skratta ju åt mig. Nej nu förstår ni inget, så jag ska byta ämne. ;D

När Tina hade gått hem så åt jag mat och titta på tv. Sen blev jag super sugen på att baka, så jag ställde mig och bakade en kladdkaka. Jag vet inte hur jag lyckades, men den blev bränd på utsidan och helt rinnig på utsidan. Men den blev iaf jätte god. Nej nu ska jag nog försöka få mamma att lägga bud på en cardigan på tradera. Vi hörs !

Tina ! :D

Hejsan. Nu sitter jag här med Tina. Hon sitter och spelar DSi och jag lyssnar på Lejonkungen musik. ;) Idag har vi inte gjort något allt. Haha. Ja, just nu har jag inget mer att skriva om så jag bloggar mer ikväll. Puss. ;) ♥

Pannkakor med sylt och glass :D

Godkväll alla glada! Idag så har allt gått så snabbt. Först skolan som gick super snabbt. Och sen efter skolan så ar jag med Tina. Vi gjorde pannkakor till mellanmål, men sylt och vaniljglass. Mmmh ! Det var längesedan jag åt hemmalagade pannkakor. Annars är jag såppas lat så jag tar och värmer sånnadära som man köre i affären. That's just me . ;)
Sen målade jag Tinas naglar och sedan gick vi hem till henne eftersom hon hade fått skolkortet. Jag tyckte inte att det blev så bra, men men... Sen så gjorde hon miniflätor, eller som Tina säger rastaflätor i mitt hår och jag kolla igenom hennes musik på mobilen. Sen gick jag hem, åt och för en stund sedan så flyttade jag in min keyboard i mitt rum. Så nu ska jag spela och sjunga med tills jag storknar! Haha. Nej nu ska jag titta på topmodel och sen gå och spela. Tjo hej !



Övning ger färdighet ;)

Hejsan på er. Jag har kollat min statistik nu under den senaste veckan och det visas att jag faktiskt har läsare som följer bloggen. Det är jag faktiskt riktigt glad för och ska försöka blogga oftare.
Igentligen förstår jag min inte på hur storbloggare som Foki, Kissie, Kenza, Blondin Bella och resten orkar med det. För dem uppdaterar ju hela tiden känns det som. Jaja.

Idag har jag iaf inte gjort någonting annant än att slappa och ätit godis. Och gissa vad jag kom på. Jo! Att jag har godisförbud. FAst det har ju bara pågått sen i onsdags så mamma sa att det inte gjorde nått. Haha så glömsk man kan va. ;) Sart kommer nog mamma och pappa med pizza så jag ska nog avsluta skrivandet. Imorgon är det sista veckan i skolan och sen HÖSTLOV. Och då fyller jag år. :D Nej nu kom dom ! Hejdå.




en gammal bild från förra året. jag kommer ihåg den dagen och ur kul vi hade ! jag älskar dig tina . ♥


Musik är bra !

Hejsan svejsan !
Idag var det onsdag, som är den VÄRSTA dagen i skolan. Usch, bara tråkiga lektioner. Men efter skolan var jag med Sofia. Haha, ja ni kanske kan gissa er fram till vad vi gjorde? Jo, skratta och satt på datorn. Också var vi ute på gatan och älga runt och c-walka. Vi är som vi är ;). Vid sju var jag tvungen att åka hem, för det börja mörkna, och det är en bit hem. När jag kom hem gjorde jag läxor, målade naglarna, GULA :D, och sen satte jag mig här efter ett tag. Snart ska jag gå och lägga mig. Jag är faktiskt riktigt trött. Men innan det tänkte jag lägga in en låt som jag har suttit och lyssnat på ett tag nu. Jag vet inte varför, men jag tycker den är så mysig och speciellt när man sitter och sjunger med, även om man inte kan texten så bra. Musik är helt enkelt bra.! :)♥





Your Song - Elton John


17 oktober.

Tjenare!
Idag så var det ju avslutning av fotbollen på boda borg. Först var jag, Sofie, Elin B, Hanna K och Fufu i lag, men efter vi hade ätit mat så fick vi vara med vilka vi ville. Då var jag tillsammans med Sofia, Elina och Erika. Vi delade en massa skratt och jag och Sofia har fastnat för djuret älg av en anledniing så vi sa och gjorde massor av "älgiga" saker haha. När jag kom hem så blev det mat och resten av kvällen har jag haft en fruktansvärd huvudvärk. Nu sk ajag nog gå och lägga fram kläder till imorgon, puss !

Nu stänger jag av snart.

Nej, nu ska jag snart stänga av dator och gå och lägga mig och läsa Fråga Alice. Åh vad jag älskar boken. MEn jag har väldigt svårt att läsa, så jag orkar inte läsa så ofta.

Imorgon så går jag upp och taggar upp mig inför en rolig avslutning för fotbollen på boda borg. Vi hörs !

Super dag !

Moshi Moshi !
Idag har det varit en sånhär bra dag igen. Jag älskar sånna dagar. ♥
Vid ungefär kvart över 11 så åkte mamma, elin, pappa och jag in till stan för elin skulle tilloptikern. Efter 5 min var hon klar. Under tiden var jag med pappa och letade efter en vit skjorta och en slips. Men sen kom mamma och hjälpte han och sen gick vi och kollade efter en kappa åt mig. Jag hittade en som jag stortrivdes i. Jag köpte en storlek som var lite större, men det är bara för jag sk ha den till vinter, och jg har nästn alltid massa tjocka tröjor på mig då och jag vill ju få plats med llt under en stängd jacka. ;)
Sen efter det så bjöd pappa mig och elin på varsin milkshake. Mmh. Sen åkte vi hem till moster för att fira Emma. :D
Hon fick en locktång av oss, så efter maten så locka jag hennes hår och efter fikt smink jag henne. Hon blev så söt så. ♥ Sen så skulle vi åka hem.
När vi kom hem så sa mamma och pappa att dem skulle åka och handla, och att det blir hejgjord pizza till kvällsmat. Jag är inte direkt förtjust i det och sa att jag inte ville ha det. Då sa mamma att jag kunde laga vad som helst, bara jag gjorde det själv och då s jag att jag ville göra pomfritts och då sa hon nej. Jag mena, hon sa ju att jag fick göra vad jag ville. ;) Haha... Men jag äter pizzan ändå. Och senare ikväll så tar jag popcorn och dipp. Åh, det blir inte bättre. Jo! Imorgon så blir det ju Boda Borg med fotbolls-laget som avslutning. Det kommer bli super kul ! Så det blir att cykla iväg till sannerudsvallen imorgon kl. 10 och sedan åka med buss till Karlskoga. Nu har jag inte mer att tilläga.

   






bilden är från en uteträning i februri. ;)


Måste fixa.

Åh vad jag har blivit lat nu för tiden. Även min arm har blivit så trött så att det är super jobbigt att blogga, iaf just nu. Och läxor och skolan tar upp så mycket av tiden. That's bad. Menmen. Snart är det helg och ännu bättre. Snart är det LOV! :D ♥ Gud så snabbt tiden går. Så ikväll tänkte jag unna mig en tv-kväll. Först vp, (vampire diares) och sen simpson the movie. Jag har verkligen saknar vampire diares på torsdagarna. Och simpsons filmen var det ett tag sen jag såg. ;) Men innan dess måste jag göra ett par saker som tex. läxorna, ta bort gammla limrester från lösnaglarna & sätta på lösnaglarna. De var de jag kom på just nu.

Nej nu ska jag gå och värma pankakor och sen ta en av mina cupcakes. Sen drar jag nog ut och fotar, riktigt fint väder.

Förästen,! Jag måste ju gratta Clara här på bloggen också. Imorse så fick hon en cupcake och ett kort med en supersöt bild på henne och lite text. Grattis sötnos! ;* ♥


NY HEADER !

Haha, det gick väll snabbt? :)
Jag har kommit på hur man sätter in en header nu. Jag känner mig extremt duktig.
Och headern kanske inte är den snyggaste, men vad gör det ? Haha. Nej nu ska jag hjälpa sofia med en header. Puss.


Onsdag !

Hejsan.
IDag har det varit en rolig dag. Först var det ju skola och det var väll sådär. Vi hade konditionsträning på gympan och i slutet körde vi den klssiska evighetsstaffeten. Haha, men vi fick sluta 5 min tidigre för tt jag ramla. Haha, alla tacka mig efter. ;)
Sen efter skolan var jag med Fanny ! ♥ Vi hade det jätte trevlige henna hos henne. Vi bakade chokladbollar, tittade på klipp på youtube och kolla på en 15 min film som Fanny och hennes gamla klass hade gjort. Dom var sååååååå gulliga. Sen var jg tvungen att åka hem och göra läxorna. Kemi och franska. Kemin hjälpte pappa mig med och franskan tror jg att jag klarade bra. Men vi får se hur det går imorgon på lektionen.
Nu har jag nästan nyss gjort klart en sak som Clara ska få imorgon för att hon fyller år. TON-åring . ;) HAha. Så nu kan hon nog ta höga toner. Någon som fatta vd jag mena? ;)

Jag ska försöka ordna en ny header snart. För den här känns väll lite sommrig, eller vad säger ni ? Jag får väll fråg Alva eller Bella om man skulle kunna få lite hjälp. :) ♥
Nu ska jag kolla runt på lite bloggar, fb och bilddagboken. Vi hörs...










bjuder på några bilder. :)


En snabbis . ;)

Hejsan Svejsan på er. Jag tänkre snabb blogga innan jag stänger av datorn.
Idag så var det skola. Rätt så snabbt gick dagen. Efter det så var jag och Tina hemma hos mig och gjorde alla läxor. Sen så åkte vi upp till höjda och fota lite. Men det var så mörkt, så det blev inga bra kort. Eller 1 bra blev det nog kanske. Sen så bakade jag och Elin förut. För hon ska ha med sig till stallet för hon är med i UG ( ungdomssektionen ) och dem har fritidskvällar varannan tisdag och så skulle dem fika och sånt imorgon. Vi bakade kladdkakemuffins. Vi gjorde dubbel sats, så vi själv fick lite här hemma. Nej nu ska jag stänga av och gå och lägga mig i sängen och läsa "FRåga Alice". Det är värkligen en toppen bok som jag rekomenderar till er.



En bild från idag. ;)


Mega trött! (N)

Hejsan på er. Idag har det varit en rätt långsam skoldag. FAst torsdagar går väll alltid långsamast av alla dagar i veckan? Men en sak som var super kul var rättegång. På SO så har vi hållt på med lag&rätt och för att göra allt lite roligare så hade vi rättegång. Haha. Gud vad jag skratta. Jag var en nämndeman, eller vad det heter. :D

Sen när jag kom hem så har jag slöat framför tv:n hela dagen. Och för en stund sen så slöt jag ögonen och slumra till ett tag, men såklart kommer mamma och väcker mig. Jaja, thats life. ;)
Och nu sitter jag och glor på Scrubs samtidigt som jag bloggar. Sen efter maten ska jag nog ta ett varmt långt skum-bad och sen måla om naglarna. Kanske så sätter jag på lösnaglarna och pyntar dem också, för jag ör på pysselhumör.

Detta blev ett väldigt kort inlägg, men jag har inget mer att tilläga! :)


Ny kategori!

Ja, nu har jag skapat en ny kategori. Mode. Där tänkte jag lägga upp saker som har med mode att göra. Ja ni fattar. Så ja, nu tänkte jag lägga upp ett inlägg med just "mode".


Är det bara jag som skulle vilja lära mig gå i klackar? För jag menar, det finns ju så himla många snygga skor, men alla har ju 10 cm klack. Och jag blev totalt fångad av ett par från Deichmansko.





Åh, är det bara jag som blev kär? Jag skulle så gärna vilja ha dom men vad säger du mamma? I mina drömmar?

Skorna hittar du HÄR !

 


Måndag.

Hejsan. Ja, idag är det ju måndag. Vilken jag inte gillar så starkt, men några saker som gjorde min dag lite extra bra var mattelektionen för jag, Linn och Wilhelm hade kul då och att min JUSTIN BIEBER tröja äntligen kom! Den har jag länktat efter så läng.
Några saker som var dåligt var att jag tuggar för mycket tuggemi och får ont i magen av det. ;/ Men men.

Idag efter skolan så har jag inte gjort något. Jag har mest suttit vid datorn och lott på tv, också har jag, duktig som jag är, gjort läxor. :)

Haha, ja nu har jag inte så mycket mer att skriva om dagen, eller jo! Jag ramla med cykeln påväg hem från skolan. Jag orade liksom inte knyta skorna och då fastna mitt skosnöre i trampan och sen så skulle jag gå av cykeln men nådde inte ner med foten pga att snöret satt ju fat i trampan och PANG så låg jag på marken. Och Ronja bara : "Vad håller du på med Tilda?" Och jag skrattar. Och GUD vad jag skratta. Det tjöt verkligen av det. Haha. Jaja...





Vi avslutar med 2 bilder på tröjan ;D♥


Fredag, kan det bli bättre?

Hejsan. Ja kan det bli bättre? FREDAG! ♥
Snart så drar jag till ug med Tina. Vi får se vilka vi träffa och vad man gör, för ingan av oss har varit där så det ska bli lite smått spännande.

Idag hade vi sovmorgon till klockan kvart över 9. Då hade vi svenska i en timme. Sen så hade vi västafrikanskdans med 8f. Det var väldigt kul, enligt mig. Men samtidigt lite jobigt. Sen hade vi 25 min på oss att byta om från "dans" kläder till kläder som vi skulle ha när vi tog skolfoto (som vi altså gjorde idag) och att äta på. Fast det var ingen god mat så jag åt inte ens en hel klyftpotatis klyfta. Men efter maten så hade vi som tur hemkunskap. Då lagade vi hamburgare. Mmmh vad gott det blev. Man blev verkligen mätt. Sen så gjorde vi iordning oss till skolfotot. Jag kan ju säga att när man skulle ta de enskilda bilderna var det som om man var någon sorts modell eller nått. Nej jag gillade inte detta foto"bolag". Sen efter skolan åkte jag hem och satt och spela gitarr ett gaska långt tag. Sen åkte jag till stallet och hade teori. Vi lärde oss blandannat hur man gjorde flätor (knopar) som man ar när man ska tävla.

Nej nu hinner jag inte blogga mer, för nu ska vi åka.! Hade bra. Hejdå. :)

RSS 2.0