.

Hellu ! Skola idag, som vanligt. På franskan hade vi någon myskogubbe som inte kunde prata franska, så vi fick se på fransk film med svensk text ist. Den var jättedålig. När jag kom hem efter skolan så övade- och gjorde jag lite läxor och prov. Sen så satte jag mig och spelade keyboard. Sen satte jag mig vid datan, och här har jag suttit ett tag. Nu är mamma och hämtar jultidningarna som jag sålt. Och mina saker man får, hoppas jag. Jag längtar till hon kommer hem, för om sakerna har  kommit kanske min MP4 och mina biobiljetter har kommit. Hoppas, hoppas, hoppas. Nej nu ska jag dra, hejdå ! ♥ 

Förkyld !

Hej !
Idag hae jag utvecklings samtal efter skolan. Det gick super bra. Efter det så åkte jag och mamma in till stan för att hitta en jacka till mig. Vi hitta en super skön från team sportia. Vi gick även in på skokanonen och kollade efter vinter skor till mig, men vi hitta inga vi köpte. Där emot hitta jag ett par über snygga som står högt upp på min önskelista!

Snart ska jag gå och göra läxor och sen så ska jag nog titta på ung och borstskämd eller top modell. Jag har inte bestämmt mig. Jag är även suer förkyld så jag har ingen vidare lust att göra något annat. Funderar även på att se klart Harry Potter och den flammande bägaren som Elin och jag började se på igår. Vi får se. Jag ska nog iag göra mig isteé eller varm oboy. Det är inte helt fel. ;)

På fredag bär det av till Stockholm också! Fredag shopping, lördag shopping och musikal och söndag shopping. Suverän helg ! Jag ska försöka att inhandla endel julklappar där också. Elin och jag ska ju dela på ett hotellrum så jag kan ju iaf passa på att köpa saker till mamma och pappa. Nej nu ska jag bara kolla fb och sen stänga av datan. Vi ses!


Pepparkakor och mjölk !

Hejsan.
Skolan idag gick rätt så drygt, fast gympan var riktigt kul, och musiken också! På gympan spelade vi handboll och på musiken stadgade vi "Let it snow". Efter skolan idag var jag med Tina. Jag locka hela hennes hår och det tog ca 1 timma. Sen så gick vi till willys och köpte peppar kakor. Vi trodde dem hade 2 för 10 kr, men det var bara i karlstad det gällde. :( Men vi köpte ett paket som vi nästan åt upp. Det finns väll ca 8 pepparkakor kvar.? Dem doppade vi iaf i mjölk också gjorde vi franskaläxan. Sen gick hon hem och jag åt mat.

Jag ska nog snart gå och göra läxan, sen ska jag göra iordning mig och sen ska jag göra sittupps och några dipps. ;) Imorgon ska Tina till tandläkaren och dra ut en tand och jag ska följa med henne. Också blir det träning imorgon också, kul. :)
Och det är ju bara 1 månad kvar till jul, gud vad jag längtar! Nej nu ska jag sitta lite på fejjan- och sen ska jag göra läxor, vi höres!


Plugga, plugga och plugga!

Hejsan på er!
Idag var det skola, som vanligt... Och det känns som vi har super många läxor denna vecka, jag menar jag hade med alla mina 5 mappar jag hade i skåpet hem + att vi har 50 i en valfri bok till imorgon. Fast den läxan har jag bara 5 sidor kvar på. Men sen har vi tvätt läxa i hemkunskapen också, hur ska jag hinna med allt? Jaja..
Efter skolan åkte jag hem, spelade lite keyboard och stack på träning sen. DEt gick riktigt segt på träningen idag, men det var kul! Vi skulle springa 2,5 x 2 men jag , Alva och Lotta sprang bara 2,5 + lite till för vi genade och skrämde folk ist på andra varvet. Haha ! Sen när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt min jacka i våran tränare Pelles bil, så mamma åkte och mötte han vi coop och hämta mig jacka. Undertiden tog jag ett långt, vaaaarmt och skönt bad. Sen åt jag och gjorde läxor. Jag ska nog snart gå och göra mer läxor snart, men jag kände att  jag behövde en paus.


Imorgon är det onsdag och den tråkigaste dagen i skolan. Allt utom musiken och gympan är tråkigt också går vi till halv 4 också! Visst, svenskan kan vara kul ibland men vi har läs-timme på onsdagar och jag gillar inte att läsa, har aldrig riktigt varit en läslus så ni kanske förstår min situation? Men när det gäller att skriva t.ex. berättelser eller andra texter älskar jag det.
Och det jag har tänkt på är att vi som bloggar borde ju vara ganske duktiga i svenska för vi skriver nästan varje dag. Liksom man lär ju sig hur man ska stava olika ord, formulera olika meningar osv. Jag undrar om dom som har blogg eller helt enkelt brukar skriva på olika saker har bra betyd i svenska, iaf den skrivade delen. Skulle faktiskt vara kul och veta. Men jag säger inte att de som inte har blogg är dåliga, men jag tror kanske att vi kan ha lättare i svenskan. Fast jag har säkert helt fel, men ändå. Haha. Nej nu ska jag fråga mamma om vi har pepparkakor som jag kan doppa i mjölk medan jag pluggar, sen ska jag packa gympa väskan. Vi hööres!




Oj ! bilden var ju verkligen inte från igår. 2 sommrar sen eller något. Gud vad jag saknar't!
Jag älskar dig alva ! ♥


Hejsan.

Ja, jag sov ju över hos Sofia från igår till idag . Super kul och värd natt! Detta gör vi om snart.
Idag har jag varit på 2 timmars träning i Fagerås. Riktigt kul faktiskt. Sen efter träningen som varade mellan 1 och 3 så åt jag mat och duschade. Sen ringde jag Tina och satte mig på datatn. Efter ett långt tag la vi på, jag stängde av datorn och då var det dags för kvällsmat. Efter kvällsmaten så bakade jag, Elin och pappa, för Elin ska ha med sig muffins imorgon till en föräldra show på kvällen. Den ska jag på imorgon och jag tar nog med mig kameran, så jag kanske lägger upp korten här sen. ;) Nu ska jag sitta här ett tag till och sen ska jag lägga mig och läsa å kolla på tv. Vi seeees...




Sofia och jag såg på 2 filmer igår. Mirrors, som är en skräck film och Starstruck, som är en, ja jag vet inte. Men den eller dom var iaf väldigt bra !
Iaf, i filmen starstruck var det vissa låtar med som Sterling Knight eller Christoffer While som han heter i filmen heter och en av dessa låtar förälskade jag mig i. ! Hero.


Dålig uppdatering , ja!

Hejsan. Förlåt atta jag inte har uppdaterat under veckan, men det har varit mycket läxor i skolan och sånt och jag har helt enkelt varit för trött, och att blogga ligger inte direkt längst upp på min att göra; lista. Men iaf, jag lovar att jag ska blogga så ofta jag orkar !

Idag ska jag iaf sova över med Sofia hemma hos henne. Det ska bli riktigt roligt, och jag har sett fram emot det ända sen vi bestämde det. Vi ska se på skräckfilma, mirrors, och sen hittar vi väll på något kuligt. Jag menar, vi är ju bäst på att skratta så. ;)♥ Vi får se om jag bloggar något mer under dagen.
Jag vaknade iaf upp imorse och skulle gå och ge katten mat och då kollar jag ut genom fönstret och vet ni vad jag ser ? Jo det snöar! Visst, jag gillar snö, men till nästa söndag kunde det väll ha kommit. Jag menar, det är ju 1:a advent då. Och jag, Ida, Tina, Clara, Linn och Maja ska ju sjunga i församlings hem. Då kunde det varit mysigt med snö! :D Menmen. Hoppas det inte smällter denna vecka då.

Nej, nu ska jag försöka få Sofa att gå och möta mig någon stans, hejdå! :D




Taggar träning i fagerås.

Tjo!
Om ca 1 timme sticker jag på 2 timmars lång innomhus träning med fotbollen i fagerås. Ska bli kul, men jag är förkyl och har träningsvärk i armarna så vi får se hur det går. Det gick iaf inte så bra på cupen igår. Vi förlora första, spela oavgjord andra och tredje och förlora fjärde matchen. Så vi kom inte till slutspel. Men jag tyckte det var riktigt bra gjort av oss för att bara ha en innomhus träning bakom oss.

Förut idag så var jag och köpte springkläder som jag ska ha på konditions träningarna. Det blev ett par spring lggnings och en "vindjacka". Nej nu ska jag nog gå och fixa mig till träningen, vi hörs! :)


Tagga CUP !

Hejsan ! Jag tänker inte blogga alls mycket idag, har inge lust och ska snart dra och lägga mig, ska upp kl 6 imorgon. Tagga cup i säffle! :D♥ Jag ska ta med kameran och försöka lära pappa hur man tar kort, fat det blir väll inga bra, men ändå. Så det blir ingen bloggning i morgon, om inte på kvällen. Får se om jag orkar då.

Jag skulle igentligen vart på tonår i Sannerudkyrkan idag efter ridningen med Ida, men hon hade huvudvärk så vi strunta i det . Så jag har suttit framför datorn och tv:n hela kvällen. Och jag har käkat popcorn. :D Nu ska jag nog dra, hejdå och önska oss lycka till ! :D

Sitter i skolan ;)

Hejsan. Nu sitter jag i skolan. Vi har håltimma. Linn och Ida Hj. är hem till Linn för de ska gå ut med en hund som heter Rex och Clara och Tina är på tamaras och köper klubbor. Jag sitter här med Kristin, Fanny och Daniella. Sen har vi hemkunskap vid fem i ett tror jag. Efter det så har vi gympa och sen slutar vi. Nu har jag inget mer att skriva, puss ;*♥

Dagens musik.

Hejsan. Jag ville bara säga att jag orkar inte blogga idag, jag är värkligen trött! Men jag har lite ork till att lägga in ett dagens musik inlägg. ^^



jag tycker det är en väldigt bra låt och i en väldigt bra tonart. jag sitter gjärna och sjunger med när jag lyssnar på den här, eller igentligen på vilken låt som helst. musik gör mig glad och att sjunga gör mig glad. två flugor i en smäll. (A)


Dagens videoklipp



åh jag bara MÅSTE se filmen. jag hoppas till gud att den kommer till sverige. jag menar 3D. tänk jag kan röra justin.(A) mitt favorit "citat" från trailern är när justin säger:

there's gonna be time when people tell you that you can't live your dreams, and this is what I tell them. NEVER SAY NEVER !

det stämmer verkligen, men ska aldrig säga aldrig !


Jag fryser!

Hallå där! Idag var det onsdag ja, och mycket mycket snö ute . Det gillar vi inte, iaf inte nu, men i december är det helt okej. Jaja. Skolan idag gick väldigt drygt, jag gillar inte onsdagar. Alla tråkiga lektioner, förutom musik, gympa och ibland språk då. Sen när skolan var slut så väntade Ronja på mig så vi gick i hem tillsammans. Rätt kul faktiskt, vi prata om allt! Vi gick med cyklarna, men jag gled ju mer med mina uggs än gick. Och när hon skulle svänga in så gick det ett tag, sen så drog jag mig med cykeln så jag låg på marken och cykeln nån meter brevid. Pinsamt ifall det hade kommit nån. När jag äntligen hade kommit hem så gjorde mamma en varm macka åt mig, jag gjorde varm oboy och tog en yougurt. Men jag fick super ont i magen av oboyen och mackan och yougurten var nog inte så fräsch, så jag åt den inte. Sen så har jag drygat framför datan sen dess. Jag tänkte igentligen gå ut och fota när jag hade ätit klart, men då var det redan mörkt så jag orka inte och bilderna skulle nog inte blivit så bra.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och fryser. Snart ska jag gå och plugga kemi läxa och franska. Jag är hungrig också, ska be pappa laga iordning nått när han kommer hem med Elin från stallet. Jag ska ju även leta fram dagen videoklipp elr musikklipp! Jag tror faktiskt jag vet vad jag ska lägga upp. Ni får se sen....


Dagens musik.



The Only Hope For Me Is You - My Chemical Romans

jag älskar låten, den är så himla vacker! jag skulle kunna lyssa på den i timmar och sitta och fantisera mina egna musikvideos till den, käääääärlek ! ♥


Tack Clara! :D<3

 

 

 

Hejsan ! Ja på bilden kan ni ju se mina supersöta saker jag fick av Clara i sen fördelsedagspresent, en älg och ett lamm. Gissa om jag skratta. Jo ni förstår Sofia Bönström och jag håller ju på att hittar djur till alla. Eller vi tar det djur de liknar och det är nämligen en som liknar en älg på pricken ! Och jag är ju "Bää" och lamm säger ju bää så ja, ni kanske fattar ? ^^

Iaf, skoldagen var rätt dryg. Ungefär vid halv 1 (?) så började det snöa! Jag trodde det skulle sluta, men nej. När jag kom hem var det typ snöstorm, inte kul. Och jag skulle på konditions träning också, käner super kul, not. Men jaja. Hur som helst så gick jag på träningen ändå. Svinkallt i början men varmt i slutet. ;) Och min kondition, vart ska vi börja? Inte på topp iaf ! Sen efter träningen så åkte jag hem, tog en varm och lång dusch och sen åt jag kvällsmat. Varm soppa och varm baugette, kan det bli bättre en snöig dag ? Och sen ska jag nog göra ett glas varm oboy! Och jo, vet ni vad ? Mitt hår har perfekta lockar just nu, dagen kan ju inte sluta bättre? Nej nu ska jag kolla på tv eller nått... :)


(Y)



Sitter här med myströjan på. Nu är jag klar med alla läxor, gött dä! Så nu lägger jag mig i sängen och kollar på Svenska Hollywood fruar. Är det bara jag som sitter och småskrattar åt programet ? Jag menar, hur kan man inte ? Typ hur go är inte Maria Montazami? (stavning??) Jaja, puss ;*

 


Dagens videoklipp

Jag valde att döpa kategorin till Media och rubriken till Dagens videoklipp.




Jag älskar värkligen när han säger;
"nej det får ni inte", "fan tänker jag då".




Vem älskar inte ica reklamerna? :D


8 november.

Hejsan. Idag så har det vart skola. Mycket tråkigt, fast nä. Jaghar faktiskt skrattat en del och musiken var great ! (Y) Vi dansade, blandannat par-dans. Jag och Tina fick dansa tillsammans och gissa vad? Jo, vi skratta! Vi gjorde lyft när vi dansa också, det var nog det vi skratta mest åt. Sen så flöt väll skoldagen på rätt så bra annars tyckte jag. Sen efter skolan var jag med Tina. Vi gjorde lite läxor och satt framför datorn. Vi är riktigt lata ibland. Men hon gick hem för en halvtimme sen (?) och när hon gick hem åt jag mat. Snart ska jag nog göra lite mer läxor. Öva mer på proven, vi har ju blandannat 1 prov och 2 läxförhör i morgon i think. Jag ska nog även starta en ny kategori! Musik. Eller som jag kommer kalla det, dagens låt. Efter som jag inte hinner fota så mycket nu tycker jag det blir lite tomt i bloggen utan bilder och sånt så jag ska lägga ut en låt varje dag från youtube. Eller videoklipp, eller både och, bara det är sånt jag gillar. Låter det bra? :) Jag kanske ska kalla kategorin Media ist? Vi får se!

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Lördag och söndag !

Hejsan. Jag bloggade inget i lördags. Orkade inte. Sp jag drar en uppdatering om igår och idag.

Lördag; Jag skulle va med Tina, men jag var tvungen att städa först. Så jag satte såklart igång, men när jag höll på att damma börja det kli i mina ögon och jag börja nysa, så jag slutade och satte mig på datan. Då fick jag sms från Tina som undra om vi skulle gå ut på promenad. Det ville jag såklart och jag fråga om vi kunde gå ner till fryken. Och det ville hon . (Y) Så vi tog cyklarna, jag cykla och hon gick med sin. När vi kom ner till fryken klättra vi upp på bryggorna och satte oss och prata. Eller fantisera, eller skratta. Haha... Sen var vi tvugna att cykla hem, för Tina skulle äta, och typ jag med. Sen efter vi hade ätit kommer jag inte ihåg vad vi gjorde , men kvart över 4 så åkte vi till stallet för vi skulle hjälpa till på spökkvällen. Vi skulle ligga i skogen, gömda och "dra" i ben. Usch vad kallt det var ! 3 tåg tog 1 och en halv timma. Jag svär till gud att om jag ville skulle jag kunna somna. Jag var ju t.o.m nära på att göra det några gånger. Under den 3:dej rundan när de kom till vårat ställe så var det 1 barn (om inte flera) som "trassla" in sig i mina armar och ett barn som "sparka"/gick in i mitt huvud, eftersom vi låg på marken, så nu idag (söndag) har jag haft huvudvärk som kommer och går. Sen efter det så åkte vi hem. Hemma blev det tacos till mat. Karro, jonna t, Tina, jag och elin var det som åt. Och mamma och pappa också då. Karro och Jonna T är föresten Elins vänner.
Sen efter det så sov Tina här. Vi satt på datan till halv 1 och sen så såg vi på 27 dresses. Jag älskar den filmen, men jag somna. (A)

Söndag; Tina och jag vakna ungefär 10. Då kom pappa in och fråga om vi ville ha frukost, fast vi sa att vi skulle komma när vi var hungriga. Efter att vi hade luggit kvar i sängen ett tag så gick vi upp. Efter det så la vi oss i sängen igen och kolla på Scrubs och It's Me Or The Dog. Sen så gjorde vi iordning oss och gick ut på promenad, eller ja, jag tog cykeln och hon gick. Sen påvägen hem så gick vi förbi coop för Tina skulle köpa mjölk. Sen gick vi hem och jag åt flingor med mjölk. Sen stack jag på träning. 2 timmars innomhus träning med fotbollen. Jag har inte gått på träningarna som var't under veckan för jag har ju fyllt år också mådde jag dåligt en dag. Men det var faktiskt jätte kul. Och jag som kanske tänkt slutat i fotbollen för jag inte brann för det lika mycket som jag gjorde förr, men den planen har nu ändrats. Jag tyckte det var 7kt kul. Fast min kondition kanske inte ä på topp då men ...
Sen så åkte jag hem och då var maten klar. Potatisgratäng och körv. Mmmh. Sen duscha jag och sen så öva jag lite på engelska och matte provet. Det gick faktiskt hyfsat bra. Sen så kom Tina och vi öva på en lpt vi ska sjunga på julshowen, troligen. Sen när hon gick hem har jag bara latat mig framför datan. Jag har inga planer för resten av kvällen häller. Jo ! Jag måste hitta en bok som jag ska läsa 50 sidor i tills på onsdag. :( Usch, jag hatar't. Men men, så det när man går i skolan, tyvärr.





Jag har inga bilder från helgen så ni får nöja er med en av mina favvo låtar. :) ♥

LYSSNA OCH ÄÄÄÄÄÄÄLSKA !


NY HEADER, igen ? ^^

Jag fixade nyss en ny header. Jag trivdes helt enkelt inte med den andra. Nån dag ska jag nog fråga bella om hon vill renovera min blogg och göra en snygg design. Vi får se. Hur som helst. Jag orkar inte blogga om dagen idag, men det får ni leva med.
För övrigt så ska jag ju va med Tina imorgon. Vi ska baka tårta och på kvällen ska vi till stallet och hjälpa till på spökkväll. Sen så ska vi sova över. Ska försöka uppdatera bloggen imorgon, pöss på er. !


Glad Tilda !

Hejsan ! Åh jag är jätte glad över alla saker jag har fått idag. Bäst av allt jag har fått är nog stativet ! Jag lägger upp saker som jag fick i slutet av inlägget. Jag lägger även in några andra bilder då också.
Förut var Tina här också. Vi såg på vampire diaries , hon åt tårta och vi snackade. Och skrattade ! Härligt att hon äntligen är hemma.

Imorgon blir det stan med Maja. Jag är igenligen inte shopping sugen, men mamma sa att jag kunde följa med och glutta i butikerna. Maja och jag ska ju även fika och ha det trevligt. Sen vi fyra blir det att rida och sen ska jag slappa hela kvällen. Göttich!

Jo, förut iaf när farmor, farfar, moster,, mormor, morfar, jag , mamma och peter satt vi bordet skulle jag berätta ett skämt. Katt åt elskåp, blev proppmätt. Det tog mig en halvtimme tills jag kom till sjävla ordet proppmätt. Jag skratta som bara den. Åh gud. Jag vet inte vad det blev, men det var kul ! Haha XD Nej nu ska jag göra något annat. Vi hörs!


 

först har vi det älskade stativet och sen en hästbok som jag bara ÄLSKAR ! ♥



En 2 and a ½ men - box :D

 

en locktång så man får sånadär gulliga vågar ! :D



och en scarf/halsduk som jag total ÄLLSKAAAAAAAAAAAAAAAAR !


Jag fick ju även två nagelack, två par örhängen, ett presentkort på GT och peeeeeengar !

Här får ni lite bilder på tårtan, emma och johan, mina två kusiner . :D








.

Hejsan igen. ! Ja nu kommer nog snart gärsterna. Mamma håller på att fixa ute i "köket" eller vad man nu säger där gästerna ska sitta och äta och jag borde nog gå och hjälpa till. Fast nä! Jag stannar här vi datorn, lyssnar på you me at six och skriver pm på bilddagboken med Tina. Haha, vi är riktigt roliga typer. Ni borde föresten kolla in hennes blogg, hon förtjänar läsare ! -----> http//tiaan.blogg.se .
Hon kommer hem ikväll också. Jag har saknat henne. ! Jag ska se om vi inte kan träffa lite då. Jag har så MYCKET att berätta för henne, även om hon bara har varit borta 3 nätter. Fast det är ju hemlisar, så ni får inte veta ett dyst . He-he... ;)



bilden är sen i våras nån gång.


13år.

Hejsan alla bloggläsare ! :D Ja om det nu är några, som jag tror efrtersom jag kollar statistiken och den visar att jag har läsare iaf.
Ja, nu är med tonåring. Haha. Jag har fått lite saker än. Två nagelack och ett par jätte söta örhängen av mamma och pappa. Resten får jag sen.
Nu sitter jag här och chattar med Sofia. Den ungen får mig alltid att le. Lika mycket varje gång ! Jag älskar dig ;* ♥

Jag har faktiskt tänk att baka något till kalaset sen. Kanske cup-cakes, eller bara vanliha muffins? Jag frågar nog syrran om hon hjälper mig då, om jag nu orkar baka. Hade faktiskt tänkt att vara ta det lung ända till stridsropen kommer sen. (Kusinerna ;]) Nej nu ska jag sätta mig och spela lite keyboard. Jag hade också tänkt att sätta igång en frågestund snart på bloggen, vi får se... :)




jag idag. :)


Kiss and tell :)

Hejsan. Åh vet ni vad mamma nyss kom in och sa? - Stannar du i rummet nu ett tag ?  Och vi ni vad det betyder ? Dom fixar saker inför min fördelsedag imorgon. Men man blir ju så nyfiken. Jaja.

Men förut iaf fick jag en ny favorit låt, eller en låt som jag gillar starkt iaf. Kiss and tell (acoustisc version)- You me at six . Åh kärlek till låten ! ♥



Lyssna !


Schleeten !

Åh, ruubriken säger allt. Jag ligger här i sängen och är såå himla schleten. Det är nog pga att jag int ehar gjort ett dyst idag. Jag har bara drygat framför datorn och kollat på filmer. The perfect man och robotar. The perfect man är en film som jag rekomenderar starkt.
Snart ska jag nog äta mat. Kyckling och kroketter (stavning?) är inte fel. Inte alls faktiskt. Sen efter maten ska jag nog fixa naglarna inför imorgon, fast jag kan inte bestämma mig om jag ska måla dem eller sätta på lösnaglar. Det blir nog att måla dem, för jag har ingen lust att ha avåkande naglar imorgon när släkten kommer och jag ska leka med kusinerna. Sen ska jag nog också tvätta löshåret och fläta det så det blir helt krusigt när man tar ut det. Jag tänkte ha det så imorgon isåfall, vi får se om jag orkar. Sen ska jag leta fram kläder som jag ska ha imorgon. Jag hade tänkt mig ljusblåa jeansläggings och min vita långärmade tröja tillsammans med smycken. Sen om jag orkar ska jag nog börja plugga inför engelska provet nästa onsdag, annars gör jag det på fredag. Också måste jag fixa en ny header snart. Känner att den nuvarande inte är så rolig, utan mest tråkigt men det blir nog imorgon under dan' som jag fixar den isåfall. För då kan jag ta några bilder med kameran när jag är fixad och klar. ! :) Nej nu har jag inge mer lust att blogga och inget mer att tilläga. Om jag inte bloggar med idag ska jag försöka blogga imorgon. Eller jag SKA blogga imorgon. Vi hörs.



bild från i sommras. det jag stör mig mäst på med bilden är att jag inte har någon hals. ja ni fattar ? :)


Hejsan .

Eller godmorgon ? Jag har nyss kommit hem från astma läkaren iaf. Hon var 20 min sen men det gör inget. Det tog bara 20  min denna gång. Min astma hade förbättrats och jag hade gått ner i vikt. Känner mig sådär småstolt. Plus att jag har blivit 1 cem längre och nu är jag lika lång som Mammi . Så nu får hon gå runt och känna sig som en kortis. Hihi.

Idag så ska jag nnog bara chilla. Se om det kanske är någon som vill hitta på något ? Igentligen skulle jag vara med Sofia , men hon skulle få besök och var tvungen att städa. Känner min lite små taskig nu, men HA-HA. ;)
Nej nu skall jag göra något annat än att blogga. Puss !







här är några bilder sen elin och jag fotta i söndag :)


2 dagar kvar ! :D

Hejsan svejsan !
Jag idag är det 2 dagar kvar till jag blir 13. Jag längtar...

Idag var jag iaf med Maja. Det var ett tag sen nu, så det var riktigt kul faktiskt. Vi bakade cup-cakes, spela mario och kolla på barnfilmer. En av filmerna vi såg var Björn bröder. Jag kommer ihåg när den släpptes på bio, för jag, pappa, min kusin Johan och hans pappa Magnus var på den. Samtidigt var Elin och moster på Lilla Jönssonligan på kollo. Sånt kommer jag ihåg. ;)

Imorgon så blir det att gå upp tidigt och ner till vårdcentralen tjugo över nio. Jag är inte taggad för det och tänker gå och lägga mig igen såfort jag kommer hem. Och senare kanske jag ska vara med Sofa. Det kommer säkert bli riktigt roligt.
Nej, nu har jag inget mer att tilläga, hejdå !


Godkväll :)

Förut så var jag ju med Tina. Vi har övat på en låt vi ska sjunga på julavslutningen också har jag hjälp henne att packa till Selma spa. Sen har jag följt med henne ner på Kil så hon fick köpa en mascara. Och undertiden vi gick hem så pratade vi. Åh gud så kul det var. Vi pratade väldigt mycket skvaller och om sånt vi bara hux flux kom på. (Våra fantasier (A)) Haha. Och vi kom på att vi skulle faktiskt kunna starta en svallertidning, för såppas mycket har vi att snacka om. Haha, åh gud vad jag älskar den tjejen. Men imorgon åker hon. Också ska hon vara borta i 3 nätter. Jag kommer ju dö! Men kul kommer vi ha när hon kommer hem.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på top modell , men just nu är det reklam. Nej nu börja det ! Vi hörs ;)

Det blev ju inge mer..

Det blev ju inge mer bloggande igår, för vi va hos Tina och gjorde iordning oss ist. Men , men . Jag fick inga bilder häller. Eller jo, 3 st men det var sånna Elin tog när vi kom och plingade på hos mig. Men jag lägger upp dom i slutet ändå.

Idag är det första dagen på höstlovet. Gött dä ! Jag ska nog även vara med Tina idag. Men jag har ingen aning om hon har kommit upp ur sängen än. ;) Men jag väntar nog ett tag till innan jag promenerar ner till na'. Och den fuskisen. HON åker till selma spa imorgon och kommer inte hem förrän torsdag kväll och dissar min födelsedag helt . Nej då, hon dissar mig inte. Utan vi sover över på lördag till söndag ist och vakar tårta . :D Som det kommer se ut i köket sen... Jaja. :)



jag, sandra, ronja :)



jag och sadra ♥



ronja och tina (:

jag fick dock ingen bild på sofie som var vampyr med huggtänder och röda linser i :(


RSS 2.0