Just nu

Fick ett ryck och just nu sitter jag faktiskt och läser. :O
Fatta Eld.


Earth hour

Ikväll är det earth hour! Glöm inte bort att släcka halv nio till halv tio.

Idag har jag städar och rensat kläder. Ikväll vet jag inte om jag ska ner till Tina? Vi får se!


Fredags mysig

+istee


Slutat

Slutade tio i två idag. Så nu ligger jag hemma i soffan och ska se på ett avsnitt vpd innan jag sticker till stallet.


Feber?

Mår lite dåligt. Orkar inte blogga så ni får lite annat att underhålla er med istället.


Glass+hockey

Käkar glass plus kollar hockey. Läxorna gjorda. Bra Tilda!


Livet är bra

Våfflor+istee+musik+sol beskriver hur det ser ut just nu. Sen ska jag plugga franska, men nu ska jag först njuta!


No big deal

Ingen big deal. Jag bloggade inte igår. Orkade inte.

Idag efter skolan när jag kom hem var farmor här (som jag försökte få tag på) och jag följde med henne hem och åt våfflor med grädde, socker och jordgubbar. Sen fick jag även glass. Jag behöver inte är något mer idag iaf, propp mätt!
Ikväll är det yoga. Ni ser ju om jag uppdaterar mer sen.

Vädret har iaf varit super fint de senaste dagarna, så det gjorde inget att det var lite molnigt idag.


Vad tycker ni?


SUMMER

Ja tack!


AWESOME

Okej. Vill bara börja med att säga att Hungerspelen kan vara en av de bästa filmerna jag sett på länge! Jag grinade och var spänd hela tiden, även hade jag läst boken innan och visste i princip vad som skulle hända. Dock saknade jag vissa delar från bok men det fick duga. Längtar redan till andra filmen och blev genast sugen på att traggla mig igenom andra boken, trotts mig hat att läsa.

Från det till något annat. Imorgon har är jag på dommarkurs från nio till fem så det blir ingen uppdatering förän kvällen antar jag. Till råga på allt håller jag på att få ont i halsen. Det passar inte bra just nu. Fryser även lite, inte bra.


Vårsol

Sitter och skriver praktikuppgifter ute i vårsolen. Förutom att solen flyttar på sig och att det står ett stort träd i vägen leker livet nu! Sol, en hel veckas PRAO som varit super, fredag, varmt, bra musik och hungerspelen ikväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_195169328.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_195169369.jpg" class="image">


Dip Dye

Nog det snyggaste just nu. Det ser ju ut som att det inte bara är jag som är sugen på det. Skulle vilja ha blått isf. Men ska man våga?


""


Fiskbensfläta

Har gått runt hela dagen med just en fiskbensfläta i håret. Både ett snyggt och praktiskt sätt att ha håret på.


Hungerspelen

Ja, äntligen kommer den! Som jag har längtat. Läste boken som en obligatorisk klassbok i 7:an och sen den dagen jag visste att en film skulle göras har jag längtat. Ibland har längtan varit större och även mindre. Men äntligen. På fredag är det dags. Då går jag och Maja på tio i sex föreställningen. Beställde biljetter förut. Jag bara säga en sak, jag är taggad till 1000!




ONSDAG

Tredje praodagen idag. Det är faktiskt riktigt roligt. Kanske något jag vill bli? Nja..
Var ju somsagt ute på promenad i solskenet med Clara och Tina förut. Verkligen toppen vår väder ute nu. Hoppas det fortsätter så. Har även börjat tänka på att fota en ny header som jag säger att jag ska göra men aldrig gör. Men håll ut!
Nu väntar jag på mat och sen vid åtta är det glee. Hoppas ni har haft en bra och solig vårdag.


Out for a walk

Går ut på promenad med Tina och Clara. Gött!


14 bast

Måste passa på att gratta min bästa kompis Maja på sin födelsedag. Älskar sig fjårtis!


Prao

Har inte bloggat sen i söndags. Har PRAO hela veckan så uppdateringen kommer vara sådär. Jag praoar hos min gamla lärare Kicki. Helt ok. Idag fick jag göra ett eget korsord om Storbritannien exempelvist.
Nu ska jag gå och ta mig en macka. Har dock redan ätit två kärleksmums men jag är hungrig.


Calippo shots

Mmh! Sånna åt man alltid när man var liten, eller hur! Dock var de godare då.


Vad har hänt?

Jo jag har varit på ett träningsläger med fotbollen hela helgen därav den dåliga bloggningen. Det har varit kul, men nu är jag trött och slut. Så resten av kvällen ska jag chilla i soffan.

Imorgon börjar min PRAO vecka. Jag ska vara hos min gamla lärare. Det blir nig kul. Hejdå!


ZUMBA

Ska göra ett litet snabbt inlägg. Förut i skolan var det helt okej. Fick C på tyska inlämning, C+ på engelskan och lite sämre på matten. Är helt nöjd med allt utom matten, men vad gör det om 100 år? Dock känns det som jag blivit sämmre på matte men det kan ha något med att jag inte tycker det är lika kul längre. Har alltid varit intresserad av det osv. Men när jag kom upp i högstadiet förvann det nästan. Jag vet inte om det har och göra med att vår lärare är så dry(nämner inget namn) eller att man började jämföra sig med varanda, mer än vanligt eller att det bara sa hejdå till mig. Men men.
Efterskolan begav jag och Maja oss till yogan och hjälpte till på barn yogan och jag var med på ungdoms yogan. Helt okej. Sen efter det drog jag med mamma, Elin och Jonna på en zumba pass. Faktiskt väldigt roligt. Nej nu ska jag snart packa iordning min gympa väska och sedan göra iordning mig. Men jag måste bara sabbt berätta om en super rolig sak!

Sotaren var här förut vilket betydde att farmor varit här. Hon hade inte bara tagit med sig bullar och en låda kärleksmums utan pappas gamla dagbok. Jag satte näsan rätt i den när jag kom hem och skrattade ganska mycket!


Good morning!


Plugg

Sitter och pluggar lite engelska. Ska snart tvätta ansiktet och ta på Refining Mask. Gött!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_193942273.jpg" class="image">


Semla

På min namnsdag får man lyxa till det.


13.37


Rättar mig

Det ska såklart vara wordfeud inte wordefeude. Förlåt mig.


Wordfeude

Jag och fraggie55 är rätt jämna.


Why Start A Fire?

Hejsan. Fick sluta tidigare idag eftersom jag var klar tidigare på tekniken. Rätt gött eftersom det är så fint väder också. Ska nog gå ut på en promenad med tina om ett tag.

Nu vill jag bara säga till er att jag är med och tävlar på en blogg om sommarens bästa outfit och skulle vara super glad om ni ville lägga er röst hos mig!


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Promenad

Har slöat mig i soffan nästan hela dagen. Fast dock var jag på ö&b med mamma en kortis. Det ledde till extrem rastlös het så först bakade jag och pappa en blåbärs paj. Sedan gick jag ut på en promenad med musiken i öronen runt halv sex. Kom hem 20 i sju och bestämde mig för att ta en kort joggning tur eftersom jag fortfarande var rastlös och sprang i ca 20, sen blev jag trött. Nu håller jag på att tvätta ansiktet och sedan ska jag ta en tidig kväll tror jag.

Har även börjat spåna skolavslutningsklänning och den här godingen är en av favoriterna.


B&J

Smaskens!


sims 3

Tror jag ska sätta mig och instalera sims 3 om ett litet tag. Ska bara tömma datorn på bilder och annat. Lägga över det på vår hårddisk.
Sedan lite senare ska vi in och fira morfar som fyller år imorgon och ikväll blir det mello mys. Vem tror ni vinner? Funderar också starkt på att köpa mig en b&j. Så himla sugen på det och jag har inte ätit det på as länge!


Tacos

Nyss käkat tacos. Var och red förut. Det gick jätte bra! Ny ska jag chilla resten av kvällen och så får vi se om det blir något mer inlägg. Annars får nu ha en bra fredag.


Mums mums


Det snöar

Bio var jätte bra! Mycket skratt.
Nu har jag duschat och är klar för sängen och klockan är bara halv tio!? Ska nog faktiskt försöka sova lite tidigare. Har ju sovmorgon imorgon så då får jag sova längre också.

Nu till lite mer tragiska nyheter. Det snöar. Jag trodde en kylig vår var här, men nej. Dom räknar med ca en decimeter ny snö tills imorgon.


Bio

En gång i Phuket. Med syrran. Men först käkar vi på donken.


Kisses!



Tar en lugn stund

Innan jag gör mig på ett försök att börja plugga. Har 2 prov imorgon. Som ett plus börjar jag bli förkyld igen. Så jag går se om jag tränar ikväll.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_192683770.jpg" class="image">


Musik


Till skolan

Om ca 20 sticker jag och möter Tina. Idag i skolan har vi som tur 2 timmars musik på språket b.la. Jätte glad!


Yeah man

Äter lite natur godis och väntar på mat. Ungspannkaka. Mums! Gick ut och fota lite bilder förut, kanske ny header? :)


skolavslutning

Har börjat kolla lite på skolavslutnings klänning. Redan tänker ni? Jag ska berätta att förra året var jag så himla sen. Typ 2 veckor kvar tror jag det var, eller 1. Så alla klänningar jag hade tänkt mig var slut! Inte okej. Så i år ska jag va i tid. Hade kanske tänkt att köra på den här. Virkat? Dock är den väldigt genomskinlig eller var man säger men om man har en bred bandeau från gina?




18.59

Hejsan. Har inte orkat blogga under dagen.
Vaknade och satt och kolla på Vasa loppet ganska länge. Sen följde jag med Elin till stallet. Hon passar en häst som heter Benzun (hur han nu stavas). Sen hem, åt mat och somnade i soffan. Jag försökte även göra tyska läxan, men det gick inte.
Nu ska jag fixa lite i mitt rum medans jag inväntar att mamma ska komm hem och fixa mat.


Trött som bara den!

Begravningen igår var jättefin men sorlig.
Idag var jag med mamma till morfar. Moster och kusinerna var också där. Så först var vi på bergvik och sedan bar det hem till morfar. Då gick jag med kusinerna till någon lekplats och sedan tillbaka till morfar. Där fika vi osv. Vid 5 åkte mamma och jag och köpte subway med hem.
Nu för en stund sen åt vi och nu ligger jag och äter godis och inväntar mello. Ha det bra.


+!+

Nu sitter jag och målar naglarna. Imorgon kommer jag antagligen inte uppdatera. Det kommer bli en konstig och sorlig dag imorgon. Mormors begravning. :(<3


Promenad

Next! Ut och inviga skinnjackan.


RSS 2.0