30 april

Jag åkte ner till brasan. Tog med mig bästavännen Maja. Vi gick runt och skratta åt precis allt, åt kexchoklad, drack cola, satt vid vattnet och tog kort.

Imorgon åker vi in till stan och shoppar lite. Det blir mysigt. Det skulle nog bli 17 grader imorgon så antagligen käkar vi glass!

Vi hörs!


SUN

Solen skiner inte lika mycket som igår men det är fortfarande ett behagligt väder. Jag sitter ute i en stol och chillar medans Elin gör mos och pappa grillar korv.

Jag vet inte riktigt om jag ska ner till brasan ikväll men det spörs.

Idag har jag på mig mina blommiga byxor från zoul, köpta från MQ.


STARSHIPS

Vårt nätverk fortsatte att krångla igår men ni fick en snabb uppdatering från MAX igår. Hoppas ni förstår.

Idag så har jag varit med Maja hela dagen. Vi har spelat spel, kort, tagit kort och sett på himym. Det har varit jätte kul och mysigt. Nu inväntar jag mat och två nya avsnitt himym står på kö.

Imorgon är det ju valborg och vi är lediga. Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Hade tänkt mig en grej men det bli inget av det. Jaja. Finns så mycket annat att göra i den extremt fina och bra vädret så jag klagar inte!


På max

Sitter på Max med Tina och väntar på att mamma och Elin ska komma med maten. Senare ska vi va med Clara. Det blir säkert roligt som vanligt.


B A D

Vårar nätverk fortsätter krångla. Jag bli galen. Så dålig uppdatering beror på dåligt nätverk.

Finns inte så mycket att skriva om idag. Vi fick se på musikalfilmen idag vilket var väldigt kul, men pinsamt.

Nu inväntar jag vpd och mat. Så vi hörs!

(jag och Olga igår)


It's over

Vårat nätverk har krånglat igår och idag så inget bloggande pga av det.

Föreställningarna igår gick helt okej men idag tyckte jag vi gav allt. Speciellt på den sista. Mén nu är allt över. Mamma är inte så bra på att ta bilder, men jag fick några som jag tänkte visa.

Jag somnade iaf när jag kom hem från skolan. Sov från fyra till halv sju. Det var behövligt. Bloggar mer ikväll tror jag.















Lussekatter

Hittade två lussekatter i kylskåpet som jag värmde. Mums!

Idag övade vi på musikalen hela dagen och jag tror det kommer gå rätt bra. Men det spörs!


so let's set the world on fire




Snabbt bad

Tog mig ett snabbt bad för en kvar sedan. Nu sitter jag och väntar på Tina som kommer snart. Luktar jordgubb gör jag också. Älskar min body butter!

Idag vid fyra har jag konfa till sju och sedan tio över åtta börjar yogan men jag kanske hinner med några små inlägg från mobilen.
Vill bara tilläga att orienteringen förut gick rätt bra. Både jag och Linn var lata så även att Tina peppa oss gick vi rätt mycket. Men vi klara banan på ca en timme. Rätt bra.


Ute och springer

Är ute och springer med Tina. Fast jag har super ont i öronen och i huvudet så medans hon tar en runda på dalliden vilar jag i gräset. Vi har sprungit i ca 25 min, vilket visar på att jag har nörd dålig kondition. Och jag som ska springa orientering imorgon. Jaja.


Dress and shoes

Hade kanske tänkt att ha denna kläning och de hära skorna(eller ett par jesussandaler) med ett brunt bälte i midjan till skolavslutningen. Jag har redan testet klänningen och skorna och klänningen är iaf super skön! Skorna passade inte riktigt. Antingen var dom för små eller stora så antagligen blir det jesussandaler.



lager 157

Det här fick jag med mig hem.
En hoddie med tryck - 150:-
Ett linne med dragkedja i ryggen - 70:-
Body Butter, jordgubb - 40:-




I bilen

Påväg hem från karlstad. Fick med mig några saker från laget 157. Kan visa det senare.
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, men det spörs.


Hejsan

Maja och jag sov redan vid kvart över tolv igår. Jag var jätte trött. Idag stannade Maja till fyra. Vi har kollat på tbbt, bakat havreflan och spelat Mario.

Imorgon ska jag nog åka in till stan med mamma. Jag måste köpa nytt puder och sen ska vi till lager 157. Sen ska jag vila upp mig. Nästa vecka på måndag har vi två lektioner sen ska vi orientera och slutar efter det. På tisdag har vi musikal träning hela dagen och på onsdag och torsdag har vi musikal!

Nu ska jag nog ta mig ett varmt skumbad och njuta av lördagen, hade'!


TbbT

Jag och Maja ligger och kollar på tbbt. Vi ska nog snart gå och lägga oss. Vi har käkat pizza, chips och popcorn och sett på kejsarens stil 1 och 2 (krånks nya stil). Bästa filmerna ever!!!

Nej nu ska jag kolla igen. Annars får ni några bilder idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291016.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291016.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291036.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291036.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291048.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291048.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291078.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291078.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291084.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291084.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291140.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291157.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291174.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291220.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_199291225.jpg" class="image">


Bed time!

Efter en kort träning följt av ett långt möte tog jag mig ett varmt bad när jag kom hem. Super skönt.

Nu ska jag gå och lägga mig gör jag är riktigt trött. Imorgon sover Maja här på kvällen. Vi ska baka havreflan och ha det helt awesome.
Godnatt!


Tja

Har total degat ihop mig i soffan. Inte en ända läxa. Så himla gött. Dock har jag musikalen att tänka på och perfekt i tid har jag tappat bort mitt manus. Bara 6 dagar till premiären. Spänt.

Ska och träna om en cirka timma. Inte så taggad. Jag hosta lite och sånt men jag tar det lugnt. Efter träningen är det spelmöte om cupen i sommar.

Orkar inte blogga mer nu.


fake it until you make it

Hejsan. Just nu kollar jag på nelly.com och inväntar GLEE. Nya avsnitt!!!!
Annars idag har jag varit super trött, pluggat franska och handlat med mamma. Provet imorgon klarar jag iaf. Sen om det går super eller inte vet jag inte.

Knäppte även några kort på Simba, grannkatten, förut. Tänkte visa några.




Multipappret

Detta multipapper, eller häfte? har allt jag behöver för att klara av so provet imorgon. Så nu ska jag plugga, plugga, plugga! Men inte över plugga för då kommer det gå käpp rätt neråt!

Jag bloggar senare, nu ska jag plugga!


Trött till tusen

Efter en hel skoldag, plugg, musikalträning och ännu mera plugg på en måndag efter lovet är jag så gott som död!

Ska packa iordning min gympa väska och sedan tvätta ansiktet och borsta tänderna. Min nästa plan är att sova.

Imorgon efter skola så har jag utvecklingssamtal som följs upp utav intensivt pluggande. Har ett sjukt stort so prov på onsdag och ett verbforms prov på torsdag i franska. Men jag kan ju glädja mig med att high scora på mitt skriftliga prov om Paris på franska och fick A.

Godnatt fellas!


take me higher


WE ARE YOUNG

Kvällen igår var ju somsagt väldigt rolig! Idag vaknade vi vid 20 i elva tack vare kyrkklockorna en bit bort. Vi låg och prata och spela på gitarr, kolla på bilde roch sånt tills klockan var 12 och då gick vi upp för att ta oss lite frukost. Vid halv två kom pappa och hämta mig och Tina.

Nu hade jag tänk att lägga upp några bilder från igår och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Pluggade faktiskt lite so förut och hade tänkt läsa igenom franskan 2 gånger ikväll.







(Lånade denna bild från Hanna, hoppas det var okej med dig!?)





Sova

Nu ska vi snart sova. Haft super roligt! Spelat fotboll, ätit tacos, pratat, spelat rappakalja och sett på film b.la.


Nu.

Åker nu till Olga och stannar där inatt. Ska försöka blogga därifrån.


Såhär blir det!

Q:Vad tycker ni om den nya headern?
Jag tycker iaf om den. Har dock en annan header som jag också vill testa på. Men jag kör såhär ett tag. Gör den kanske möjligtvist lite smalare.

Imorgon så ska jag va med Tina igen. Jag antar att vi ska hålla på massvis med våran blogg. Jag ska även göra något lite speciellt, eller speciellt och speciellt men testa en grej men mer om det imorgon! 
Sedan på kvällen ska jag till Olga på tjejkväll och sedan sover jag där. Jag vet inte riktigt vilka som kommer över men jag vet att det blir kul! Jag tar såklart med mig kameran.  
Nu ska jag nog gå och kolla på några avsnitt tbbt. Hoppas ni haft en bra fredag.

Bild från we♥it


The Body Shop

Köpte ett super duper läppbalsam igår från the body shop. Har aldrig köpt något där, eftersom jag vet att det är så dyrt men nu tog jag steget och tänkte, om det är dyrt måste det ju vara väldigt bra. Mina läppar är väldigt torra och såriga ofta och sedan bara igår har dom blivit ett litet snäpp bättre.
Inte bara det, utan det luktar helt underbart. Helt ljuvligt Citron. Super somrigt.
Så om ni vill ha ett blä läpp balsam så testa detta! Finns även i andra lukter.
Dock har jag blivit helt beroende av det!



VPD

Ska kolla på VPD som börjar vilken sekund som helst! Tänkte bara visa er vilken urgullig katt jag och Tina hitta och gosa med i skogen.


Mitt i City

Sitter ned Tina och vad gör vi? Jo vi slöar oss på en mjuk soff grej. Vi kom in vid ett och har shoppat sedan dess + att jag har ätit. Nu är vi, iaf jag trött, och vi väntar på Ida för att sedan tjugo i sex gå på Hungerspelen.


TBBT

Lägger mig och kollar på tbbt på min lilla bärbara dvd. Är för lat att gå upp från sägen och stänga av sen så jag kör det lätta sättet.

Imorgon så åker jag och Tina in mes 20 över 12 bussen till stan. Oklart om Ida ska med, får inte tag å henne!!!

Annars kan jag bara säga att både min läpp där uppe och nere är helt förstörd av min tandställning, stora skavsår som gör ont. Nej nu ska jag kolla, godnatt!


FASHION AGAINST AIDS 2012

Några favoriter från hm's kollektion fashion against aids 2012. Jag tänker verkligen satsa på bikinitoppen, kortbyxorna och bustiern.
 


På bättrings vägen

Är på bättringsvägen men idag blev det inge stan för mig iaf. Inte riktigt klar i huvudet än. Så jag och Tina flyttar fram besöket på biografen tills imorgon ist. Det blir nog supermysigt.

Ikväll kommer min syster hem som har varit i varberg sen i söndags och hälsat på en kompis. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag är sjukt hungrig så ist för att ödsla er tid på ett onödigt inlägg så ska jag gå och äta. C ya!


The Flu

Perfekt. Nu på påsklovet och allt. Då drar jag på mig influensan. Har legat med feber både idag och igår.

Förhoppningsvis är jag frisk tills på onsdag då jag och Tina ska på Hungerspelen. Då vankas även lite shopping innan men jag har inget jag vill köpa förutom ett nytt mintgrönt eller plommon lila nagelack.

Nu ska jag kolla på 2 and 1/2 men och sedan sova. Hoppas ni haft ett bättre lov än jag!


Glad påsk på er!


¡to night¡

Vad har jag gjort denna kväll? Jag har käkat chips, bakat cupcakes, gjort fel på cupcakesen, fått utbrott på det och käkat lite mer chips. Nu ska jag inte utelämna att jag ätit frosting och bokat in ett besök på biografen med Tina. Hungerspelen! Jag tänkte att ni får bild på cupcakesen imorgon är dom är helt klara.

Nu ska jag nog borta tänderna och fixa mig och sedan måla naglarna innan jag sätter på en film och somnar tror jag.

Om jag inte bloggar något imorgon, som jag är säker på att jag kommer göra då men, så önskar jag er en riktigt glad påsk!


"I'M POSSIBLE''


Vad hände med vädret?

Jag och Maja vaknade 20 i nio i morse och ser att det snöar?! Vi lägge roch oss tittar på film, äter frukost och vid kanske 10 ser jag att det har kommit rätt mycket snö. Det var stora flingor som föll ner från himlen. Men som tur var håller allt på att smällta.

Igår kväll var iaf jätte mysigt. Vi åt fläskfilee, potatisgratäng, vienetta, chips, popcorn, ost krokar osv. Maja och jag visade även att vi kunde slå systrarna i Vilda gester. Sen så gick Maja och jag och la oss i min säng och kollade på A Walk To Remember. Superbra film som jag rekomenderar, även fast jag inte såg på hela eftersom båda somnade.

Imorgon kommer kusinerna, moster, magnus och morfar hit och firar påsk. Det kommer bli roligt.
Uppdaterar mer sen!


Några bilder från förra påsken. Då solen sken och man gick i kortbyxor och linne!

!JUST NU!

Kör på lockigt ikväll.


PÅSKLOV

Äntligen. Det efterlängtade påsklovet. Så himla härligt!
Ikväll kommer Maja och hennes familj och grillar eller något och har det allmänt mysigt. Efter det så sover jag och Maja över.
Nu ska jag ladda över bilderna sedan påskjoggen, det blev inte så många.










Påskjoggen

Imorgon på påskjoggen ska jag och några i klassen klä ut oss till bongård. Några är kycklingar, jag är bonde, nån är katt osv. Har packat klart alla saker till imorgon och jag tar med kameran eftersom jag tror det kan se rätt roligt ut! Sedan hejar jag stort på Ida Hjalmarsson och Hanna Käld som ska tävla om första platsen. Det kommer bli en hård kamp mellan tjejerna.

Iaf. Urn nedsättningen var jätte fin. Perfekt Väder, varmt i solen. Precis som mormor skulle vilja haft det. Sen åt vi glasstårta, kakor och annat kaffebröd. När vi åkte hem runt kvart i fyra firade vi pappa. Och efter det åkte vi hem till farmor och åt macka, tårta och kärleksmums! Så efter det var jag propp mätt!

Just nu sitter jag och äter lite giant corn. Jag tror de är gamla för dom är superhårda, men jag och mamma köpte dem precis från affären.
Hoppas ni får en trevlig kväll!


Kommer vi se ut såhär imorgon eller? ;)

4 APRIL

Idag är det faktiskt pappas födelsedag. Min pappa är någon jag beundrar och ser upp till. Pappa är rktigt rolig och vågar bjuda på sig själv. Skulle inte kunna byta pappa mot allt guld i världen! 43 år.

Det är även farmors födelsedag idag. Vilken present hon fick för 43 år sedan. Farmor är också en person jag beundrar och önskar jag kunde vara som.  Hon bakar som en ängel och kan alla recept i huvudet. Om jag ska nämna några saker som är gudomliga är det våfflorna, kärleksmummsen och bullarna. Kan äta hur många som helt! Hon är pigg och alert och kommer med nybakt stup i ett. 69 år.

Jag älskar båda två lika mycket och jag hoppas dom förstår det.


På bussen

Bussen var sisådär 17 min försenad. Men det var härligt väder ute, sol och klart, så jag frös inte iaf.
I stan ska jag iaf på urn nedsättning på mormor. Eller hur säger man? Det är en väldigt fin dag för det kan jag säga!

Imorgon är det påskjoggen i skolan och efter det har jag påsklov!!!!!!! Så himla skönt.


Pluggtime!

Pluggar fysik med Tina. Imorgon har vi prov. Förhoppningsvis går det bra.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_196621833.jpg" class="image">


Taggar till match

Sitter framför tv:n och ska snart plugga fysik. Var till stan förut och fick med mig en jeans väst + ett par 7kt snygga hängsle byxor.

Senare åker jag på tränings match i Åmål. Har lite ont i mitt låt så jag ska be mamma massera mig lite innan det. Blir nog inget mer inlägg idag eftersom matchen börjar sex och när vi kommer hem ska tiden gå till att plugga.


RSS 2.0