.

I look up at the sky in a hope to see you.


Kemi...

Nu sitter jag i data sal 55 och skriver om gips. Eller kalciumsulfat eller vad man ska säga. Kemin slutar om en kavrt och sen har vi bild. Sen efer det slutar vi. Ikväll är det träning. Nej nu ska jag fortsätta skriva, take care !


Snart blire en ny header?!

Jag hejhej. Förut tag jag mig äntligen ut och fota. Det blev inga bra resultat som jag tänker lägga upp, man jag tog några porträttbilder med hjälp av timer och dom har jag satt ihop till en header.


VAd tror ni om den ? :)

Sen iaf när jag var ute i skogen så ringde Clara. Först skrämde hon livet ur mig, men sen frågade hon om det gick att va och det gick det ju såklart. ;) Hon kom hem till mig och vi stack ivåg till coop och köpte glass. Årets första glass! Asså nu på våren då. Vi skrattade åt väldigt många saker i affären t.ex. Kom och träffa min päron. Vi kollade på varandra och brast ut. Sen när vi satt ute och åt glass skratta vi en hel del kan jag säga ! Efter det så cyklade vi runt lite och även in på dalliden skolan. Vi gungade lite i "kompis gungan" och pratade lite minnen. Sen så åktejag typ hem, men innan jag och clara skoljdes åt så träffade vi på Tina, så jag tog följe med henne hem.
Sen när jag kom hem så var farmor, farfar och Zacharias (stv?) här. Vi fikade och sen efter ett tag så lekte jag med zacharias. Vi målade på mitt dsi, målade på papper, tog kort och lekte med magneter typ. Sen när dom åkte hem runt nio hamnade jag här. Och snart ska jag gå och lägga mig. Jag är super duper trött! 

Imorgon är det torsdag dvs snart slut på skolvecken, gött. Nej nu tänkte jag läga upp lite bilder, take care !

 

 

 



Haha, åh älska hans min i bakrunden !

Dagens vill ha !

Hittade en skitsnygg 3/4 ärmad tröja på hm.se som jag är 7kt sugen på !



Förövrigt vet jag inte vad jag ska göra idag. Kom hem från skolan för ca 40 min sen, satte mig och åt och hamnade här. Funderar på om jag ska ta med mig båda objektiven och mitt stativ ut och fota. Fast jag vet inte riktigt om jag orkar. Annars kanske jag ställer mig och bakar något smaskigt? Nä jag vet inte. Jag sitter nog här ett tag till iaf. Bloggar nog senare om jag kommer ihåg, take care !

29 mars.

Hejsan. Idag så var det ju skola som vanligt, men jag och Linn hade ju väldigt kul efter matten och efter maten så hade ju jag, Tina och Linn en aning skojj. ;) Franskan idag varade typ bara i en halvtimma och helt enkelt har hela dagen gått hyfsat fort.
Efter skolan så åkte jag hem, värmde nacho chips i micron, tog mig ett glas juice och satte mig och läste Hungerspelen. Nu har jag bara 11 sidor kvar. Lite sorligt faktigst för det var en hejdundran bra bok ! Jag funderar faktiskt på att läsa tvåan och även kanske trean ? Vi får la se om jag orkar. Sen så var det iaf dags att dra iväg på träning.
Träningen gick chockat nog jätte snabbt. Vi körde en uppvärmning och sendan kärde vi en variant på idioten och sen nick. Sen spelade vi 5 min matcher med två tillslag. Sen så var det slut. Då åkte jag hem och duscha, åt och för en stund sen gjorde jag engelskan och matten. Känner mig förberedd för matteprovet imorgon och engelska läxförhöret.

Sen imorgon vet jag inte riktigt vad det blir. Jag får la se. Nej nu har jag inget mer att skriva om, take care !



GOOOOSCH VAD JAG SAKNAR SOMMAREN !

Maja på bilden ;***<3

28 mars 2011.

Hellu. Idag hare vart skola. Trääligt som vanligt... Sen så¨när jag kom hem så atte jag mig framför dator och sitter fortfarande här, men nu stänger datorn snart av sig så jag mpste gå, hejdå :)



bild från igår närjag och maja var på never say never ;)

Bio snart...

Hellu. Snart drar jag in till stan med Maja och vi äter på subway och går på Never Say Never. Riktigt kul att få göra något med Maja för det var ett tag sedan. Jag bloggar kanske ikväll om jag kommer ihåg, hejdå ! :D

Ehm hej:)

Nu är det slut på eart hour och Tina har gått hem. Vi hade iaf mycket roligt! Vi gjorde ett spel och så spelade vi, mamma, pappa, Elin och Jonna det. Jag kan ju lova att vi skratta en hel del.
Sen när Tina gick hem så poppade jag popcorn och gjorde istee och nu sitter jag i soffan och lyssnar på hur Elin och Jonna bråkar över en hönkanin på ett Harry Potter spel. Haha. ;)

Imorgon blir det att åka in till stan med Maja och kolla på Never Say Never. Senast när jag boka hade inga andra bokat några platser oså förhoppningvist blir vi kanske ensamma i salongen. Fast det är vi nästan vana med. ;) Det ska iaf bli riktigt kul. Jag ser verkligen fram emot bion. Jag menar att se Justin Bieber i 3D. :D

Nej nu har jag inte mycket mer att tillägga utom att jag tror att min lilla korta bloggpaus är över. ;) OCh att jag ska försöka bli duktigare på att ladda upp bilder men det ligger till såhär att min dator är full och mitt usb minne är också fullt så jag kan liksom inte ladda över bilder osv men snart. ;) Take care !



extremt snygg bild eller vad sägs ? :D

TJOOHOO!

Hellu. Ville bara tacka Clara och Tina igen för kvällen/natten igår. Det var suveränt!
Ja, ungefär vid halv tre förut okom pappa och hämta mig och Tina från Clara. När jag kom hem så åt jag mat och sen hängde jag med pappa in till stan där vi släppte av Elin och Jonna som skulle på bio. Sen så när vi kom hem kollade jag på filmtider eftersom Maja och jag ska gå på bio imorgon. Never Say Never men Justin Bieber ska vi nog gå på. Sen så följde jag med mamma och handlade. Jag lyckades även få med mig en liten kanelbulle hem att smaska på.

Sen så är det ju Eart Huor. Jag tror att Tina och jag ska ha myskväll och sånt. Det är liksom en tradition. Jag hoppas också att alla mina bloggläsare släcker lampor och stänger av datorn och tv:n sen under tiden eart hour håller på. Det börjar 20.30 och slutar 21.30. Gör något bra för miljön !

Haha, min extrema snygga superhjälte !

Hos clauriiis !

Hellu. Nu ligger jag, clauris och Tini i sängen och pratar och sånt. VI har haft en väldigt underbar kväll/natt. Tack ! ;:D

Ingen blogg lust..

Jag har ingen vidare blogglust så jag tänker ta en bloggpaus. Hur länge den kommer vara vet jag inte men det kommer nog dyka upp ett litet inlägg då och då och sen när jag får tillbaka blogglusten kör jag på igen ! :) Hade bra så läge och va uppmärksamma efter inlägg, men vet ju aldrig...



Jag och bästaste bästa tini. ♥ Blir antagligen henne till helgen . <3

SMS-inlägg

20110319511 (MMS)


Konserten var helt totaly awesome! Jag hop...

Konserten var helt totaly awesome! Jag hoppas verkligen att de kommer till sommar igen :D <3 nu ska jag nog iaf sova och imorgon blire att shoppa, take care :)


Snart börjar konserten :D:D:D:D

Snart börjar konserten :D:D:D:D


My Chmical romance och stockholm imorgon. !

Hellu. Imorgon är det dags att åka ner till stockholm och se på MY CHEMICAL ROMANCE! ♥ Sedan sover vi där och åker hem på lördag runt sex påkvällen tror jag. ;) Så det blir nog inge bloggning. Möjligtvist något mobil inlägg. Jaja.

Idag iaf vare skola och efter skolan så var det träning vid tjugo över fem. I skolan så dansade vi kinect. Jag körde mot clara och jag vann. (A) Nej nu ska vi snart gå och packa, hejdå och take care... :;)



Bjuder på bilden ;)

Har inte orkat blogga..

Hellu. Jag har inte orkat blogga de senaste dagarna menmen. Igår kom våran nya soffa. Sen är super duper goo. Hörn soffa vet ni. ;)

Imorgon äre torsdag och dags att packa för sen på fredag drar jag till stockholm. FINALY! Det blir säkert någon mobilbloggning då. Ja nej nu vet jag inte vad jag ska skriva. Take care..

Har vi kanske en chans?

Jaha, då var det över. Typ nästan äntligen? FAst jag längtar till eurovision (stv?) för då ska vi väll ha kul med fam. Schagerström? :D
Men iaf så vare ju Eric Saade som vann. Har vi kanske en chans där borta i tyskland?
Och var det bara jag som tyckte det var roligt är dom sa att han hade fått glassplitter i ögat? Som jag sa till mamma, man ska inte kasta sten i ett glashus.... ;)


Melodifestivalen. ;)

Hellu. Idag jar jag varit på begravning. :( Eller jag var inte med i kyrkan, men ändå. Sen när vi kom hem, för det var i lysvik åkte mamma och jag och handlade. Vi köpte snacks till melodifestivalen. Det är ju final idag. Hoppas vi kan skicka något vettigt bidrag till tyskland. Annars blir jag oerhört besviken. Vilka hejjar ni på då? Sjävl hejjar jag på typ Eric Saade, Danny eller ja vad dom nu heter. Take care !


http://www.youtube.com/embed/TXbJ_e2nZVI

jag tänkte bädda in låten, men det spunka sig så jag lägger bara in länken, men den är värd att lyssna på ! :D

Sitter i bilen hem från lysvik och är 7kt ...

Sitter i bilen hem från lysvik och är 7kt sur på elin! För tillfället gillar jag henne inte så mycket :s


Kortis..

Hej, nu blire ett kortis inlägg.
Idag vare skola. Flöt på rätt bra tyckte jag. Sen efter skolan var jag med Tina och Clara i typ 2 timmar sen bar det av på träning. Träningen av också rätt okej men rätt jobbig. Sen när jag kom hem från träning ducha jag, tog vindruvor och en semla med marsan sås i.  Mums. Och nu sitter jag här. Snart ska jag sova också och imorgon äre bara en vecka till stockholm!!!!!!! <3

Take care...

Trött och sängen nästa!

Hejhej. :) Idag har jag och tina varit duktiga och bakat semlor. Visst, semle dagen var igår men bättre sent än aldrig. Här får ni en bild på dem.
Dom blev super duper goda ! Men på de sista semlorna tog grädden slut och vi hade inge mer så vi tog marsan sås. Haha, hur som smakar vet jag inte än. ;) Men dom blev säkert helt okej.

Förut så hade jag bestämt mig för att sätta på bra musik och lägga mig och träna, typ sittupps, armhävningar, grodhopp, och andra mag, ben och arm övningar men jag hållde på i 3 låtar,  sen så var de inge kul längre. Haha, jag klarar ju aldrig av att göra något helt ut. Fast det är ju faktiskt kväll. ;) Men då så ladade jag iaf över lite kort från systemkameran till datorn, så jag tänkte lägga in några i slutet. Låter väll fint? :) 

Imorgon äre torsdag vilket betyder att det snart är fredag och bara en vecka kvar till jag är i stockholm och ska se på mcr. ♥ Härligt att slippa skolan. Sen imorgon är det ju också träning. Jag ska verkligen försöka få med mig Clara på den. Nej nu ska jag bara ladda upp bilderna och sen stänga av datorn och sen göra iordning mig och sen blir det sängen. Take care...

 

 





Denna bild kommer jag ångra.... -.-



älskade syster <3

Ja nej nu somnar jag snart, mer bilder kommer någon dag.

thousand pieces.

Hejhej. Snart ska jag gå och lägga mig och läsa i hungerspelen. Jag pallade inte att göra det igår.

Förut var jag på träning också. Riktigt gött. Det var ju även semel dagen idag. Mamma och pappa hade köpt semlor, smackigt ! ♥ Nä nu ska jag stänga av datorn, take care...

Nu blire sängen !

Jao, nu ska jag dra mig i säng och läsa klick tror ja. Jag pallar inte att läsa hungerspelen idag. Jag gör det imorgon ist. Imorgon äre skola igen, ogilla. Men det som gör mig lite glad är att nästa vecka går jag bara till torsdag och sen på fredag drar jag, Elin och mamma till stockholm och ser på my chemical romance!!!!!!! :D♥
Nej nu ska jag dra och borsta gaddarna, so long...

Studiedag ! (Y)

Hejschan. Idag vare ju studiedag. Och den här dagen har jag spenderat med Tina. Imorse kollade vi typ bara på tv men sen så tog vi en promenad till coop och köpte sylt som jag skulle ha till mina pannkakor. Sen när vi kom hem värmde jag såklart pannkakor och sen kom Tina igen. Då spelade vi sims. Vi spela till ungeför klockan var sex och sen gick vi ut. Först skulle vi bara gå ut och gå men då kom vi på att vi skulle bygga en snö-häst ! Så vi börja med en och vi fortsätter nog på den imorgon om det fortfarande är kramsnö. Hoppas, hoppas, hoppas ! Sen imorgon är det ju också träning. Hoppas clara hänger på. :)

Sen så ska jag äta vindruvor och när mamma kommer hem har hon lovat mig att vi ska beställa The hole, eller iaf boka, för den har inte kommit ut än. ;) Också tror jag att jag ska läsa de sista tio sidorna, denna veckan, i hungespelen. Åh juste, det är ju topmodel också ! Take care. ♥

 
bjuder på 2 bilder.

Hejhej.

Hejhejhejhejhejhej....
Igår var min familj hem till fam. Schagerström. Mycket, mycket trevligt ! Vi åt mat, Maja och jag kollade på lilla sjöljungfrun och tog bilder. Sen så kom Karro och Elin upp på Majas rum och vi såg på "A verry potter musical" vilket ni alla bode söka på på youtube och kolla på act 1, part 1 och part 2. Sen så lekte Elin med en kasapparat på Majas rum och Maja och jag blev DJ's.

Idag så har jag spelat sims och efter ett tag kom Tina. Så vi spelade sims. Vi hade spelat skit länge, gjort värsta drömhuset och sen när vi skulle flytta in så var alla, ALLA möbler borta. Då blev vi ledsna. Och en annan sak. Jag trodde att man inte skunde vara dålig på att spela sims men det kan man tydligen för Tina SUGER på det. =)
Men iaf. Efter allt hade försvinnit blev vi ju ledsna så vi stängde av datorn och gick ut på en promenad. Vi gick ner till hembygsgården och jag vet inte riktigt vart vi va. ;) Sen efter någon/några timmar gick vi hem.

När jag kom hem så var det kvällsmat, hem lagad pizza. (Y) Sen har jag bara glott på tv och när how i meet your mother är slut ska jag läsa Hungerspelen.

Imorgon äre studiedag också. Gött ! ♥ Då ska Tina och jag spela sims, och gå ut. Nej nu ska jag övertala mamma att vi ska boka filmen the hole. Take care !


Tack guurls !

Hej. Först och främst vill jag tacka för tjejkvällen och översovningen Clara och Tina. Detta gör vi om snart. Bilder får ni nog snart annars finns dom i albumet Slaggning hos Clar'n ! :D<3 på facebook.

Förut var jag och red. Jag red på Elsa. Det gick faktiskt bra men hon var lite konstig idag. Men jaja..

Sen kommer Tina och vi har myskväll. Det blir kycket trevligt. Nu ska jag vänta på mat, lyssna på musik, titta på tv, redigera bilder och kolla efter sånadär one pices :D Hejdå.


Gomorgon :)

Hejhej. Nu sitter jag, clara och tina i köket och clara lagar pannkakor. ;) Nu ska tona och jag spela bubble trouble, hejdå . ♥

Ville bara säga att..

TINA CLARA OCH JAG ÄR AWESOME !
take care :)

Hejsvej. Nu sitter ja hemma hos clara. Tin...

Hejsvej. Nu sitter ja hemma hos clara. Tina och clara gör tester och saker i tidningen och jag är fullständigt uttråkad. Jag får väll läsa i en frida tidning elr ngt. So long suckers...


Hellu : ]

Ja hejhej. Nu har jag nyss vart duktigt och rensat kläder. Jag märker direkt att jag behöver en större graderob.

Ikväll blire tjejkväll med Tina och Clara. Vi slaggar sen hos Clara också. Det ska bli ruuuligt. Jag tar med mig kameran och jag gissar på att Clara tar befälet över den.
Nej nu ska jag försöka in i den sista att få sims 3 att funka, see ya !

Hejsan

Hejhej. Vill ni veta något roligt? Jag tror min blogglust har kommit tillbaka lite. Tummen upp för det liksom.

Igår och idag så har jag var't med Tina. Igår så åkte vi dubbel pulka i en backe uppe i lekparken, spela bubble trouble, som vi föresten klarade ut. roligt men mega sorligt. Sen så sov vi ju över från igår till idag. Ungerfär vid sex tiden igår skjutsa mamma ner oss till grillhuset och vi åt pizza. Sen åkte vi och handla lite saker som vi skulle ha när vi såg på film. Vi köpte gruka, morötter, gräddfil, gräslök dipp och kakor. Sen när vi kom hem så upptäckte jag att jag måste ha glömt min älskade svea-mössa på grillhuset, så vi fick åka dit och hämta den. Sen när vi ska skära upp gurkan och morötterna märker jag att jag inte kan hitta gurkan, så jag måste ha glömt den på pekås. Men som tur var hade vi en halv gurka kavr i kylen så det gick ju ingen nöd på oss. Sen så såg vi på Cirque du freak och Ace Ventura Pet Detective. Riktiga bra filmer. Jag gillar nog cirque du freak mest. Fast jag dekomenderar båda filmerna starkt ! Sen kolla vi lite på tv tills klockan var ett och då tänkte vi att vi kanske skulle sova så vi stängde av och somna.

Sen idag så vaknade jag fem i nio och tina ungeför halv tio. Vi gick upp och värmde små baugetter och åt dem tillsammans med nutella och mjukost. Sen gjorde vi iordning oss och sen bar det in till stan.
Väl inne i stan köpte jag en typ t-shirt från HM för 149:-, en klänning från JC för bara 50:- en ring från indiska och 2 st nagelack.
Sen när jag kom hem¨åkte mamma och jag och handla, sen så la jag mig och läste frida osom mamma köpte åt mig och sen åt jag mat och nörda ds. Och nu sitter jag här, framför datorn. Snart ska jag nog se om pappa inte kan få igång min "skivspelare" i datorn så jag kan spela sims 3. ^^ Hejdå.


Ni får en bild från filmen cirque du freak ;P

RSS 2.0