Konfa

Tjo fräs. Finns inte så mycket att skriva om själva skolan idag så jag hoppar över den biten. Men när skolan var slut var det dags att cykla till kyrkan för att gå på konfa. Idag såg vi på film. Evan den allsmäktige. Jag har försökt sett den några gånger men har alltid lyckas somna. Men den här gången höll jag mig vaken, chockad vart jag ärligt talat. Sen så fick vi även en packlista och information till lägret som är nästa helg. vi åker tillsammans med lördags gruppen och boda gruppen. Det ska bli kul!

Ahjuste! Efter konfan så var det någon som hade en orm med sig, asså en som "jobba" där. Lars hette den. Den mysigaste lilla varelsen jag någonsin träffat! Vi fick hålla den, gosa med den och ha den runt halsen. Jag tog kort, men jag är inne på den stationära datorn nu så jag kan inte ladda över, men jag lovar att den kommer en bild så att ni tror på mig! ;)

När jag kom hem så duschade jag, eftersom jag tar skolfotto imorgon halv nio på morgonen, kul. Jag kommer ha påsar under ögonen och se mega trött ut! Usch!!!! Sen efter det så kollade jag iaf på idol och gjorde läxa. och för ett tag sedan gjorde jag faktiskt lite yoga. Nej nu ska jag gå och borsta gaddarna, lägga mig och läsa och sedan sova. Jag vill vara hyfsat utvilade imorgon när jag vaknar. Jag ska även berätta vad jag köpte när jag var i stan i måndags med Tina och Clara i något inlägg framöver, för jag hoppas jag har nämnt det?


Bild från skolavslutningen i 6:an, gud vad vi grina! Älskade 6c ♥


tyska läxa, åh jag dööööööör!

Hejsan. Idag har jag varut med Tina och efter ett tag var Clara med oss. vi var ute och gick. Fast innan det så gjorde Tina och jag engelska läxan. 
Jag kom hem ungefär vid sex och satte mig vid den stationära datorn då. Och nu är den tjugo i sju. Jag måste nog snart gå och göra tyska läxan som jag har till imorgon och inte kan för 5 öre. Sen så ska jag äta kvällsmat. Kycklingsallad.♥ Efter det ska jag gå och duscha eller ta ett varmt, långt skummbad. Vi får se..

 

 

4 bilder på några av de underbaraste i världen. MCR ♥
Annexet 20 Mars 2011 är en dag jag aldrig glömmer!


Snygga, va va?!


Ser ut som jag har säpe ögon och potatis näsa. Men den bjuder jag på eftersom Tina var så fin.
Bild från skolavslutningen

Jag tar en gura...

Idag har jag vart med Maja och städat. Orkar inte skriva så mycket mer. Jag tar med mig gitarren nu och sätter mig i mitt rum och spelar gitarr. Imorgon så tar jag oh Tina nog tjugo över två bussen in till stan och shoppar lite på JC som ska stänga igen. 70 % rea sa Maja att det var! Hoppas jag hittar något men det spås väll.




En super mysig katt som jag och Tina stötte på när vi var ute förra lördagen (söndagen?) får stå för bilden idag.

Poppisar nästa!

Haft en helt okej dag idag. Vaknade, helt självmant, vid nio. :O Gick upp och la mig framför tv:n med en rostad macka och kolla Phineas och Ferb. Det gillar vi! Sen gjorde jag iordning mig och plockade lite i rummet. Sen la jag mig framför tv:n igen och kollade på idol repriser. Sen vid halv tre plattade jag håret och sen begav hela familjen in till stan. Först handlade vi åt mormor, köpte present till Emma och sen åkte vi till kusinerna. Hon fick ett presentkort på 300 och en Eric Saade affisch av oss. Affischen valde jag ut med omsorg. Väl hos kusinerna åt vi pizza och sen så gick vi ut och spela fotboll, vollyboll och lekte någonting som hette hajen. Sen gick vi in, fikade och spelade lite ps2. Sen så var det dags att åka hem. Vi kom vell hem runt halv nio och jag satte mig här. Nu ska jag dra och göra lite popcorm. Imorgon blir det att städa och sen så ska jag hitta på något.


Den saknade missen får stå för bilden <3

Stamp on the floor

Tjenare! Skoldagen gick ju hyfsat snabbt. Dubbel pass musik på morgonen, yatzy på matten, 20 min svenska, gympa och slöjd.
På ridningen idag så skulle vi egentligen ha hoppning men vi skjuter upp det till nästa vecka. Vi arbetade med bommar ist. Det var också världens gulligaste lilla kille med i vår grupp och testade på. Han måste ju vart 9, 10? Åh herre gud.
Jag fick rida Loket. Det gick väldigt bra. Jag hade lite svår i början med vägen till bommarna men jag förbättrade mig i slutet.

Imorgon blir det att åka in till stan och fira kusin vittamin. Sen så får vi se vad det blir på söndag? Kanske ser om Sofia vill hitta på något.. Fast nej, nu kom jag på att jag är tvungen att städa. :(


Gosig grannkatt sen i våras ♥

Fest hos Adam.

Åh, man måste ju bara älska honom. Så himla gullig. Och speciellt när han säger "Adam kom igen nu". Så söt!


HAAHAHAHAH!


Haha, sånt här gillar Maja och jag att kolla på! Det här och fest hos adam, fredrik och mange!

Emmis Pemmis 8 år <3

Jag vill bara grattulera en av mina älskade kunsiner, Emma, som fyller 8 år idag! jag kommer ihåg att jag tyckte jag var jätte stor när jag fyllde 8. Så grattis till henne! ♥



Tandställning?

Hejsan, Jag har inte bloggat på några dagar och min anledning var att jag hade idag. Jag anar att det gick hyfsat bra asså. Kändes så när jag lämnade in provet.
Just nu sitter jag och kolla på The Real Housewives of Nev Jersy. Dom är rätt pantade om jag få säga så. JAg har även huvudverk och tänker unna mig lite glass med oboy pulver på. Senare ikväll så är det yoga. Jag hoppas att värken i huvudet går över, fast annars går jag ändå.

Jom nu kanske ni börjar undra lite om rubriken? Jo det är så att äntligen ska jag få tandställning. Det är ju inte något jag ser fram emot men jag vill få fin aoch raka tänder. Den 19 oktober ska jag börja med att röntga och ta avtryck av tänderna.


Bandstarter - Popsicle

The Lazy Song - Bruno Mars

25 - Oskar Linnsros

Lilla Lady - Daniel Adams Ray


Ni får även några bra låtar av mig!

A

Hellu! Idag så fick jag göra franska provet och gissa vad? Jag fick ett A! Jag var faktiskt sjukt stolt som bara siktade mot ett C. Sen så slutade ju halva klassen, vi som inte har teknik denna termin, tjugo i två. Gött.
Jag var med Tina idag efter skolan. Vi gick och plocka äpplen och sen så gjorde vi läxor resten av dagen. MEn vi gjorde det så det blev kul. T.ex. när vi öva på so:n så spelade vi in ett tv program och när vi övade gloser så gjorde vi charader. Man lärde sig faktiskt. Och efter Tina gick hem så åt jag våfflor till kvälls mat. När jag hade ätit tänkte jag sätta mig framför datorn, men när jag hade fått igång den kom farfar och Sackarias så då kunde jag ju inte sitta framför den. Nej nu måste jag gå och packa min gympaväska och skriva igenom gloserna för sedan är det ju Hollywood fruar, det får man ju inte missa!


BESTÄLLT!

 

Tack mammi! ♥

Öppet hus.

Nyss duschat, gött som bara den! Har varit i stallet 11-15 idag på öppet hus. Mamma skulle leda små ungar och Elin är med i US:en och skulle ha ansiktsmålning och fiskedamm för barn. Så jag hängde med. Jag satt b.la och gosa med båda katterna, Curry och Tova. Och hjälpte in att ta in hästar. Sen gick jag även ner till stallet då och då och gosa med hästarna. Sen resten av dagen nu ska jag bara slappa! Gå igenom franska, tyskan och engelskan. Men jag ska nog fokusera mest på franskan, eftersom jag har prov imorgon. Fick aldrig göra det i torsdags. Hann inte.


Jag saknar dig så himla mycket! Tigris. ♥

Loket

Åh. Äntligen idag så var det ridning. Det är nog den bästa tiden på veckan när vi åker till stallet. Idag så fick kag rida en häst som heter Loket. Jag har aldrig ridit honom men nu tyckte Cissi (stv?) att det var dags! Åh det var jätte rolgit. Han är mycket piggare än Elsa och Ballad och mycket lätta att få igång så det var en omväxling.
Sen så hade det kommit en ny häst till stallet. Ramona. Det roliga är att vi köpt henne från bellevue, 4h. Där alva och Julia i min gamla klass red. Det roliga var att jag kände igen hästen men jag var inte helt säker på att det var hon, men det var det!
Nej nu ska jag ta mig lite potatis chips. Ha en fin helg också får vi se om jag bloggar imorgon.

 Loket. ♥


Det känns perfekt!

Skola, soffan, yoga, soffan. Så har min dag sett ut i stora drag. Ska snart gå och packa gympa väskan. Sen ska jag kolla efter sandor/ida, ljudbok, på datorn och efter det ring Tina. Och sedan måste jag ju läsa lite också.
Imorgon är det fredag vilket betyder ridning. Jag har längtat så! Sen ska jag nog be mamam köpa en påse potatis chip, har varit sugen på det ett tag.

Det känns perfekt - Joakim Berg



Konfirmation

Tjosan! Idag började äntligen konfirmationen. Jag har faktiskt längtat. Det var faktiskt jätte roligt. Rätt bra grupp också. Kommer nog bli perfekt!

Imorgon har jag iaf franska prov och sedan på kvällen yoga. Ska bli gött att slappna av lite. Ska nog ta lite hallon paj nu, sitta ett tag till på datorn och sedan göra engelska läxan och plugga franska!

Påminner er igen om min och Tinas blogg. http://summo.blogg.se


Bild på mig och Sandra i ishallen förra veckan. Hennes iphone ;)

Studie dag.

Åh hejhej! Gud vad gött det var med studiedag idag då. Dock var det surt väder ungefär hela dagen, så Tina och jag såg mest på tv och gjorde franska läxan. Vi skaffade även en blogg tillsammans. Klicka på bilden för att komma til bloggen. Summo.blogg.se. Summo betyder de bästa på latin, om ni undrar.




Sen för ett tag sen så åt jag mat. Våfflor blev det, mums! ♥ Efter det gick jag och tog ett långt varmt vbad och sen hamnade jag här. Om ca en timma är det Svenska Hollywood fruar. Det får vi inte missa. ;) Jag ska nog ta mig lite vindruver till det också. Imorgon vet jag inte om det blir någon bloggning, eftersom jag har träning och jag måste läsa. Vi får se annars så hörs vi på onsdag.

Sitter här med tina!

Hellu. Fick med mig ett linne från gina, puder och en pudersak från h&m och ett rött läppstift från åhlens hem från stan förut. Helt nöjd. Dock blev det ingen stickad tröja som jag var ute efter menmen. När vi kom hem så tog vi massa bilder, åt mat och för ett tag, okej ett rätt långt tag sedan satte vi oss här. Först gjorde vi biologi läxan och sen har vi bara lyssnat på musik och kollat fb.

Vi har studiedag imorgon också, super gött!








Du är min hjälte för du vågar vara rak.

Hemskt bra textrad från vinternoll2 blev det till rubrik.

Jag sticker in till stan med Tina tjugo över ett. Ska leta efter en "stickad" tröja. Vill verkligen ha en till vinter och hösten. senare ikväll kanske vi ska sova över också. Fast då måste vi plugga också. Jag vet inte om Clara skulle vara med också. Men vi måste fortfarande plugga. Jag har franska prov på torsdag och jag kan inte allt än!
Och sen har jag tyska läxa och biologi läxa. Jaja.. Jag fixar nog allt. Jag tror på mig själv.


Snygging bild från lysvik i sommras.

Jag får rysningar!













Några av kents gudomliga låtar! Lägger upp några till om några dar !

Torsby marten!

Hellu. gick upp halv nio idag för att göra mig iordning för att dra till torsby marten runt halv tio. Tina hänge med också. Vi hade super kul, både dit, under tiden vi gick där, och på hemvägen. vi gjorde även ett stopp i Lysvik, där farmor och farfar var i stugan. Sen när vi kom hem så gick Tina, och jag cykla, ner till ishallen och kolla på den sista plaserings matchen. Sen åkte vi hem innan sju och jag hanmnade här. Skräll!

Kollade in Isabel Adrians blogg för ett tag sen. Jag blev helt fast! Herregud. Också kollade jag in forever21. Har aldrig varit inne där och kollat kläder men kände för det. Jag hittade direkt två stycken über snygga plagg!

 

Gillar den till höger mest! Skulle jag verkligen kunna glida runt i i vinter. Snälla mamma?!♥ De kostar ca 200 kr styck, ca 20 €.




Jag dissar!

Tänkte köra lite hissar och dissar då och då. Jag börjar med en fet diss idag!

Jag dissar denna fett snygga ring från mango. Inte för att den är ful, för jag skrev nyss att den var fett snygg, utan jag dissar den för priset! 239 kr för den lilla ringen, nejdu! Då köper jag hällre 3 andra snygga ringa ist!



Fryser som bara den!

Hejsan. Kom hem från ishallen för snart en timma sedan. Satte migg framför tv:n, med datorn i knät och käka lite marabou. Har varit i ishallen sedan tio i sju, så jag var rätt frösen. Dock hade vi sjukt roligt!
Innan ishallen så var jag och red. Jag red Ballad idag. Det gick helt okej. Fick lite gallop på han iaf. Sen tog det säker en kvart för mig att krafsa en hov. Han ville goosa ist! ♥ Myspys.

Imorgon drar jag till Torsby marten med Tina. efetr det kanske det blir att åka ner och se den sista plaseringsmatchen på tv-pucken i kil. Vi får se.

Vi får se om jag bloggar imorgon. Tjohej!


Han fick en liten puss.

Ännu törrare!

Ni minns de två senaste klippen? Här kommer ett ännu törrare!


Okej...

Jag la ju ut ett klipp igår, ni vet fest hos mange. Nu kommer jag med en gammal igen, för jag antar att jag inte är i "tid". JAg skratta iaf, så törtt!





Till och med mammi går och sjunger på den..


Och ja, jag kanske är efter, so what?

Mattedag, hockey, träning, skoskav.

Hejhej. Idag hade vi ju matte dag. Att det skulle ta tre jäkla timmar att gå 5 km. Åh vad träligt det var! Men det ända jag kan glädja mig åt är att jag fick en mjölkchoklad av mammi.♥ Men efter det drog jag, Tina, Clara och Sandra ner till ishallen och kolla hockey. Dör var även Ronja, Alva, Fufu, Linn och Simon. Och Anderbergs urgulliga lillebror, Stoffe, som är 7 år. Sen åkte jag hem halv fem, bytte om och drog till Maja och vi begav oss till yogan. Rikgitt häligt att träna. Sen efter det duscha jag, åt och åkte ner till ishallen igen och mötte upp Clara, Tina, Sandra och Olga. Sen ungeför åtta åkte vi hem, jag gjorde lite franska och sen hamnadejag här. Ska snart gå och packa en gympaväska och sedan ska jag pyssla om mina fötter. Jag så skoskav efter mina gröna converse. ¨

Imorgon är det skola, ridning och efter det ska jag på en planeringsmatch, ishockey..

 
Snygg bild från i våras på mina och tinas converse. Mina är de gröna. 


Det är okej att känna


Tv pucken!

Helloj. Jag kan ju börja med att säga att vi alla borde skänka våra tankar till Stefan Liv och hans familj. Tragiskt det som hände!

Men sen så jag kan fortsätta med att säga att vi slapp biologin bara för att se på hockey idag. Det är nämligen tv pucken och en från min gamla klass, Alexander Anderberg, är med och spelar b.la. Och sen efter skolan plockade jag lite äpplen och sedan åkte jag ner dit igen, alltså till ishallen, men Clara, Tina och Sandra och vi var där till ungeför 10 över åtta. Sen blev det för kallt!
Imorgon så är det matte dag på höjda och vi börjar 10. Härligt med sovmorgon. Och efter det ska jag till ishallen och kolla på mer hockey och senare på kvällen blir det yoga.


Så sjukt snygga skor, ett par sånna drömmer man om!

Godmorgon?

Blev klar en halvtimma före jag skulle åka till Clara och hade verkligen ingenting att göra så jag satte mig här. Jag spelade i och för sig gitarr, men elin, som har sovmorgon, kom upp, var sur, och sa till mig att sluta.

Jag hoppas iaf att ni har kollat in Tinas blogg, jag tror att hon skulle bli jätte glas om det visade sig att hon hade en del läsare. Nej nu slänger jag in några outfitbilder och kollar lite bloggar, sen drar jag. Jajuste! Jag och Clara ska till Boda och testa på att träna i deras fotbolls lag ikväll, så det blir troligtvist inge bloggning efter som jag har franska läxa också.

 


Jeans/H&M Topp/Gina
Sov i flätor inatt, så idag kör jag på vågigt hår!

Tinas blogg!



Tina har äntligen skaffat blogg igen! Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

Mat nu!

Bloggar sen..


Film med pappi nu <3


Tävling.


Jag tävlar hos Millah om en valfri handväska från Wilmaofsweden.com"


När man kommer till öknen, då hittar man sand...

Hur kan man inte älska den här reklamen?! Jag menar för det första är det ju Maria Montazami och för det andra vem älskar inte när hon kastar frisbee eller "puttar lite lätt". Haha!


Tidsinställt inlägg - Lysvik dag 2

Det regnade iaf hela 2 dagen, men jag lägga upp bilder ändå.

 



 
Jätte serriösa och fina bilder, skäms inte för 5 öre...! Bjuder helt och hållet.

Söndag..

Hejsan. Hoppas ni gillade Stockholm inlägget eftersom det tog nästan en timma att göra.
Idag ska jag va med Tina iaf. Vi hittar bog på något, kanske går vi ut? Det är ju rätt fint väder. Sen ikväll ska jag nog börja göra engelska läxan och öva lite på tyskan. Jag kan bara säga att under dagen kommer det upp två tidsinställda inlägg, så håll utkik! Också får vi se om jag bloggar ikväll igen.

!Håll även utkik efter nya förändringar i bloggen, kommer lite nytt då och då!

 
 

Kortbyxor/H&M   Linne/Gina 
Körde även på lockar gjorda av plattången idag!


Stockholm!

Okej. Nu tänker jag berätta om dagarna i stockholm.

Dag 1:
Tåget kom dit runt två tror jag. Jag minns inte så bra eftersom det var ett bra tag sedan. Vi köpte Stockholms pass och begav oss mot hotelet. Golben. Mamma, jag och Elin bodde även där i mars när vi var i Stcokholm och såg på mcr. När vi kommit dit görde vi lite saker och sen bestämde vi oss för att ta färjan ut till djurgården och ta skansen första dagen efter som Eric Saade skulle uppträda på allsång på skansen dagen efter. Det visade sig senare att vi hade gjort ett bra val. Senare på kvällen innan vi åkte tillbaka till hotelet åt vi på taco bar, mitt favorit ställe i Stockholm. ♥

 


3 utsiktits bilder från färjan.

Skansen
 

 


Lemurer




Babianer

 
Surikater

 
Groda                                          Krokodil


Ren eller någonting

 

 
Älgar ♥

 
Sälar


Fjällräv

 


Björnar

 
Ugglor

 
En liten vanlig ekorre som hoppade fram och fick lite nötter av någon snäll människa. Super söt var den, så jag var tvungen att gå fram och knäppa några kort.


Såndär man aldrig kommer ihåg namnet på, någon som kan hjälpa mig?

 



 
Får

 
Mysig kyrksak


Näckroser


Elin


Elin och jag sittandes på en sak. Det är rätt komiskt faktisk för flera år tidigare, när jag kanske var 3? Satt vi på exakt samma björn. Ska lägga in kort på det någon dag också.

Dag 2:
Tja, vi vaknade upp, åt gudomlig hotelfrukost, gjorde iordning oss, tog tunnelbanan in till centrum och en spårvagn ut till djurgården, gröna lund. Kom dit med ett hopp om att åka minst en bergodalbana, kvasten. Slutade med att jag åkte 4 av 5. Kvasten, twister, jetline och vilda musen. Jag har haft en himla karusellskräck innan men nu har den äntligen släppt!


Fritt fall, dock är bilden tagen från skansen, men ändå.

 
Blåtåget

 
Någon karusell Elin och pappi åkte, jag var för rädd!


Insane. Jag var inte tillräckligt insane för att åka den!


I kön till första karusellen för dagen.



 

 
Några bilder från skrattkamaren. You gotta love it!

 
Kättingflygaren                             Bläckfisken




Okej jag erkänner. Jag åkte lyktan. Karusellen som alla 4:a åringar åker och tycker dom är stentuffa. Men vad ska jag göra? Jag ville ju åka den och det stod faktiskt en karusell för alla åldrar.



 
Personliga favoriten, kvasten! ♥

 

 
Mammi, Elin, Pappi och jag. Jag hoppas ni inser vilka som är vilka.

 
Två bilder från hotelet blev det också.

Dag 3:
Jo, vi vaknade då, åt hotelfrukost, mums! Sen så packade vi ihop och gick och såg ifall pappa och Elin kunde åka upp på globen, skyline. De fick bara vänta 3 min. De som om ca 5 min efter var tvugna att vänta 1 och en halv timma, vi hade sån tur! Jag och mamma stod dock kvar på marken, lite höjdrädda. Efter det åkte vi till stationen och låste in våra saker i bås. Sen åkte vi tunnelbana till gamla stan och gick runt där, fikade, gick in i kungliga skattkammaren och såg på vaktavlösning b.la. Efter det gick vi in till stan, jag gick in i några affärer, vi åt mat och sedan var det dags att sätta sit på tåget hem igen. jag hade 3 underbara dagar i stockholm i sommras och jag hoppas vi åker dit nåsta sommar igen. Jag tog så himla många foton i gamla stan så jag väljer nog ut runt tretton stycken bara.


I denna var Elin och pappa i.

 



 



 


Fika paus, vacker bild, bulle i munnen, bjuder totalt.


Haha, man måste bara älska min pappi. ♥


Söta små coola burkar vi fick på stan, bra sätt att göra reklam på. Ge ut burkar en stek het dag!

 
På stationen. Glad tjej i sin nya ramones keps. Fick även med mig en vit ramones t-shirt hem från rock town i gamla stan. Helt värt pengarna.


Förändring..

Någon som har märkt en förändring på bloggen?! Det kommer mer så småning om. Nu ska jag iaf sätta mig och göra ett långt inlägg om stockholmsresan, inna jag glömmer bort allt och sedan 1/2 tidsinställda inlägg om lysvik. Vi får se hur mycket jag orkar. Och det vill säga också hur mycket datorn vill samarbeta med mig. Hade så bra!


Eftersom jag vill att bloggen ska ha mer bilder i sig så tog jag en snabb ego bild med min vatten kamera.

Nu blire Tina!

Hejhej. Hinner inte blogga nu heller, jag ska nämligen va med Tina! Ikväll blir det att äta kräftor tillsammans med familjen, mys. Snart kommer nog även lysvikbilder igen.

Mat och förkyld.

Hinner inte blogga nu. Ska äta. Kan iaf uppdatera er om att jag är förkyld, take care!

RSS 2.0