This is halloween


Såhär såg jag ut igår när jag var i stallet och ute i skogen och kastade spagetthi på barn.
Senare åker mamma och pappa till kyrkan och kolla konsär där min syster b.la ska spela med gruppen Brooken Door. Sök på dem och lyssna på låten Angel så förstår ni nog vilka det är. Jag tänkte ta hit Tina då, men hon ska figga pumpa med hennes pappa. Så antagligen tar jag och kollar på Lejonkungen som jag aldrig har sett eller något annat. Imorgon tänker jag sova länge eftersom det inte är skola, härligt!

I bet they never felt the way we felt

1 vecka kavr tills jag fyller år, vi börjar räkna ner på bloggen.
Idag så hade jag musikprov i skolan. Gick faktiskt helt okej. Satte inte sången perfekt men det var faktiskt ett gitarrprov så. Sen på matten lyssnade vi på min och Claras pepp lista och på svenskan så tävlade klassen i fem ämen. Mitt lag, team biatches, som beståg av mig, Clara, Ilham, Fanny och Therese van! Vi kan ju inte hjälpa att vi är så jävla bra. Haha. Sen på gympan hade vi cirkelträning, jobbigt som satan och sen efter det var det bara slöjd kvar. Sen gick vi på lov! Chhiiiill! Efter skolan avr det ridning, eller teori. Vi gjorde lite saker och när jag kom hem tog jag mig ett varmt långt bad.
Nu ligger jag här i soffan med datorn i knät, fötterna på bordet och inväntar idol. Jag läser på alla andras bloggar att dom ska på massor av halloween saker och själv stängerjag in mig, forever alone, på rummet. Imorgon så hjälper jag till på spökkvällen i stallet på kvällen och firar halloween där iår. Annars får vi se vad jag hittar på.


efter som det är halloween imorgon bjuder jag på en jättefin, verkligen, picnikad bild med temat halloween. Erkänn, ni älskade den.


utan dina andetag

Mamma väckte mig 5 min innan jag skulle gå upp imorse, jag blev sur, dagen fick en dålig start. Sedan när jag kom till skolan och träffa alla underbara vänner blev det bättre. Fysik provet gick nog rätt bra också. Då blev jag också gladare. Efter skolan var jag med Clara. Haha, det gjorde mig sjukt glad. Sen när jag kom hem, för Clara skulle till banken, så städade jag. Mindre roligt men mitt rum blev rent och det gjorde mig glad. Nu ska jag snart gå och duscha och sedan lägga fram kläder till imorgon. Om jag gör det kan jag ta det lugnare på morgonen, se extra mycket på vakna med the voice som gör min dag. Efter det ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på debatt klockan tio. Och nej, jag är egentligen inte intreserad med det är om 15 års gränsen på Breaking Dawn Del 1. Jag hoppas verkligen dom ändrar den.


Smycken

Dagen idag kan bara beskrivas med ett ord: Snorig. Har verkligen vart snorig hela dagen, super jobbigt. Flög påmig en äcklig snr bakterie inatt. Så jag får antagligen passa joggingturen med Tina imorgon eftersom jag inte kan andas med högra näsborre. Konfirmationen idag var rätt dryg. Vi hade familjegudstjänst. Vi var med och hjälpte till på den. Jag och några andra läste en tex. Helt okej. Men sen sjöng vi psalmer, dör träligt!
Sen när jag väl kommit hem fick jag sätta mig och plugga till ett fysik prov och även engelska gloser. Sen runt nip satte jag mig vid datorn. Har kollat på lite smycken jag gärna vill beställa! Det är Elins kompis syster som gör dom, sjukt fina! Hittade mig några favoriter. Tidiga födelsedagspresenter till mig själv.


Skolfotton.

Skolfotona kom idag. Såg så mullig ut i ansiktet så det är inte sant! Ville bara berätta det. Ciao.


Bambambambam.


Kort skoldag. Soft svenska. Soft bild. Soft franska. Soft engelska. Prov på so.
Nu ska jag unna mig några avsnitt glee. ♥ Senare ikväll drar jag och tränar yoga med bästaste Maja.

surt

Sitter här och har nyss laddat ner vlc media player. Ska kolla nått avsnitt glee på datan nu. Surt att det inte vill funka på tv:n och ännu surare att cd 5 inte vill funka för 5 öre vart jag än försöker. Och det är på den skivan dom sjunger Justin Bieber låtar och en mcr låt. Riktigt surt.


Eftersom allt är surt får ni en snygg bild där Tina är extra snygg.

Lika som bär!


Håkan Juholt och Super  Mario

GLEE

Ja, idag har jag åsta kommit mycket. Krattat löv, gått på helgmånsbön och kollat 10 avsnitt glee? Så jag har inte så mycket att skriva om. Imorgon ska jag plugga so. Sen så får jag se vad som händer.


Världens skönaste låt!

Lika som bär!


Redrik Reinfeldt och Alfons Åberg


Pys mys

Red förut. Gick helt okej. Fick Ballad. Han var rätt pigg och lyssnade inte riktigt så bra som han skulle kunnat. Men men. Vi red barbacka och han är nog en av Sveriges skumpigaste hästar. Nu taggar jag träningsvärk hela helgen.

Sen så kommer Tina hit. Vi myser och kollar på Idol. Och skrattar och pratar om allt mellan himmel och jord. Får se hur länge hon stannar.
Sen imorgon åker mamma och moster till Göteborg och ser på 40+:arnas och dom som inte är 40+:ares svar på Håkan Hellström, Tomas Ledin. Så det blir jag, Elin och pappa i helgen. Får se om jag orkar mig till att göra ett tidsinställt inlägg till imorgon.. Hare chill och bli feta, ciao!


Mys pys bild på Carolas kattungar sedan i somras. Undra hur stora dom blivit nu?


Lika som bär!

Ny kategori.

 
Ica Ulf och Tom Felton(Draco Malfoy)



mistletoe


Den spelas om och om igen i mina hörlurar. Får riktig julkänsla när jag hör den. Längtar redan efter allt julpynt och mys. Den ska spelas högt i huset den 23 december, det är bestäm nu! Tänk om man skulle kunna få fira jul med snyggingen själv också? Hade ju inte varit fel..

Snygg-Tina

Tjoflöjt. Detta inlägg tänkte jag tillägna min kära vän Tina. Eftersom det är henne som jag tillbringar mest tid med av mina vänner så tänkte jag: varför inte? + att jag är riktigt uttråkad. Och + att jag va med henne idag. (a)

Ja, varft ska vi börja? Tina, du flyttade väll hit i tvåan om jag inte minns fel? Då bodde du hos din mormor ett tag innan ni flyttade till huset brevid oss. Om ni inte hade gjort det undrar jag verkligen vart vi hade vart idag? Jag vet inte riktigt i vilken klass vi hittade varandra, 3:an eller 4:an? Hursom helst ör jag verkligen superglad för att vi gjorde det! Det jag minns mest är alla våra somrar och alla våra konstiga och helt awesoma lekar. Mat Tina och Tilda, Spioner, Ashley osv! Vi ska ju inte gå in på hur dom var, men galna var dom, fast inte på ett dåligt sätt. Sen har vi ju haft våra tider då vi tjafsa hela tiden. Om varenda lilla grej. Men ändå satt vi och skratta ca  en halv timma efter. Vi har liksom aldrig kunnat blivit ovänner. Och det hoppas jag vi aldrig blir.
Alla våra skrattanfall och allt vi har gjort. Som den gången du ramla i skolan och vi skrattade minst en kvart utan att sluta. Ja jag ska nog inte berätta mer? Haha! Och PUT! PUT, PUT, PUT! Det ordet kommer spöka oss för all framtid.
Vi har några år bakom oss men minnst 1000 minnen! Och jag hoppas det blir många mer år i framtiden och minst lika många minnen till. Jag älskar dig Tintin, du är en av de bästa pch kommer alltid att vara. Den galnaste, knasigaste, den med de sjukaste ideerna, den snyggaste snyggingen, den bästa jogging kompisen och min gud. (Jag lovar er att om jag inte hade skrivit det sista och Tina hade läst det tills imorgon så skulle det blivit en kittelatack i a-ingången och jag vill INTE riskera detta)













 







 





 

 
Ja, ni fick rätt många bilder sådär på Tinzan. Gamla arkiv bilder som ni säkert har glömt bort. Jag ursäktar att jag är med på 4 av dom men det får ni leva med! Sen var det några nya bilder också. Nu kommer nog Tina hata mig för detta men jag älskar dig ändå. ;*

Sa du sten?

När jag kom till skolan så hade vi två timmars rast, inställd musik. Hade fysik och tyska prov, sen slutade jag. Softa dag. Efter skolan så kom mamma och hämta mig. Jag satt och töla ett tag i köket innan jag begav mig ut till vardagsrummet och den älskade soffan. ♥ Sen runt tio i fem så drog jag och mammi in till bergvik för att möta upp moster+kusiner och handla åt mormor och morfar. Vi kom hem runt fem över sju, nå hade vi varit hos mormor och morfar ett tag också. Gjorde läxor och sen vet ni ju vart jag hamna. Nu ska jag iaf gå och äta kvällsmat. Kyckling. Mumma! Jag har ju även ändrat i bloggen. Inte helt nöjd med bakrunden än. Ska försöka hitta någon annan. Men den här får duga tillsvidare!


Min absoluta favoritbild på tinz!


Sitter på bussen in till tandläkaren nu. L...

Sitter på bussen in till tandläkaren nu. Längst bak. Det luktar en himlans mycket killparfym, kan ju bero på att det sitter ner killar än tjejer i bussen. ;) jag borde egentligen plugga lite på tyskaprovet men jag spelar wordfeud ist. (a) till råga på allt gick min dragkedja på jackan upp nerifrån när jag drog litte i den. Hoppas det bara är tillfälligt, ja ni kanske fattar? :-)


från och med nu

Usch. Idag så var det den oefterlängtade coopern. 400mx5 varv. 2 km är ju egentligen inte så mycket men det känns så otroligt långt när man springer där. Försämrade mig med 20 sekunder, men jag tar förhoppningsvis igen det till våren. Det var ju rätt pissigt väder också, så jag skyller på det.
Förutom coopern har dagen varit rätt bra. Rätt chill dag, inget speciellt jobbigt har hänt.
När jag kom hem så var det bara att sätta sig och plugga till ett tyskaprov som jag har imorgon och inte hade pluggat till. Som tur var har vi ju haft allt i läxor och sånt så det gick rätt lätt. Sen så har jag också övat engelska läxan också. Egentligen skulle jag har prov imorgon, som jag tror jag har nämnt, men jag ska till tandläkaren tjugo över tio och åker in med tjugo över nio bussen så jag tar mig en förtjänad sovmorgon. Ska röntga och ta avtryck av tänderna. Inför tandställning. Spänt.


En bild som Victor tog påväg till konfa lägret fick det bli! Har ju endast en mapp bilder kvar på datorn som snart ryker.

7kt snyggt!

1.2.3.
4.5.6.
Checkade in på nelly.com igår kväll och fann dessa snyggingar! Är jätte sugen på att klicka hem någon. Jag har ju faktist 100:- rabatt där så. Jag undrar bara vilken, alla är ju så underbara! Skulle helst av allt kilcka hem alla, men det skulle bli allt för dyrt. Ibland önskar jag att jag var rik.. Har iaf fastnat lite extra för 3:an. Fast 1:an är dock superfin också. Och 5:an, 6:an, 2:an och 4:an. ÅÅÅÅÅHH! Nej nu fick jag beslut ångest. Åhh! får fråga Elin, Tina, mamma osv vad dom tycker. Och så få ni såklart skriva!
(tidsinställt)

tällfälligt.

Headern är bara tillfällig. Satt med den i ca 1 timma och sen när jag väl fick upp den märkte jag att den inte blev så bra som jag trodde. Gör om den någon annan dag. Orkar inte nu.


Så här tänker jag just nu iochmed att jag slösas tid på en ful header. och till att jag inte fick något istee.


sitter här och rötnar bort..

Wow, 3 inlägg, på en dag! Grattis till mig själv.
Sitter här och rötnar bort. Jag skrev ju att jag skulle se på gossip girl men det är så kallt i mitt rum så jag orkar inte ligga där. Och inget istee blev det. Och till råga på allt åkte Elin till Anna och sover där. Tina är hos sin mormor och Clara är putts väck? Nä men hon fifrar säkert sin födelsedag idag så.. Jag är sådär lite forever alone. Och det blir inte bättre med att jag har träningsverk sen igår och att mina älskade koss hörlurar♥ håller på att gå isönder. :( Gjorde mig nyss popcorn iaf och hällde upp i min favorit skål. Då blev kvällen genaste lite bättre. Fast inte mycket med tanken på att jag inte druckit istee på 2 helgar nu. :( Jag får mig ta och hämta ett glas med coola, även fast jag inte är sugen på det. Jag har fortfarande lite ont i fingertopparna, men det har defenitivft förbättrats sen tidigare. Nej nu tänker jag lägga upp bilder från tjejkvällen. Det blir inte så många för jag orkar inte det, men bättre än inget.

 


Födelsedags barnet. Grejerna på bilden är från Hanna Kälds smarta fjortis kit. ;)

 

 



 

 


Tina bah: OMG, VAD GÖR HON!???!?!?!?!?!?! ÄCKLIGT!!

 


Jag har över 150 bilder så jag tog bara några. Om ni villse mer kan ni ju kolla på facebook. Matilda Johansson, Calra 14 bast! Där har jag lagt upp nästan alla.
Vi avslutar med en urgullig bild på Ida.

favoriten!



Detta spel spelade Tina och jag alltid efterskolan när vi var mindre. Riktigt roligt faktiskt. Enjoy!

höst.

Tjoho! Nu är det verkligen höst. Så himla fint ute. Jag och Tina var ute och fotade tidigare idag och gud vilken höst faktor det blev på bilderna.
Sen så smällde jag även i fingertopparna hårt som satan i en tjock gren så jag har tappat lite av känseln och det gör verkligen svin ont när jag skrivier men det går vell över, förhoppningsvist.

Tjejkvällen igår var verkligen toppen! Ska nog ta och lägga in ett fåtal sen. Jag orkar inte lägga ut så många. Ridningen igår var också helt suverän. Vi red barbacka och tränade sisten och balansen.Jag hade Loket som var supergo! Det gick superbra, förutom att jag glömde att peta upp tå lite. Han blev lite pigg efter vi hade gjort några galopp fattningar men jag saktade ner och fick tag i honom igen.

Ikväll ska jag ängna mig åt att försöka få mamma att åka och köpa istee åt mig, käka popcorn, tömma min datorn (lägga över bilder, musik osv på den externa hårddisken), ändra lite i bloggen ny header kanske? ;), kolla gossip girl och bara chillää! Jag hoppas att vara klar med tömningen av datorn innan maten.
Nej nu får ni ha en chill lördags kväll, ciao!

 

 

 


höst.

I skolan!

Hej svej. Just nu sitter jag i skolan och har inställd c-tyska. Så himla gött!Jag börjar tjugo i tolv och klockan är tjugo över tio.
Ur auland dunkas det musik, dansföreställning. Vi ska på den halv ett. Nej jag har faktiskt inget att blogga om..


En bild som jag hade¨på skolans daatorpåvärldens finaste kisse misse!♥

Överraskade?

Att jag gör 2 inlägg på två dar är inte dåligt. Haha!

Idag så kan jag berätta att jag varit på konfa. Det var helt okej idag, vi såg inte på film utan fick biblar, lärde oss att slå upp i dom osv. Sen när jag kom hem så åt jag och kollade på tv och efter det vare bara att plugga, plugga, plugga inför ett fysik prov jag har imorgon. Jag känner mig rätt förberedd och klarar nog de flesta frågorna. Imorgon är det även yoga! Sista gången på denna period. Nästa period börjar nästa vecka och Maja och jag ska ta en fortsättningsgrupp. Vi får vell se hur det går imorgon med tanken på att jag är tät i näsan.

Sen kan jag ju nämna att jag längtar och taggar tills på fredag för då ska jag och några andra på tjejkväll hos födelsedags barnet Clara Olsson som fyller år då. En av de skönaste och bästaste tjejerna!




Snygga brudar bjuder på snygga bilder, jaaao!

Om sanningen ska fram,..

Så är jag inte inne på datorn allt ofta. Typ inte ens 1 gång i veckan längre. Har inte tid och pallar inte eftersom jag kan kolla saker som bloggar och fb på mobilen. Jag har ofta huvud värk, det gör ju saken också bättre. Jag är trött på min design men absolut är jag trött på min header, den suger smällt isglass som har blivit varm. Får nog fråga Tina om en fotto dag någon gång. Inget intressant har jag att skriva häller. Men jag bloggar väll som fort jag kan.

Jag kan ju börja med att skriva att konfa lägret var super! Jag, Clara, Tina och Sandra delade rum. Jag somnade först hela tiden. Haha, skräääääll!

Sen kan jag berätta att idag har jag varit med Tina, vi skrattade mycket.

Sen kan jag berätta att jag har huvud värk.

Nej nu pallar jag inte att skriva mer. Hoppas ni har en lugn veckan utan många läxor eller vad ni nu gör? Tack och hej, leverpastej.


Så här såg jag ut efter Tina gnuggat en kudde i mitt hår ett tag,

Har inte bloggat.

Har inte bloggat på några dar, kommer inte blogga på några dar, sånt är livet. ;) Jag åker på konfa läger imorgon och eftersom blogg.se's app inte finns till andriod kanjag inte blogga. Skulle nog inte haft tid i och för sig men ändå. Också har jag 5375 läxor typ. Också måste jag packa ikväll och hej och hå. Men sen ska jag och maja (troligtvist) på yoga, skönta att slappna av lite.
Jag packar ner kameran på lägret så förvänta er bilder, jag lovar denna gången!


en av mina sötaste, roligaste, snyggaste och bästaste kompisar, Linn, får stå för dagens bild. Den är tagen i våras efter vi hade haft orienterings dag.

Host host.

hejsan. Ligger i soffan och hostar. Usch. Fryser lite och är trött. Jag får verkligen inte blir sjukt nu när det är konfa läger till helgen.
Satte igång min experia förut och fick äntligen igång android market. Laddade ner ett antal spel b.la Wordfeud, ni fårla gärna spela mot mig. Sen så var jag även med Tina. Vi hade allmänt roligt, som vanligt. NEj nu ska jag gå och packa min gympa väska för att sedan vänta in ett avsnitt av SFH.


Clara får stå för bilden :)

Sitter hemma hos Clara!

Har inte bloggat på ett tag, sak samma. Igår hade vi mys med klassen och nu sitter jag hemma hos Clara tillsammans med Tina och vi slaggar här ikväll. Jag var i stan tidigare med mamma och Elin också. fick med mig en skjorta och en stickad från carlings. Sen ska vi nog se på skräck. hoppas vi inte dör av skräck! ;)


RSS 2.0