ATMOS FEAR!

Lisebergstornet ska bli till ett fritt fall?
Ja, iallafall som det står på lisebergs hemsidag.



LISEBERGSTORNET BLIR VÄRLDSUNIKT FRITT FALL

LisebergsTornet, med en höjd på 146 meter över havet, kommer byggas om till Europas högsta fritt fall-attraktion. Namnet på den nya attraktionen blir AtmosFear.

AtmosFear kommer att bli Europas högsta fritt fall, både vad gäller fallhöjd och byggnad att utgå ifrån. Sett till hela världen finns det egentligen bara en enda attraktion som kan liknas vid AtmosFear och den är placerad i Australien.

Åkturen startar under jord i tornets källare och att ta sig därifrån upp till toppen tar cirka 100 sekunder. Nedresan går betydligt snabbare – man faller fritt i strax över tre sekunder. I en hastighet på cirka 110 km/h faller passagerarna mot marken och bromsarna slår inte till förrän man når källaren. Under inbromsningen utsätts den som åker för högsta tillåtna G-krafter, 4 G.

LisebergsTornet, som invigdes 1990, har efter 20 år gjort sitt som behaglig utsiktspunkt. Nu ska den skyddande gondolen tas bort och ersättas med stolar och byglar. Passagerarna kommer därmed att sitta helt öppet med benen fritt när de faller. Tillverkare av AtmosFear är kända attraktionstillverkarna Intamin som på Liseberg ligger bakom bland annat Balder,
Kållerado och Kanonen.

Eftersom bygget påbörjas redan på måndag stänger LisebergsTornet för allmänheten efter helgen. Fram till dess är det fri åkning för alla som vill. All verksamhet i tornets foajé och 3D-filmen Sammys äventyr pågår som vanligt hela säsongen.
Premiär för AtmosFear blir det våren 2011.





Våren 2011 lanserar vi AtmosFear – Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall. Från 146 meter över havet faller man
fritt i 110 km/h rakt ner i ett mörkt hål innan attraktionen tvärt bromsas upp alldeles innan
den når marken.

Mats Wedin, vd på Liseberg: – AtmosFear är inget för den som är försiktigt lagd. Det kommer att bli den absolut häftigaste attraktionen på Liseberg.


Jag tycker det är synd att man ska bygga om denna trevliga atraktion, eller vad man nu ska säga. Det var ju små mysigt att åka upp i luften och blicka ut över Göteborg och sedan få en sakta resa ner också. Nu blir det ju bara läskigt och inget kul. Persoligen kommer jag inte åka den eftersom jag har höjdskräck. Vad tycket du? Kommer du åka den?



Klicka HÄR för att se trailern för atmos fear!


Källa.


Sur på min tjocka katt!

31 maj 2010
 
Hejsan. idag var det en bra dag, tror jag. Det började med skola då. som vanligt. Först på morgonen så berättade alla vart dom hade praoat i fredags och hur dom tyckte om det. Sen så körde vi igenom skolavslutnings-låten. en går typ såhär; Vintern har varit ganske lång. Men jag har sjungit på en sång, som gör livet lite lättare för mig varje gång.... Den heter sommar och solvarma dar och det är Arvingarna som sjunger den. Sen så var det matte och sen slöjd. Alva och jag målade våra hyllor hela slöjden. Det var rätt så kul, för då hann vi prata en hel del. Sen så var det mat och rast. Sen efter rasten så jobbade vi med Nordamerika i 1 timma och sen slutade vi. När jag kom hem så satte jag mig vi datan i 20 min och sen gick jag ut och fotta lite. Ni kommer få 2,3,4 eller 5 bilder i slutet av inlägget. Men undertiden jag fotta så gick Tigris ut. Ni vet, min katt. Och hon är inne katt så hon är ju inte så snabb och anpassad att vara ute i skogen och sånt. Och grannarna har två hundar som jaga katterna och hade en av hundarna jagat Tigris hade hon nog varit regält skadad eller död nu. Och det vill jag inte ska hända! Men hursom helst. När jag låg och tog några kort på mig själv så gick hon någon stans. Och jag visste inte vart! Så jag blev så himla nervös så jag ringde Tina också letade vi efter henne. Tillslut hitta vi henne vid ett ställe mamma sa att hon bukade gå till. Sen fick hon utegångsförbud, men hon gjorde samma sak en gång till samma dag. efter vi hade letat efter Tigris första gången så såg Tina och jag på Sex And The City(ettan) och sen åkte vi till coop/okq8 och då köpte Tina present till sin pappa som fyller år imorgon. Samtidigt passade jag på att köpa en mjukglass med balndat strössel på. Mmm... Sen så åkte vi hem och gjorde saker och sen så gick hon hem. Nu sitter jag här och tittar på Top Modell. Gillar det programmet ska ni veta! Puss ♥

 

 




Bjuder på bilden! ;)



Vättskebrist.

Hejsan svejsan! ♥
Idag så har jag hit-tils varit och spelat fotbolls match / vänskapsmatch. Det är alltså inget resultat som betyder något i serien. Jag spelade exkat hela match, alltså 70 minuter och solen sken hela tiden så nu har jag en förskräklig huvudvärk och vättskebrist. Det är inte så kul! Men ialla fall.

Igår v ar det ju eurovision song contest. Tyskland vann tror jag. ^^ Någon som vet vart Belgien kom? För jag gillade den låten väldigt mycket. ♥
Jag var nyss och åt också. Årets första färskpotatis. Mmm.
jag bloggar mer ikväll, puss ♥


- är hos Maja! ♥♥♥

Hejsan! Nu sitter jag här hos Maja! Vi har sovit över inatt. Det var väldigt kul. Igår spelade jag också match.
IF Kil - Arvika
2-2
. Bra spelat tjejer och grattis till Sadaf och Hanna som gjorde målen. Ikväll ska min och Majas familjer ha familje-kväll. Det ska bli väldigt kul. Nu orkar jag inte blogga mer. Puss ♥♥




bilden underst har maja gjort helt själv ♥♥♥


- hinner inte blogga/orkar inte idag!

27 maj 2010
hejsan.
Nu sitter jag och Ronja och tittar på vampire diaries . Vi ska sova över ikväll, fär vi ska praoa tillsammans på FRENDO imorgon. Så jag orkar inte blogga idag. Men ni får acceptera det. ;)
hejdå ♥ 




- hagudden och bada!

26 maj 2010

hejsan svejsan!
Idag var ju vi på hagudden! Det  var kul. Clara och jag hade det bäst. Vi;
gjorde pinnbröd, körde lekar och paddla kanot. Tina och Sandra vält med kanoten. Sen iallafall när vi kom till skolan igen så väntade jag på Maja! För vi skulle va! Vi hade en picnick på hennes gräsmatta. Sen så åkte vi och bada! Bilderna kommer i slutet. Sen så hoppas vi studsmatta och sen så åkte jag hem.
Imorgon så ska jag och Ronja sova över, för vi ska ju praoa på fredag. Sen fredag till lördag ska jag och Maja sova över! På fredag är det fotbolls match också. Kul det ska bli att spela. Sen på söndag så ska vi ha en uppvisningsmatch också. Kan tänka sig. ;) Nu ska jag titta på TV. Puss! ♥











Älskar dig Maja! ♥


- trött.

25 maj 2010
Hejsan på er! Idaghar det varit en sån där bra dag! Först så fick vi sovmorgon till 09.40. Sen så var det rast, matte, svenska, mat, rast, no, träna på skolavslutnings låten, se på ghost hunter och sen hem. När vi hade slutat frågade jag Clara om det gick att va. Vi åkte och köpte en varsin pigelin och sen så åkte vi hem. När vi kom hem så sa mamma att vi var tvungna att åka och handla nu om jag vill med och handla till hagudden imorgon. Vi ska dit med skolan. Så vi följde iallafall med och handlade. Jag köpte; smörgos och pålägg. En bulle, singoalla och en MER dricka. Sen åkte vi hem och då hoppade vi studsmatta och skratta. Sen var hon tvungen att åka så vi skulle hinna till träningen. Det var kul på träningen idag också. Fast vi fick spela på en pluttig plan för alla andra var tydligen avstängda fast alla andra spelade på dem ändå. Först sprang vi 4 varv runt planen utan boll, och sen 3 varv med boll. Sen körde vi en sicksack bana med olika övningar i. Sen körde långa passningar, två och två. Jag och Elina jobba ihop då. Sen så körde vi en annan övning och sen körde vi "match". Sen åkte jag hem och duscha och åt. Nu sitter jag här och bloggar. Snart ska jag väll  göra iordning min matsäck till hagudden då. Jag tar nog med kameran imorgon, så det blir nog en hel del natur bilder och även bilder på tjejerna i klassen och dom andra. Får se om dom tillåter mig att lägga ut dom, annars lägger jag bara ut naturbilderna.
Puss ♥


En fin bild? Jag gillar den iaf. ♥


- kul dag idag!

24 maj 2010
Idag så var jag först i skolan. Vi hade engelska, matte, rast, slöjd, mat, rast och vara ute med Henrik medans de andra gjorde prov som vi redan hade gjort. Sen så stack jag hem och åt flingor. Sen väntade jag på Sofia. Sen när hon hade slutat så ringde hon också frågade hon om en som heter Malin fick vara med och det var klart att hon fick. Först satt vi på mitt golv i mitt rum och skratta. Det var kul. Sen så åkte vi ut och cykla och hade jätte trevligt. Det får vi göra om. Sen så åkte jag hem och åt. Potatis och finskpinnar blev det. Och ja, nu sitter jag här och bloggar då. Också tittar jag på top modell. Det är ett program som jag gillar starkt. Jag vet inte varför, man jag bara gillar det så himla mycket. Sen blir det kanske att titta på Dumm,dummare eller Norska Hollywood Fruar. Haha, ja nu har ju de norka fått en egen tv-show också. Är det värt att titta på?
Förut tänkte ju jag ladda över bilder till datan som vi tog idag, men min överföringssladd till mobilen är borta! :(
Sen ska jag nog ta lite glass. Jag blev jätte sugen på det nu!
Puss ♥


Min älskade katt och jag då.


- snart kommer...

... Sofia & Malin. Tror jag det va. xD
Nu ligger jag här med Tigris under min arm och hon är ju über söt som vanligt. Jag vet inte vad det blir se? Bloggar mer ikväll iaf.
Föresten, är det någon som vet om det är hågot bra på TV:n ikväll? Hoppas ni får en trevlig dag!

Tilda!


- äntligen!

Nu är Tilda jätte glad! Ni kanske undrar varför?
Jo för 5 min sen så beställde hon sina CHINOS ! *Happyface*
199:- på ellos!

Jag länktar värkligen tills dom kommer! Men nu ska jag bara hitta någon söt tröja att ha till! Det kommer bli super! ♥


Imorgon blir det skola, och sen blir det Sofia Bönström! ♥
Jag har också börjat kolla på olika systemkameror som jag ska spara till. Är det någon som har något tips om någon bra?
Canon eller Nikon?



- 1-1 och bilder från idag!

Hejsan! Idag så var jag och spela fotbolls match mot Olsäter. Det blev 1-1. Bra spelat tjejer! Och grattis till Lotta som gjorde målet. Nu ska jag lägga upp lite bilder som jag tog på Tigris och lite annat förut!









Det var några bilder. Kanske lägger in några fler ikväll! Puss ♥


Match mot Olsäter.

Hejsan! Eller godmorgon kanske man ska säga.?♥
Idag så har vi  match mot Olsäter som jag inte har en aning om vart det ligger!? Men iallafall. Det vinner vi tjejer. Annars ska jag nog ta det lugnt och kanske köpa lite godis? Hihi ♥ Nu ska jag titta lite på TV och sen gå upp och göra frukost? Puss.


Bilden är väldigt suddig!


- dagen <3





Det var lite bilder från idag! Puss <3


- lacrosse ?

Hejsan! ♥
Idag så har jag varit med Maja! Vi hade picknik nere vid fryken och sen så har vi städat hennes lekstuga. Haha, vi hade vatten som det var tvål i krig. Kuul! Sen så har vi funderat på att börja i någon sport tillsammans. Vi funderar på lacrosse, dans, teater, gymnastik. Har jag glömt något? Nu åskar det ute, så jag måste stänga av datan! Puss! ♥


- bytt örhängen.

Hejsan.
Nu kommer Maja snart! Kul! ♥ Vi ska väll öva tills på lördag, ni får veta vad vi har gjort nästa söndag!
Men iaf. Förut bytte jag ut mina läkarörhängen mot ringar! Gött att byta. Men det gjorde väldigt ont, för mamma träffa först en nerv på den ena örat och sen så fick hon inte fast örhänget på det andra örat. Men nu är jag glad! Nu får ni en bild på det! Den är redigerade, bara så ni vet! ;)






22 maj, dagens outfit.





"Ballongjeansbyxor" - Monik (stavning)
Svart linne - BikBok
Grå tröja - Ginatricot


- 5 minuters paus.

Nu tar jag en 5 minuters paus från mitt städande. Då ska jag passa på att ta dagens outfit bilder!
puss .


- det luktar bränt.

22 maj 2010.
Idag ska jag nog va med Maja. Men först måste jag städa för vi ska få besök. Jag gillar värkligen inte att städa, men det behövs då och då. Men jag önskar att man kunde ha någon atomatisk maskin som man ställde in så att den städade åt en, skulle inte det va lyxigt?

Men ialla fall. Nu luktar det brän i mitt rum pga min plat-tång som mamma, jag och min syster Elin delar på. Fast det är nog jag som använder den mest. Jag funderar på att köpa en egen plat-tång som jag får ha för mig själv. Och den gammla håller på att gå sönder. Jaja, får väll kolla på det näsa gång jag är i stan. men jag har så mycket jag vill köpa.
Chinos, löshår, lösnaglar och nagelsmycken till det och en plat-tång. Jag tror jag inte glömde något nu... Jo juste, jag vill ju ha en systenkamera också. Fast det sparar jag ju till. Men nu ska jag sätta igång med städningen, efter jag har plattat håret.
Puss ♥


bild från när tina och jag sammla in pant.


Jag just nu..

Jag tänkte lägga upp en redigerad bild på mig. Titta och njut, haha!



Jag ska nog starta en frågestund snart igen! ;D


Red förut!

Hej, förut var man och red då! Då red man sin älskling, Elsa. Hon är en tyskimport och har färgen skäck. Ni får en bil på henne i slutet. Vi gjorde "hopp-provet" för märke 1. Eller det var ju typ inget hopp-prov, utan trava över bommar prov. Det gick bra, förutom att Elsa stannna mitt i 3:dje bom saken. Men jag blev godkänd. Sen så åkte jag hem och tog ett varmt härligt bad. Sen åt jag mat. Det blev tacos. Mm, gott.

Nu sitter jag här och lyssnar på BigCityDreams - NeverShoutNever.
Men nyss fick jag behov av att komma i kontakt med Alva ! Varför undrar ni kanske? Jo för RUBBEN (rabih*) ska vara med på SommarKrysset på TV4 imorgon. Det är en lång och roligt historia över att vi gillar RUBBEN, men jag ska försöka korta ner den...
Vi hade myskväll en gång när det var let's dance på TV:n och då så skratta vi i mer än 15 min utan avbrott åt honom. Så det är därför vi älskar honom! ♥



Förut stände min data av sig. Är det någon som vet vart man kan köpa kylbricka att ha under datan så den inte blir så varm? För man kan typ grilla körv på min när den är varm. Det är sant. Jag ska testa det någon dag.
Puss ♥


älskar dig min lilla ponny ♥


- det var hemskt kul, men pinsamt som bara den!

Hejsan! ♥
Idag i skolan var det en rätt lugn&rolig dag. Men sen på efter middagen, 30 minuter innan vi skulle sluta så var det hemskt pinsamt, men kul! Det var såhär att Stefan, våran gamla fritids-fröken som vi hade EQ med i 3 visade sketcher/reklamer vi hade gjort då! Usch vad pinsamt...
Jag, Ronja och Sofie hade gjort först en reklam med Wella Super Shampo! Jag höll på att dö nr jag skrek - SYYRANN! till Ronja. Och alla skratta. Sen hade vi tre gjort Yx-Larsa på disco, eller nått. Asså alla skulle göra om de tre bockarna bruse och då gjorde vi den. Jag tror jag garva ihjäl mig när Ronja kom in med en låtsas gitarr då.
Asså gud... Men serriöst, gud vad söta alla i klassen var då! Jag tror jag inte har sett sötare 3:dje klassare? Men iaf.
Senare ska jag rida och ikväll ska jag försöka spela sims 3.
Puss på er ♥


Ni får en vinter bild för jag tyckte Tigris var söt på den! ♥


Måste sticka!

Hejsan !
Jag hinner inte blogga nu på morgonen för jag måste typ sticka nu, men det kanske blir åska sen, så då har jag ju inget nätverk så jag kände mig tvingad.
Puss på er! <3


Jag vet att jag ser konstig ut...


Adam Lambert!

Nu tänkte jag ge er ett musik tips!

Adam Lambert.
Usch vad jag blev kär i hans låtar fort!
Det började med att jag hade en affisch på honom i en tidning som Ronja ville ha, men det var Justin Biebers ansikte på andra sidan, så hon fick den inte. Det är föresten ett annat musik tips. Justin Bieber. Jag älskar han, hans leende, hans charm, hans röst och mycket mer. Men nu går vi tillbaka till Adam Lambert.
Sen så satte Ronja på en låt med ha, ni vet låten Whataya Want From Me. Sen så sökte jag på han på Spotify och då upptäckte jag att jag blev kör i 2 andra låtar han sjunger.
Fore Your Entertainment och If I Had You.





Bada i Fryken!

Hejsan! ♥
Idag badade jag för fösta gången i fryken detta år! Det var faktist rätt varmt. Det var jag, Tina, Ronja och Clara. men sen började det att åska. Usch och fy och blä vad jag hatar åska. Det bara skrämmer mig. När det åskar vill jag bara krypa upp i sängen med täcket uppe vid näsan och en kopp oboy eller nått. Fy vad mysigt. Hur som helst.
När vi va där nera så sprang jag in för att kolla vad klockan va. Sen skulle jag springa ut till dom i vattnet igen, (jag hadee inte doppat mig än) för att säga vad klockan var till Clara. Då så fastna jag i sanden eller något och ramla framlänges i vattnet. Så, ja. Jag doppa mig ju typ. Sen så gick vi jämt upp och då såg vi Ludde och Ponta från klassen. ponta hade ett helt gb glasspaket med sig och Ludde en hel coola flaska. Då undrarde vi om vi fick smaka på glassen, men det fick vi inte. Men då fråga Ponta om nån av oss hade mobil med sig, och det hade jag. Så kjag sa att han fick låna den om vi fick smaka på hans glass, och då fick vi det! ♥ Sen så fick vi glasspaketet av honom. Tack Pontus! ♥

Sen så cyklade Clara och jag hem när det började åska då och när jag kom hem så åska det jätte mycket. Så träningen blev instäld! :( Så Clara och jag va istället. Vi körde UNO och titta på TV. Sen så åkte hon hem och då skulle jag äta.

Nu sitter jag här och bloggar och tittar på TV. Det är typ Sveriges Fulaste Hem nu på 3:an. Bloggar nog mer senare ! ♥

Puss ♥



Hjälp!

Hjälp! Nu har jag väljt ut mina 4 favorit chinos. Skriv nu vilken ni tycker är finast!
Jag tror jag är rätt sugen på de chinosen med en svart prick på sin bild alltså de ljusblåa, (nummer 2).
Puss på er! ♥


Årets första...

Hejsan! ♥
Ja, vad är det nu som är årets första??
Jo, årets första vattenkrig hade jag idag! Men Tina. Och hon lurade mig.
Hon bara ; Okej, vi fyller upp vattenflaskorna och håller över oss själva.
Jag ; Okej.
Vi går in och fyller på... Sen går vi till skogen vid mitt hus.
Tina ; Okej, nu sätter vi vettenflaskan över huvudet och sen så tar vi upp den sakta så det rinner.
Jag ; Okej, (men en osäker röst).
Tina ; Okej, 1, 2, 3.
Jag sätter på mig den på huvudet och sen blundar jag. Då häller Tina sitt vatten på mig. Fy vilken hjärnfrossa jag fick!
Men det var kul!



Förut var jag och Ronja och fixa prao plats. Vi ska praoa Frendos. Det ska bli kul det! Nu ska jag snart äta och titta på TV. Kanske hinner blogga sen. Puss ♥


Ni har snart extra glada kunder när jag och Ronja kommer! ;D


Skola om några minuter!

Godmorgon! ♥
Nu sticker jag snart till skolan! Glöm inte "rösta/säga" vilka chinos jag ska köpa! Gör det genom att klicka HÄR!
Puss, bloggar senare!♥
 

Jag just nu! ;D


Funderar...

funderar på att köpa chinos. Men jag vet inte vilka jag ska välja!? Så ni får hjälpa mig!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Det är exakt samma chinos bara att färgerna är olika.
Så komentera nu vilka ni tyckte var snyggast. Säg gjärna flera! ♥
Puss på er!


Träning&Mjukglass.

Hejsan! ♥
Idag var jag och Clara å köpte mjukglass efter skolan! Gött det! Sen så var det träning. Det var väll kul.
Vi trände tillsammans med 96/95;orna. Det var kul. Vi körde rätt mycket kondition men i slutet körde vi match!
Nu sitter jag här och tittar på Ugly Betty. Det är ett bra program det! Har typ nyss duschat och ätit och sånt också.

Snart ska jag gå och göra läxan, och kanske äta lite mer glass. xD Jag vet att jag är en glassoman, men jag är sugen på det just nu.
Bloggar mer sen, puss ♥


redigerad bild på mig, just nu!


Dagen OutFit!





Jeansläggings - Vet inte
Svart lille - BikBok
Skjorta - Ginatricot

Det är vitt i bakrunden för där är ett ostädat rum!

Puss ♥


Platta håret på Tina!

Hejsan! ♥
Som rubriken säger har jag plattat håret på Tina idag! Hon blev gör fin! Ni kommer få en bild som är tagen av mobilen men jag har fotat den med picnik kameran så den är jätte dålig. Men jag hoppas ni ser. Nu sitter jag och tittar på topmodel och är inne på http://bilddagboken.se . Nu ska jag titta på ett par chinos på nätet och mitt löshår. Mitt och mitt löshår kanske det inte är, men jag vill köpa det! Puss! ♥


Jätte dålig bild, jo jag vet! Men ni ska få den när jag kan ladda över den till datan! ♥


Tina nu då!

Hej! ♥
Nu sitter jag här med Tina Tott! Hos spelar DSi, mario och jag sitter på datan.
Hon är läskig när hon spelar. Såfort hon dör skriker hon osv. Här kommer en bild.


redigerad


Hejsan !

Hejsan på er! ♥
Nu sitter jag i min sköna säng och har typ nyss kommit hem från skolan. På onsdag har vi kart-prov på Sydamerika. Inte så kul.

Ena sidan av pappret.


Andra sidan av kartan.


Det ska vi kunna.
Ni ser inte allt för jag fick inte med allt i bilden!


Plugga, plugga, plugga nu Tilda!


Skola snart...

Godmorgon på er! ♥
Snart drar jag till skolan om ca 15 min. Nu ligger min söta lilla katt Tigris här och sover brevid mig. Hon är allt för söt ibland! ♥


En söt bild på henne just nu! Hon är ju mega söt! <3

Bloggar mer efter skolan! Puss ♥


Trött.

Nu är jag ganska trött, så jag ska nog gå och lägga mig!


Hemma igen!

Hejsan! ♥
Nu har jag nyss kommit hem från bion. Den var väldigt bra.
Vi hade jätte kul. Vi såg en mås som det var världens fjortisvarning på. Haha! ♥
Fast vi var ju tvugna att gå i stan i 2 och en halv timma innan bion började. För alla affärer stängde 16.00 och bion började 18.30. Jag vet, vi är smarta som åker in så tidigt, men vi ville shoppa!
Jag köpte; en kam, ett bästis halsband och en penna! xD Och godis och popcorn också! ^^

Nu sitter jag här och tittar på The perfect man. Den är bra den!
Bilder från stan kommer någon dag, bara så ni vet.
Men nu kommer en bild som jag tog nyss,! ;)



Jag har kletat ut min mascara, okej? ^^


Hos Maja! ♥

Hejsan svejsan! ♥
Nu sitter jag hemma hos Maja! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Nu ska vi nog snart öva på en sak. Sen ska vi hem till mig och fixa oss lite. Sen åker vi till stan och sen ikväll ska vi se på bio! The Last song blir det att se!
Puss puss! ♥







Några bilder på oss! ;) ♥♥



Fina Maja! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dop och Tina!

Hejsan alla söta! ♥
Först imorse var jag på dop. Det var lilla Hanna som döptes. Det var väll fint. Sen så blev det mat och tårta. Mums!
Sen så åkte vi hem. Då var jag med Tina. Vi åkte ut och cykla. Eller vi cykla till vikstaskolan och åkte på en rolig sak. Sen åkte vi hem och hoppa studsmatta.
Sen gick vi in och titta på Rosa Pantern tv 4. Asså jag älskar den filmen! Men för en stund sen var tina tvungen att gå hem.

Imorgon blir det att gå på bio och kanske stan med Majsan! Vi vet inte riktigt vad vi ska se än men vi tror antagligen Alice i underlandet eller The last song eller någon annan!
Någon som sett dom och tycker att dom är bra? Nu ska jag leta efter chinos på nätet som inte är för dyra så att jag kan köpa dem!

Puss! ♥



Oserriös bild.


dop.

Nu åker jag på dop, så jag hinner inte blogga!

hejdå!


Tina är här!

Tina är här, så jag bloggar senare!

Big love! ♥


Ny favorit låt typ.



Sitting here on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah
I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun
Come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah
I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now listen to me say

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah
I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do





Är det någon mer än ´jag som älskar låten? ♥


Ikväll kanske...

Ikväll kanske Tina ska sova här.! Kul, eftersom det var längesen sist. Om hon inte ska sova över så ska vi iallafall ha myskväll. Kanske hyra någon film och käka godis? Jag vet inte riktigt! Men om vi ska sova över så kanske vi ska ha film maraton!


Nu ska jag snart åka och rida. Idag ska jag också göra ett prov för märke 1. Så nu ska jag gå och träna en sista gång!

Puss ♥



Älskar dig Tina!♥


Besökarrekord! :D

Jag är ingen känd bloggare och inte medlem på blogtrafik eller nått. Så jag är glad idag! :D
För jag fick besökar rekord igår! :)
41 besökare. Ni tycker säkert det inte är så mycket, men för mig är det det!



Hej bloggen. Nu testar jag att mobilblogga...

Hej bloggen. Nu testar jag att mobilblogga. :) Hejdå.


Usch!

Jag vaknade 08:00 i morse av att min katt först spydde ute i hallen och sen i mitt rum på min matta ! Usch! :(
Så nu blire väll att mamma får tvätta den! ^^



Men ni får erkänna att hon är söt?!♥


Löshår?

Hejsan.
Klockan är 09:14 och jag har snat varit vaken i en timme! -.-
Men iaf.


Jag har tänkt jätte länge på att köpa löshår. Och igår kollade jag och då hittade jag det och idag så kanske jag ska köpa det. Efter som jag ska köpa det på trader så blir det ju blilligare. För om jag skulle köpt på Kawaii Design skulle jag betala 499:- förlåshår, 4/5 gånger 15 för klippons som man ska sy fast på löshåret och sen hårhärg, för det fanns inte i min hår färg och på tradera så kostar det 350:-
Bloggar mer senare. ♥



Så ser det ut" ;D


Ny design!



Tack, tack, tack, tack och återigen tack Bella som gjort min design ännu en gång!
Ni borde värkligen kolla hennes blogg! ♥


Kläder.

Jag kikade in på ginatricot, lindex och hm för att titta på lite kläderoch saker igår. Sen skulle jag lägga upp ett inlägg, men datan stängde av sig så jag lägger jag inte det idag. Nu får ni se vad jag hitta!

 

Det här hittade jag på HM. Jag tänkte mig min skolavslutningsklänning, vita läggins, kortbyxot och ett brunt "flät" skärp. Vad tror ni om det? 




Det här hittade jag på lindex.
Den gula skjortan tror jag skulle vara fin med ett vitt linne under och att den skulle vara uppknäppt och några snygga jeans eller jeans läggings.
Den blommiga tror jag skulle vara snygg tillsammans med ett stort brunt skärp runt midjan.
Den vita saken skulle vara fin till en sommarklänning,
3 kvarts jeans läggingsen skulle nog bli fina till sommaren tillsammans med en gullig t-shirt.

Sen från gina   hitta jag ett par rosetter, men min data har spnuk så jag kan inte lägga upp bilden nu.
Vad tycker ni om kläderna då?
komentera ♥




Facebook ska kosta pengar.

Nu har jag fått hört av min kära syster att facebook ska börja kosta pengar.
Är det någon som vet om det är sant? Då är det ju ett skäl att jag inte ska skaffa det.



Om det är någon som vet mer information komentera gärna! ;D


Ny design.

Ny design påväg....


Dagens outfit :*





Randigt linne - H&M
Rosa linne - GT
Jeans läggings - H&M
Svart tröja - H&M (tror jag)


17 again!

Jaja, jag vet att jag är lite efter i film världen.
Men idag så hyrde Tina och jag 17 again. Men klart somnade jag ju ett tag när vi titta på den. 

17 again
Jag tyckte den var bra. Men lite förvirrande. Eller men ska nog inte somna i filmen för då hänger man inte med efter ett tag... Jag tycker också att den liknar HSM filmerna lite grann.
Om jag skulle sätta nått betyg på den så skulle jag nog ta en trea.




Måste fixa!



Nu är det ju bara Smycken / Hårsaker jag behöver fixa till skolavslutningen!


Puss ♥


Text till Maja! ♥

Maja Schagerström!

Bästa vänn. Vart ska jag börja.?
Jag älskar dig till 10000000 och ännu mer. 
Jag kan ju börja med våra semestrar. Dom är fasen bäst. 
Sen kan vi ju ta våra familje kvällar. Dom brukar börja kul och oftast sluta med att vi sover ! ^^ Vi är bara för söta! 
Sen våra utflyker och sånt. ♥♥♥♥
Asså, Maja! Fatta hur mycket jag älskar dig!
I år är det 11 år sen vi blev bästisar. Jag tror jag inte känner nån som varit bästisar så länge?
Jag vet att vi har bråkat ibland men hallå? Man är inte bästisar om man inte bråkar!

Från vaggan till graven hunny! ♥







♥♥♥♥♥♥♥♥

 


Min klänning har kommit! ♥

Hejsan svejsan i lingnskogen!^^
Idag var det skola. Jag har varit allmänt förkyld hela dagen också. Inte kul. Så nu får jag inte gå på fotbollen. :(
Men iallafall.
Förut var jag och mamma å köpte örhängen. Det blev silvriga ringar. Ett par större och ett par mindre.

Och förut när jag kom hem så hade min skolavslutningsklänning kommit! ♥



Den blev det!

Nu ska jag bara fixa lite hårgrejser och smycken till det.!

Puss ♥

 


Bilder, bilder och ännu mer bilder!

Hej.!
Nu är det så att in data har spunk så nu kan jag inte få texten i "mitten". Men iaf.
Nu kommer bilder från när Tina och jag har varit och fotat i går och i förrgår.























Nu kommer oredigerade bilder. Dom första 11 var redigerade bara så ni vet! ;D





  

Så, nu orkar jag inte lägga ut mer bilder!
Bloggar imorgon!

Puss ♥

Tina idag ♥♥

Hejsan svejsan! ♥
Idag har jag varit med Tina hela dagen. Mysigt. Först på "morgonen" var vi ute i skogen och fota. Fick väll några fina bilder som jag kanske lägger upp. Sen så gick vi in och såg på Marley och Jag. Den var skit bra, men sorlig. Jag och Tina gråt, som vanligt. Sen så åt vi och sen åkte vi typ till naturstigen och fotta och massor. Bilder kommer när jag har redigerat några.

Nör vi var på naturstigen tog jag kort på Tina med hennes kamera. Då var det typ torr lera, så man skönk inte. Då var det såhär att jag skulle få till en bild och då skulle jag hoppa över en liten vatten "beck". Då var det sjunk lera på andra sidan, men det viste ju inte jag så jag hoppa och landa i leran på andra sidan och började sjunka. Jag kände hur paniken kom. Sen så blev mina skor helt leriga, men det gick bort med hjälp av mossan.

Bloggar mer sen, puss ♥


DM match! ♥

Hejsan! ♥♥
Idag var det DM match! Kul. Men vi förlora med 2-1 till Skoghall. Synd det.
Men imorgon tar vi östra deje tror jag det var vi skulle spela mot.
Iaf.

Idag i skolan var det sista elevens val. Då hade vi uppvisning. Jag har ju dans med typ alla tjejer från min klass utom två också är några från 5:an och en från 4:an med. Först visade vi upp "chearlidingen" som vi gjort själva. Jag börja typ asgarva när vi gjorde vår. Jag vet inte varför?! Kanske låten? Vi hade can't touch this dodododo, do do....
Eller så var det våra rörelser. Men sen så visade vi upp en dans som alla gjort tillsammans. Vi var liksom i 4 grupper också så hade varje grupp, varje person i gruppen, gjor en rörelse som man kan liksom räkna till 4:a. Så det satte vi ihop och sånt. Kul.
Sen så var den ZUMBA. Då gjorde vi lite rörelser och sånt. Man vickar ju mycket på höften och rör mycket på armarna i det. Sen så var det typ "paus" för oss och då kom en annan grupp i Elevens val och gjorde nått.
Medans dom gjorde det så gick vi som hade dans in i omklädningsrummet och tog flask färger i ansiktet så vi skulle se lite "agresiva" eller vad man nu ska säga till AFRODANSEN. Kul! ♥
Sen när vi var klara gick vi in till ett annat klassrum och så skulle dom som hade gitarr spela upp två låtar. Den ena låten var Time to get a gun och den andra kommer jag inte ihåg vad den heter.
Sen gick vi in i våra klassrum och där fick vi rulltårta med grädde. vindruvor och chooklad på. Gott. Sen sluta vi. Då åkte jag hem också var jag med Tina. Vi var typ ute och inne.
När vi var ute såg vi rådjur som vi"smög" på. Sen så åkte ju jag till matchen och sånt.


Nu ska jag installera mitt The Sims 3.
Ni får ha det bra och så får vi se om jag laddar upp dagens Hiss eller Diss idag. Kanske skippar det.

Puss ♥♥




Ja, typ sådär såg vi ut! ^^


Hiss eller diss?



Dagens Hiss eller Diss!

Skolan.
Alla vänner och även lite roliga lektioner man får men alla de hemska läxorna som man tvingas göra.
Nå, Hiss eller Diss?


Jag glömde blogga igår.

Hejsan! ♥
Ja, som sagt. Jag glömde blogga igår. Men iaf.
Idag är det studiedag. Härligt! ♥
Idag ska jag nog vara med Tina. Vi hittar på något kul. Kanske bygger på våran sak. Vi ska nämligen bygga en "släpkärra" som vi kan sätta bakom cykeln så vi kan ha våra saker där i när vi åker tex. till stranden i sommar. Kul! ♥
annars kanske vi spelar in några Tomas & Helena avsnitt. Vi har nämligen en "serie" också som heter så. Hihi.

Jag lägger in dagens Hiss eller Diss och Dagens outfit senare.

Puss på er! ♥


Jag hade bara lust att lägga upp en bild på salladen för jag tog den förra skol avslutningen! ♥


Hiss eller diss?

 
Dagens hiss eller diss.

Våren!
Med alla dom vackra blommerna, bina och fjärilarna.
Den "nya" solen som steker på ryggen.
Men det äckliga pollenet som flyger runt och gör folk alergiska.

Hiss eller Diss?


Spelade in film.

Haha, hej! ♥
Idag har jag och min älskade kompis Tina spelat in en film. ^^
Den blev väll sådär, kanske lägger upp den på youtube!
Iaf. Nu sitter jag här och tittar på Top Modell. Förut drack jag oboy. Mhhh!
Imorgon blir det skola och sen att träna fotboll. Härligt, härligt. Och sen efter det kanske det blir att sova över med Tina tott.
Sen blir det ju att se på Svensa Hollywood Fruar. Mamma och jag tittar alltid på det. (:
Puss ♥




Bilder från jag och tina spelade in filmen! ♥
Lite dåliga bilder, för dom är tagna med mobilkameran.


Idag, ikea och Maja.

Hejhej, det här inlägget skulle jag lagt ut igår, men datan fick ryck så den stängde av sig. Så nu får ni det istället! :D♥




Hejsan! ♥
Nu tänkte jag skriva om min dag.
Ja imorse var jag ju till ikea med mamma, syster, moster och en av mina kusiner. Det var kul. Mamma köpte typ servetter, påslakan, diskborstar och lite mer. Sen så köpte vi mjukglass på ikea för 5 kr, men jag orka typ bara hälften av den. ;)
Sen gick vi in på bergvik. Då köpte min kusin ett diadem som det står hello kitty på och min syster köpte ett par jeansläggins. Sen när vi kom hem så bloggade jag lite. Sen ringde jag Maja och frågade om vi skulle va ett tag, och det ville hon så hon kom till mig. Vi gick ut i skogen på "promenad" och sen hoppa vi studsmatta och tog bilder då. I slutet av detta inlägg lägger jag in två reigerade bilder från idag. En på mig och en på Maja som hoppar.


Nu sitter jag här och tittar på how I meet you mother och sen ska jag se på 2 and a ½ men.



Hihi, Maja idag! ♥






Jag skulle bloggat igår...

Igår hade jag skrivit ett jättelångt inlägg men min data stängde av sig, så allt försvann. :(
Nu ska jag platta håret och sen sticka till skolan.
Vi hörs senare, ♥



Bild från igår när Maja och jah hoppa!
Maja på bilden!


Svar!

Hejsan! ♥
Nu kommer svaren på alla frågor ni har ställt. Det var kul att det blev ganska många frågor för att vara den första frågestunden.


Varför börja du blogga?
Jag började blogga för och främst för att jag trodde att det skulle vara roligt och sen för att min syster hade en blogg. Jag tyckte också att det värkade "coolt".

Hur långt vill du gå med bloggen?
Jag vet inte riktigt. Jag skulle ju tycka att det var kul om jag fick så många läsare som möjligt!

Vilken är din favorit film?
Ja ni, det varierar. Just nu tror jag det kanske är New Moon. Men jag tycker väldigt mycket om Titanic också.

Vilken är din favorit färg?
Det är blå och olika blåa nyanser. Turkos, isblått mm.

Favorit djur?
Jag har jätte många favorit djur men några av dem är katt, häst, giraff och späckhuggare.

Favorit blogg, vilka brukar du läsa först?
En av mina favorit bloggar är Fokis blogg. En av mina andra favorit bloggar är Bellas blogg.

Vad gillar du mest med allt?
Oj, svår fråga. Jag gillar ju så mycket. Men om jag måste säga en sak jag gillar mest av allt i hela världen är det min familj/släkt och min katt Tigris. ♥

Vad tycker du är roligast med att blogga?
Det roligaste med att blogga är nog att jag får uttrycka min dag i ord och ibland bilder. Det är faktist rätt kompliserat om man tänker noga. Så man är ju rätt så duktig när man bloggar. Är det nån som håller med? ^^



Så, nu har jag svarat på era frågor. Vissa av frågorna var nästan exakt lika så då svarade jag på en av dom! (;
Nu ska jag bara tacka för alla roliga frågor ! ♥♥♥

Tack så mycket!


Chinos!


Nu har jag kommit på att jag ska försökatt lägga upp ett upplägg varje dag som kallas hiss eller diss.
Så då börjar jag idag.

Dagens hiss eller diss:

- Chinos
Vad tycker ni om det ?
Hiss eller Diss?


Dagens outfit!


Här kommer dagens outfit!



Jeansläggins - H&M
"Över tröja" - Ginatricot
Vitt linne - Bikbok
T halsband - Glitter (finns i andra bokstäver)

puss ♥


Drar till ikea!


Hej!
Nu drar jag, mamma och Elin(min syster) till moster och sen till Ikea!
Kul ska det bli!
Vi hörs senare, nu ska jag bara lägga upp dagens outfitt i nästa inlägg!
Puss ♥


FRÅGE STUND, eller vad det heter ! ;)


Nu har jag frågestund här i bloggen!
Jag svarar på frågona imorgon kväll, 2 Maj.
Hoppas ni ställer bra och roliga frågor!

Kram! / Tilda ♥


1 maj 2010

Hejsan alla läsare! ♥
Nu är det såhär att jag inte kommer vara aktiv på bloggen nu ett tag men det får ni leva med.

Nu sitter jag här och bjuder på ett The Sims 3 tradera. Jag tror jag kommer få det! (;
Imorgon ska jag till Ikea med moster, mamma, syster och kusin vitta min! ♥

Kram! / Tilda ♥

RSS 2.0