Har inte haft tid att blogga.

Hejsan.
Jag har inte haft så mycket tid, och har inte orkat blogga de senaste dagarna, menjag har faktist en anledning. Det är SOMMARLOV och då ska man ju inte sitta så mycket på datan, eller vad säger ni?
Men måndag till tisdag så tälta jag med Maja. Vi hade väldigt roligt. På tisdagen så åkte vi till bomsta och bada. Men sen när jag kom hem så var Tigris bort! :( (Asså katten) Hon är ju inne katt, så hon är ju inte van att vara ute i skogen och sånt. Vi hitta henne 6 tim senare nästan vid stenåsenskolan.
Idag så var jag med Tina. Vi hade en riktigt mysig dag. Vi tog en promenad i morse och sedan så vi på tv och film resten av dagen! ♥ Nu ska jag titta mer på tv. Puss <3


bild på tigris <3


På teknikkursen. ;)

Hejsan svejsan! :D
Nu sitter jag på teknik kursen. Vi har gjort hemsidor idag. Jag blev rätt så nöjd med min. FAst det är ingen man kan lägga upp på internett, men ändå ;) Så nu tror jagatt jag kan göra lite egna desiger på blogg.se, men jag är inte säker. Annars kanske Bella kan hjälpa mig ibland? ♥ Hur som helst. Ikväll ska jag tälta med Maja, så jag kommer nog inte kunna uppdatera, så det är därför jag gör det nu. 
Lördag till söndag tältade jag även med Tina och Elin :) Det var kul. Nu ska jag nog gå in på bdb, och sen slipa lite mer på min hemsida. Ha detbra också ska jag försöka blogga mer imorgon. Puss  ♥


MIDSOMMAR ♥

Hejsan alla glada människor! ♥
Ja, vad gör alla på midsommar idag då?
Familjen Schagerström kom hit och åt mat, jordgubbar och dansa runt stången förut. Och snart ska vi till dom. Kul!
Imorse så bygde Tina och jag klart våran midsommar stång då. Den blev faktist hyfsat bra. Det tyckte iaf tina, jag, pappa, mamma och Elin. Sen så gjorde vi kransar och sen så var hon tvungen att gå hem för Maja och dom kom. Vi åt och hade kul. Sen jade Maja och jag "dans uppvisning" som vanligt? :D Sen så åkte dom hem. Och snart ska vi till dom. Men jag ville jämt blogga, eftersom jag inte gjort det sen i tisdags. Nu ska jag ladda upp lite bilder från idag. Men det kommer nog troligtvist några mer imorgon, för jag tar med mig kameran till Maja. ♥

 













Puss <3


Brobys grafiska och några bilder.

Nämen tjennare! ♥

Ja, idag var det ju teknikkurs också. Då var vi på Brobys Grafiska i Sunne. Det var kul. Vi fick föra 4 st böcker att skriva i var, vka en väska och en visitkorts hållare. Det var kul. Imorgon ska vi åter till museumet i Karlstad som vi var i i måndags. Då vi byggde bilar. Hur som helst. Efter teknikkursen åkte jag hem och sola ett tag. Men jag bestämde mig för att fotta istället. Så jag gjorde det. Sen så var jag tvungen att bestämma mig om jag ville rida eller träna fotboll idag. Jag väljde fotbollen, för annars skulle jag gjort märke 1, dressyrprovet , men jah banga ut, för jag skulle ha fått gjort det framför jätte många. :S Så jag träna istället. Lägger upp bilderna imorgon, hejdå ♥


Teknik kurs.

Hejsan på er!
Ja, ni vet varför jag inte laddar upp så många inlägg på sommaren nu, för jag orkar inte sitta inne när det är så fint! Men idag så var det första dagen på teknik-kursen. Det var rätt så kul. Vi byggde bilar som vi skulle driva med hjälp av solenergi. Först en varsin legobil och sen en varsin "mjölkkartong bil". Min "mjölkkartong bil" funkade bra ute, man legobilen funkade typ inte ett dugg! Men det var kul ändå. Sen efter det så åkte vi hem och sen var jag med Elin B. Det var kul. Vi såg på 1 och en halv film och spela fotboll och hoppa studsmatta. Det var kuligt. Sen när jag hade följt henne hem en bit så åkte jag hem och åt mat och nu sitter jag här och kollar på TV, redigerar bilder och bloggar!

Jag har äntligen laddat över bilderna från systemkameran till datan nu, så jag tänkte lägga upp dem. Två av dem är redigerade, men ni får både originalet och den "nya". ;)

 

 








Originalet


Den redigerade


Originalet


Den redigerade. Ögonen är gröna ^^

Så, det får räcka med bilder för idag. Men jag kommer såklart lägga ut många till! ♥


Sleten.

Hello ! ^^
Idag har det varit en rätt så bra dag. I morse sov jag till halv 11. Det var härligt att få en rätt lång sovmorgon. När jag vaknat gick jag upp och åt frukost och efter det så gjorde jag iordning mig. Sen efter det så gick Elin och jag ut och fotade. Men efter ett tag så kände vi en regndroppe. Sen kom det en till, så vi gick in. När vi nästan nyss hade kommit in så öse regnet ner. 'Där hade vi tur!. Då spelade vi twister som vi båda inte var så bra på. Och sen efter det såg vi på film. När filmen var klar bestämde vi oss för att baka. Det blev chokladbollar. Mmmh... Fast det tog ett tag att göra, efter som vi kanske inte var så bra på det. ;) Sen åkte jag och red. Jag fick rida Elsa. Det gick väll sådär. Jag fick iaf några galopp steg idag. Sen åkte jag hem och åt och satte mig på datan. Men nu är jag rätt sleten, så jag ska nog gå och lägga mig om ett tag!

Imorgon blir det kanske att köpa ett nytt tält med kanske 2 "rum".
Ni får ha det så bra så bloggar jag mer imorgon, hejdå ♥


Mail :D

Hejsan svejsan.
Nu kanske jag inte kommer blogga så mycket ett tag, för det är ju sommarlov och jag orkar inte sätta på datan hela tiden! Men iallafall. I tisdags så fick jag min systemkamera. Canon EOS 1000 D. En mycket bra kamera tycker jag. Men nu tänkte jag skriva lite om idag.
Igår till idag så tältade jag, Maja och Elin. Vi hade jätte kul. Sen på morgonen värmde vi baugetter och hade en mysig frukost. Sen så städade vi ut tältet och sen så åkte vi och bada. Maja kastade ut 1kroner som Elin och jag skulle hämta. Sen så åkte vi hem och titta på film och lite annat. Sen så åkte jag på träning och sen hem, duscha, äta och ute och gå med Tina. Sen när jag kom hem tänkte jag sätta mig vid datan. När jag fick internet så kom MSN upp också min mail. Då kollade jag jämt, för annars krysar jag bara utan att se vad jag fått, och då hade jag fått ett mail från Alva som är i florida! ♥ Hon skrev lite saker, men en sak som jag hängde upp mig på var att dom hade solat och badat igår (tror jag att det var), men det blev så VARMT så dom var tvugna att gå!
Tänk att det är så varmt så man inte kan vara kvar. Inte som att man vill gå för att det är så kallt! ;D
Nu ska jag sbart gå och lägga mig. Puss ♥


Dagens HISS eller DISS!

Dagens HISS eller DISS!

HISS: Godis! Mm, vad gott det är! Har inte ätit godis på några veckor nu, så det var gott att äta det! xD

DISS: När internätet lägger av. Det har hänt många gånger när man¨tex. har skrivit ett långt blogginlägg också när man ska ladda upp det så pajjar internet. Det är INTE KUL!


Tack för hjälpen av dagens hiss elr diss Ludde. ^^


Det blir att blogga här nu istället för devote.

Hejsan. Nu hade jag lust att blogga här på blogg.se istället för devote. Idag så började dagen med en fotbolls match klockan 13.00. Det blev 4-1 till Sunnemo IF. :( Sista matchen på försäsongen. Sen efter det så åkte jag hem och åt mat. Det blev grillspett och färskpotatis. Mmh. Det är inte fel det. Sen så blev det att va med Maja. Vi hade kul, förutom att hon kitlar mig hela tiden! Vi såg på 27 dresses. Den filmen tycker jagf är väldigt bra. Vi hoppade också lite studsmatta. Vi bestämde också att vi skulle ha våran tjejdag/tjejkväll på onsdag till torsdag. På onsdag morgon så ska vi mötas och göra iordning oss tillsammans. sEn tar vi bussen 20 över 10 in till stan. Sen efter det så ska vi sova i tält om det blir bra väder, annars sover vi innomhus.

På onsdag ska jag/mamma ÄNTLIGEN köpa min efterlängtade systenkamera. Det blir en Canon EOS 1000 D som det är rea på. Mamma har fått pengar av mig, så hon ska åka in på en rast och köpa den! Fast det kommer ändå inte bli så mycket foton i bloggen på ett tag, för min data är överfull av bilder och annat dret och jag orkar inte ladda över dem till den externa-hårddisken. 

Imorgon ska jag vara med Annie också. Med den tösen har man alltid kul! Vi får se vad det blir. Om det är torrt i gräset kanske det blir att ringa några och spela fotboll tillsammans, eller något. Förövrigt får ni ha en bra kväll så bloggar jag troligtvist mer imorgon! Ha det bra! / Tilda ♥


devote.se

Hejsan. Nu kommer jag vara lite mer aktiv på min blogg på devote.se ett tag framåt. Men jag kanske skriver enstaka inlägg då och då. Börjar blogga här igen i juli, om inte tidigare! ;)
Ha det bra undertiden, puss . ♥


Nu har jag en till blogg!

9 juni 2010
Och idag har jag skaffat en till blogg. Fast jag kommer alltid vara mest aktiv här, men ni får gärna kolla in den andra.
http://tildajohansson.devote.se

Idag så har jag varit i stan med Tina. Jag köpte nagellim, nagelsmycken och en klubba som jag gav till Tina och hon gav en likadan till mig. Vi är allt för roliga. Sen efter det så åkte vi hem och titta på tv och åt klubba. Också måla jag Tinas naglar. Fast det ska jag göra imorgon igen, men ändå. Sen gick hon hem och satte jag mig vid datan.
Sen ringde Alva, för jag hade ringt och då så prata vi och då kom hon på att vi skulle skaffa en varsin blogg på devote.se. Jaja.
Imorgon är det den sista riktiga skoldagen och sista gången jag är inne i dalliden skolan som en äkta 6c;are. Sorligt, men kul. Nu ska jag göra iordning mig. Puss ♥



Klubban vi köpte i stan! ;D


Träning x 2

8 juni 2010
Idag så var det sista stenåsengympan i hela livet. Det kändes rätt så skönt, men lite tråkigt. Eftger det så åkte vi till skolan och fick en 40 min lång rast. Sen så gick vi in i 20 min, och sen så hade vi en 20 min lång rast igen! Sen så kom vi in och gjorde något som jag inte minns. och sen åt vi äpple och yogurt. För vi skulle springa Dalliden-maraton. Jag jogga hela vägen, stolt. Men feter vi hade ätit yogurten och äpplet så såg vi på the ghosthunter och sen bytte vi om och sprang maraton. Sen efter det så gick jag hem och sen så gick Tina och jag ut. Jag cykla och hon gick. Sen så var det träning. Den var kul.

Imorgon ska jag in till stan efter skolan med Tina. Så jag hoppas vi får sluta lite tidigare imorgon! Jag ska köpa nagelsmycken och nagellimm. På lördag ska jag vara med Annie också. Man har alltid så trevligt med henne! ♥

Puss.

*detta inlägg skulle varit inlagt igår*


ansiktsmask ;D

Hejsan.
Jag orkar inte skriva om vad jaghar gjort idag men jag tänkte lägga in en bild på hur jag ser ut just nu.



Choklad ansiktsmask. ♥


Dålig på att blogga...

Sammanfattning av 4, 5 och 6 juni.

Hejsan!
Jag nu tänkte jag ta en liten sammanfattning av dagarna jag inte har bloggat.
Fredag - Skolresa! Det var kul. Jag vill värkligen åka till bodaborg igen! ♥ Jag älskar er i klassen!

Lördag - Först spelade jag match. 2-1, vi förlora. :( Sen så var jag med Maja. ♥ Vi + Elin cyklade till fryken och bada sen. Det var kul. På kvällen hade Maja ch jag myskväll också. Vi såg på 27 dresses. Den tycker jag är väldigt bra. Sen efter filmen så klädde Maja och jag ut oss i halloween kläder och gick ut och hoppa studsmatta. Haha, det var kul! Sen så cykla jag hem.

Söndag - Idag alltås. Först på "morgonen" så åkte jag, mamma, Maja och Elin in till bergvik och shoppa lite. Jag köpte 3 st "arabband" var av ett har jag redan tappat ute på gården någon stans. En oliv-tvål till mamma, för hon fyller år idag. Grattis Mammi! ♥ Jag köpte en bästis sak med Maja, fast den saken ligger hamma hos Maja nu då. ;) Ett läppsyl, godis och en klänning/tunika från ginatricot. Jag lägger upp en bil i slutet på den/när jag har den på mig. Ja, jag tror det var allt jag köpte. Efter vi hade varit i bergvik så åkte jag hem till Maja och så var vi ett tag. Sen åkte jag hem för mamma skulle ha kalas. Kusinerna, moster, mormor och morfar var det som kom. Vi grillade och åt glass. Mm. ♥ Sen så körde jag fotboll på gården med kusinerna och Elin. Först var jag och Johan i lag, sen jag och Emma och sist jag och Elin. Syskon kamp. Fast Det var inte jag och Elin som vann, utan Emma och Johan. Men vi ska ha revansch nästa gång. Sen så åkte dom hem och nu sitter jag här och tittar på how I meet your mother. Ska ladda upp bilden nu! Puss ♥





 



Mina ben efter boda borg. Shalalala...
Det stora/långa blåmärket på höger ben fick jag troligtvist när jag gick spökhuset 20000 gånger. ;d
Och glidsåren på knäna fick jag av spökhuset också. xd


Tjosan! ;)

3 juni 2010
Idag har det varit en bra dag. Först var det skola. Det börja med att vi fyllde i en enkät och sen resten av dagen, förutom på slutet hade vi typ EA. Fast vi såg på ghost hunter efter första rasten. Sen på slutet var det musik. Vi övade på avslutningslåten hela tiden. Nu har vi nästan fått till den. Sen efter det så åkte jag hem och sen så ringde jag Maja! Vi åkte och köpte glass. Hon köpte en mjukglass med strössel och jag köpte en twister. Det var gott. Sen så åkte vi hem och hade kul och sånt. sen var hon tvungen att åka hem. inte lika kul, men jag skulle ju på träning. På träningen övade vi skott, Det tycker jag är kul att göra, så det var en väldigt rolig träning. Sen så åkte jag hem och duscha och såg på TV.

 Imorgon är det skolresa också. Den dagen som man i 1:an tyckte var så långt bort och nu är den här. Vad fort åren har gått... Snart 7 år med er i klassen. Och dom 7 åren har varit bra för mig. Så himla bra! Jag vill sluta,men jag vill ändå inte. Det ska bli spännande att börja 7:an och flytta upp till Sannerud, men sorligt att splittra våran härliga klass och sticka från Dalliden! Jag älskar er i klassen, till 100 procent. ♥

Och dig Maja! Vad vore mitt liv utan dig? Ett liv utan min bästis som jag har haft i 11 år snart, och som jag älskar hela tiden. När jag är i din närhet kan jag vara mig själv. Jag kan säga som jag tycker. JAg skämms inte för något. Och om något är fel, så säger jag till. Vi är helt enkelt gjorda för varandra. Bästa bästisar för alltid. ♥


 
Bilder på Maja sen i vintras när jag fotta henne! ♥


Skola och träning..

1 juni 2010
Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag går ur skolan. Sorligt men kul! Ja iaf. Idag var det skola. som vanligt. Men det var rätt okej. Vi hade stenåsengympa, övade på sångerna, matte, svenska, NO och engelska. Imorgon ska vi på cykelutflyckt. Då måste vi ha hjälm. Det var inte så populärt. Men men. Alla kommer ju se lika roliga ut. Sen efter skolan var det träning. Kul. Sen när jag kom hem så gjorde jag natcho tallrik och sen popa jag popcorn. Gott. Nu ska jag gå och måla eller något. Puss ♥


RSS 2.0