NIGHT TIME

Skola, hem, träning, hem. Det är allt jag gjort idag.

Orkar inte blogg så mycket mer men ville iaf göra ett inlägg. Jag ska bli bättre. Jag ska försöka. Nu ska jag göra lite sitt ups och sen sova. Fredag imorgon!!


GLEE

Näst sista avsnittet på säsongen. Sen så försvinner många av karaktärerna. Lite sorligt.

Till kvällsmat idag så åt vi årets första färskpotatis. Otroligt gott!


TODAYS


RELAX

Gick till skolan idag. Det är rätt mycket ny så jag var nästan tvungen. Har några prov denna vecka, nått läxförhör + några inlämningar.

Har pluggar sen jag kom hem typ så nu ska jag slappna av med ett bad. Tror att det kan vara skönt. Gissar på att jag kommer ha fullt upp hela kvällen så förvänta er ingen uppdatering.


SICK

Stannade hemma idag. Har hostar hela natten så jag bar alldeles slut imorse när mamma väckte mig. Jag är även ganska snorig. Bättre att ligga hemma och snora än att sitta i en skolbänk, eller hur?

Till råga på allt så gör Kil vision något med tv signalen så jag har ingen signal på tv:n för fem öre. Roligt. Så jag ska nog bränna ut burlesque och Tintin så jag har något att kolla på, eller så sätter jag mig och spelar sims. Uppdaterar senare!


Konfirmation

Jag tror inte att någon har missat att våran egna Loreen vann esc igår. Stort grattis!

Idag gick bag upp halv nio. Vid tio skulle jag vara i fagerås hallen på konfirmation. Mådde inte så bra men gick ändå. När jag kom hem mådde jag ganska dåligt men jag åt lite glass och mot min vilja och med hjälp av pappa skrev jag min teknikt uppgift. Tog nog ca 2 timmar.

Sen runt fyra mådde jag lite bättre och la mig ute i solen. Fick ingen färg med det kändes gött. Efter det tog jag mig en dusch och sen chilla jag resten av kväll. Jag får se om jag stannar hemma imorgon eller går till skolan. Näsan är tvärtäppt, jag har torrhosta, ont i halsen och ögonen kliar. Hatar pollen tider!

(jag är verkligen inte så brun som jag är på bilden, ville bara säga det. Skulle inte ha något emot att va så brun iaf!)


LOREEN!!!!!


Nitar

Sitter och funderar på
Om jag ska sätta nitar på en av bakfickorna på de nya shortsen, men jag är osäker.

Snart ska hela familjen iaf bege oss till fan Schagerströms hus för mys och eurovision. Hejja Loreen!


Nytt!

Höga svart kortbyxor och ett linne med låg rygg från gina.


GRILLAT

Somnade till under vpd. Så nu får jag se om det + förra veckans avsnitt eftersom jag kom på att jag inte hade sett det.

När jag vaknade så var det mat. Grillat.
Nu ligger jag och kollar på tv och ska snart lägga mig. Godnatt!


Vattenkrig

Idag har det varit varmt.
Eftersom det var så varmt så fick vi köra vattenkrig på våran gympa lektion. As kul!!

Nu väntar jag på vpd och sen mat. Ikväll ska jag bara chilla. Ska försöka uppdatera sen igen. Ha det bra.

(lånade bild från Claras instagram.)


Tränat

Träningen gick faktiskt ganska bra. Dock var det så himla varmt. Man svettades bara av att gå.

Nu kollar jag på Eurovision och nästa låt är Loreens låt. HEJJA SVERIGE!


VARMT!!!!

Har försökt blogga 2 gånger idag. En gång glömde jag publicera det och andra gången gick det inte.

Just nu laddar jag inför träningen med ett glas hallon yoghurt och vatten. Det är så himla varmt idag, 28 grader var det nyss.


Samma som vanligt...

Ligger, som ni kanske förstår, ute och solar/pluggar. Har pluggat kemi och franska så nu ska jag ta mig ett tag att bara slappna av tror jag. Det är varmt och ska vara det ett tv fram över, skönt. Ska nog gå in och hämta mig en glass.


Skor

Tog spontant 20 över tre bussen till skåre med Tina och shoppade skor. Det finns en affär, sko kanonen, där som har gått i konkurs. Halva priset på alla skor! Fick med mig 3 par. Alla var ballerina. Visar de imorgon. Nu ska jag kolla på kvalet till Eurovision. Sen ska jag sova. Natti!


Ute i solen

Ligger ute i solen med Tina. När jag bloggat klart ska jag börja med kemin.
Fruktansvärt skönt väder idag och det ska det bli hela veckan! Senare ikväll ska jag nog träna yoga också.


KONFIRMATION

Efter en lång dag så har jag landat i soffan och kollar på himym. Jag är supertrött.

Konfirmationen gick bra. Efteråt tog vi massa bilder, som kommer i ett annat inlägg, och sedan åkte gästerna hem till mig på mat och fika. Jag fick mycket pengar och smycken. Jätte nöjd.

Ny börjar himym igen, kanske bloggar sen?


WHITE

Just nu hjälper mamma mig att måla tånaglarna inför imorgon. Det var super roligt hos Hanna, synd bara att vi var tvungna att åka. Nu ska jag måla mina naglar, vita. Vi hörs imorgon!


Hannas place

Åker hem till Hanna Käld i min klass snart på tjejfest. Hon har fyllt år. Bloggar kanske senare!


Till och från

Jag var ju, som jag skrev igår, hos Linn och hade mys. Jag sov där till idag och vi tog super många bilder. De kommer komma upp lite till och från på bloggen.

Annars var det lagdisco förut. Det var faktiskt kul. Man fick dansa igång barnen.

Men nu sitter jag och väntar på nattkäk. Hamburgare med strips. Har inte ätit sen klockan tre idag.


16 MAJ

Jag är så dålig på att komma på rubriker. Det är nått jag verkligen är.

Mina planer för imorgon är att börja städa, plugga och va med Linn. Jag ska även följa med och sova hos henne sen. Få tyvärr skippa träningen, eftersom hon bor i edsvall men hur värt som helst! Ska bli super roligt.

Annars har jag redigt med ont i tänderna, eftersom jag spände tandställningen förut idag. Känner att jag bara skriver utan att ha en röd tråd genom det hela, men det skiter jag i idag.


Några från idag



image description


Hittills

Hittills idag har jag både varit hos tandläkaren, fikat och shoppat med mammi och fixar kläder till konfirmationen och skolavslutningen. Dock ska jag ha olika smycken. Jag fick även med mig lite annat snyggt hem. Två linnen från Gina. Ett spets och en som man knyter där fram. Fick även med mitt ett nytt skal från glitter! Kanske inte så bra kvalité, men snyggt och härligt.

Ni får bilder senare bär det funkar, har försökt i en timme nu.


GOOD

Träningen gick bra. Orka det mesta. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Sak upp sju imorgon eftersom jag ska vara hos va hos tandläkaren halv nio imorgon bitti. Men efter det så ska jag och mamma leta skor till konfirmationen+klänning till skolavslutningen.

Uppdaterar imorgon igen för snart somnar jag. Godnatt!


(skulle publicerats förut)

Utbildningen var jätte bra och jätte rolig. Både igår och idag åt vi på pizzeria. Igår åt jag pizza och idag kebab.

Ska även åka och träna om ungefär en timme. Eftersom min näsa är täppt och jag trött som ett as så ska jag och Clara ta det lite lugnt. Bloggar mer sen.


JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

   
Jag är med och tävlar om ett linne från KAN DEE. Älskar verkligen kläderna där ifrån, dock har de ett lite högre pris. Men super snygga! 

MAKES MY DAY

Lillabloggen.♥ Detta kan vända mig från att vara sur och tvär till stört glad.
Detta är några av mina favoriter.






Kyrkan

Kursen var helt okej. Faktiskt ganska lärorik.
Efter kursen som
Sluta ungefär 10 i tre åkte jag till musikskolan för att spela gitarr. Jag spelade till fem i halv 4 och sen körde jag tour de france takt hem med cykeln för att hinna platta håret och sminka om mig innan jag skulle åka till kyrkan. När jag kom hem hade jag ca 7 min på mig.
Åkte sedan till kyrkan och var med på Sandras dop och efter det tog vi grupp foto och enskilda foton med konfirmationen.

Skulle egentligen ha tränat yoga förut också men min näsa sa emot. Den är igen täppt. Massa pollen ute eller?

(han även leka med power cam)


Ingen måndagsångest

Nej, ingen måndagsångest alls! Går två dagar i skolan och de två är det ungledarutbildning. Sen på onsdag är deg hemstudiedag, vilket säkert betyder sovmorgon för alla utom mig som ska vara hos tandläkaren i stan halv nio. Kul. Gissar även på att jag kommer sova dåligt inatt eftersom det blåser så himla mycket ute. Jag sover sämre då.

Men nu ska jag kolla på himym. Efter det ska jag måla naglarna och börja öva lite på mitt kemi prov.

Kände såhär innan springturen förut.


Vilken idiot..

Vilken idiot jag är som hänger med Tina på en joggingtur. Vi kör om 20 min.
Min näsa är täppt, mitt huvud gör ont, samma med min rygg + att det kliar i ögonen. Men hon liva att vi tar det lugnt.

Vi får se om jag överlever.


Sunny

Sitter och väntar på Tina. Förut satte vi upp studsmattan, super gött för nu kan man ligga och sola där.

Annars så var jag med pappa på en promenad i morse och fick även en mjukglass, mums. Nu ska jag fika lite i väntan.


TURN TO YOU


VÄRLDENS BÄSTA JUSTIN

Nu är det verkligen bekräftat. Han är väldens bästa. Världens kärleksfullaste människa. Jag menar hur många i hans ålder skulle skriva en låt bara till sin mamma och skänka pengar från låten till ensamstående mammor. Världens snyggaste, kärleksfullaste och bästa Justin. Någon att verkligen se upp till!


SATURDAY

Vi fick varken  med oss ilägg eller nya hörlurar hem förut. Det blev lite kaosat men men. Jag fick iaf med mig ett nytt iphone skal eftersom jag gjorde sönder mitt andra igår. Super snyggt. Jag visar upp det senare/imorgon beror på om jag får en bra bild.

Annars när vi kom hem från stan körde jag först en powernap på ca en halvtimme, kollade lite bloggar,instagram och sedan powernapade jag i 2 timmar till. Det behövde jag tror jag. Jag är helt igentäppt i näsan, det kitlar i halsen och gör ont också. Jag var också ganska sleten sen igår tror jag.

Ikväll är det bara pappa och jag hemma så jag gissar på att det blir hockey för hans del. Jag däremot ska nog spela sims eller något liknande och äta onyttiga saker. Men just nu sitter jag och inväntar hamburgare. Ha en trevlig lördags kväll.



Knäppte några bilder för ett tag sedan.


Tjejkväll

Det blev en spontan tjejkväll med Tina och Clara igår så därav ingen bloggning.

Nu ska jag åka in till stan på våra ärenden med pappa. Fixa ilägg och byta hörlurar står på schemat. Kanske en lunchning också? Jag livar att jag bloggar senare.


Kvällsmat+let's dance


Ungledare-utbildning

Imorgon är det äntligen fredag! Så härligt. Nästa vecka går vi bara till onsdag men på måndag och tisdag har jag och 14 andra 8:or och 7:or ungledare-utbildning. Från min klass är det jag, Tina och Clara. Det kommer bli super kul, antar jag.

Ikväll ska jag inte träna. Min allergo gör att jag får ont i halsen. Så ist åker jag och kollar och hejjar på min syster som ska springa vår ruset. Men nu ska jag fortsätta kolla på topmodel, som jag gjorde innan jag började blogga.


Sims

Vill rekommendera sims free play till iPhone. Super kul!

Sen så har jag lite ursäkter varför jag inte har bloggat. Jag hade fult upp hela helgen. Tjejkväll med bästa tjejerna också var jag på Claras konfirmation. Sen så gjorde jag ett inlägg i måndags men det verkar intervjua kommit upp? Sen har vi just nu 1000 läxor i skolan. Usch jag hatar det!

Så idag har jag pluggat, pratat och larvat mig med Tina. Så ikväll ska jag bara chilla. Om 10 min börjar glee och då ska jag även unna mig lite naturgodis. Mums!

Eftersom jag inte har några Tillhörande bilder får ni några på mina simmar.


BOYFRIEND


Världens bästa Justin gör det igen!
L♥VE

Popcorn

De hade inge micropopcorn i affären vilket resulterar i att mamma kommer hem med en varsin estrella popcorn påse till oss. Kalla mig trög tänkt meb jag hade ALDRIG tänkt på det. Jag skulle nog mer gå hem och sura.

Älskar dig min smarta mami. <3


4 MAJ

Jag gjorde ett inlägg igår men set kom aldrig upp. Typiskt. Men igår var helt okej väder här hos mig och efter franska provet igår gick jag, Ida och Tina och satte oss i solen. Jätte skönt!

Idag fick skolan fort. På gympan hade vi ravin brännboll. Så himla roligt. Ridningen efter skolan gick helt okej. Nu ska jag invänta vpd och mat, som vanligt?


2 MAJ

20 grader i skuggan och sol! Perfekt.
Just nu äter jag pizza som
Blev kvar sen i måndags. Senare kommer Tina och ni kan gissa vad vi ska göra.


1 MAJ

Vädret är perfekt! Sol och 16 grader varmt. Jag och Maja tog oss en tur till stan förut. Jag fick med mig en Nike keps. Passande till detta väder!

Nu ligger vi och solar och gör nog det ett tag till. Ikväll har det träning på gräs! Får nog ta det ganska lugnt eftersom jag är snorig, har ont i halsen också kliar det över tack vare allergin.

Ha en varm och härlig dag!


RSS 2.0