Komiskt typ.

Åh herre gud. Det visar ju sig att det inte alls var någon stumfilm utan att ljudet funka suveränt. Funkade inte på min data innan jag la upp det på bloggen men aja. Ni får stå ut med att vi är som vi är. Och nej, jag är inte skåning. Jag bara pratar så när jag har lust, typ när jag ska filmas för då orkar jag inte vara serriös. Bara för det tar jag bort den, och laddar upp den på nytt i detta inlägg, fast den får fortfarande heta stumfilm. Förövrigt laggar datorn totalt ! Helt störande!


Bortaget pga av fel ;)



Sjungade JB tandborste...

Haha, jag hittade vääärldens fräsigaste produkt. En tandborste som spelar Justin Bieber låtar. En spelar Love Me på morgonen och Sombodey To Love på kvällen och en spelar U Smile på morgonen och Baby på kvällen. Haha, personligen skulle jag jätte järna vilja ha en sådan. Man får väll fjäska för mamma? Dock finns inte produkterna i sverige och det är inte säkert att man kan köpa dom härifrån. *sadface*


Den som spelar Love me och sombodey to love. :P

Klicka HÄR för att komma till produkterna.

Lårkaka, booja!

Hejsan. Idag så var jag ju med Sofia. Vi sat typ vid datan, satt och gjrde nästan ingenting och gick ut på en promenad. När vi var ute på promenaden så gick vi till en lekpark och till en lekställning. Den var ju inte särskilt hög. Jag lutade mig mot ett av taken och Sofia satte sig på ett och vips! Jag glider ner och smäller i mitt lår och mitt smalben. Det gjorde rätt ont ochjag blev lite svimfärdig efteråt, men jag sa inget till Sofia. ;) Så nu har jag en låååårkaka på benet. Mysigt.

Imorgon är det ridning också. Får se hur det går med benet då. Aja, take care och trilla inte ner från tak !


Bjuder på en bild sen tiny och jag fota.

Sofia är en spel nörd.;PpP

Hellu. Sitter hemma hos sofia. Jag slagga här inatt. Vi satt på datorn, badade i badtunnan och såg på the hole. Sen efter det var väll klockan typ 2 så vi gick och la oss med somna inte förän typ 3.

Idag har jag ingen aning om vad som kommer hända. Just nu ligger sofia och spelar på sin ipod, lilla nörd. Sen ikväll är iaf första grästräningen med fotbollen. Jag chansar på att det kommer gå väldigt drygt för mig, för det gör det alltid. Har inge mer att tilläga. Får se om jag bloggar idag igen, det är ju fint väder. Take care!


Sötsofia :D

Hos sofia !

Sitter hemma hos sofia nu. Hon spelar på sin ipod och jag bloggar. Har inget mer att skriva om, take care !

...

Jag har tråååkigt ! Tina och Clara är med varandra, de frågade om jag ville ut förut med då orkade jag inte och nu typ 1 timme senare orkar jag men Tina svarar inte på mobilen. Maja är med hanna e (?) och Sofia är i stan. Syrran är med jonna t. Mamma och pappa är inge roliga. Jag sitter fastklistrad i soff-hörnet med datorn i knät och vill ha popcorn. Min mp3 har jag glömt i mitt skåp i skolan också, jätte kul. Skolan är stängd och låst? Livet skulle gått lättare om jag hade den också... Inget fint väder ute häller. Nu gick pappa och duscha och mamma ligger och spelar angry birds rio på sin iphone. Nu knacka elin och jonna på fönstret och nu kom de in. Elin drar upp sina byxor och jonna lämnar altan dörren öppen. Det blåser. Dom tar vatten, i guess. Grannkatten Svea smet nyss in och jag drog mig loss, la ifrån mig datorn och råka skrämma ut henne. Mamma stängde altan dörren och nu ska Elin och jonna dra till jonna. Dvs att jag är ensam med mamma och pappa. Åh herre gud ! Nu satte mamma på tv och jag fick ett sms. Jag hoppas att det var från tina. förövrigt är det Kent på radion och simpsons på tv:n. Det var inte Tina utan Sofia. Nej! Nu bytte mamma kanal. *sadface* Ifall någon ville veta så ska Sofia göra verkligen ingenting sen. Nyss bytte mamma kanal igen och det var topmodel men hon stängde av tv:n nu. O.O Nu märker jag att mitt bateri i datorn håller på att bli lågt och jag är för lat att ställa ifrån mig datan igen och gå 2 och en halv meter och hämta laddaren. Så jag får nog publivera detta inlägg snart. Jag känner att detta är inte är någonting ni behöver läsa för jag ville bara skriva så jag fick något att göra. Btw, min mamma frågade mig vad jag gjorde. Hon börjar nog undra för jag har suttit och skrivit nu ett tag. Fast hon bryr sig nog inte för jag antar att hon läser detta inlägg snart och förstår vad jag gör. :PpPpPpPpPpPpPpP Jo, när Sofia kommer hem från stan så ska vi va. Göötttt :D. Oh förresten jag har kommit på att jag älskar att skriva blinksmilisar i sms. Min stora kärlek. ♥ Jo asså bara om ni ville veta. För ni behöver inte bry er. För det skulle inte jag ha gjort, tror jag ? Eller nä, jag vet inte. Kan ju vara kul att veta. Fast nä. Eller jo? Nej nu ska jag sluta med det där. Jo som jag sa, det här inlägget behöver ni inte bry er om. Och det kommer nog inte bli mer sånnahär på lääänge länge! Nej nu ska jag kolla bloggar och sms, för jag fick nyss 2.*happyface* Take care !





Också en intressant bild på slutet då :D


Jag orkar inte..

Jag orkar inte blogga mer idag. Känner mig lite hängig. Ska snart kolla på film med pappa och elin. Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Har inte sett den och jag kommer nog inte kolla så noga utan jag kommer nog ligga i soffan och blunda mer. Take care !

Morro'n :)

Snart kommer min älsklings goos Maja hit. Vi kommer nog ha lika kul som vanligt. Sen ikväll tror jag det är träning. Inte så sugen på det nu, men jag blir väll? Om jag ska vara ärlig tycker jag det är roligare att träna fotboll än att spela match. Jag gillar inte att ha pressen på mig när bollen kommer emot en och man ska gå in i en närkamp. Fast det är ju kul, det är det.
Slänger jämt in en bild på min outfit och bloggar nog senare idag/ikväll. TAke care !


Suddig kamera bild, booja !
Svarta midjejeans/bikbok  svart långärmad tröja/h&m  "baseball jacka/SALT, sthlm.

tough choice..

Hellu ! Snart blir det kvällsmat. Jag  har inte gjort någonting idag. Tina va i stan så henne kunde jag inte göra något med. Träligt, men så är det ibland. Men sen efter maten ska vi ut på promenad tror jag.

Sen har jag ju kollat på skolavslutningsklänningar. Har hittat 2 st och nu måste jag bestämma mig. Det kommer nog bli svårt.. Blir nog inget mer bloggande idag, take care !


Chillar I solen med mina zebra solglasögon...

mms_img70608 (MMS)

Chillar I solen med mina zebra solglasögon B-)


Sandwich ♥

Hellu. Här sitter jag med datorn i knät, framför tv:n och äter glass, sandwich. Och ute är det perfekt väder. Varmt och soligt. Man får liksom lite dåligt samvete. Men det är ju harry potter på tv så. ;) Sen idag är det ju ingen träning så jag hittar nog på något. Har inte mycket mer att blogg om nu, åter kommer senare. Take care !

 

Born this way !

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby I was Born This Way !

Nu sticker jag ut till studsmattan och sätter mig och spelar gitarr. Take care !

It's a beautiful day !

Hellu ! Jag har nästan nyss gjort iordning mig och om ett tag ska jag nog gå ut och sätta mig i solen med mamma. Ska nog bara kolla fb först. Senare idag ska jag, mamma och Elin nog in till stan. Sen i kväll blir det att grilla med Maja och hennes familj. Jag har faktiskt inget att blogga om just nu, så jag återkommer när jag har det. Take care !


 


Nu blir det film !

Nu blir det film men mamma och resten av familjen? S O S, blire. Take care !



Förövrigt ligger en snygg "jump in" längst upp på min önske lista ! *

Ny header och några bilder.

Hejhej ! Idag var det påsk. Kul. Kusinerna, moster, Magnus, mormor och morfar kom så åt vi mat och hade det trevligt. Jag, Elin, Johan och Emma gick även upp till lekparken och körde fotboll. Elin och jag förlora 2 gånger. :( Sen när alla åkte hem var jag helt slut. Mina kusiner är verkligen HYPER ! Men jag älskar dem ändå. ♥

Jag fick även ett påskägg i morse av *host* påskharen *host*. I det fick jag 100 :-, ett nytt puder och ett ballerina kak paket. :) Tack mamma och pa, eh jag mena påskharen. ♥ Nu tänkte jag lägga upp några bilder från igår när Tina och jag fotade och sen idag. Dom är inte redigerade, bara så ni vet. Eller jo, en är det. Sen kanske ni har sett att jag har en ny header. Vad tyckte ni om den ?

Imorgon blir det fam. Schagerström på kvällen men jag bloggar nog under dagen imorgon, take care nu på påsk  kvällen och smäll inte för mycke raketer. ;)








Från idag.







Flower power.




La på mjuk fokus, mättnad, gjorde den skarpade, la på en svag skugga och fyllde på belysningen.

Lägger mig snart..

Hellu. Jag har allvarligt talat ingen lust att blogga nu när vädret är så fint. Jag menar idag gick jag runt i bara linne och kortbyxor utan att frysa. Super härligt. Jag glömde tom att det var påsklov och inte sommarlov. Helt 7kt härligt asså !

Imorgon är det påsk och jag och Tina ska gå påskkärrningar bara för att vi är så coola. ;) Sen så kommer kusinerna, mormor och morfar. Mysigt mysigt. Nej jag bloggar mer någon annan dag när det inte är lika fint väder. Nu ska jag ta och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon, hinner återställa min gamla mobil och hinner baka en kladdkaka. Take care !



Bjuder på en bild ;)

Sitter och mumsar jordgubbar i en park med...

Sitter och mumsar jordgubbar i en park med tina :-)<3


Tagga "the hole" snart ;D

Hellu. Idag så har jag ju varit med bönstrom. Mycket, mycket kul ! :D Vi gjorde en liten video som hon la upp på sin blogg tror jag? ;) Sen när jag kom hem vid åtta åt jag och snart ska jag och Elin se på min film, the hole.

Vi fick även skivor av Monika idag, det var låtar na vi skrev. Jag älskar verkligen Ida, Linn, Hanna och Majas låt. Men våran blev ju också bra. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva, take care !


Godmorro'n ;)

Snart sticker jag till skolan. Jag hade inget för mig så jag satte mig och blogga. ;)
Fast nu har jag ju inget att blogga om så, take care !

Mumma :-D

mms_img70831 (MMS)

Mumma :-D


Nu är jag tillbaka igen ;D

Hejhejhej ! Jag har inte orkat blogga sen jag kommit hem från gränna så jag tänkte ta och göra ett riktigt långt inlägg idag och berätta om min helg osv..

Fredag: Jo, jag gick lite tidigare från gympan. Jag orkade inte stressa där innte med att få en dusch, för jag ville hem snabbt. När jag kom hem så packade jag det sista och sen så var det dags att åka och hämta Clara för att sedan dra ner till Sannerudsvallen. När vi kom ner dit la vi in packningen i bilen och sen så åkte vi. vi åkte i kanske 2 h, sen så tog vi kisspaus. ;) Också var det några som köpte en macka, dricka, godis osv. Sen så åkte vi och tillslut var vi framme! Himmel vad mysigt det var där nere. Jag tror vi bodde på en skola som hette Ribba skolan. Vi gick upp och packade upp, gjorde lite sakeroch vid 00.00 så var det dags att sova. Jag somna rätt snabbt.

Lördag: Vi gick upp runt sju tror jag, åt frukost och gjorde iorning oss för att spela första matchen vid halv 10. Den spelade vi oavgjord. Den andra matchen vann vi och den tredje förlorade vi. Sen så duschade vi och sen gjorde vi iordning oss för discot. Vid åtta gick vi ner till gympasalen där det var. Jag stannade i 45 min, sen tyckte jag att det var träligt så jag gick upp till rummet och spela kort med Therese. Sen så efter ett tag var klockan 11 och de andra kom hem. Sen vid tolv så sov vi.

Söndag: Vi vakna, åt frukost och gjorde iordning oss för att spela våran sista match, som vi dock förlora. I slutet av matchen hade vi även inga avbytare, för alla var skadade. Menmen, så kan det gå. Då så duschade vi, packade ihop våra saker och stack iväg hem. Men efter inte alls långt, kanske 2 km så stannade vi och gick in på en polkagris affär. Jag har ju godisförbud, så det var lite smått jobbigt menmen. Sen så när vi var klara där så åkte vi hem. Jag somnade till ett tag. Sen så vaknade jag och halv sov. Sen så stannade vi och de bjöd på mat inne på burger king. Sen resten av vägen gick jätte snabbt också vipps så var vi hemma. När jag kom hem så satte jag mig lite på datan och sen vid halv 10 så somna jag.

Måndag: Skola som vanligt. Sen efter skolan så tog jag på min min gränna tröja och ett par läggning tillsammans med mina "pilot solglasögon" och sen åkte jag, Tina och Clara och köpte mjukglass. Utanför coop träffade vi Alva och Julia så vi sa till dom att sitta kvar och så satt vi och prata med dem. Sen så var de tvungna att åka så vi stack till Agardsparken (stv?) och låg där i den kompisgungan. Sen så var jag tvungen att åka hem. Väl hemma gjorde jag läxan och sen fick jag ont i magen så jag gick och la mig.

Idag: Ja, det var ju såklart skola. Efter så gjorde jag inte så mycket men förut var det träning. Vi joggade, sprang ner för backar och sen så latcha vi lite med bollen. Min film, "The hole" kom förut också.

Imorgon blir det att va med Sofia Bönström efter skolan, tryck här för att komma till hennes blogg. Sen så på torsdag är det påskjoggen. Jag, Tina och Clara ska nog vara schtekare.

Nej nu ska jag ta och lägga upp en tallrik med jordgubbar. Mmmh, årets första ! Sen någon dag ska ni få bilder från gränna. Take care !


SEGERN ÄR VÅÅÅR !

SM GULD, SM GULD, SM GULD, SM GULD !


<3

Åh färjestad, åh färjestad, hungriga som vargar SM guld ska ta...!

Nu vinner färjesta, jag bara vet det !

Gränna imorgon..

Hejhej. Idag var det skola. Det var vell okej. När jag kom hem så hjälpte jag pappa att byta däck på bilen. Jag är ju proffs. Sen när jag kom in så värmde jag bullar till mig, Elin och pappa. Riktigt gött.
Sen blir det att packa inför gränna, polkagriscupen. Så i helgen kommer det nog inte bli mycket bloggning. Möjligtvist blir det ett sms inlägg? Sen så skaj ag också åka ner på träning. Eller jag ska inte vara med, men jag tänkte kolla på eftersom jag är förkyld. Och jag vill ju itne blir mer förkyld nu till helg. Jag vill kunna springa snabbt där ute på plan. ;) Nej nu ska jag nog stänga av datorn eller kolla på skolavslutningsklänningar, take care !



Har funderat på någon av dem. Gillar starkt den till höger !

Franksa, muffins, lad och rike !

Hejhej. Idag så var det ju skola, som vanligt... Vi hade franska läxförhör. Det gick förvånansvärt bra ! Hon sa att det var det bästa hon hört. Då blir man lite glad, och speciellt om det var Britt som sa det.
Sen efter skolan så åkte Clara och jag hem till henne och hämtade pengar. Hon hittade bara åtta kroner, men det fick duga. Sen åkte vi hem till mig. Där gjorde vi rostade bröd. Sen så åkte vi och köpte marabou som vi skulle ha i våra muffins som vi ska ha till gränna. Sen när vi kom hem så började vi baka. Väl inne i halva receptet ser vi att vi har blå karamellfärg hemma och kommer på att vi ska i det. Haha, så påhittiga vi är. ;)
Sen när vi var klara så gick vi ut och körde land och rike med Tina och Sandra. Sen så var klockan sju och jag skulle hem. När jag kom hem så åt jag kvällsmat och sen hamnade jag här. Sen ska jag öva på skrifligt läxförhör i franskan. Jag tror jag kan det mesta men jag får nog öva några gånger. Sen ska jag lägga mig framför tv:n. Bara götta mig.

Imorgon är en ny dag, take care !

Dagens..

Dagens låt : What The Hell - Avril Lavigne
Dagens frisyr : Platt, utsläppt halva dagen och uppsatt halva.
Dagens smink : Inget. Jo möjligtvist lite puder.
Dagens klädsel: Svarta läggins, svarta kortbyxor från gina, svart linne, cheap monday tröjsak, en svart scarf och bieber tröjan. ♥
Dagens roliga händelse : När jag gick in i mysrummet och öppnade dörren till spelrummet och där står oskar och schteekarn och spelar och dom bara: Oj, vill du spela? och jag garvar loss och stänger dörren. xd
Dagens planer : Sova.
Dagens vill ha : Eafcuff, bieber t-shirt.
Dagens saknad : Solen. Det liksom regna idag. :/
Dagens drog : Muusik !
Dagens tråkigaste : Språket.
Dagens finaste : Min kanin på biologin, den blev vacker den...
Dagens fulaste: Min egyptier på so, fast igentligen blev den ju sätt vacker då. ;)
Dagens måste: Muuusik
Dagens dricka : Is te!
Dagens köp : Nothing.
Dagens mat : Soooppa.
Dagens kärlek: Muuuusik
Dagens mående : Niceee
Dagens skratt : Ojojoj, mycke det !
Dagens tanke : Hur svårt är det igentligen att måla kaniner?
Dagens irritationsobjekt : Att inte kunna måla kaniner och att inte komma ihåg hur J'ai utalas på franska och att inte komma ihåg 14 på franska, jag får utbrott !
Dagens smycke : Gummisnodd :]
Dagens just nu : Stänga av datorn, puttsa gaddarna och lägga mig å läsa.

Natti natti !


Enformiga låtar eller vad?



Sture-P, sture-p, sture-p. Skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor. När jag säger sture säger nu plan, sture plan, sture plan.

 


I will be populair, i will be populair...



In the club, the club. In the club, the club. In the club, the club...

Ja vad tycker ni ? ;)

Orkade inte blogga igår..

Hejhej. Igår blev det inget bloggande. Hade springträning på höjda och sen så vare hem, öva på läxor och lägga sig i sängen och kolla på 2 and ½ men. Fast jag somnade undertiden det var 2 and ½ men, men ändå.

Sen idag så var det skolan. Gick tidigare från so fför jag skulle gå och kolla om jag behövde tandställning. De sa att jag fick ta det om jag ville men då var jag tvungen att dra ut några tänder där nere. Det  vill jag ju såklart inte så jag vet inte... Sen efter skolan åkte jag hem, skippade träningen idag, har ont i halsen. La mig i soffan och kollade på Smack the ponny med pappa. Helt sjukt program det där ! ;) Sen så när vi hade sett två program så kollade vi på och då slummrade jag till. ;) Sen väckte mamma mig runt 5 i 5. Då kollade jag på tv. Sen skulle Elin till stallet och efter det skulle mamma handla så jag följde med. Sen när jag kom hem så gjorde jag läxa, franska och engelska. Sen hamnade jag här. :)

Imorgon blir det att baka med Clauris till gränna, mumma ! Nä nu har jag inget mer att skriva, take care !

Match om ett tag..

Hejsan. Om ett tag sticker jag och möter Clara och vi åker ner till sannerudsvallen på samling till matchen som börjar klockan tre. Önska oss lycka till. ;) Sen efter matchen så ska jag hem och läsa? Måste läsa klart mina 50 sidor denna vecka. Jag har inte så många kvar som tur är. Nej nu ska jag läsa igenom gamla blogginlägg.

Take care !

Snart blir det film...

Vid halv tio stänger jag av och sätter mig med mamma och Elin och kollar på film. Pappa är i stan på någon krog? Han var på hockey förut. FBK - SAIK. Fbk vann ju såklart. :D

Imorgon blir det fotbolls match vid tre nere vid Sannerudsvallen. Och sen någon dag så kommer det npg upp ett videoinlägg på mig och Clauris. Det ska inte bli något tråkigt fjortis inlägg utan ett helt och hållet rent Claris och Tildis inlägg. Våran humor, vårat sätt att vara på, ingen kan ändra på oss !

Sen så har jag fått 4 stora prickar som är röda, svullna och kliar på vänster handled- Om de inte har gått bort eller blivit  minder till på måndag skulle jag gå till skolsköterskan och kolla upp det. Kanske finns någon kräm jag kan köpa? Aja, take care !


Rådjur.

Godkväll. Hela denhär dagen har varit en slappdag. Jag kollade typ på tv från halv ett till typ halv fem. Sen runt fem åkte mamma, jag, Elin och Jonna till Ica och sen skjutsade vi Jonna och Elin hem till Jonna och sen åkte jag och mamma till coop. Sen när vi kom hem så kollade vi på någon dokumentär om Charlie Sheen. Den mannen är ju helt sjuk! Sen så kollade jag på tv ett bra tag till och sen vid sju åkte jag och mamma å hämtade pizza och Elin. Sen så ät vi och sen hamnade jag här. Jag ska nog fråga mamma om hon vill se på film eller något? Eller så lägger jag mig i mitt rum och kollar på typ cirque du freak? Aja..

Förut iaf efter maten så sa mamma åt mig och Elin och kolla ut i gården och där stod det ett jätte sött rådjur. Jag tog några kort på den med hjälp av mitt zoom-objektiv. Jo jag var även ute och fota förut så ni får några bilder nu, take care !

 

 

 

 

:)


POPCORN :D

Hejhej. Nu sitter jag här och äter popcorn som jag hade med mig till Clara igår men vi aldrig åt.

Igår var det ju tjejkväll. Det var suoer trevligt ! Vi lekte paketleken, dans/teater tävling, lekte debatt, heta stolen och lite andra saker. Det var supertrevligt, tack så mycket för det.! Sen efter Hannas tjejkväll så åkte vi hem till Clara, satte oss framför datan och sen somna vi runt kvart över 12? Sen så idag vaknade vi runt halv 9. Då gick vi upp, hoppade lite studsmatta, åt frukost och satt och spela på varandras mobiler och jag satt och spela på Claras gitarr. Sen så satte vi oss lite på datan och sen så åkte Tina och jag hem. Nej nu är mina popcorn snart slut, sorligt. :(

Det blir föresten inga bilder för jag har inte tagit några. ;) Men men. Nej nu har jag inget mer att skriva, take care !

En blåsigdag som denna såg jag två duvor.

Hejhej. Snart åker jag och rider. Jag chansar på att hästarna kommer bli en aning vilda när det blåser som in i jag venne vad ute ! Menmen. Sen så sticker jag till Hanna på tjejkväll och där efter så sticker jag och Clara hem till henne och slaggar där. Igentligen skulle Tina varit med men hon fick inte. Nej nu måste jag nog ta och byta om så jag hinner?

Jo föresten så kolla jag ut förut och trodde att det satt en katt i trädet så jag tänkte gå ut och hjälpa den och då visade det sig att det var en duva. Sen flög det fram en till. Jag blev jätte chockad för jag har nog aldrig sett en duva i mitt område, men nån gång måste ju bli den första? Take care !

Hockey, hockey, träning, hockey, hockey, schleteten.

"Här håller alla på fbk". Ja, nu sitter jag faktiskt inne i mitt rum. Jag har just gjort grodhopp, sittupps och armhävningar. Och nu glor jag på hockey. Jag håller såklart på fbk. Karlstads stoltheter. Inga läxor har jag heller, riktigt gött. Eller jo, nu kom jag på, jag har ju läs läxa men den gör jag sen innan jag somnar.

Förut innan jag åkte och tränade bakade jag kakor. Det blev drömmar, men med rätt mycke oboy pulver i. Jag vet faktiskt inte varför jag kom på att jag skulle ta det i men något speciellt skulle det väll vara i mina kakor, eller? Tyckte jag iaf också ser det nästan godare ut om de är bruna, som choklad.

Sen så var det ju också träning förut. Först körde vi uppvärmning, sedan en typ väggspels övning och sedan körde vi två mål som nu Clara har fått mig börjat säga, annars kan man ju säga match. ^^ Sen efter matchen så var det dags att sluta och då åkte jag hem, åt och duscha.

Sen imorgon blir det att rida efter skolan. Sen hem, duscha och förbereda sig inför tjejkväll hos Hanna Käld klockan sju. Ska bli riktigt trevligt! Nej om man nu ska fokusera lite på matchen eller kolla fb eller något. Min laddningssladd till datan glappar ju så jag kanske stänger av? Nåja, take care !



Pipen Olsson och hennes katt, Sigge BIgge :D


Mellis ;)

Hejsan. Nu sitter jag här ooch äter mitt extema nyttiga mellanmål. Bulle, lussekatt och istee. Jo det sista kanske är nyttigt föresten ? Aja. Jag hitatde typ 4 påsar frysta bullar och en lussekatt påse längst ner i frysen så jag tänkte, varför inte ? Nåja. Jag tänkte baka förut också men då stog det att man skulle ha i olja och vi hade bara oliv olja och kan började undra om man inte ska ta det. Så jag struntade i att baka. Men är det någon av mina läsare som vet om man kan baka med oliv olja? Jaja, nu ska jag kolla på top model och sen blire träning, take care !



*tummen upp!*

Avataaaaaaar? :-D

mms_img26093 (MMS)

Avataaaaaaar? :-D


Beach 2011, here I come !

Hellu. Nu ska jag snart lägga mig och göra sittupps och armhävningar och kanske även några benövningar? Jag ska få plattmage till sommare. Beach 2011, here I come! ;) Sen efter det ska jag nog slänga på mig en förtjänad ansiktsmask och sätta mig och plugga kemi. Sen så ska jag slöa framför tv:n resten av kvällen. Det förtjänar jag efter som jag pluggade så mycket igår på kemi provet också blev det framflyttat.

Såhär ser resten av min vecka ut:

Torsdag: Skola och fotbollsträning.

Fredag: Skola, ridning och tjejkväll hos Hanna. Tar nog med mig kameran, eventuellt kommer bilderna in på söndag?

Lördag: Inget planerat. Kanske Tina vill hitta på något? ♥

Söndag: Inget planerat.

Som ni ser så vet jag inte riktigt vad jag gör under veckan i förtid, det blir som det bilr. ;) Nej nu ska jag sätta igång med mina suttupps. Take care !

 Jag har börjat små kolla på skolavslutnings känningar och jag föll pladaskt för denna !

Tiny Winy :D

Nu sitter jag här med Tiny Winy. Vi garvar åt saker och sånt. Sen förut så övade vi på kemi porvet som har blivit framflyttat. Vi var även och köpte present åt Hanna Käld förut. Hoppas hon blir glad, take care !



snuuuuurrbild sen emma sov här ;)


5/4

Hejchan. Igår bloggade jag inget för jag och Tina var ute och sprang från ca 20 över fyra till 20/halv fem. Guuud så duktiga vi va. ;) Sen när jag kom hem så gedde vi pappa preseenter. Han hade fått ett hjärta med geisha i. Det uppskatta han nog. Sen av Elin fick han skraplotten och av mamma en högtryckstvätt. Sen när vi gett han det gick jag och duscha, sen var det kvällsmat. Sen så åt vi tårta och sånt. sen så gjorde jag franskan en gång och övade lite på Kemi provet. Sen vid åtta skulle jag lägga mig och läsa men jag tänkte att jag blundar jämt 5 min och då råkade jag somna. Sen väckte mamma mig vid nio så jag borsta tänkerna och gick och la mig igen. ;)

Idag så vart det ju skola. Sen efter skolan så åkte jag hem, kolla på dvd, åt och stack på träning. Träningen gick rätt snabbt och sen hem, äta, duscha och öva öva ÖVA på kemiprovet som är imorgon. Jag har fortfarande lite svårt med de negativa och posetiva jonerna. Men det sitter nog om jag övar en gång till. Men just nu behövde jag en paus. Så jag sitter här framför datorn och spelar "Falling down" på mammas iphone. Mitt highscore är just nu 221, tror jag. Jag har kommit till gul, om ni nu ville veta. Nä nu fick jag sms och känner mig tvingad till att läsa, take care !

HIMYM :)

Hejsan. Idag har jag haft en super mysig dag med mina 2 favorit brudar, Tina och Clara. Vi var ute och gick, köpte glass och sköt bollar på varandra eller snarare Clara sköt bollar på Tina och jag och Tina på Clara. ;) Sen när jag kom hem bakade jag, åt mat och tog en varm dusch. Sen var det dag för How I Meet Your Mother och det är slut om ca 10 min. Nej nu börja snart det, take care !

Hellu !

Gissa vart jag sitter ? :O

I soffan, big shock va ? Soffan är mitt nya place att vara på. Nu förtiden tillbringar jag nästan ingen tid i mitt rum längre pga av soffan. ;) Haha, ja så kan det gå...

Idag så ska jag kanske vara med Clara och Tina. Jag måste även inskaffa en födelsedagspresent till min älskade pappa som fyller 42 imorgon. Jag vet exakt vad jag ska köpa. Tyvärr kan jag inte skriva vad eftersom jag vet att han läser min blogg då och då men jag skriver imorgon vad han fick. Hursomhelst... Sen nåste jag också städa rummet. Jag städade det förra veckan, men jag har lyckats att stöka ner det igen. Det ser ju ut som om en bomb har smällt där inne eller något. Åh vad less jag blir. Menmen, det måste göras.
Nej snart kommer Tina, så jag måste nog blogga klart nu och stänga av, take care !


 

Ear cuffen och eventuellt en 2 finger ring ska jag beställa under veckan. Funderar på den som är på bilden. ;)

Åh men snälla, ge mig !?

 


Men hur snygga var inte dom på en skala från 1-10?! Ja från mitt håll var den en klar 10 iaf. En riktigt snygg ring och en 7kt snygg ear cuff. Funderar på att beställat? Vi får se..

Jag har inte orkat..

Hejsan. Anledningen till att jag inte bloggade igår eller något under dagen idag är för att jag inte har orkat. MEn jag kan ju ta det nu ?

Fredag. Det var ju skola som vanligt. Fast det var ju den där innebandy cupen, långnäsecup. Jag var med. Jag spelade 2 matcher. Första matchen på hela cupen, dvs kl 8 och en kl 10. Vi förlora den första och vann den andra. Jag spela back. Sen resten av dagen så spelade jag inga mer matcher. Jag hade väldigt långtråkigt för alla var tvugna att vara kvar till ca tjugo över tre. Bläää vad långtråkigt ! Men typ den sista timmen satt jag spelade massa justin bieber spel på Sandras mobil.
Sen så när jag kom hem så var det bara att slänga i sig lite mat, byta om och sticka till stallet. När jag väl kom till stallet så borstade jag Elsa och var lite gosig med henne. Sedan var det dags att gå till "luckan". Vi hade vikare, Karin. Vi skulle rida den hästen vi red förra gången och då red jag Ballad, så jag gick ut till stallet och borstade igenom honom lite snabbt, kratsade hovarna och börja sadla. Sen när jag hade tränsat och var klar vände jag på honom och väntade på de andra. Sen var det dags att gå in i ridhuset. När jag hade ställt upp på medelinjen ville han inte stå still. Tillslut fick jag ställa upp igen och sen efter ett tag fick jag även backa honom. Men efter ett tag kom jag upp pch sen så började lektionen. Vi övade lite på att "styra" med skänklarna. Sen trava vi och gallopera en hel del. Sen så delade vi upp oss på två volter och gallopera där. Sen så var letionen slut. Sen så gick vi in i ridhuset, sadla och tränsa av och sen så borstade jag av honom och kratsade hovarna lite fort och sen bar det åt hem. Hemma duschade jag, åt mat och kollade på tv. Först vampire diaries sen varning för barn och sen parlamentet. Sem var klockan tio och jag blundade till och råkade somna, men tv:n på och allt.

Lördag. VAknade, åt frukost och kolla på tv. Klädde på mig runt 12 och sen kolla jag på mer tv, satt lite på datan, mer tv och datan. Sen kom kusinerna en snutt. Emma fick låna 2 ds spel, då var hon glad. ;) Sen när dem åkte så bytte jag mobil från min nokia till mammas gamla experia x 10 mini eftersom hon har köpt en iphone 4. Sen så gick jag ut med Tina runt sju. Sen vi halv 8 kom jag hem och åt mat. SEn så blev det att kolla på tv och nu sitter jag här. Nu ska jag snart stänga av datorn och kanske kolla på nån film men mamma, om hon nu vill och inte tycker det är för sent.

Imorgon blir det att va med Tina, take care !



tatta en bild från fb, från cupen igår. Jag i blåa strumpor, gulväst och svarta kortisar. ;)

RSS 2.0