ny städat rum.

Shellu! Sitter här framför datorn och är så 7kt sleten. Har städar idag. Det tog sin lilla tid. Rensade även min garderob. Blev av med en hel del kläder, men ändå är garderoben helt full?! Jag fattar inte vad jag gör för fel?
Hostar gör jag också. Ska nog lägga mig framför en film och friskna till.



Sen så är det ju morsdag idag. Hoppas ni har passat upp era mammor extra mycket. Jag kan dessvärre inte säga att jag har gjort det med mammi. Men hon fick iaf en morsdag present förut. Ett fat och ett blått ljus med blommer på. Hon blev jätteglad. Så ikväll ska jag göra min glass osm jag gjorde igår och bjuda på till fikat. Sen så har jag en so redovising imorgon som jag måste plugga till. Ska skriva ner lite stödord, då tror jag att jag fixar det. Nej nu ska jag kolla lite bloggar innan jag kollar på film, ciao.



bjuder på 2 bilder jag tog förut. ;)

halv åtta hos dig ?

Hejchan svejchan ! Har inte blogga på ett par dagar och det beror på att jag helt enkelt inte har varit inne på datorn. Men det har väll inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag fick tillbaka mitt so-prov i torsdags och jag hade 71 av 71. Superstolt var jag! Sen så igår fick jag tillbaka mitt teknik prov och där hade jag alla rätt också. Som i torsdags var jag superstolt igen. Sen efter skolan igår så var det ridning. vi hoppade ch jag tyckte det gick superbra. Vi var bara fyra stycken och vi han hoppa några gånger var faktist, utan att dra över på tiden. Vi hoppade rätt högt också. Riktigt kul. Jag hade Elsa. Hon är verkligen supergoo att hoppa med. Kanske gick lite trögt i början men men. Sen när jag kom hem så blev det pizza till kvällsmat och sen så avslutade jag dagen med en skål popcorn framför vpd.



Sen idag så var jag, mamma och Elin i stan. Vi var på jakt efter en skolavslutnings klänning till mig. Det slutade med att jag kom hem med två klänningar. En till själva skolavslutningen och en till sommarfesten på killingen. Och sedan två stycken nagelack och den här supersnygga t-shirten.
Sen så var det dags för halv åtta hos mig som vi håller på med i familjen. Förra veckan var det Elin och den här veckan var det min tur. Jag gjorde rostadebröd med smör, rostbiff, potatissallad med en liten dillkvist på till förrätt. Sen till varmrätt gjorde jag egna hamburgare med rostatbröd till och sallad. Sen så blev det glass, "hard-topping", kolasås och mini marsmellows till efterrätt. Jag hoppas jag får bra poäng..


so play your cards right girl, this beating heart is yours to break

Blää,! Jag har inget intressant att blogga om. Alla läxor är gjora, gympa kläderna packade och ja. Nä det blir inge mer bloggande idag. Om jag då inte får en snilleblixt pch vet vad jag ska skriva om. Bättre att göra såhär än att ni ska sitta och läsa något onödigt, som alltid. Hade' !


en av mina favorit bilder.


jag blir så dum av dig..

Hej alla söta bär ! Idag var det ju skola, intressant? Nej, så vi skippar att skriva om det.
När jag kom hem åt jag youghurt och en knäckemacka med leverpastej. Sen så kom Tiny Winy och vi gjorde franska läxan och tränade inför so-provet. Sen efter det fick vi lust att hoppa studsmatta, så vi gjorde det. Sen så ville vi köra warsava och vi ringde Clara. Först kunde hon inte, men sen 5 min senare ringde hon upp och sa att hon kunde. Så Tiny och jag begav oss till dalliden och där kärde vi från ungefär halv sex till sju. Gud i höjden vad vi skratta !


serriberry bild vi tog på studsmatta, jao!

Nu har jag typ nyss ätit och pluggat lite på so-provet. Det gick mycke bättre nu och jag tror jag klarar det rätt bra imorgon. Så nu tänkte jag belöna mig själv med att kolla överallt efter klänningar till skolavslutningen. Jag har idag och imorgon på mig. Så jag tänker förtsätta lyssna på min gamla spotify lista, riktigt härliga låtar finns det på den, och leta järnet. Jag åter kommer nog ikväll. Annar får ni hade' så bra.


Huvudvärk!

Hej. Matchen förut gick ju, ah typ... I halvlek stog det 0-0 men sen så i andra halvlek så gjorde de två mål. Träligt.

Snart så ska jag plugga so. Har prov på tisdag. Tagga,tagga,tagga! Men just nu har jag huvudvärk. Så här <----------------------------------------------------------------------------------> kul är det. Men en sak som är så här<----------------------------------------------------------------------------------> kul är att jag ska va med tiny winy string bikiny imorgon.  Efter skolan dåva.
Imorgon åker även mamma till Norge, men hon kommer hem på kvällen som tur är. Jag har inte så mycket mer att skriva så ni kan ju få se mitt veckoschema?

Måndag: Skola, plugga, va med tiny winy.
Tisdag: Skola, träning.
Onsdag: Skola, match? (beroende på om jag blir uttagen)
Torsdag: Skola, träning.
Fredag: Skola, ridning.
Lördag: Inget palnerat mer än att jag står för mat. (Vi kör nämligen "halv åtta hos mig" hemma varje lördag och på lördag äre min tur)
Söndag: Inget planerat.




Tagga match..

Hejhej. Hittills idag har jag städat och sånt. Hittade 1500 kr och ett presentkort på bikbok 300 kr i hyllan. Trevligt, trevligt. Snart blire att åka till samlingen och vid fyra blir det att spela match. Inte taggad för 5 öre. Helst av allt vill jag bara sitta kvar här i soffan och kolla på tv med en stor filt. Menmen.. Sen ikväll ska jag bara ta det lungt, och äta kiwi !  Jag ÄLSKAR verkligen kiwi. ♥


en bild på emma sen igår. de röda ögonen har jaginte orkat ta bort.

fotlänk.

Hur snyggt är det inte att ha ett par kortbyxor, ett linne och en fotlänk på det?! Jag tycker verkligen det är über snyggt. Jag hade två stycken men en försvann förra sommaren. MEn nu har jag en kvar. Jag måste verkligen inskaffa några nya inför sommaren.



Min nuvarande fotlänk. Jag köpte den på öland för 2 år sedan.

Bloggtorka..

Jahej. Idag har jag såndär bloggtorka. Kommer inte på något att skriva. Jag borde gå och göra en macka kanske? Ah, tillsvidare så kommer det nog inte blir så mycket bloggning men när torkan är slut så kommer det mer inlägg. Take care !

-och inga bilder har jag häller ...

Tina. :D:D:D:::D:DD

Hejhej. Har nyss varit ute och gått med Tina och nu sitter vi här och försöker få en blogg till tina, som funkar dåva. ;)


Tina snygg snygg snygg !

Hemstudiedag, check !

Hej svej leverpastej! Klockan är bara tjugo över elva och jag är klar med allt, utom läsning, som jag skulle hagjort på hemstudiedagen. Gött mooos! Läser nog lite sen och ikväll också dåva.

Sitter just nu i min pippitröja♥ och mina svartakortbyxor jag köpte i lördags. Sen så körde jag på oplattat hår idag. Kanske plattar det senare innan jag åker iväg och kollar på match med fotbollen.

Sen så har jag ju världens gulligaste mamma som köper pizza till mig när hon kommer hem vid två bara för att elin käkar pizza nu. Gölliga hon.

Nej nu känner jag att jag inte har något intressant att skriva om. Jag pallrar mig nog till Tina sen och ser om hon vill på nått. Eller smsar henne. Puss!

  

 

 

tummen ner för läxor
tummen upp för ledighet !

ah, ni fick lite bilder på mig.. Inte värst serriösa menmen.



Typ surt ?

Hejhej. Regnade riktigt rejält när jag var påväg hem från skolan. Kul. Inte alls surt eller något nej..
På franskan idag såg vi på Aristocats. Vi ska fortsätta se på den på torsdag. Imorgon har vi ju hemstudiedag för att alla 98:or kommer och hälsar på på skolan. Så jag ska nog plugga so, teknik och läsa en hel del. Sen så ska jag också göra 10 uppgifter i matten.

Sen så blir det väll träing skulle jag tro? Nej nu ska jag gå och ta kladdkaka, take care !


En av mina übersöta kusiner som har dansuppvisning på löärdag !

She’s got her lipstick on, !

Hejhej. Denna vecka har jag 2 prov. Ja, ni kanske inte tycker det är mycke men det tycker jag med tanken på att jag suger på so! Så ett prov är altså i so och det andra är i teknik. Det i teknik har jag inte börjat träna inför än, men det är på fredag så. Sen så har jag läsläxa tills på torsdag. Man ska vara på sidan 120 men jag är bara på sidan 50.  Sen så har jag franska läxa tills imorgon, men den gör jag sen efter maten. Sen så ska jag ha kollat igen några texter till på fredag, inom musik. Den är jag typ klar med. eller jag hjar kollat igenom en gång nu så.

Förut närjag kom hem så satte jag mig och plugga so i ca 1 och en halv timma. Träligt men jag vill ju få bra resultat på proven. Sen så var jag ute med Tina och Clara. Vi körde fotboll och sen så körde vi warsava. Jag klarar inte av att förklara det på bloggen. Sen när jag kom hem, inte för så länge sen, så satte jag mig här. Sen så blir det vell mat snart, antar jag? Har inget mer att blogga om nu. Take care !



Skulle så himla gärna vilja beställa hem detta über söta linne, men det får vänta. Det ligger efter onepicen, ray ban-solglasögen och ny bikini på min önskelista.


Åh vad jag blir trött på det här !

Har nyss bytt till lite mysigare kläder. Kortbyxorna jag köpte, ett svart newbody linne och oversize tröjar jag också köpte förut. Också en fläta på det. Snart så jag jag mysa ner mig i mitt hörn i soffan och förbereda mig inför Eurovision med mammi. Sen så måste jag ju också packa inför son-träning med fryksdals laget. (;

Men en sak jag blir riktigt glad med trött på är att de äntligen har tagit tillbaka min favorit klänning på nelly som jag tänkte beställa men att den bara finns i LARGE! Jag tycker absolut att den ska finnas i large men bara i large tålererar jag inte. Jag menar jag vill vell också kunna beställa den? :/ Jag får vell bara hoppas att de får in den i flera storlekar under veckan.


Såhär ser den ut.

Iaf. Tina och sofie sover i tält idag och jag har bestämt att jag ska gå ut och kasta kottar på tältet ikväll, bara för att skrämma den lite sådär. Också ska jag börja tjäna pengar och köpa en sorts onepice innan skolavslutningen. Jag får 300 av mommi om jag städar rummet. Nu tycker ni säkert att det är mycket men jag ska damsuga, rensa, moppa(antagligen), damma osv. Och om ni skulle se mitt rum skulle ni förstå ännu mer. Sen när jag fått ihop någ med pengar dra jag och mommi till charlottenberg, sportshopen och köper en när vi får tid. Take care !

Nya naglar !

Fixade naglarna förut. Satte på lösnaglar. Det blev inte den bästa bilden men här får ni se iaf. Orkade verkligen inte med att få en bra bild. ;)

 

Nytt i garderoben !

Shellu ! Va i stan förut och fick med mig litte hem.

 
earcuff/glitter                                L♥VE ring/ginatricot

       
dependnagelack/lindex  oversize linne/hm    läggins/hm


kortbyxor/hm

Jag kände att bilderna blev väldigt vackra också. ;) Sen så vet jag inte riktigt vad det blir. Det är ju eurovision ikväll så mamma och jag ska nog handla lite till det. Vi köper nog lite chipps och dipp. Vi skulle egentligen till Maja och den men pappa är i lysvik och firar bror sin och jag ska upp tidigt imorgon för att åka på såndär värmlands lag sak. Vid åtta tror jag vi skulle åka så jag orkar inte.
Eftersom jag inte har något annat att göra så kan jag lägga upp lite bilder ifrån Majas och hennes klass föräldrashow som var igår.



  

 

 

 


Alice Hagerbrant



 

DESTROYA !

Shellu. Slutade 10 i ett idag. Igentligen slutar vi 5 över från tekniken men vi fick gå tidigare också hade vi ju inställd gympa. Om en och en halv timma så ska jag åka och rida. Sen så ska jag nog äta och göra iordning mig och sen så blir det föräldra show vid sju. Fast jag kanske åker ner till matchen en kvart först? Vi får se.

Nu sitter jag iaf och kollar på Harry Potter 3. Eller kollar och kollar. ;) Nä nu får ni några bilder på dagens klädval, ciao!

 



Lackläggings/Ginatricot  Svartlinne/Ginatricot  Gråttlinne/HM  JB tröja (bara med på ego piccen ;))/Tysk hemsida.

Cody Simpson - Summertime

Låten ger mig riktig sommar känsla !


chilla bulle,

Jo, ja, hej ! Nu sitter jag här och mumsar på en kaka. Den tog slut nu. Inga läxor har jag. Härligt. Sen så blire att kolla på när Eric Saade kvalar inför, ja hur man nu stavar denna tävling. Eurovision ?

Sen imorgon vet jag inte hur det blir efter skolan. Antingen blir det ridning och föräldra show, 6c, eller match. Men jag har lite problem med min astma just nu och jag ska spela en match på sönda igen, värlmandslag sak, så jag vet inte. Mamma har pratat med min tränare om det så vi får se om jag blir uttagen ändå eller inte.. Jag har egentligen inget mer att skriva om så, take care !


oserriös bild, booja !

Träning snart då !

Nu ska jag nog gå och göra iordning mig inför träningen. Gött att få göra det och inte tänka på skola. Jag har ett so-prov nästa torsdag och jag är verkligen jätte dålig på grekland/grekerna. Imorgon så har jag inställd gympa också. Då slutar jag fem över ett ist för 20 över två. Göttisch! Nej nu måste jag faktiskt göra iordning mig, take care !



Bjuder på en bild sen i typ vintras?!


Smooth Criminal...

Hejschan ! Idag på rasten så gick jag och Linn och köpte oss en varin piggelin. Gött som tusan vare.

Sen efter skolan åkte jag hem och gjorde franskan. Sen var jag med Tiny. Vi pratade lite om hur vi ville ha musikalen i 8:an. Sen så gick vi på promenad och sen upp till lekparken och la oss i kompis gungan och schteekte. Sen så gick jag hem vid halv sju och gick ut och sprang. Jag tog mig en liten runda och sen så sprang jag hem och duscha och sen åt jag mat. Kyckling sallad. ♥ Sen så läste jag igenom mitt so prov, instuderingsfrågorna och nu sitter jag här. Sen ska jag kolla på såndär semi final i eurovision eller något. Också måste jag läsa de sista 4 sidorna för denna vecka i I taket lyser stjärnorna. Den handlar om en tjej som heter Jenna och hennes mamma har bröst cancer. Säkert många av er läsare som har sett filmen.
Men just nu sitter jag och lyssnar på michael jackson, nu gör jag dig nöjd va mammi ? :) Take care !


 

Det kommer..

Hellu. Det kommer vara väldigt dålig uppdatering nu framåt ett tag för jag har ärligt talat ingen lust att sätta mig och blggga när det är 7kt varmt ute !

Idag hade vi orienteringsdag i skolan vilket betyder 2 lektioner, ner till höjda, gå en bana som tar typ 40 m in och sen sluta. Göttans. Efter det så var jag med Tina, clara, Linn, Sandra och Fufu. Vi gjorde lite saker. Sen så var jag typ nyss på utvecklingssamtal. Det gick superbra! Sen snart ska jag äta och sen bär det av till sannerud för att kolla på 9f, min syrras klass, show. Michael Jacksson. Vi ska se den imorgon i skolan, men jag ville se den 2 ggr.

Annars så har jag inte mycket mer att berätta än att min klänning kom förut och sen var lite för stor. Träligt.. :( Nej nu äre korv m. bröd. Take care !

Tobbe och Albin..

Nu sjunger våra snygga fingrar även in the club, enjoy!
Btw, Albin är till vänster och tobbe till höger ;PpPpP


Albin och tobbe...

Jag och Tiny har gjort en film, enjoy !


Imorgon blire ingen uppdate !

Hello ! Imorgon blir det inge bloggning för jag ska på en fotbolls uttagnings grej med värmlandslaget. Dock är jag inge sugen på att vara med i värmlandslaget, men jag tar det som en kul grej? :)

Förut var det iaf ridning. Jag red Elsa. Jag tyckte det gick lite drygt och sånt, men men. Sen ska jag kolla på vpd och efter det twilight. Sen så blir det att sova. Take care !



Ingen är perfekt, men min kärlek har du väckt !


Denna über snygga klänningen blir min alldelles snart! Min skolavslutningsklänning, Hoppas den passar bra, då blir jag super duper glad !


Uhh fyfan, min nacke.! :(

Hej. Igår så spelade jag ju match, därför blev det ingen bloggning. Vi förlora iaf med 3-1. Och det var en spelare som råka springa in i min rygg och min nacke knäcktes så nu har jag as ont i den, fy fasen !

Idag iaf var det skola. Vi hade biologi prov. Jag tror det gick väldigt bra, för det kändes bra iaf.
Sen ikväll är det träing också och innan det ska jag nog laga pannkakaor, take care !



Blev en bild som är tagen med mobilen. Min franska läxa igår var att skicka denna bild till Britt, min franska lärare. ;)

Everybody put your hands up in the air!



Livet leker ! It's taking me higher, higher, higher off the ground ! Take care och önska oss lycka till imorgon. ;)

btw, jag hatar spotify. Jag kan inte leva med att bara lyssna på en låt 5 ggr på en månad, det funkar ju inte, elr?

Åh jag älskar ica reklamerna ! ♥

Åh, jag älskar den nya ica reklamen. Kompispris. Herru gud jag trodde jag skulle dö. Rå humor eller vad? ;)


I'm in love with judas..

Hejhej. Inställd franska fick jag nu i slutet på dagen så jag sluta tidigar. Gött, gött, gött! Tina och jag åkte hem och när jag kom hem var klockan kvart över två. Då satte jag mig och övade franska gloser. Sen så hamnade jag här. Jag ska kolla efter skolavslutningsklänning tänkte jag. Mamma hade sagt att hon hittat en hon kanske tänkte jag ville ha. Får kolla upp den mnär jag bloggat klart. Ikväll blir det träning. Sen imorgon blir det nog ingen bloggning för nästan på direkten när jag kommer hem ska jag iväg till sunnemo och spela dm-match. Så då kommer jag inte hem förrän någonstans vid nio och då ska jag plugga på biologi provet.

Det snöade ju idag också. Riktigt träligt, jag vill ju ha sommar ! Jaja, take care !


Jag kommer baby, jag tror jag är kär..

Hej. Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio. Åh hennes låt Jag kommer är ju så 7kt bra! Jag älskar hennes röst.

Förut idag, efter skolan då, så åkte jag hem, gjorde mig en nacho tallrik och sen satte jag på datan och letade skolavslutningsklänning. Jag hittade en riktigt fin, men i sista sekund såg jag att den var genomskinlig så nej tack. Då blir man riktigt arg. Sen så har jag mest suttit och mojsat i soffan, fyllt på magen med lite glass och laddat in nya låtar på mp3:n. Sen så undra Tina om jag ville med henne ut och leta efter Pepsi, hennes katt som har varit borta några nätter nu. Vi var vell ute i ungefär en timme, men vi hitta honom inte. Jag hoppas verkligen att han kommer hem igen! Men iaf. Medans vi var ute och leta så såg vi vääääldens biffigaste katt på stenåsen. Jag döpte den till K.biffen. Shit, den var frään. ;) Sen när jag kom hem så åt jag och sen la jag mig i ett skönt bad. Bara få slappna av. Gött! Sen nu sitter jag här.

Här är lite saker jag måste göra under veckan!:

* Beställa skolavslutnings klänning.
* Beställa earcuff+peace ring.  

* Påminna pappa om att ringa till tandläkaren om tandställning.

* Köpa hårskydd till plattången.

* Läsa i min bok.

Blir inge mer bloggning idag, inte vad jag vet iaf. Take care !



Blir inge annan bloggning idag än det här....

Blir inge annan bloggning idag än det här. Jag ska måla naglarna efter himym och sen har jag läsläxa att göra. Men jag bloggar nog imorgon. Take care !


Inge bloggning idag..

Det blir inge bloggning idag, jag slaggar hos clara med tina och clara. Hoppas ni har haft en bra valborg, take carE!

RSS 2.0