ROCKBJÖRNEN

Bloggappen har inte funkat så jag har inte bloggat. Igår klippte jag gräset. Varmt och jobbigt!

Idag efter skolan åkte jag hem, spela gitarr, åkte och handla, duscha och lagade mat. Mamma, pappa och Elin var på körskolekurs så jag bjöd hit Tina på mat. Först skulle jag göra pizza min de färdiga pizzadegarna var slut och jag hade inge jäst hemma så jag gjorde pasta sallad. Sen till efterrätt åt vi bulle i bulle. Gjorde även en fruktsallad eftersom vi inte visste hur bulle i bulle skulle smaka. Det var dock as gött och fruksalladen står fortfarande i kylen. Bu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig, trött som bara den! Imorgon är det fredag och ridning, sen helg! BAM!


TRÖTT.TJEJ


PROACTIV

Jag har haft ett ganska stort problem med finnar och andra saker i ansiktet. Jag har nog testat allt ifrån tvål och vatten till basiron och garnier. Men när ingen funka, antingen fick jag fetare hud av det eller snus torr hud så fick jag nog. Då beställde mamma hem proactiv åt mig. Vi hoppades inte på för mycket och i början gick det trögt. Men sen så gick det framåt. Mindre finnar och finare hy. Såhär använder man det:

1. Renewing cleanser. Börja med att fukta ansiktet. Masera sedan in produkten i ansiktet i ca 1 min. Skölj av med ljummet vatten och torka torrt.

2. Revitalising toner. Häll ut lite grann på en rund pad och ta i ansiktet. Låt det torka.

3. Repairing treatment. Tryck ut lite på handen. Kräma sedan in ansiktet med det. Ta lite extra om du har ett parti med extra mycket finnar, osv.

4. Refining mask. Denna produkt änvänder du 1-2 gånger i veckan. Fukta ansiktet och smörj sedan in ansiktet i krämen. Vänta 15 min och skölj av i ljummet vatten. Tips! Om du har en extra infekterad eller stor finne ta lite refining mask på den innan du går och lägger dig. Nästa morgon sköljer du bort krämen. 

I början när man använder proactiv så bryter alla finnar ut. Det kan kännas lite jobbigt men det blir bara bättre. Samma sak om man inte har använt refining masken på ett tag. Då kan finnarna bryta ut. 

Jag tipsar verkligen alla som har problem med finnar att testa på detta! Lite dyrare, men värt!

 


DISCODANS

Vi testade aldrig på hiphop utan vi testade disco dans ist. Jätte kul även fast vi var dom sämsta som var rätt mycket efter. Det var jätte jobbigt men ett roligt sätt att träna på!

Nu sitter jag ny duschad och väntar på att min syster ska komma hem. När hon kommer så blir det mat och sen ska jag va med Maja.


JB AND HUNGER GAMES

Har nyss kollar klart på Hungerspelen. Lika bra som alltid! Innan det såg jag på ettan då Justin Bieber träffa skavlan. Dock hade jag redan sett det på nrk men men.

Ska snart gå och lägga mig då jag ska åka 20 över elva imorgon in till stan och testa på hiphop. Ska bli så jävla kul! Jag bloggar mer om det imorgon.


HELG

Har nu en hel helg att ladda upp på. Var och red igår och efter det hade jag och Tina film mys. Snart kommer hon hit igen.

Från och men idag så passar jag grannens katt. Jätte kul då jag älskar Simba, som han heter, väldigt mycket. Så mjuk och gosig.


LYSVIK 2012

Här är de sista bilderna från lysvik i år. Resten av bilderna fråntredje dagen och en från fjärde. Blev inte att vi fotade alls mycket den dagen.
 
Jag hade det sjukt bra i Lysvik med Tina iår igen och vi planerar in en resa dit i vinter och även nästa sommar!

SKRIV BREV

Snart är jag äntligen klar med mitt brev! Det var en läxa i svenska. Man skulle skriva om vad som hänt under sin sommar.

När jag är köar ska jag njuta av ett avsnitt DH.


LYSVIK 2012

Här är bilder från tredje dagen. Jag delar upp dem i två så resten får ni imorgon!
 
 

I SOFFAN

Har nu landat ny duschad i soffan efter en svettig fotbollsträning. Rätt ofokuserad men ändå rolig. Fick mig dock några skavsår, aj.

Idag började skolan på riktigt. Det var inte kul, men inte så jobbigt iaf. Det blir värre! Eftersom jag hoppade av c-tyskan slutade jag tjugo över ett.
Jag åkte hem, chilla i soffan, käka våfflor och sen ringde Clara. Vi åkte och köpte glass och åt det tillsammans med frukt och bär. Sen cyklade vi runt och sen träning.

Nu ska jag kolla på tbbt, men det är just nu reklam. Här får ni några bilder från idag.


LYSVIK 2012

Har är bilder ifrån de första två dagarna. Biderna blev asdåliga då. Det var nog bara tredje dagen som det gick bra, fast då var nästan alla bilder oseriösa, men ändå.
 
Bilderna är inte redigerade.
 

NY DAG, NYA MÖJLIGJETER


FRÅN IDAS

Här är några bilder ifrån Idas tjejkväll. Alla bilder är tagna med min eller min vänn Hannas iphone, så förvänta er inte de bästa bilderna.
 

LIKE YOU

Gillar dig knasiga kompis. ♥
 

FIXA OCH TRIXA

Tina stack nyss hem för att hon skulle ut och springa. Imorgon kör skolan igång på riktigt. Kan ju berätta för er att jag ska hoppa av C-tyska. Någotsom jag känner känns bra. Eftersom jag har nationella prov detta år så känner jag att jag vill fokusera mer på de ämnena. Jag har redan betyg i 17 ämnen och endast 16 räknas. Men tyskan blir det 18 ämnen och det är ett ämne för mycket.
 
Men iaf. Igår så var jag ju på höstmarknad med kusinerna, moster och min syster. Vi gick runt, åkte en karusell och jag och elin köpte marknads nougat som jag äter just nu.(!) Jag brände mig även på axlarna. Vi åkte till örsholmen för att bada efter det.
Sen när jag kom hem så svarade jag på lite mejl innan jag och Tina cykla ner till fryken och tog sommarlovets sista dopp.
 
Nu ska jag göra några tidsinställda inlägg åt er! Sen ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Jag hade tänkt minst två avsnitt av DH.
 
En fullt serriöst bild från min del!

MED TINA

Vi sitter och filar på en ny blogg. Våran gamla gick det inte så bra för..


ÅKER NU TILL SKOLAN

Tur att det bara är upprop!


LIVE LONG IN PEACE

Göra lite magövningar, smörja in mina ben och smörja in mina händer är vad jag tänker göra så snart som möjligt. Det sista jag gör på mitt sommarlov. Kan nog vara det sista jag gjorde dagen innan sommarlovet började nu när jag tänker på det. Haha! Nu ska jag njuta av mina sista timmar innan skolan börjar.




19

Idag är det sista dagen av sommarlovet! Vill bara springa iväg. Vet helt ärligt inte om jag klarar av nian. Jo nian går nog bra men FRANSKAN! Det är den jag oroar min lite inför.

Idag ska jag leva livet och gå på höstmarknad inne i stan med min syster och mina kusiner. Ska bli jätte kul.

Har ju inte varit så bra uppdatering på ett tag men jag har känt att jag bara ha velat njuta av de sista dagarna.

ledsen tjej


YESTERDAY

I onsdags var verkligen super! Vi käkade god mat, pratade, skrattade, tog kort, chillade, grillade, badade, käkade cupcakes och annat gött och hade det allmänt bra! En av dom bästa kvällarna på hela sommarlovet. Nej faktiskt på hela året! Jag älskar verkligen mina tjejer, dom är bäst.

Bilder kommer då det inte funkar från mobilen!


JO IS IN THE HOUSE

Detta snygga nagellack är köpt från hm. Man blir superglad av det! Dock måste man måla minst 2(jag målar 3) för att det ska täcka. Jag älskar det!

(ursäktar att jag använder så många olika effekter på bilderna, men det är faktiskt as kul!)


LÅG UTE OCH SOLA

Också blir det såhär. Så nu är jag brun på framsidan kroppen men inte baksidan. Igen..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_502ce003e087c322c00001cb.jpg" class="image">


LÅG UTE OCH SOLA

Också blir det såhär. Så nu är jag brun på framsidan kroppen men inte baksidan. Igen..


ÅKER PÅ TJEJKVÄLL HOS IDA!


LET'S GO TO THE MALL


POWERWALK

Hejsan. Idag ska jag chilla. Sista veckan på sommarlovet. Jag vill verkligen inte börja igen!
Senare idag så ska jag träffa Maja, gå med i paraden och sedan sova hos Maja.
 
Jag började iaf denna dagen med en powerwalk. Gick i 25 min. Riktigt skönt faktiskt.
Jag har inte så mycket att skriva om så nu ska jag leta runt lite efter designer till bloggen, jag har lust att total göra om den! Men vi får se.
 
Ska faktiskt försöka få upp lite bilder från lysvik snart, men inte än.

SHOPPING

1.Hollister
2.Ur&Penn
3.Cubus
4.Ginatricot
5.Hollister
6.Bikbok
7.Rock Zone
8.Carlings
9+10.Ur&Penn
11.Ur&Penn
12.Bikbok
 
Jag är riktigt nöjd med mina inköp. Det mesta var sånt jag letade efter
 

YOUNG, WILD AND FREE

I framtiden vill jag verkligen ha någon tatuering i den stilen. Så himla vackert!
 
 

HÄRLIGT

Tina och jag såg på superhero movie igår, käkade chips, grönsaker och dipp. Vi satte sedan på himym men det slutade med att båda somnade i soffan.

Just nu ligger jag ute och solar. Senare ska jag va med Maja. Superhärligt väder ute så det kanske blir stranden?!


GINATRICOT, 30:-

Min nya haircuff.


TINA

Jag fick med mig en haircuff hem förut. Lägger ut bild på den lite senare, möjligvist när jag lägger ut allt från stockholm.
 
Jag följde med tillgrannarna förut. Vi har våran årliga kräftskiva idag men eftersom min syster är i djupedal med några vänner så ville jag vara där själv. Så jag åt och sen gick jag. Nu har Tina kommit och vi ska hitta på något.
Ha en bra lördags kväll!
 
 
 

SUN, CHECK!

Fattar ingenting. Det stod att inlägget inte hade publicerats, men det hade det. Jaja.

Nu drar jag in till stan med Tina. Jag ska inte shoppa, jo möjligtvis en haircuff.
Hon ska iaf köpa present åt sin mamma!


HEMMA NU

Det blev en hel del shopping, men jag skriver mer imorgon för just nu orkar jag inte!


GRÖNAN

Haft en helt otroligt bra och roligt fösta dag här i Stockholm. Vi intog grönan tjugo över tolv och lämnade ca kvart i nio. Vi har åkt karuseller som galningar! Trotsade även min rädsla ock åkte INSANE! 3 gånger.

Nu sitter vi nere i receptionen och dricker alkoholfria drinkar, ja iaf jg och Emma. Nu ska vi bege oss upp till hotellrummet, vi hörs!


STOCKHOLM

Nu drar vi oss iväg till Karlstad där vi åker hem till mister och Emma innan vi går ner till stationen och tar tåget till Stockholm! Wiho!!! Here i come!


TICKETS

JB biljetterna har äntligen kommit!


72


NEXT

Powerwalk med besti!


NU SKA DET..

Sättas på nitar på mina shorts, ta bort och måla nytt nagellack och packa! Hör av mig.


TISDAG

Nu ska jag och mamma bege oss in till stan och hitta en regnjacka åt henne. Det ska regna när vi är i Stockholm, 2 av 3 dagar sägs det så vi är förbereda!


HELLO

Jag har inte bloggat på ett tag. Åskan slog ner i vårt nätverk. Eller ja, hur ska jag förklara det? Iaf så har jag gjort mycket sen dess. Varit hos Olga på myskväll, varit på mariebergsskogen, sett klart DH säsong 1 och även börjat på säsong 2 och badat i fryken. Nu ska jag försöka skärpa mig med bloggningen, men det efter jag har varit i Stockholm. Nu väntas mat och efter det ska jag spela sims och se på DH. Vi hörs senare!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_501ffdebddf2b32df500000c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_501ffdeae087c34f2900000e.jpg" class="image">


Alva och Annie!

Hejsan. Idag har jag umgåtts mens Alva och Annie! Några som jag inte umgåtts med sen? Ja jag vet inte, kanske 2 år. Vi hade det iaf jätte kul. Följde även med Alva hem sen, då Annie skulle till sin moster. Vi käka mat, bara prata och kollade gamla bilder och klipp. Nu ska jag kolla nått avsnitt DH innan jag ska sova. Imorgon ska jag träffa Annie och Alva igen innan jag åker och spelar fotbolls match!


RSS 2.0