LYSVIK

Jag var i stan med Tina igår och fick med mig ett par nya shorts med hög midja och en snygg bikini med amerikanska flaggan på från ginatricot. Jag är jätte nöjd. Testade även ett linne på hm som jag blev kär i men jag var osäker på om jag skulle använda det så jag avstod.
 
Just nu sitter jag och kollar på sommarkrysset. När alla dom där programen har börjat då vet man att det är sommar på riktigt!
 
Annars idag så har jag hunnit med massor! Mamma sprang in och väckte både mig och pappa halv nio bara för att säga att min bild var med i tidningen. Det finns en tävling i NWT som heter sommarbilden. Jag skickade in en bild på grannkatten Olga och kom men. Sjukt roligt!
Sen kunde jag inte somna om så jag gick upp och åt frukost och efter det följde jag med pappa på lite ärenden. Vi hämtade b.la ut biljetterna till GBG. Imorgon är det bara en vecka kvar!
Sen följde jag med mamma till stallet och kolla lite eftersom det är hopptävling denna helg. Tog en hel det bilder, men jag orkar inte lägga upp dom.
Sen åkte vi till ÖB och Ikea och sen landade vi hemma.
 
Snart ska jag nog börja små packa lite inför imorgon då jag och Tina åker upp till lysvik. Vi kommer ta en hel del bilder och ha det grymt.
 
Bilden jag skicka in.

FRYKEN

Nu drar jag snart iväg och möter Tina. Vi drar vidare till coop och köper lite fika innan vi beger oss till fryken för lite mys. Vi fick vädret med oss. Det är super härligt ut nu. Hoppas det fortsätter såhär och gärna lite varmare.
 
Det här har jag på mig idag.
Linne/Lager157
Shorts/Ginatricot
Fransväst/HM (den jag köpte i charlottenberg)
Solglasögon/Ginatricot
Väska/Bikbok (också charlottenberg)

KLIPP, KLIPP

Ja, ungefär så blev det. Dock ser det mycket kortare ut än vad det är eftersom jag inte har plattat det. Jag blev super nöjd och det känns verkligen gött att det slitna är bortklippet. Nu ska jag fixa med  min design, eftersom det är något konstig i headern? Det var inte så igår...
 

Lite nytt

Ja som ni ser har jag ändrat lite på bloggen. Bakrund och header. Kände att det andra var för lite sommar. Headern är dock bara tillfällig. Jag åker till lysvik med Tina nästa vecka och då kommer vi fota en hel del=en bättre header
 
Annars idag så har jag och Tina fotat. Sedan har jag även varit och klippt mig. Klippte av en bit. Tänkte visa imorgon. Nu ska jag snart gå och rensa jordgubbar. Det är bara mamma, jag och Elin hemma ikväll eftersom pappa är och fiskar och då tänkte vi ta lite jordgubbs mys.
 
Imorgon blir det sista träningen innan uppehållet men innan det ska jag åka båt på fryken men mina kära vänner. Eller iaf Tina, Olga och Clara (tror Clara skulle med iaf). Kommer bli grymt mysigt så nu hoppas jag på fint väder!
 
2 från idag. ÄLSKAR verkligen bilden på Tina! Gör inte ni det? 

ELF-Lip Balm, Peache

42:-, elf.
 

Skull Beads, Dark Blue-Multicolor

175:- st, fringley.com

Shopping!

Hejsan. Det blev riktigt lyckat idag. Fick med mig några saker hem som jag verkligen gillar. Jag tänker inte lägga upp bilder på dem nu, för jag får aldrig till bra bilder. Men jag ska börja ta lite outfit bilder så när jag använder det får ni se. Kan ju säga att jag köpte en väska, en brun frans väst, en stickad tröja och en ring. Nu ska jag jag nog snart sätta på en film och bara chilla resten av kvällen!
 
En från midsommar.

LISEBERG

Idag har jag nästan inte gjort ett skit. Jag följde med mamma till morfar för att verkligen få något att göra. Sedan så var Tina här förut, hon kom efter sex. Vi kollade upp tider, priser m.m inför våran lisebergs resa som vi och några tjejer i klassen ska göra. Ska bli så jävla grymt roligt! Det är jag, Tina, Ida Hjalmarsson, Hanna Käld, Maja Fager och Linn Karlsson som ska åka. "Tjejgänget", dock minus Olga och Clara.
 
Imorgon så ska jag och Maja åka till Charlottenberg och shoppa! Ska bli roligt. Sedan på tisdag ska jag spela fotbolls match och sen vet jag inte hur veckan ser ut. Jag och Tina ska kanske åka upp till lysvik nästa vecka hade vi tänkt. Bara chilla där, fota och ha det mysigt! Sen så är det ju dags för liseberg och när vi kommer hem därifrån så ska jag till lysvik en vecka igen tror jag. Låter som jag har iaf lite att gör framöver.
Sen är det ju inte långt kvar tills jag ska till Danmark på fotbolls cup. Bara en månad idag!
Jag ska även till Stockholm i augusti med mami. Gå på grönan, skansen och även shoppa! Jag tror resten av min sommar kommer att bli grym. Jag ska ju även umgås med mina vänner och bara njuta.
 
Nej nu ska jag prata lite med pappa, sedan med Tina och sedan ska jag duscha innan jag sätter på en film.
 
Har ju inget att visa från idag så ni får 2 som jag tog i maj(?).

SKOLAVSLUTNING 2012


MIDSOMMAR

Hejsan. Idag är det ju som sagt midsommar. En midsommar med otroligt bra väder. Soligt och skönt. Vi ska snart bege oss hem till Maja. Innan det ska jag byta om, sminka om mig och piffa till mig lite..
 
Innan Maja och hennes familj kom så var Tina här och vi gjorde kransar ihop. Det har liksom blivit en tradition. Hoppas det fortsätter så.
 

NUTELLA

Idag så var jag med Maja Schagerström. Vi ska ju även fira midsommar med dom imorgon och då ska vi tälta. Vi såg på lillabloggen och baka våra speciella subway kakor. Mums! I det ska man ha nutella. Vi utnytja det till 100%, tog i lite extra och sedan hade vi kul med nutellan. Åt det, gjorde mustacher, unibrow osv..
 
Nu ska jag se på film med min älsade syster.
 

Nya blogg.se

Ja vad tycker ni? Jag hade väntat mig det värsta. Men så farligt är det inte. Dock är jag väldigt förrvirrad men jag tror det blir bra. Jag älskar iaf att det inte krånglar när man vill ha bilderna i mitten och sedan skriva under.♥ Jag boggar ju ändå inte så ofta här utan ifrån min mobil. Anledningen är att min dator är så himla dryg. Sen har jag aldrig ork att föra över bilder.
 
Men jag har ingen alls tid att blogga just nu. Pappa zappa runt och då hittar vi en konsert på NRK med Justin Bieber när han var där. Så jag återkommer när man kan mobilblogga igen, det funkar ju inte!!!
 
2 från när Tina och jag fota på påsklovet? Jag tror att ni inte har sett dem.

MAKE IT WORK

Godmorgon. Gick upp vid nio idag som jag gjorde igår också. Sov till halv 11 nästan varje dag förra sommarlovet och blev inte klar förrän ett och då insåg jag hur mycket av lovet jag bara sov bort.

Idag ska jag, som jag har skrivit, på bio med Olga. Men i te förrän i eftermiddag. Jag orkar inte städa utan jag plockade bara undan lite kläder. Ska måla naglarna snart och sen kanske jag ringer Tina och frågar om hon ska med och köpa glass eller något. Idag är det mycket varmare och finare ute, enligt mig, så jag kör på kortbyxor idag !


BELIEVE

Tina och jag gjorde inte värst mycket idag. Vi spelade lite kubb. Jag vann 2 av 3 gånger. Sen hick vi till Coop och annars har vi bara chillat och pratat.

Morgondagen blir nog super. Innan vi tar bussen in vid tjugo över fyra ska jag nog försöka mig på en liten städning av rummet, för allvarligt talat det ser hemskt ut! Sen ska jag även måla om naglarna och packa inför kvällen. Men nu ska jag göra iordning mig, tvätta ansiktet, borsta tänderna innan jag sätter på något på tv;n, möjligt vist någon serie eller kör in hörlurarna i öronen och lyssnar på Justins nya album, believe. Har inte lyssnat på det än.


Godmorgon!

Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar. Men jag har haft fullt upp. I lördags var jag ju och dömde. Efter set packa vi en väska och åkte upp till Lysvik. Där fikade vi, fiskade vi och åt lite gött på kvällen.

Idag ska jag och Tina hitta på något. Sen imorgon ska jag och Olga gå på bio. Vi ska se den nya filmen LOL, tror det blir bra. Efter det sover vi över också.

Jag ska försöka blogga ikväll. Hejdå!


bed time

Nu har jag krupit ner i sängen, ska snart ställa klockan och sedan sova. Imorgon går jag upp vid sju (igen) och åker och dömer fotboll imorgon.

Hela dagen idag, stan iallafall, har jag varit på mina kusiners skolavslutning. Min älska kusin, Johan, gick ur sexan. Jag var en mycket stolt kusin när han även fick ta emot ett stipendium! Sen så har jag även varit och ridit sista ridlektionen för den här terminen. Kommer sakna häst lukten, Elsa och Loket.

Nej nu ska jag sova, godnatt!

(skulle kommit upp igår tillsammans med några bilder, inget funkar)


FRÅN IGÅR


BLIR GALEN PÅ DETTA

Någon som vet hur man gör, tacksam för svar!
(har försökt med fusk appen men fattar inte ändå)


ÄNTLIGEN!

Nu är det sommarlov. Känns verkligen inte som det.

Dagen igår var iaf jätte rolig. Efter skolavslutningen så hängde Linn. Ed mig hem. Vi fira in sommarlovet med bulle, b&j och juice. Sedan kollade vi på när niorna gick ut också.
På kvällen kom resten av tjejerna och vi käkade grillat, marsmellows och spela kubb. Sen gick vi till sommarfesten där vi dansade i ladan och såg på top cats. Jag tycker inte dom är så bra egentligen med ändå.

Ni får bilder i ett annat inlägg, det funkar inte från mobilen idag.


SOMMARLOV!!

Ja, inte riktigt än men om några timmar. Ska be någon ta ett kort på mig så nu får se hur jag ser ut.


FIXAR OCH TRIXAR

Fixar lite inför imorgon. Håller just nu på att måla naglarna. Röda blir dom. Längtar verkligen till imorgon. Dock tror jag att jag kommer ha träningsvärk i armarna så det skriker om det men jag står nog ut.

Ska upp halv 6 imorgon och vara i skolan kvart över sju så jag ska se till att komma i säng tidigt idag.

Ha det bra!


+++++++++++++++++++++++++++



HÅLLER UT

Jag biter ihop och håller ut de sista dagarna. Imorgon är det övning inför skolavslutningen hela dagen. Hela dagen menas typ dock till kvart i tolv eller något liknande. Idag så städade vi skåpen och såg på 96:ornas skolshow. Den var rolig till och från men förra årets var nog bättre.

Sen på onsdag är det äntligen skolavslutning. Jag plockar med mig kameran och knäpper lite kort efteråt. Sedan så följer Linn med mig hem och vi går nog ner och ser på när 96;orna går ut, fixar iordning lite inför tjejkvällen och hittar på något skoj. Sedan på kvällen kommer nästan alla tjejer i våran lilla "grupp" hem till mig också grillar vi, pratar, skrattar osv innan vi beger oss till killingen och lyssnar på Top Cats. Det blir nog en riktigt rolig skolavslutning.



FRANSAR


HALLO

Idag så ska jag spela på killingen med samma gäng som jag spelade med i tisdags. Men idag så ska vi spela 4 låtar ist för 2. Efter det åker jag raka vägen till stan och går på gladiatorerna med kusinerna. Jag tar med mig kameran till båda ställena. Ska även försöka lägga upp lite kort från konfirmationen också.


OLGA

Jag avslutade min sista franska lektion med ett B på provet. Efter det gick jag på moln. Eller det gjorde de flesta tror jag. Nu är det inprincip sommarlov.

Jag och Tina bakade kladdkakemuffins efter skolan och kollade på lillabloggen videos på tv:n och sen ringde Olga. Då bestämde vi oss för att åka dit med några muffins, en Malaco påse och lite jordgubbar. Sedan satt vi ute på hennes balkong och prata i ca två timmar. Hennes, ja vad blir det, halv syster kanske satte sig vid oss också. Det bjöds på äppeljuice och toblerone. Jag ska även till henne på lördag innan jag ska på killingen och spela. Kommer bli lika mysigt.

Nu ska jag jag packa min gympa väska. Sista riktiga skoldagen imorgon. (den skoldagen kommer ju Dick vara hur slapp som helst typ!!!!)


SISTA

Idag så göt jag mitt sista prov och läxförhör i åttan. Ska bli så himla skönt. Efter detta kan man bara släppa allt. Bara 6 dagar kvar till skolavslutning också. Livet leker. Nu är det bara värmen som saknas.


Grattis mamma!

Idag är det inte bara Sveriges nationaldag utan väldens bästa mammas födelsedag! Min mamma är verkligen någon som jag beundrar och älskar. Grattis!


Drar iväg

Åker iväg alldeles snart till skolan och ska spela på någon konsert med en gitarrgrupp. Ida Hjalmarsson i min klass ska b.la sjunga då. Har jag berättar hur gudomligt hon sjunger?? Jag ska filma henne någon gång så ni får höra!

Både idag och igår har jag haft en fläta i luggen som jag sedan satt upp i en tofs. Snyggt och skönt, eller vad tycker ni?


God morgon

Jag ursäktar mitt felstavade och dåliga inlägg igår.

Idag har jag mitt sista prov. Dock är det mitt värsta prov tror jag, muntligt i franska. Annars vill jag bara önska all lycka till till Olga som ska opereras idag!

(skulle kommit upp imorse)


trött

Jag är trött. Trött hela tiden. Det ända jag gör när jag kommer hem är att lägga min i soffan, dega framför tv;n och tillslut somnar jag. Jag fattar inte vad Fattar inte vad som gör mig så trött. Jag antar att det är skolan.

Just nu mår jag illa. Jag vet inte om jag ska träna idag. Ingen idee om jag mår illa. Kanske bara åker ner och kollar ett tag? Vet inte. Åh, jag hatar att må illa. Jag äter för mycket. Inte konstigt att jag mår illa då. Ont i huvudet har jag också.
Bara nio dagar till och jag är fri.


nails

Målade nyss naglarna. Hittade en superhärlig färg i min nagellacks hylla.


Godmorgon!

Jag vaknade tjugo i elva och gick upp och åt frukost. Efter det tog jag mig en dusch och nu ska jag sätta mig och skriva på min so inlämning som jag ska lämna in idag. Efter det ska jag chilla hela dagen. Möjligtvis öva lite på mitt so prov, men det sitter rätt bra tror jag.

Idag är det bara 10 dagar kvar tills sommarlov mina vänner! Känns inte som det eftersom det är så kallt..


Det blåser

Jag sover så dåligt när det blåser. Hoppas det inte blåser allt för mycket inatt.

Ska göra lite magövningar och sedan lägga mig i sängen.


Love It

Åh, jag älskar verkligen vampire diaries(eller VPD som jag och Tina säger). Man vet aldrig vad som kommer hända. Man tror allt har blivit bra och sen kommer det ett helt annorlunda slut. Just nu längtar jag till nästa vecka. Har läst vad det avsnittet kommer handla om. Sen efter det är det slut på säsongen. Orkar inte vänta en hel sommar! Vill veta vad som kommer hända. Kommer hon välja mellan Stefan och Damond? Vad händer med Alaric?

Nu ska jag snart gå och tvätta ansiktet och göra iordning mig lite. Det är så träligt att göra det när man är trött.
Imorgon ska jag nog mest plugga och köpa godis.






Snyggast av de två bröderna är lungt Stefan!


VPD

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av vpd på datorn. Till det tar jag popcorn och dricka.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_205060051.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_205060051.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_205060158.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_205060158.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_205062018.jpg" class="image">


ONT

Har ganska ont i nacken. Jag vet inte vad som har hänt?

Föräldrashowen var helt okej. Jag och Clara skratta lite iaf.

Imorgon åker jag in till stan och köper present till mamma med pappa. Gillar inte att vara i stan med pappa, han är alltid så sur. Och jag som vill kolla på en långklänning och lite mer.. Jaha.
Nu ska jag se vem som vinner let's dance. Hejja Anton!!!!!!


FAN!

Skulle egentligen varit i stallet nu men i bilen påväg dit fick jag akut illamående och ont i magen så vi vände. Känner att det kommer gå över men jag vet inte när.

Ska vila nu för sen ska jag gå och komma på Claras lillebrors föräldrashow. Ska bli kul. Uppdaterar sen.

Ledsen tjej som inte kan rida.


RSS 2.0