top cat <3

Hejhej. Ligger framför tv:n och kollar på top cat. ♥ Nej nu är det slut och nu börja typ bäbis scooby doo. Jag älskar verkligen tecknade serier. Idag har jag inte gjort så mycket. Känner mig mycket bättre. Och imorgon blir det nog att va med Maja. Vi ska nog bara chilla och kolla på film. Myyyys! Nej nu ska jag kolla vidare. Take care !


sjuk

TJAH, HEJ ELLER NÅTT!
Jag är 7kt uttråkad. Har luggit i soffan hela dagen när jag egentligen skulle ha luggit på bomsta och pressat med några av mina favo bruds. Vi skulle ha tagit 20 över elva bussen in och sen stadsbussen ut till bomsta och vart där tills Claras mamma hämtade oss men.. Jag blev sjuk under natten, inte kul. Speciellt inte när det är 38 grader i solväggen.. Har fått en förkylning också har jag lite feber, lite ont i kroppen och lite ont i halsen. Och till råga på det brännde jag ryggen och bäksidan av benen igår så det har ju svidit hela jäkla dagen. Också har cup på fredag. Känns inte som om jag blir frisk tills dess. :/ Aja, då får det väll bli att stå i cafeterian i stallet på söndag. Det är ju ponny meeting på lördag och söndag. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna, ta en tablett och försöka sova mig frisk. Take care!

 

 ¨

 Kollade på lite kläder och sånt förut som lite underhållning och hitta lite smått och gått. De fyra första klädesplaggen är från topshop och den sista är från nelly.se. Skulle jätte järna vilja beställa hem åtmistone den blåa klänningen och den vita klänningen och bikinin. Var inte den för söt?!

Drar till fryken om en timme ;)

Hellu ! Om ca en timma drar jag, Clara och Tina till fryken. Ska fråga mamma om jag får låna hennes digitalkamera att ta med, min funkar inte och jag vill inte ta med min systemkamera.
Annars så är det träning ikväll, vilken jag inte ska gå på eftersom jag har snuva och ont i halsen. -_-' Typiskt ! Men jag åker iaf ner och lämnar reselotter.

Nu ska jag ta med mig syrran och dra till coop för att köpa jordgubbar och halstabletter. Take care !

 

 


bjuder på lite nytagna bilder..
btw, klockan är halv 11 och det är 21,9 grader i skuggan, inga fel!

Skulle väll inte sitta fel?

Med första säsongen av Sex and the city. Får nog börja spara till säsongerna eftersom ingen kanal visar dem på tv. *morr*


Skulle vara så himla gulligt gjort av er !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


23 juni.

Halloj! Sitter framför tv och bloggar. Elin och pappa kollar på Harry Potter 7, del 1, men jag orkar inte se utan satte mig på datorn ist. Nu kom Dobby in i filmen. Jag verkligen älskar honom. ♥

Idag var jag och Tina ner till fryken, ist för igår. Vi tog vårat första dopp. 5 ggr. Faktiskt rätt varmt i vattnet. Det chockade mig. SEn så var det ju träning idag också. Vi körde träningsmatch mot 98orna. Pinsamt nog förlora vi med 1-0. Men vi tar dem nästa gång för vi får nog en revansch match. ;)

Sen imorgon är det ju midsommar. Den kommer att speneras tillsammans med fam Schagerström, som vanligt. Mysigt, mysigt. Lägger upp bilder någon dag, om jag tar några. Nej nu ska jag kolla klänningar och bikinitroser, take care !

 

 

 

fina bilder ;)! Alla är tagna igår, förutom den sista på mig och Sackharias (stv?). Den är tagen i vintras? Btw, dem är tagna med dsi:et. :PpPpPpPpPpPpPpPpP

21 juni.

Och jag är på jakt efter ett par svarta boxerbikinitroser. Sådär jätte kul när man hitta och beställer också är det slut.. Någon som har en idee vart man kan hitta ett par?
Sen så är jag också ute efter en kläning. Hitta ingen direkt "WOOOW!" igår.

Förut spelade jag poker med Elin, Karro och pappa. Kan ju bara säga att jag inte ska börja spela online iaf. Jag förlora nästan alla mina "pengar". Fast jag van ju 3 ggr.  

Nej nu ska jag faktiskt ta mig och poppa en skål med popcorn och lägga mig och kolla på En prinsessas dagbok. Imorgon ska jag och Tina ner till fryken och försöka ta vårat första dopp. Vi får väll se hur det slutar? Jag fegar säkert ut. Take care!




Åh en ny dator vore! Min är dryg, full med bilder och jag har pajjat fläkten. Det luktar bränt. *host, host*. Skulle inte vara fel om den såg ut såhär, eller ännu bättre, BLÅ!

20 juni.

Hej. Sitter förvånandsvärt i mitt rum och uppdaterar! Hade tänkt att bara lägga upp ett litet inlägg på bloggen, tjecka fb och lite bloggar och kolla på lite kläningar innan jag kryper ner i sängen och kollar på film. Ella den förtrollade tror jag att det blir.

Idag har jag inte varit med någon och inte gjort så mycket. Rätt skönt faktiskt. Jag menar, jag har ju hela sommart lovet på mig att va med vänner. Jag satt istället ute på altanen och målade. Målade av b.la. paper mario, paper luigi och tap the frog grodan. Kanske lägger upp resultaten någon dag? Jag får se..
Sen så har jag spelat kort med Elin och nu på kvällskvisten kom Karro och skulle umgås med Elin och då spela vi 3 bluffstopp och poker. Riktigt kul. Sen så för en halvtimma sen, ungefär, åkte Karro hem. Nej nu tänkte jag faktiskt ta och lägga upp en bild på hur och och min syster så ut på skolavslutningen. Jag tog ingen bild på min
andra outfit menmen. Take care !



 




en bild på mig och bästa vän också ♥ 

Hehehehe..

Hejhej. Bloggade idag även fast jag sa att det kanske inte skulle blir så mycke bloggning framöver. Fick pöltsligt jätte lust + att pappa hade på sin dator.

Idag var jag med Maja. ♥ Alltid lika kul att vara med sin bästa vän. Vi kollade upp lite om skara och skarasommarland som vi ska till på semester den 18-20 juli. Sen så var det också träning igår. Rätt slapp träning.

Idag så har jag varit med Tiny. Vi kolla på en film och inget mer typ. Sen så för en timme sedan var jag och red. Sista gången för terminen. Lite små träligt menmen. Jag hade Elsa. Gick faktiskt jätte bra. Hon var jättefin i galoppen. Nej nu måste jag hoppa in i duschen innan Elin kommer hem och ska duscha. Sen blire mat och efter det popcorn och vpd. Sen kanske någon film?


Bild från förra året när maja tog sitt första dopp och jag mitt andra. Har inte doppat mig än iår men det blir väll snart, nu när det är sommarlov. ;)


Mobil blogg. Kommer nog inte blogga så my...

Mobil blogg. Kommer nog inte blogga så mycket nu under sommaren. Har ingen lust att gå in på datorn, men håll utkik efter inlägg. Take care !


imorgon så äntligen !

Hejhejochhej! Imorgon så är det ÄNTLIGEN sommarlov. Så gött. Som jag har längtat. Jag går ju ut 7:an och min syster går ut 9:an. Då blire kalas alltså. Släkten kommer. Men sen på kvällen så ska jag till killingen med tina, clara och några mer. Det ska bli kul.

Efter jag har slutat imorgon ska jag nog få med mig Tina och Clara till dalliden. Maja slutar ju 6:an. Vill ge henne en lycka till kram !

Nej nu ska mamma måla mina naglar. Röda blir dom, passar bra till min klänning. Ni kommer nog få bilder på mina 2 outfitar på torsdag eller fredag. Sen ska jag måla Elins naglar. Eller jag ska göra fransk manikyr. Passar bra till hennes klänning. Kan lägga upp en bild på henne också, om jag får. ;)
Nu kanske ni tänker 2 outfitar(?) men jag ska ha en klänning på skolavslutningen och en på skolavslutningsfesten. Nej nu måste jag dra, peace out och take care !

<3


jag och tiny på bilden. vi tyckte den var frään. kanske inte ni tycker men det bryr jag mig inte om..

3 dagar kvar...

Hejsan. 3 dagar kvar tills SOMMARLOV!!!!! Helt otroligt härligt. 7:an har gått så extremt fort. Lite synd faktiskt.
Imorgon så blir det att städa skåpen och se på skolshow, sen så slutar jag. Sen på tisdag vet jag inte vad vi skulle göra och sen på onsdag smäller det.

Förut idag så var jag, mamma och Elin in till bergvik och köpte de sista sakerna till skolavslutningen. Ett armband och en fotlänk hittade jag. Nu är jag klar. Har  faktiskt inge mer att skriva om, så. TAke care !


en av mina söta kusiner som satt och "posa" framför kameran förra måndagen. ;)

NY HEADER, SHALALALALLA (A)

Ja, nu har jag gjort en ny header igen... Blev lite trött på den andra och kände att jag ville ha någon simpel och enkel ist. Kanske inte världens finaste, men vad gör det ?

Stan, Tina, Milkshake ♥

Jaaao. Som jag sa igår så var jag in till stan idag med Snygg Tina. Jag hittade ett armband, men jag hann aldrig köpa det för de stängde. Men annars fick jag med mig ett par svarta solglasögon från ginatricot och ett super läckert linne från h&m. Och jag som hade förbjudit mig själv att köpa något klädes plagg. Men Tina shoppade iaf på som en blådåre. Hon fick med sig b.la en klänning som hon ska ha på sommarfesten på killingen. då blev jag, super GLAD.:D Också drack vi en varsin milkshake. ♥

Just nu är min älskade syster påväg hem från göteborg, liseberg. Alla som går i 9:an åker dit varje år. Och när vi åker dit har jag lovat Tina att försöka åka lite karuseller. Nej nu har jag faktiskt inget mer att blogga om. Imorgon är det träning så jag är tveksam på om det blir bloggning eller inte, iaf. TAke care !


*tummenupp*


Hon e lalala!

Halloojj! Jag har inte bloggat på ett tag nu men det är ju för att det är ett sånt skönt väder ute. sol och värme, det gillar vi, starkt. Har hänt rätt mycke de här senaste dagarna. Mamma fyllde ju år igår. Grattis älskade mamma i efterskott! ♥ Jag köpte en tidning, allt om iphone, åt henne. Och sen slog jag in i 8 presentpappaer.  Så vi firade henne lördag och måndag. Sen i söndags var jag in i stan med mamma och moster. Mysigt, mysigt. Fick med mig två linnen från gina, en svart tubtopp sakimojj från gina, ett linne från bikbok och en über läcker jumpsuit från h&m. Kanske visar upp dem i något annant inlägg? Vi får se.

Sen idag då så var det skola. Så 7kt skönt att det är 1 vecka imorgon kvar och sen, SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och från och med imorgon han vi inga helt normala skoldagar kvar. Göttisch! Och imorgon sticker jag och snygg Tina till stan efter skolan. Vi ska vell försöka hänga med 20 över tre bussen.

Förövrigt kan jag ju bara berätta att påvägen till träningen idag så hoppade mig kedja av cykeln. Kul... -_-' Fick "sparka" hela vägen till sannerudsvallen och sen hem igen. Ca 3km. ;) Nej nu har jag inge mer att skriva om. Ska försöka blogga så ofta jag kan men jag är inte inne på datorn så ofta så. Chilla bulle nu och take care !

/och nu vägrar bilderna laddas upp, ni får leva med bara en googel bild då..


RSS 2.0