:*

Hejsan.
Idag är det ju måndag vilket betyder skola. Men jag tyckte dagen rullade på rätt bra.  Först hade vi musik och sen so. Sen hade jag franska. På franskan hade vi vikarie, Linns brorsa. Det gick rätt snabbt. Sen så träffade jag sofia och vi åt lunch tillsammans. Sen gick vi runt lite, in i mysrummet och sen ut igen. Sen gick vi till slöjden.
Efter slöjden var det bara engelska och matte kvar. På matten så hade Anders, elr jesus som vi kallar han, älgens mösas med sig och då tog clara den och satte på mig. Då började jag skratta. Sen så snacka vi om klockan och jag bara : Men tv:n funkar !
Och då blev det tyst. Jag menade ju liksom att tv klockan gick rätt, men det blev fel. Haha.
Sen så kom mamma och hämta mig, elin, karro och jonna. Vi skjutsa hem Karro och jonna och sen åkte vi hem. När vi kom hem så har jag för det mesta bara övat till fysik provet, gjort franska läxan, suttit på datorn och spelat gitarr. Snart ska jag göra iordning mig och lägga mig och läsa, Bridget Jones Dagbok. Den verkar bra och jag ska ha läsa 50 sidor tills imorgon så jag får nog lägga i en växel.

Nej nu ska jag kolla lite på det där Simon & Tomas programet på tv3. Hejdå.♥



ni får en bild på mig och mia bara för att jag saknar't !


godnatt'.

Nu går jag och lägger mig go'natt. ♥




usch vad jag saknar dig tigris, du finns för alltid i mitt hjärta.<3


godnatt'.

Nu går jag och lägger mig go'natt. ♥




usch vad jag saknar dig tigris, du finns för alltid i mitt hjärta.<3


godnatt'.

Nu går jag och lägger mig go'natt. ♥




usch vad jag saknar tigris, du finns för alltid i mitt hjärta.<3


Ibland är allting glatt, ibland är allt en sorg, ibland är en dans till "What is love" i göteborg.

Hejsan. Ja, sedan jag bloggade förut har jag inte gjort så mycket. Maja och Karro kom hit förut också spelade vi och Elin eyetoy. Jag var ju inte så himla bra kan man ju säga.
Nu ska jag nog gå ut och hjälpa  mamma att göra mat. Eller snart ? Sen ska jag leta upp mitt Arsenal armband som jag och Sofia Bönstrom köpte i sommras på torsby marten. Kolla föresten in hennes blogg, www.sofiabonstrom.devote.se :D

See ya !


How many times will you try?

Hellu. :] Hittils idag så har jag inte gjort så mycket. Jag gjorde matte läxan förut iaf. Sen så har mamma och jag beställt grejor från junkyard till mig. Och nu sitter jag och äter glass. (A) Sen ska jag nog öva lite inför fysik provet och hitta en bok att läsa. Jag kanske bloggar mer senare, vi får se. Hejdå :)




sakerna jag har beställt :)
en svea mössa, skor och en keps.

Hejhej hemskt mycket hej.

Idag så har jag vart med Tina. Vi såg på vampyrer suger. (Y) Också har vi vart och köpt istee. Jag har inte så mycket mer att blogga om. Imorgon ska jag beställa en svea mössa och göra matte läxan. Också måste jag ju plugga till ett fysikprov jag har på tisdag. Jaja. Nu ska jag ta ur löshåret, borsta tänderna och sen ska jag nog gå och lägga mig. Oj shiet ! Jag måste ju läsa 50 sidor i en bok också tills på onsdag, och jag har ingen bok ! Jag får paaaaniiiik !!! Nej nu ska jag lugna ner mig. Godnatt.


Jag tänkte bara testa mobilblogga :p Någon...

Jag tänkte bara testa mobilblogga :p Någon som sett att jag ändrat lite på bloggens design och header? :) puss.


Ricky was a young, boy he had a heart of stone.

Tjao :D
Idav var det skola, som vanligt. DAgen gick rätt fort. Musik, 30 min rast, svenska, håltimma + mat, teknik och gympa. Efter gympan så stog jag och Linn utanför omklädningsrummet för det var så varmt där inne och då ställde jag mig vid ett skåp och sa:
Å öppna, å stäng. Å öppna, å stäng. osv.. Också samtidigt så öppna jag och stängde och sen så tog jag fram luft gitarren och "sjöng" den där lilla biten och då kommer först en kille från A och jag börjar as garva. Sedan ser jag och Linn att det var två till, då skratta jag mer. Tidigare på maten så kollade jag och Sofia Bönström på varandra, gjorde en sak och börar garva och då får jag en host attack. Gud vad jag skratta. Xd Jaja.
Efter skolan gick jag hem och såg på toppmodell och sen åkte jag till stallet. Vi hade teori. Vi gick igenom planeringen litte och sen gick vi igenom en hoppbana och sen hoppa Cissi, våran lärare, för oss. Sen efter lektionen åkte jag hem, tog ett långt och varmt bad och sen så åt jag. Nu sitter jag här framför datorn och ska snart kolla på let's dance. Ciao!


Ni kommer nog inte få bilder på ett tag för det spunkar när jag ska ladda upp,:S

You set my soul alight.

Hejsan.. Nu sitter jag här , och äter glass som igår. FAst idag är det krämig choklad ist för krossad choklad som igår. ;) Idag har jag bara slappat efter skolan. Jag har inte orkat gjort något annat. Senare ikväll ska jag nog titta på något bra, bara ta det lugnt. Packa väskan till imorgon och sånt ska jag ju ockå göra. JAja. Jag kanke tar lite kort ? NEj nu ska jag sluta tjata om vad jag kan göra. Nu ska jag spela spel på en hemsida, nöörd (A). Hejdå :)

ni skulle fått en bild, men det vill inte funka .

Then I'll still feel alright..

Hejsan svejsan. Här sitter jag och äter glass fast det är vinter. Ibland undrar jag hur jag tänker. Idag har jag bara gjort läxor och pluggat till prov. Jag har två st imorgon. Franska och So, men jag tror jag faktiskt kommer klara det bra. Sen skulle jag haft fysik prov också, men år lärare var så snäll och flytta det till på tisdag så då ar jag också tid att plugga.

Imorgon är det torsdag vilket betyder att snart är det fredag vilket betyder RIDNING. FAst på fredag är det bara teori, men det kan vara kul ändå. 
NEj nu tog min glass slut så nu ska jag gå ut med "kartongen". Hejdå. :)


 

Shut up and sing it with me, na na na na..

Helluuu ! Idag var det skola. Det kändes skönt att få komma tillbaka. Vi hade So, matte, håltimma, engelska, fysik och språk. På torsdag ska jag även göra 3 prov, jag älskar't, eller så gör jag det inte.. Nåja, så jag ska nog plugga ikväll.

Efter skolan så åktejag hem till farmor, åt mat och jag och Elin lärde henne att spela skit gubbe. Det var kul. Nej nu ska jag nog gå och hämta vindruvor, mums.. Hejdå. :)




Bjuder på en bild som jag tog dagen då Elin komfrimerade (stv?) sig. ;)

Skola imorgon och jag älskar't !

Hejhejhejhejhej! Jag är över lycklig för jag får gå till skolan imorgon. Jag tror jag inte skulle klarat mig hemma en dag till. Jag börjar bli uttråkad.

Iaf så hade jag namnsdag idag. Och mamma har köpt Vampyrer Suger till mig, love it! ♥ Så jag såg på den förut. Annars idag så har jag inte gjort annat än att ha varit hemma hos farmor. Där somnade jag efter maten i fotöljen. Nej nu ska jag kollapå toppmodell. Take care !

Sjuk..

Ja hej på er. Jag har inte bloggat på typ 5 dagar med det är för att jag har varit och är sjuk. Allt började natten till tisdagen, då börja jag frysa. Sen vakna jag med hög feber, sen blev det lite lägre på onsdagen och sen på torsdagen var det som värst. Jag hade inte ätit eller någon ting så jag var ju helt svimmlig när jag skulle göra saker och jag kunde inte gå eller något typ. Sen så tvinga mamma i mig lite mat och på fredagen blev det bättre och idag är det också lite bättre men jag har fortfarande ingen matlust och är seg, lite febrig och hostar som en blå dåre. :-(

Nej nu ligger jag ensam i soffan hemma för mamma och pappa är på släkt kalas och elin stack på spel kväll. Jag får nog hitta på något att göra innan jag somna av trisstes. Jaja, ciao. !

We are the L E, the K I D.

Hellu. Idag har jag tränat och var't med Sofia Bönström, kolla hennes blogg ! www.sofiabonstrom.devote.se .!
Vi har skrattat, skrattat och ? SKRATTAT ! Haha, ja. Sen ska jag nog bara ta det lungt. Jag tänkte sätta på mig lösnaglar, men vet inte om jag orkar.
Nä, nu har jag inget mer att skriva om, hejdå.

Hellu :]

Ja som sagt, det blir ju inte så mycket bloggning nu när skolan har börjat men ni får hålla utkik efter uppdateringar. Snart blir det även en ny design som Emelie Sjöberg har gjort och ska sätta in, håll utkik!
Idag har jag faktiskt hunnit med rätt mycket. Först vid halv ett kom farmor, farfar och Peter och hämtade upp mig så bar det in till stan där vi mötte upp Elin, mamma och pappa och sedan gick och åt bruch. Det var riktigt kul att äta det faktist. Jag hade aldrig gjort det förr men jag har alltid velat sedan jag började se på "How I Meet Your Mother" där de äter det ofta. Sen efter det åkte mamma och pappa iväg och jag, Elin, farmor, farfar och Peter, som är pappas bror, gick på disney on ice. Det var väldigt bra. dock saknade jag Peter Pan som är min favorit disney figur, menmen. Sen åkte jag hem och när jag kom hem har jag inprincip inte gjort någon ting. Men snart blir det mat.

Nästa helg ska nog mamma, jag och Elin åka till Charlottenberg och shoppa. Jag vet inte riktigt ifall pappa ska med. Den affär jag tror jag längtar mest till är sportshoppen och sen Deichman sko. Jag tror jag slänger in en gammal bild, hejdå !



Oj, gud vad länge sedan!

Första skoldagen och jag är redan skoltrött..

Ja hej hallå. Idag var det ju första skoldagen. Det var väll som vanligt. Redan trött på skolan, men imorgon blir det väll roligar.? Då är det ju musik och gympa. Aja. Ikväll är det fotbolls träning iaf, jag tror jag ska gå. Men jag börjar få ont i örat igen. "/ Vi får se om jag tränara på torsdag. Sen efter träningen så ska jag göra läxan och sen ska jag kolla på Björn Gustafsson's film som han gav ut för några/något år sen? Vi får se om jag hinner. Nej nu ska jag kolla på tv, hejdå!

Skola imorgon då.. :/

Hejsan hoppsan lillebror. :D
Idag har jag haft en super sista lovdag med Tina tott. ♥ Vi Gjorde mustascher av plastpåsar som vi hade gjort klänningar av igår också har vi gjort en, ja parodi? Eller en show med massa kändisar i + lite engen reklam. Det blev ju jätte bra, kanske? Några av kändisarna vi hade med var Lady Gaga, Kissie, Justin Bieber & Cody Simpson. Sen var det någon mer tror jag. När vi Justin som Tina skulle spela skulle komma in i "studion" så var jag ju tvungen att prata engelska och det blev väldigt, VÄLDIGT fel kan jag ju säga. Jag var verkligen inte bra. Också började jag ju skratta. Och sen när jag skulle vara Cody så var jag ju också tvungen att prata engelska och det gick inge vidare häller. Och jag hitta inget bra tonläge så ibland pratade jag som en tjej och ibland som en kille. ;) Och sen när jag var Lady Gaga kom vi på att hon kunde vara från typ Norge så jag skulle prata norska men jag pratade typ med  "Skåne dialekt" ist. Haha, som det kan bli. Sen efter det så skulle Tina hem. Så då åt jag, sen duscha jag, sen målade jag naglarna, svarta med vitt graffitti-nagelack blev dom, och nu sitter jag här och snart börjar den nya säsongen av Top Model. Äntligen ! :D Fast det var ju inte alls länge sen det sluta, men ändå. Efter top model ska jag nog göra iordning väskan, ställa klockan och ladda på min mobil med pengar och kanske se på film. Nej nu börjar det ni får ha det bra och jag ska försöka blogga så ofta jag kan, hejsvejj.



Elin, Tina och jag med våra klänningar.



Haha, jag ser ut som en schteekare ! :D

Tina slaggar här. :D

Hallåj. :D Idag så har jag varit med Tina och sen förut så var jag på träning. Det var riktigt skönt att få röra på sig igen. Sen efter träningen så åkte jag hem, duscha och åt mat. Nu är Tina här och sover här till imorgon. Det ska bli kul.

Men på tisdag börjar ju skolan igen. Det gillar vi inte ! Då kommer det nog bli mindre bloggning eftersom det blir mycket läxor, bara så ni vet. Men jag ska försöka blogga så ofta jag kan. Jaja, nu ska Tina få kolla upp något på fb, hejdå ! =)


Djävulen bär prada snart .

Hello. Snart så ska jag kolla på Djävulen Bär Prada. Jag älskar den filmen. Jag "tvingade" mamma att köpa den åt mig. ;) Till det ska jag tjocka mig med popcorn. Jaja. Vi får se om det blir någon mer bloggning idag annars får ni ha det bra.





jag bjuder på den suddiga bilden ;]

Film. :)

Ja hej. :) Hittills idag har jag inte gjort mycket. Jag har sett på 2 filmer. Bring It On och Mean Girls. Sen ska jag nog även se på Ella Den Förtrollade och Superhero movie? Jag har sån fotolust, men det är typ kolsvart ute nu och jag vill inte fota inne så det är kört.. Imorgon kanske jag ska träna iaf, det beror på hur jag mår. Annars kör jag igång med träning nästa vecka, tror jag. Jag ska även kanske gå på Harry Potter på bio med Maja, Elin och Karro imorgon, men ifall jag ska vara ärlig vill jag nof inte se filmen längre. För jag har inte sett alla andra så vi får se,..

Ni får två google bilder,




Jag har tråk. :[

Hej. Ja, rubriken säger allt? Jag har tråk. Super träligt menar vi då. Jag ska nog snart städa upp lite kläder från min stol, den är dränkt av dom ! Sen tror jag att jag ska sätta mig och kolla på mean girls. Jag har ju hört att det ska komma en 2:a. Jag lovar att 1:an säkert är bättre. ;) Så är det ju nästan alltid så. Jaja. Nu ska jag jämt kolla lite bloggar och sen stänga av datan. Hejdå...

Ville bara säga...

... att det inte blir nångon mer bloggning ikväll. Jag har inget att skriva om mer än att imorgon så ska jag nog gå ut och fotta, städa och möjligtvist va med Bönström.? Jaja, ni får ha det så bra och eftersom det inte blev någon mer bloggning kan ni ju kolla på det här klippet som jag bara ääääääälskar !




Nytt objektiv.

 



 







Ja, nu har ni fårr några bilder på mitt nya objektiv. Tamron 70-300. Jag är faktiskt jätte nöjd! Objektiver kosta ca 1600:- men det är helt värt. Jag köpte även ett UV filter till, som ni kan se på sista bilden. Det skyddar själva "linsen" och gör så att om du tar bilder mot solljus blir det lätt lila linjer men uv-filtret motverkar det.

Annars idag har jag varit och ridit. Jag red Elsa. Super kul och det gick faktiskt super bra. Vi fick några fina galloperingar och hon lyssnade väldigt duktigt idag. Det som inte var lika roligt i stallet var ju att hon typ bet mig på rumpan. Det gjorde ju såklart lite ont, men jag smällde till henne och sen så var hon "tyst". HAha, hon är allt go min lilla plutt. ♥
Sen så börjar ju let's dance också. Jag har följt programet ända sedan det började första året och även om det inte är det bästa som finns känns det som om jag måste kolla på det. Jag kommer ihåg förra året, för då var Rabih eller Rubben som alva och jag kalla honom med. Jag kommer ihåg när Alva och jag hade myskväll då och låg och skratta under tidan Rabih visades på tv för vi tyckte att det var något kul med honon. Just nu kommer jag inte på vad det var, men det var kul det kan jag lova för vi skratta så vi inte fick luft.! Åh minnen det. :')

Nu ska jag snart stänga av datan och gå och poppa popcorn. Jag vet itne om det blir någon mer bloggning idag, vi får se? Nu får ni iaf en test bild jag tog med objektivet. Hejdå. =)


Maja <3

Hello ! Nu sitter Maja här brevid mig i mamma och pappas säng och spelar mario på mitt dsi. Vi lyssnar också på musik. Vi har ätit mat, kladdkaka ,  spelat spel med syrrorna och varit ute i snön. Oc jag har även ryck av massa skinn på min långfingertopp så det gör värsta ont. ;/ Sen så går vi hem till henne, kollar på film och sen sover jag där. Kanon kul, 5 av 5 toasters. (Y) Nej nu ska jag kolla lite fb och andra bloggar. Vi hörs, seees !


Snart...

Snart kommer Maja och resten av hennes familj. Anders är redan här. Jag ska nog gå och hjälpa till med maten aldeles snart.

Förut så bakade jag 2 kladdkakor till ikväll, dom blev väll bra bara lite brände. ;) Sen efter det så har jag spelat Mario på det gammla nintendot och varit ute i snön och lekt. Gud så härligt det var. Nej, nu måste jag gå och hjälpa till i köket. Det blir nog antagligen inget mer bloggade idag, men imorgon. Hejdå. =)

Torsdag !

Hallå. Det är redan 6 januari och imorgon hare redan gått en vecka på 2011. Ikväll kommer ju Maja och hennes familj hit och äter mat och har mysigt. Anders och pappa ska såklart kolla på hockey på den stora platt tv:n så den kan vi ju glömma. Innan dom kommer kanske Sofia och jag skulle va, men det snöar ju som in i jag venne vad ! Så det kanske inte blir något. Jaja..

Jag kanske tänkte sätta igång med en dagens blogg tävling eller fråge stund snart, har inte bestämt mig om jag har tid. Nej nu ska jag gå och göra något vettigt. Jag bloggar nog sen, hejdå.






Jag laddade over några bilder från dsi:et förut så jag slängde in 2 st. ;)

Sofia ! <3

Hallå. Sofia Bönström vaknade till runt fem i ett ungefär. Ungefär vi tre var hon klar. Då skjutsa papppa ner mig till henne. Sen gick vi ner till deras stall för vi skulle fota hästarna, men det blev inga bra bilder. Sen fick vi bullar av någon som var i Sofias stall och sen helt plötsligt kom Sofias mamma som typ hade letat efter oss för hon trodde att vi kanske var ute och frös. HAha, goo hon är. Sen när vi kom hem så satte vi oss vid datan och sen åt vi köttfärs och pasta. Sen satt vi på datan igen och sen vid tjugo i åtta kom pappa och hämta mig. Sen när jag kom hem så hade mamma lagat mat så jag åt lite. Nu sitter jag här och gör inprincip ingenting. Lyssnar på lite musik. Om ni vill kan ni ju få lyssna på min spellista på spotify som ni hittar här.

Nej nu ska jag kolla en blogg som jag tycker mycket om ! johaanhellquist.blogspot.com.
Han tar sjukt fina bilder och det är det jag gillar ! :)

BYE! :D


Sofia är en 7 sovare !

Hejsan. Klockan är nu fem övet ett och jag antar att Sofia Bönström fortfarande sover. Jag undrar hur länge hon tänkte sova. Jaja, hon smsar väll snart, förhoppningsvist. Annars får jag väll hitta på något, jag kan ju gå och sjunga singstar. (Y) Eller så kollar jag på oprah. Jag brukar inte gilla det programet, men dagens program verkar väldigt intressant. Nej, nu ska jag kolla om jag hittar min tröja jag köpte från jc, den är mycket mysigare än den jag har på mig nu. (A) Hejdå :)

 

Nu lägger jag mig.

Nu har filmen precis slutat. Jag såg på Aquamarine ist för The perfect man. Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och sova. Imorgon blir det ju Sofia och så. Jag tror jag även ska bestäma objektiv imorgon. Jaja, gonatt på er !


Pulka är fortfarande kul. (Y)

Hejsan. Idag så var jag ju med Maja. Vi fixade lite med våran blogg som ni hittar här. Efter det så bakade vi och ELin hjälpte oss. Kladdkake muffins med chokladbitar i och "topping". Men toppingen blev inge god enligt mig. Sen så åt vi och sen kom hennes mamma med ute kläder och då gick vi ut och åkte pulka. Riktigt kul var det ! Vi var nog ute i ungefär 1 timma och sen så gick vi först till Maja och fick skjuts hem till mig igen. När vi kom hem så la vi oss i mamma och pappas säng och spelade Mario på det gamla nintendot. Vi spelade i en och en halv timme och sen var det mat. Efter maten kolla vi på simpsons och sen kom Majas mamma ungefär 5 i åtta. Nu sitter jag här oc kollar simpsons och letar objektiv. Jag ska nämligen köpa ett av mina julklapps pengar men kan inte bestämma vilket. Det står mellan några. Nej men nu ska jag fortsätta kolla lite och så, sen ska jag nog kolla på the perfect man och bädda ner mig i sängen jag börjar frysa. :S Och jag vill ju vara frisk till imorgon för då ska jag ju vara med Sofia. Vi får det säkert super kul som vanligt. Vi har ju ine träffats sen skolan slutade så. ;)



thi, jag snodde en bild på sofia från fb, hoppas det inte gör något. (: ♥

Godmorgon ?

Ja, godmorgon ? Klockan är ju ioförsig halv 12 men ändå. Idag blire Maja, men hon är och spelar tennis nu så ingen stress. Jag är ju inte klar eller något heller så. Jag tänkte sätta på mig kläder och sen försöka fotalite vatten droppar? Hur låter det ? Vi får se hur det blir, jag kanske blir fäst här vid tv och kollar på återblicken av top modell. Iaf.

På torsdag så kommer Majas familjhit och Anders och pappa ska kolla på hockey och vi andra ska äta mat och umgås. Jag och Elin tänkte att vi kanske kunde ha en spelkväll igen. Det skulle vara kul. Nej nu ska jag leta kläder, se ya !


Super värd dag !

Hello. Dagen idag var super vär och rolig. Vi kom in till bergvik vid 12, gick runt där ett tag men sen blev vi hungriga och gick till subway och åt.. Mums! Sen så gick vi till Ikea och gick runt där och även fikade. Vi tog en varsin kaka och delade på drick, super gött. På ikea köpte jag även en väckarklocka för 9 kr. Jag ska testa den imorgon för att se om det var ett värt köp. Sen efter ikea var det en och en halv timma tills pappa sklle komma så vi gick tillbaka till bergvik. På hela dagen köpte jag en t-shirt från lindex för 75 kr, rea. En jacka/tröja (?) från gina, 150kr, också rea. Och på JC köpte jag ett halsband för 50 kr. Sen så var det en halvtimma kvar tills han skulle komma och vi var shopping trötta så vi gick in på Maxi och kolla på saker. Sen gick vi ut och var lite hungriga igen för vi åt rätt tidigt så vi köpte en Meny 1, dvs en korv med bröd + dricka. Sen när vi hade ätit upp kom pappa och vi åkte hem. När vi kom hem så hade vi bestämt att vi skulle ta modell bilder så vi gjorde det. Jag kanske inte tycker att det blev så mycket modell bidler men söta och roliga bilder blev det . :) Sen så spelade vi monopol och sen åt vi mat och kolla på tv, sen åkte hon hem vid åtta. Nu tänkte jag ladda upp 6 av bilderna vi tog idag. Sen ska jag nog gå in till syrran om jag orkar och fråga om hon vill kolla film. Hejdå. =)
















Hellu [:

Om ca 15 min kommer Maja och plockar upp mig så bär det av mot bergvik. Det ska bli kul. Ja nu har jag inte så  mycket mer att blogga om, men jag bloggar nog mer ikväll..


 

dagens outfit. kjol / monki, köpte den igår. svart linne / ginatricot. Sen den där svarta saken jag har över mig har jag haft i år och dar, men jag tror den är köpt på h&m.

Godnatt !

Nej, nu går jag och lägger mig. Jag går upp 10 imorgon, gör i ordning mig och vid 12 kommer Maja och hämar upp mig. Efter stan ska vi ta modellbilder, vi får se om det blir några bra. Nej, nu dör datorn snart. Natti.

2 januari 2011.

Hejsan. Spelkvällen igår var en super värd kväll. Vi hade jätte kul även om jag och Maja inte vann över syrrorna. När vi spelade rapparkalja blev nog Elin och Maja lite övertrötta så dom skrev väldigt VÄLDIGT konstiga förklaringar. Jaja. Sen när vi kom hem så kollade jag, Elin, pappa och även mamma på Mamma Mia som gick på tv3. Sen gick vi och la oss och ungefär vid två vaknar jag av att jag har super ont i örat. Jag trodde jag hade fått öroninflamation men som tur var hade jag inte fått det. Men sedan när jag vaknade nästa morgon hade moster ringt så mamma ringde upp och Emma, min kusin jag skulle gå på bio med idag hade spytt och hade troligtvist fått magsjuka eller något så det blidde ingen bio men det gjorde inget. Iaf så skulel mamma och pappa kolla soffa idag så jag och Elin hängde med, men dom släpte av oss i stan ist så vi fick shoppa lite. Jag köpte svart Depend nagelack för 25k kr och en kjol från Monki för 75 kr, 75 % rea. Vi var även och shoppa i fredags och då köpte jag vitt graffitinagelack för 65 kr, en typ oversize tröja från JC,125 kr, rea, och en blå halsduksak från Carlings för 100 kr, halva priset. Iallafall så hittade mamma och pappa en soffa som vi får hem någon gång i februari.

Sedan när jag kom hem så åt jag och sedan kom Tina. Vi kolla mest på tv och jag gjorde en fiskbensfläta i håret på henne. Sen kollade vi på de 3 eller 4 första avsnitten på Vampire Diaries. Men under det tredje tror jag att jag somna. Sedan vid halv sju ungefär vakna jag av att Elin och mamma kom in och att Tina försökt pratat med mig och kittlat mig men jag hade inte orkat svara. Då var det mat och sen så orkade jag inte va längre än sju så vi gav oss. Ja, nu sitter jag här och kollar på Svenska Hollywood Fruar. Sen så ska jag kolla på film, jag har inte bestämt vilken än men jag har några förslag. Imorgon, om jag mår bra, blir det ännu en gång shopping, men denna gång med Maja. Vi åker in till bergvik och går där, kanske äter och jag vet inte om vi kanske går in på Ikea. ;) Jaja jag ska försöka får tag i Maja och fråga när vi åker. Vi ses!







2011 !

Första inlägget på 2011. Jag ät taggad till max på detta år, för det ska bli ett bra år right? =)
Klockan är 15.12 och jag hörde nyss några smälla raker, rätt onödigt gjort om ni frågar mig. Jag kommer inviga första januari med att ha spelkväll med Elin och våra bästa vänner. Vi åker hem till dom runt sju, spelar spel och har kul. Jag kan ju bara säga att Maja och jag kommer äga ut dom ! Sen imorgon så går jag och en av mina älskade kusiner, Emma, på bio. Hon ville se någon film som hette Megamind, jag tror det är om en super hjälte eller nått sånt, i 3D iaf och moster hade ingen vidare lust att gå på den. Det är i sånna lägen äldre kusiner är bra. ;) Det ska bli kul iaf, jag tycker nämligen väldigt mycket om mina kusiner.


Idag fyller även Tina år. När jag typ precis har fyllt tretton fyller hon 14 och blir fjortis. ;) Nej då, jag ska inte vara så taskig mot henne. Jag tror ifall jag orkar, efter som jag har ont i halsen och örat, ska jag nog gå ner till henne och ge henne en riktigt go och stor kram och jag kanske åker och köper något åt henne. Vem vet ? ;) Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från nyår tror jag. Det kanske även blir någon annan bild. Ni får ha en bra fortsättning...


 



 




RSS 2.0