we're soldiers

Nu ska jag nog bränna av ett eller två avsnitt elsas värld. Ska även försöka få tag i Maja. Såg på twitter att hon inte mådde så bra, undrar om hon orkar till imorgon. Trippen till stan idag blev lyckad! Fick med mig det jag behövde. Förutom ett iphone skal. En skinnjacka, en plånbok och faktiskt ett par blommiga harem (heter dom så)byxor. Plånboken och byxorna kosta 150 st och jackan 500. Helt värt! Imorgon efter att ha hjälpt till på yogan så åker antagligen jag och syster in till stan och ser på En gång i phuket. Är den bra?
Nej nu ska jag hämta isvatten och bränna av avsnitten. Hejdå!


Litet smakprov hur byxorna och jackan ser ut. Fick inte till någon bra bild men jämt så ni får se. På plånboken blev det en superdålig bild men den är iaf röd. Skitsnygg faktiskt!


Tripp till stan

Med vännerna. Nästan alla i vårt lilla "tjejgäng" ska med. Kommer nog bli kanon trevligt.
När jag är i stan ska jag leta efter en skinnjacka, en ny plånbok och kanske ett iPhone skal eftersom jag pajjade mitt under lägret.


Sun

Plockade fram solglasögonen idag!


Elsas värld

Kollar några avsnitt Elsas värld. Är på avsnitt 3 nu och ska nog se några till innan jag somnar. Imorgon ska jag och Maja hjälpa till på barn yoga, godnatt!


+jag kunde dö för dig, nu är du död för mig+

Tina och jag var ute och åkte coop-påse förut. Det gick ut på att åka ner för en brant isig backa. super duper kul! Senare ikväll blir det yoga men tills dess funderar jag på att ta en power nap?

Btw, anledningen till att min bloggning är så dålig är att jag inte har något att blogga om. Och min header suger och min design. Men jag hade tänkt att figga det när våren står på glänt. När det blir lite roligare och "varmare" bilder, okej?


Det var ju nästan vår, men det snöade ju imorse. :(

Zzzzz

Somnade inte alls långt efter jag skrev förra inlägget. Sov till sju. Det behövde jag nog, jag var så himla trött. Ikväll ska jag nog kolla på Oscars galan och fega i sängen. Ingen skola imorgon häller, lov! Får se vart det leder? Har inga planer.


Hemma

Ligger och tjockar i mig chips. Ska sluta nu. Konfa lägret var super bra. Ses!


Kort

En timmes rast så vi sätter oss och spelar kort. Vad gör vi? Nu kör vi! Fast nä vi gick ut :p


happy day

Firar denna festliga dag med vindruvor och is vatten.
Okej jag firar inte men vi kan säga det eftersom imorgon är det fredag, lov, konfaläger och idag föddes ju även en liten prinsessa. Så Varför inte säga att jag firar? Tog inte alls lång tid att packa så jag ska chilla här i några minuter till och sedan göra iordning mig och kanske läsa lite i revolt. En av de tre böckerna i hungerspelstriologin. (stv?) Mamma fyndade den på bokrean för ynka 80 kr, kap!


Festlig bild och så men jag orkar inte ta fram kameran.
Vindruvor och isvatten helt enkelt.

I soffan

Chillar lite som vanligt. Ska nog börja packa snart. Åker på konfa läger under helgen så jag tror inte det blir någon bloggning förrän söndag kväll.
Idag hade vi inställ franska, yes yes yes !


Ansiktsmask

Sitter just nu med en ansiktsmask från proactive. Ska snart skölja av den. Avnjutit ett glee avsnitt var vad jag gjorde förut. Har chillat hela dagen idag sen jag kom hem från skolan. Dans på språket idag, vilket betydde super gött!

Dåligt ljus, bra.


Fettisdag

Semlorna blev jätte goda. Nu ska jag klippa ner mina naglar, så jag kan spela gitarr ordentligt. Sedan ska jag gå och lägga mig och invänta en ny dag. Imorgon står dans med Yngve på schemat. Så himla kul!


Next!

Semlebaking.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_190492536.jpg" class="image">


Sängen

Nu ska jag lägga mig och läsa klick. Sen ska jag sova. Ingen träning för min del imorgon. Även om jag mår super, vilket jag nog inte kommer.
En tripp till morfar med mamma är nog vad som blir.


Stan

Nu är jag nog tillbaka. Vart iaf till stan med Tina idag. Jag gick med mig detta(som ni ser på bilden längre ner) och puder. Sen bjöd jag Tina på mat eftersom hon fortfarande inte hade fått en födelsedagspresent av mig.


Mormor<3

Hoppas du har det bättre på den andra sidan, jag älskar dig!

Bloggningen kommer nog inte vara på topp de framkommande dagarna. Bloggar när jag känner för det.


Alla ♥ dag


Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag! Var snälla mot era käraste och kom ihåg att kärlek är den bästa medicinen.

På bussen

Buhuhu, skolan väntar nu på mig. :(


Halvdag musik


Jones+Jones

Skulle gärna fira in sommarlovet i någon av dehära!


Sunny day

Det är riktigt fint ute idag. Solen skiner och det är bara en halv grad kallt, iaf senast jag kolla.
Jag sitter just nu och lyssnar på musik och skriver på min engelska redovisning men jag funderar starkt på att skjuta upp skrivningen lite och gå ut och ta några fina bilder. Det går ju ändå rätt dåligt just nu.


Längtar verkligen till man kan glida runt i linne, shorts och ett par solglasögon! Seriös bild och sånt.

Passar på..

Nu när jag är på bra humör och så passar jag på att gratulera Ida Hjalmarsson här i bloggen som fyller 15 idag. Grattis goding!


Gladare jao!

Nu är jag på bättre humör. Har ju trycket i mig chips, popcorn, dipp, istee, tagit en promenad och sett på melodifestivalen. Och hängt lite med JB.


-.-

Så, då var min lördag lika intressant och rolig som en stor möglig hög.
Skulle egentligen åkt in till stan och köpa jeans med mamma men hon är sjuk. Feber och en riktig förkylning. Då frågade jag Tina om hon möjligtvis ville hänga med mig, man vill ju liksom inte gå runt själv, men neeeej. Då tänkte jag "Ja, Clara säger säkert ja" men så kommer jag på att hon har konfa idag. Sen tänker jag "Maja då, vill hon kanske?" men då kollar jag på hennes instagram och hon ska till hovfjället.
Jag skulle ju kunna åka in med min syster, men hon är i slalombacken, vilken jag också skulle vilja vara i men jag får inte följa med så, neeeeeeej. Riktigt surt. Jag är i behov av ett par nya blåa jeans eftersom jag faktiskt inte har några.
Dagen blir ju inte bättre av att jag har en "bad hair day" och en "bad kläd day". Suger. Jag vill egentligen inte vara negativ i bloggen, men min dag suger hårt!


Gullig bakrundsbild..

jag har, eller vad tycker ni? ;)


Stallet.

Next dubbel lektion i stallet. Bloggar kanske ikväll igen, hejdå!


Fyller på

Fyller på med vatten och lite frukt efter träningen. Det behövs. Imorgon är det fredag!! Och jag har dubbel lektion på ridningen. Super kul!


Nu

GLEE!! :D


Hos Tina

Är just nu hemma hos Tina. Har pluggat lite. Nu tar vi ett break. Ugglar oss framför en varsin mobil.
Igår gjorde jag skal med Clara. Och sen pluggade jag. Så ingen tid att blogga, nej!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_188423011.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_188423011.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/947859/images/2012/pic_188423111.jpg" class="image">


Vindruvor

Ska ta mig lite vindruvor och sedan byta om och göra i ordning mig inför yogan.


6 februari

Idag hade jag ju redovisning. Det gick väll sådär, men helt okej iaf. Nu har jag kommit hem, glidit i ett par mjukis och ätit en macka. Om ca 5 min går jag ner till Tina också pluggar vi lite. Ikväll är det yoga son vanligt.


Gitarr

Ska nu sätta mig och spela lite gitarr. Sedan ska jag öva på min franska redovisning och sen ska jag fråga om Tina vill hitta på något. Later!


5 shorts to die for





I väntan på...

Melodifestivalen. En tradition. Dock tycker jag att det blir oseriösare för varje år, men men.


Popcorn+film

Perfekt fredags kväll.


Merci

Tina fick låna min mobil för ett tag sedan eftersom hennes var trasig. Jag använde ju ändå inte den så vad skulle det skada? Hon köpte iaf en idag och som tack så fick jag detta! Hon hade verkligen inte behövt! Men jag tycker snällt ändå. :)<3


Fredag!

Fredag!!!!!! Yeaaaaaaaah!!
Farmor skjutsar mig och Clara till skolan idag så just ny chillar jag framför tv:n. Perfekt fredags morgon. Dock är det bara synd att det är 14,3 minus ute...


Typiskt

Skrev ett ganska långt inlägg förut men det laddades inte upp. Typiskt...
Men iaf så vart jag och träna förut. Sjukt roligt men jobbigt var det! Kommer nog få träningsvärk. :( Ska snart gå och lägga mig, jag är faktiskt helt slut!

Förresten, blogginlägget ned rubriken "Glee" som lades upp igår hade pappa gjort. Han ville blogga. Så nu vet.


Glee

Har just avnjutit glee det fina sång och dansprogrammet.ska snart gå och Nanna.jag vill ju va utvilad inför morgondagens skoldag.


Väntar

Har nyss spelat gitarr. Nu väntar jag på Olga. Efter skolan, vid 4 blir det konfa.


RSS 2.0