Gott nytt år. :)

Gott nytt år !
Sista dagen på året. Detta år har gått väldigt fort, eller vad tycker ni ? Jag och min familj ska fira nyår med mina kära grannar som vanligt och sen vid tolvslaget ska jag tvinga Tina ut på en promenad. Nu tänkte jag ta och hissa&dissa året som gått.



- fotodagarna med mia.  

- jag tog hål i örat.

- alla filmkvällar, sovaövningar och grejer med Maja.

- klassresan

- alla saker med Tina.

- att jag började omgås mer med Sofia Bönström.

- börja i 7F.

- köpte Canon EOS 1000 d.

- lärde mig spela gitarr.




- att vi var tvungna att avliva tigris, vila i frid. <3

- aina somna in.

- SUPER KALL vinter.

- min dator blev störd så fläkten funkar inte och min cd grej i datan är också pajj.


Nej nu ska jag snart gå och göra iordning mig, puss och ha ett bra 2011 ! :D

30 / 12 - 2010

Hellu. Imorgon är det sista dagen på året. Känns rätt trist, för jag gillar 2010. Jag vet itne varför, men jag gör det. Aja, iaf. Idag var det cup, men jag fick ju inte vara med och spela eftersom jag har varit sjuk. Men jag var där och kolla och gud vad jag ville ut på planen och spela !
Nej nu vet jag inte vad jag ska blogga om mer, bloggtorka typ. Så ja, det här blev ett kort inlägg.

Grattis sis (: <3

Hejsan ! Idag så fyller min älskade syster Elin år. Så ikväll kommer några i släkten hit och firar. Innan det så hade jag bara tänk att slappa och nörda DS. Jag sitter med det hela tiden, inte så bra kanske, men kul. :D Nej jag ska nog faktiskt gå och sminka mig, och sedan tvätta bort det. (A) Hejdå.

Willow Smith !

Jag kände mig bara tvungen att lägga upp denna töffa tjejs låt, jag menar, 10 år och sjunger som en gud! Detta tycker jag ni verkligen ska lyssna på. ;)

 




3 dagar kvar.

Hellu, ;) Nu är det ju bara 3 dagar kvar på 2010, sen drar vi in på 2011, då jag tänkte blir mer aktiv här.... Jag tänkte hissa&dissa 2010 den 31 december, altså på fredag, bara så ni har nått att längta efter. (;

Aja.. Igår köpte pappa en ny TV. En typ 42 LSD LG tv eller nått. Sen är super kul, för det finns spel på den som jag älskar. Och man kan få in internett, så man kan kolla youtube och fb och sånt. Så typ hela dagen idag har jag och syster luggit framför tv:n och kollat dvd och tv. Dock är vi ju båda inte riktigt friska, så det gjorde vi rätt i. Imorgon fyller ju Elin år också, jag har köpt väääääärldens bästa present. Dock kan jag inte säga vad det är förän imorgon kväll, för hon läser ju min blogg ibland. Hursomhelt.
Snart ska jag och syster iaf kolla på simpson the movie, så vi hörs!


.

Oj, förlåt. Jag som skulle bloggat i fredag. Jaja...

Jag kan ju börja med att rabbla upp allt jag fick i julklapp.;

- Justin Bieber skiva, my worlds.
- Hörlurar till datorn.
- En ny stalljacka.
- 2 familje spel.
- Presentkort.
- Tofflor.
- Underställ.
- En "pippi-tröja".
- 4 par örhängen.
- Vampire Diaries, första säsongen.
- En halsduk.
- En prinsessas dagbok 10.
- En filt.
- En locktång.
- Strumper.
- Hårspännen, hårnålar och snoddar.
- 2800 kr.
- Chokladtomte. ^^
- Toffifee. (A)
- Nagelack.
- USB minne, 8GB tror ja.

Ah, jag tror det var allt. :)
Nu ligger jag i mamma och pappas säng och är sjuk, super duper tråkigt. (N) Och jag som hade tänkt göra så mycket under mitt lov, jaja. Förhoppningsvist är jag inte sjuk så länge. Nej nu ska jag kolla lite blogga och fb. Vi höres.



min äääälskade kamera!


Go' jul :D<3

God jul på er alla läsare! Klockan är nu 10.55 och jag är redan klar, så nu ska jag snart gå och lägga fram julklappar under granen och sedan ska jag nog hjälpa mamma att förbereda inför sen. Mormor och morfan kommer nog runt 12 och efter det kommer väll kusinerna. Nu har jag inprincip  inget mer att blogga om, men jag ska försöka blogga ikväll. :) Jag ska även försöka slänga in lite bilden ikväll. <3


23 december 2010.

Hejsan. Ja, imorgon är det äntligen julafton. Som jag har längtat idag.
Förut klädde vi granen och gjorde det extra julfin, för imorgon kommer mormor, morfar, mosten, magnus, emma och johan hit och firar jul, som vanligt. ;) Förut idag så var jag inne i stan med mamma och köpte en klänning till imorgon, jag är alltid en sista sekunden person. Jag hitta en jätte fin klänning från gina för 299:-.  Sen köpte jag ett halsband och ett par armban från kappahl. JAg köpte även en vit penna till naglarna, så förut så målade jag naglarna röda och drog vita streck på dem, polkagris naglar. (:
Nu sitter jag, elin och pappa här och spelar bingolotto, en vanlig tradition. Nu ska jag snart stänga av datan och gå och poppa popcorn och ringa tina en snabbis. Jag ska försöka blogga imorgon kväll när alla har gått hem, vi hörs.

I am not afraid to keep on living. !

Hejsan . Min hosta är verkligen förjäklig. Det kittlas i halsen 24/7. -.-
Idag ska jag bara ta det lungt, ingen träning för min del. DUMMA DUMMA HOOSTA ! Men jag vill ju vara frisk till imorgon och till på tisdag.

Nu sitter jag iaf här och tittar på Spy kids och ska gå och hämta en cupcake.  Jag har ingen lust att blogga idag så vi får se om det blir något mer inlägg idag, ciao !



Grinchen !

Åh, nu sitter jag här och kollar på Grinchen. Jag älskar den filmen och han är ju så klockren ! Min hosta blir bara värre och värre. Förut bakade jag ju cupcakes, dom blev väll bra. ;) Jag gjorde även något konstig som jag inte vet vad jag ska kalla det , men det blir säkert gött. Snart ska jag gå ut och sätta mig hos mamma. Vi ska mysa till det riktig.
Jag gjorde även iordning en mapp förut med bilder jag ska framkalla, det blir nog bra. Nej nu ska jag nog stänga av datan, puss !


Ny header, hosta och rösten försvinner.

Ja, ni kanske har märkt min nya header? Jag fick nämligen så tråkigt så jag tog en bild och gjorde en header av. Inget märkvärdigt..
Förut så var jag i stan med mamma och handla in de sista julklapparna. Jag skulle också leta efter en klänning till jul, men jag kände mig inge vidare bra så vi åkte hem till mormor och morfar och lämna några saker och sen åkte vi typ hem. Men jag fick med mig en jätte mysig tröja hem från H&M, värt köp!


Ända sedan jag kom hem har jag suttit framför datorn, dvs inte bra. Men snart kommer mamma hem från affären och hon och pappa åker till frykerud för att se när Elin spelar fiol. Sedan sticker Elin och pappa till lysvik och sover där och mamma och jag är ensama hemma. Och medans dom är borta ska jag baka vackra cupcakes, göra en mapp med bilder jag vill framkalla och se på sex and the city 2. Jag har fått en rejäl hosta och min röst försvinner och kommer med mellanrum och det är inte bra för på tisdag är det ju julavslutning och 7;ans musikklass, altså min klass, håller i anslutningen och vi ska göra en julshow och så måste jag ju kunna sjunga. JAja, jag ska försöka vila min röst så mycket som möjligt. Nej, nu ska jag gå och leta fram saker till bakningen..


Taggar läsdagar ! :)

Hejsan. Nu sitter jag här och övar på lucia sånger somjag ska kunna till på fredag. Jag och Maja ska som vanligt ha vårat årliga Lucia-tåg på julfesten på fredag. Våra föräldrar och systar tycker det är great när vi står där varje år, eller inte... ;) Men iaf. Imorgon börjar läsveckan eller läsdagarna lite smått mjukt. Fast jag gillar inte att läsa så jag skulle hellre vilja ha vanliga lektioner, men jag taggar och ska försöka läsa ut en bok som heter "Kallt som i graven". Jag rekomenderar den inte ! DEn är krånglig och inte bra. Okej, avrapporteringarna är bra, men det är ju inte mycket som är det. Nej, nu har jag inte tid att blogga mer, jag måste ÖVA ÖVA ÖVA ! :D



Lucia.

Hejsan. Är det några av mina läsare som har lussat idag ? Jag har iaf inte gjort det, men där emot har jag kollat på luciatåg i skolan som min syster var med i, så vi slapp 2 lektioner. Resten av dagen rullade på bra. Vi fick även sluta en timme tidigare eftersom matten var inställd. Efter skolan var jag med Tina. Vi kollade på glee, men jag somna typ, och sen har vi suttit och glott igenom skolkatalogen och garvat. Sen gick hon hem, jag åt och övade läxan och nu sitter jag här. JAg har inget mer att dela med mig nu så a. See ya !

Luciashow ;)

Hejsan alla typ glada. :D
Imorgon är det ju lucia. Och jag ska få Tina och clara att gå med glitter ihåret hela dagen, hoppas de går med på det.

Idag har jag iaf pysslat. Tänker inte säga vad det blir eftersom det ska bli en julklapp till mina kära föräldrar som båda läser min blogg. ;) Nu blev ni nyfikna va? Ungerfär vid tre så åkte vi ner till stallet för att se på luciashow. Det var ju inte meningen att jag skulle gå med i luciatåget men Anna frågade om vi, jag fanny och Elin Berg, kunde gå med och vi kunde ju inte säga nej. ;) Efter det så bakde mamma och jag lussekatter eller kattbullar som mamma sa och pepparkakor. Pappa är ju lite smått konstnärlig och gjorde Thomas Dileva *stavning(?)*. Gud vad jag skratta !

Jag såg också på Spirit - hästen från vildmarken förut. Åh, jag tycker verkligen om den filmen ! Specielt en låt i den:





Nej, nu ska jag gå och ta en lussekatt, se ya!


Trivseldag !

Oj hejsan ! Det var ett tag sedan jag bloggade, men jag har inte riktigt haft suget för det jag ni förstår? :)
Julen börjar ju iaf närma dig. Ca 2 veckor kvar eller något har jag för mig. Och innan jul så ska vi ha våran jul-show. "Shit vad kul det ska bli" som Ida brukar säga. Jag längtar.

Men idag iaf så hade vi en trivseldag med fotbolls laget. Mycket trevligt. Först bowla vi och sen åkte vi hem till Kil och åt pizza på Sultan. Jag, Clara och Therese satt vi samma bord och vi skrattade, pratade och hade mycket kul. Sen efter det så har jag inte gjort så mycket och kommer inte göra så mycket mer idag. Jag funderar på att se på Sex and the city som är på tv4 ikväll klockan halv tio. Eller halv nio? Jag får kolla upp detta sen.

Ni får ha en bra kväll och jag ska försöka blogga så ofta jag kan, puss!






-/två bilder från idag


RSS 2.0