Söt tunika! :-D



Är det bara jag som tyckte tunikan från Melba var super snygg och söt?! Jag blev extemt sugen på att övertala mamma att beställa den, men igentligen kan jag ju bara glömma det. För hon har ju nyss beställt Justin Bieber tröjan åt mig. Men det struntar jag i just nu! För jag blev förälskad i tunikan. Annars får jag väll leta upp pengar och be mamma beställa också betar jag. Men den kostar ju 299 :-
Det kändes lite dyrt. Men om man vill ha något fint får det väll kosta?





Tjosan! :-D

Hejsan!
Ja nu har det gått en vecka i skolan. Det har faktiskt inte varit så hemskt som jag trodde. Men iaf.
Idag så har jag bara slappat när jag kom hem från skolan. Jag har gjort franska läxan också.
Imorgon så har vi en inställd lektion så vi som har franska slutar kvart i två. Gött det! Också har vi en 1 och en halvtimmas håltimme.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Puss hej! ♥


Nu kommer det bli mindre bloggning!

Ja ni ser ju rubriken. Och jag har två andledningar.
1. Jag orkar inte hela tiden.
2. När skolan är igång gör jag allt mycket viktigare saker på dagarna än att blogga.
Men jag ska försöka blogga då och då! Så fortsätt kolla. ;-)

Iallafall så var det fotbolls match idag i Arvika. Det blev 1-0 till dem andra . :-(
Men efter det var jag med Sofia Bönström och jag lovar, vi har SKRATTAT! Jag tror vi skrattar mer än vad vi pratar. För vi har ju sån sjuk humor. Sen när hon hade åkte hem så åt jag pizza med familjen. Det var ett tag sen man gjorde det. Sen så har jag suttit på datan och sett på TV. Snart så ska jag gå och lägga mig och göra läxan.
vi har nämligen läxa i att läsa 50 sidor i boken Bröderna Lejonhjärta och jag har ca 30 sidor kvar.
Imorgon så blir det skola och att slappa tror jag. Puss! ♥


Bild på mig och Sofia som vi tog hemma hos henne med "You Cam?"


Oj det var ett litet tag sen.

Hejsan! Ja nu var det ett litet tag sedan jag bloggade. Men det kommer nog bli mindre uppdateringar nu när jag går i skolan. För man blir så trött på kvällarna.
Idag i skolan hade vi iaf en härlig och rätt så rolig dag. Vi hade bara 4 lektioner. Först Musik. Sen Svenska och efter det 1 och en halvtimmes håltimme. Sen hade ungefär hälften av klassen Hemkunskap och andra halvan Teknik. Jag var med i Hemkunskap gruppen. Och sist av allt hade vi gympa. Sen åkte jag hem och åt lite och satte mig på datan. Sen kom mamma hem och hade en mobil med åt Elin, en Mini Experia Pro. Så jag blev ju sur såklart. Men då sa hon att hon hade beställt en Mini Experia åt sig och med den helt gratis fick hon en extra mobil. En Nokia 5230 (toutch). Så den ska jag få då.:-D Jag är super glad för det, för jag har alltid viljat ha en toutch, men jag vill inte köpe en för jag är rädd att jag har i sönder den. Men jah ska vara super försiktig. Så den kommer nästa vecka någon gång. Sen så beställde vi ÄNTLIGEN min JUSTIN BIEBER TRÖJA!!!!!! Så jag är super lycklig x 2. Den kommer också någon gång nästa vecka.
Nu ska jag gå och göra dipp till mina popcorn som jag ska poppa snart. Och sen ska jag leta efter något bra på tv eller så ska jag sätta på en HowI Meet You Mother box. Det blir npg bar.
Imorgon blir det stan och att vara med Sofia Bönström. Hoppas det inte regnar. För vi vill väll antagligen ut och fota eller nått.
Puss ♥


Mobilen och tröjan ! ♥


Andra dagen i skolan!

Hejsan! Ja idag var det andra dagen i skolan. Det var helt okej. Vi hade SO, Matte, Engelska, Fysik och Språk. Jag har Franska. Det var väll kul. Sen när skolan var slut åkte jag hem och softa. Sen så blev träningen inställd också så jag fota lite innomhus då, eftersom det regnade som bara den.! Nu ska jag kolla på fångarna på fortet. Jag ÄLSKADE verkligen det programet när jag var liten, så jag tycker det är super kul att det är tillbaka! :-D Jag ska nog gå och ta en smaskis som Tina och jag bakade här om dagen och kolla på det nu. Hejdå!






3 bilder från förut :-)


Skolstart idag.

Hejsan. Ja idag var det skolstart. Det var roligt men samtidigt tråkigt. Vi gick igenom regler, fick skåp, penna, sudd och kalender. Och imorgon börjar den rigtiga första skoldagen på sannerud. Jag har en känsla av att jag kanske kommer att gå vilse, men jag har ju mina kompisar som jag kommer gå med.

När uppropet var klart, (ungefär 10 i 10) så åkte Tina, Sandra, Ronja, Sofie och jag till våran gammla skola, Dalliden. Vi pratade med Henrik och Kicki. Sen ålte jag hem och då var jag med Tina. Vi tittade på tv, bakade, kollade på mer tv och sen såg på Percy Jackson. Men vi har kommit på att jag har en sjukdom som heter somnar-varje-gång-jag-ser-på-film-med-tina. Det är en mycket vanlig sjukdom som oftast flickor som heter Tilda Johansson får. ;-) Nu ska jag titta på tv och gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag är SUPER trött.
Hejdå!


Bio om några timmar! :-)

Hejsan! Ja som ni kan läsa på rubriken ska jag på bio om några timmar. Jag och syster ska se på Vampyrer Suger. Hon har ju redan sett den en gång men ville gå igen.
Men iaf.
Igår till idag sov jag, Tina och Clara över hemma hos Clara. Vi hade riktigt roligt. Jag tog en del bilder, men orkar inte ladda upp dom idag. Vi tupparade håret så att det stog upp utan hårspray eller annan hjälp och målade oss till katter. Haha. Sen så skulle vi se på film. Gustav blev det. Ni vet, Katten Gustav. Men efeter ett tag blev Clara och jag så trötta så vi sa att vi kanske skulle somna och då bytte Tina film till Moulin Rough (stavning?). Jag tittade ett tag och sedan somnade jag. Sen vaknade jag när det var ca 15 min kvar av filmen. Men jag somnade typ om och vaknade igen när Tina satt och gråt åt filmen. Den är ju så sorlig i slutet. :-( Men sen sov jag ända till halv 9, för så stardade mitt alarm på mobilen. Men jag stängde av den också såv vi till halv 10. Sen gick vi upp och kammade håret för att försöka få ut alla tovor av tupperingen. Men jag fick typ inte ut något. Sen åt vi frukost, gjorde lite saker och sen åkte jag och Tina hem. Nu ska jag snart äta mat och sen tror jag vi åker in till stan. Idag ska jag faktiskt köpa lösnagel borttagningsmedel. Nu slänger jag in två bilder från igår. ;-)
Puss ♥


vi är ju helt klart bäst!


Jag ska försöka blogga ikväll!


Snabbt inlägg.! ;-)

Hejsan! Jag tänkte bara lägg in ett snabbt inlägg och sedan stänga av datorn och kolla på Glamourama som går på tv 3 just nu.
Idag så blir det antagligen Tina och Ronja. Men Maja och jag hade ju tänkt gå på bio innan sommarlovet är slut (vilket det är om 2 dagar) så vi kanske går ikväll. Jag ska fråga henne. Då blir det att se på Vampyrer Suger. Min syster hade sett den och skrattade från början till slut, ungefär. ;-) Men hon är en sådan person som skrattar till allt också.
Men om vi ska gå på bio ska jag jämt sticka in på åhlens, lindex eller något liknande och köpa lösnagelborttagningsmedel. För det kom jag på att jag inte köpte igår. och det gör rätt så ont att bara rycka av naglarna. Nu tänkte jag jämt slänga in en bild på dagens kläder. Puss ! ♥



"H-tröja" - Ginatricot
Kortbyxor - H&M
Svarta leggings - ingen avning?


Lösnaglar för första gången!?

Hejsan!
Jan matchen mot Olsäter tidigare ikväll kanske inte gick lika bra som vi hade hoppats? Men det blev ju 4-2 till dom, så vi gjorde iaf två mål. ;-)
Men tidigare idag var jag ju i stan med Tina och mamma! Jag köpte två sudd, pennor, lys-rosa nagelack, lösnaglar också köpte mamma tre par pieces-troser till mig och en tröja från Ginatricot. (Den på bilden)

Tack mamma! <3

Nyss har jag satt på lösnaglarna. Igentligen behöver jag inte lösnaglar, för mina naglar växet så himla snabbt, men jag har en förklaring.
Det är så att jag målar naglarna ungefär varannan vecka och borttaglings-medlet förstör mina naglar. Men om jag har lösnaglar blir dom ju inte förstörda.
Bra förklarning va? :-)

Nu ska jag äta popcorn, lyssna på bra musik och kolla på Pluto Nasch (stavning?)

Hejdå! ♥


Saker som jag ska leta efter i stan imorgon!



1. Sudd. Jag är nämligen väldigt duktig på att ha i sönder mina sudd i små små bitar med hjälp av naglarna. Men då har man ju något att göra när det är tråkigt.

2. Mappar. Att ha alla olika papper i och läxor. Ett extra + skulle ju vara om jag hittade någr lite snyggare mappar.

3. Pennor. Det behövs bara.! ;-)



Nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag är faktiskt trött! Imorgon så åker jag, Tina och mamma in till stan ungefär 20 i 11. Sen på kvällen så ska jag spela match. Jag vet faktiskt inte vilka vi ska spela mot, men det är en hemma match iaf. Men jag ska försöka blogga mer efter stan imorgon.

Puss ♥


Jo juste.! Jag behöver ett till lås till mitt gympa-skåp. ;-)


Godmorgon!

Godmorgon på er!
Idag så ska jag och Tina hitta på något. Vi skulle ju kanske till stan idag, men det blir nog inget för min syster spelar fiol på torget med sin grupp. Så vi ska nog in imorgon istället. Då ska jag köpa pennor, sudd, block(?) , mappar och sånt som behövs till högstadiet. Också ska Tina och jag kolla ifall det finns några snygga tröjor som inte är för dyra som vi kan ha på oss på uppropet. För vi tänkte se så lika up som möjligt. ;-)
Vi har nästan fixat allt, utom tröjor. Menmen.

Och nu har jag bestämt mig för att köpa den där Justin Bieber tröjan jag la ut igår. Men jag måste ju spara ihop till den. För det kostar nästan 400. :-/

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen trpr jag att jag sticker ner till Tina! Vi hörs!


Bara några dar kvar.

Ja. Ni ser ju rubriken. Bara några dar kvar, av sommarlovet.
Det kommer bli tungt på måndag när man måste gå upp tidigt. Och nu ska man ju till en ny skola. Ny klass. Men det ska bli kul. Som tur har jag ju två från min gammla klass, Clara och Tina, med mig. Så det känns bra. 
vi ska ju gå i musik klass, vilket ska bli änu roligare! 

Men idag så har jag iaf varit i stan. Jag, mamma och Elin var hem till moster som fyller år idag! Grattis !♥
Men innan det var vi till bergvik, för mamma skulle köpa något till Magnus, mosters "fästman" som också har fyllt år. Så under tiden gick Elin och jag till ginatricot. Jag hittade en tröja som jag blev väldigt sugen på att köpa. Men jag hade inga pengar med mig. Men vi ska antagligen in till stan imorgon eller på fredag igen för att köpa saker till skolan, så då ska jag nog köpa den!


Vilken färg var snyggast?

Sen efter vi hade varit hos moster så åkte vi in till bergvik igen och åt mat. Vi åt på ett av mina favorit-ställen. Rapido. Mmh.
Jag åt oxfilee med pommes. Och sen efter det så åkte vi hem.
När vi kom hem så satte jag mig på datan och kollade justin bieber kläder på deutschrock.de. Jag hittade 2 saker som jag riktigt gjärna skulle vilja köpa, så jag ska nog gå och fjäska lite för mamma innan jag gör något annat sen.



Snart ska jag nog springa ner till Tina och ge hennes mamma en blomma för hon fyller också år idag! Grattis !
:-)

Jag kanske bloggar mer ikväll. Hejdå!


Snart möta sofia!

Hejsan! Någon som laggt märke till den nya, suddiga headern? x-D
Och att det ser lite anorlunda ut på bloggen? Haha. Alva, satte in headern åt mig, så min andra design försvann. Så jag ska be Bellla (bellaisit.blogg.se) att fixa några saker ikväll.

Om ca 1 timma åker jag och möter upp Sofia Bönström vid coop. Vi ska väll ut och fota eller någor. Som vanligt.
Sen ikväll ska vi ner till Sannerudsvallen och gå med i paraden. If Kil och Kils AIK ska gå tillsammans och om vi lyckas så får vi pengar från komunen till att göra en fotbollsplan med konstgräs. :-)
Hoppas...

Nu ska jag titta på tv. Vi hörs! ♥


God kväll ;-)

Hejsan eller god kväll.
Nu har jag kommit hem från matchen.
0-0 blev det, men jag var nära på att göra mål. Även Sanna, Lotta, Alva(?) och säkert många mer var nära på att göra mål. Det var nog första matchen vi nästan bara anföll hela matchen.
Bra spelat tjejer!♥

Nu sitter jag här och har nyss druckit Oboy och ätit (nästan) nybakade bullar. Mmh. Det var inte fel det. ;-)
Och nu lyssnar jag på Justin Bieber. ! ♥
Senare blir det ut och kolla på stjärnfall ikväll igen med Tina. Igår såg vi ett, så vi hoppas på minst två st idag.

Vi hörs! ♥



en bild från gårdagens stjärn-skådning. :-)


En bild säger mer än tusen ord!?

I ♥ Justin Bieber.
(bilden var felstavad)

Jadu, hur kan man inte älska den underbara människan?
En person som sjunger låtar som näst intill bara handlar om kärlek är svår att inte tycka om.
U smile, Never Say Never, Baby, Love Me, Sombody To Love, Stuck In The Moment, Up, That Should Be Me, Eenie Meenie, One Time, Down To Earth, Bigger, Favorit Girl.
Det är bara några låtar jag tycker ni ska lyssna på.
Tryck HÄR för att komma till mikn spotify lista med bara Justin Bieber.










Hejsan! (:

Idag så har jag varit med Tina ett tag. Vi var ute och gjorde lite grejer. Sen så gick vi hem och kollade på Paris Hilton My New BFF. Vi kollar alltid på sånna serier. Tex, första säsongen av Paris Hilton My New BFF, Tough Love och sånt som Scrubs, 2 and ½ men, How I Meet Your Mother mm. Vi är två riktiga tv-tittare. ;-)
Men hon var tvungen att gå hem., för hennes kusiner från Englad kom. Så nu ska jag blogga klart sen ska jag titta på tv och äta mat och sen ska jag på match.

IF Kil - Norstrand Vit

Önska oss lycka till? (-:

Puss ♥


Fixat naglarna ;)

Hejsan! Ja idag så har det varit en väldigt trevligt dag.
Först i morse så åkte jag, pappa och mamma till mormor och morfar för mormor och mamma skulle till banken och pappa skulle sätta upp ett el-utag. Sen efter det så åkte vi ner till bomsta till Clara och deras husvagn för dem ville att pappa skulle hälpa dem med något. Så då hade Clara och jag det kul.
Först så spelade vi badminton och sen gick vi upp och då var det ungefär mat. Sen efter maten gick vi ner och bada. Då kom hennes brorsa Oscar och hans kompis Filip ner och vi hade "krig" i vattnet. Vi kastade lera och höll fast varandra. Det var iaf jätte kul. Men det som var mindre kul var att jag tappade min älskade fotlänk i vattnet, som jag köpte på Öland men jaja. Sen när vi kom upp tänkte vi spela mini golf men klockan var så mycket så vi var tvungna att åka hem, för jag skulle på fotbolls träning. Men påvägen hem så var ja pappa bara tvungen att svänga in på Biltema och köpa något. Men samtidigt så köpte jag ett lås till skolan och en mobilstrumpa. Sen så åkte jag på träning och sen hem och åt mat. Efter det så satte jag mig och titta på Parenthood och gjorde saker på mina naglar. Så nu är dem super snygga.
Jag skrev nämligen ett ord som jag brukar gå runt och säga hela tin. SCARE FACE! Jag vet inte varför, men jag säger det istället för care face som alla andra säger. ;-)
 Här kommer en bild.


Jag förstår att ni inte ser texten så bra ;-D

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa tills Sex and the city börjar.
Hejdå!


Saker från charlottenberg och några bilder ;)

Hejsan! Ja idag var jag med Tina eftersom vi sov över från igår till idag. Vi hade det super trevligt. OCh idag har vi sett på tv och vart ute. Och för några timmar sedan var jag på fotbolls träning. Det var en mycket rolig träning idag.! Nu tänkte jag slänga in bilder på det jag köpte i Charlottenberg!


En puma t-shirt för 300 (rea) som pappa bjussade på. ;-)


En söt klänning för 150:- från h&m :)
(mamma bjussade mig på den;-)


Skor från Deichmann sko. 86:- (rea)


Kam, h&m ca 30:-
Ansiktsmask, h&m ca 20:-
Diadem, glitter 25:-


Mössa, carlings 99:-
Glasögon utan styrka, från någon butik jag inte vat namnet på och jag vet inte priset häller. ;-)

Det var allt. + ett armband som jag inte tog kort på. 

Förut var jag ute med Tigris en sväng också. Jag tog med kameran och tog några kort. Här kommer ett par. 

 

 

 

 
Jag tror Tigris blev litte smått sur på mig, eller vad säger ni? ^^

  




Bjussar på en bild. , )

Ha det bra! Puss ♥


Tintin sover här inatt!

Hejsan. Nu är det så att jag ska försöka uppdatera så mycket jag kommer ihåg. Så ni får inte bli besvikna om jag glömmer någon dag. ;-)

Igår så var jag med Alva. Vi hade det trevligt och skratta en hel del (som vanligt). Och runt åtta tiden så stack jag, Elin och Alva ut och sprang på höjda. Ca 5,2 km.

Idag så var jag i Charlottenberg, på ett shoppingcentrum. JSakerna som jag köpte lägger jag troligtvist upp imorgon. Sen när vi kom hem så kom Tina till mig och vi va. Vi såg på Karate Kid (den med Jaden Smith) också gick vi ut och gick. Efter vi hade ätit gick vi ut igen och då kom vi på att vi kunde sova över. Vi frågade och fick, så nu sitter vi här och har haft massa skojj ikväll. Vi har skrattat, ätit godis och lyssnat på musik. Och vi tänkt nyss se på TITANIC men vi vet inte om vi orkar, för det är ju så mycket bra på tv just nu. Varför visa alla bra tv-serier på natten? Nu tänkte jag slänga in litte webbcam bilder vi har tagit. :-)♥
















Bidlen på tintin är inte tagen med webbcamera. :-)

Hoppas ni får en trevlig natt. Puss! ♥


Jag är dålig på att blogga, jag vet!

Hej. Jag vet att jag är jätte dålig på att blogga, men jag har helt glömt bort. Men iaf.
Igår var det kräftskiva med grannarna. Jag tror vi aldrig har skrattat så mycket. Vi körde 5 kamp och tipspromenad. 5 kampen var nog roligast.
Jag fick också testa ett objektiv som min granne, Peter äger.




Dessa två bilder tog jag med objektivet,

Jag och syrran stannade ungefär till halv 1. Sen var vi för trötta, så vi gick hem och la oss. Eftersom vi var ensama, (även om det bara var grannen vi var hos på kräftskiva) känndes det lite smått läskigt, eftersom mina nycklar var borta (men vi hitta den i drick-backen idag), så jag sov i Elins bädd-soffa. Innan vi skulle somna så skulle vi läsa lite. Jag hade ingen bra bok, så hon tipsa mig om En prinsessas dagbok 2. Så jag började på den. Och hittils tycker jag om den väldigt mycket! Så det är ett tips. ;-)

Snart så ska jag dra till Alva. Hon ska nog lära mig göra designer. Men jag bloggar mer senare/ikväll.
Hade'!


Bilder från Göteborg-resan :)

Hejsan! Nu kommer lite bilder från resan till Göteborg. Några är från tåget, och några från liseberg. :)♥

'
Nästan nyvakna Maja och Tilda ;)


Maja


Jag.


Elin och jag, framme i Götet ;)


Tja, jag vet inte vad Maja har tagit kort på ? :D


Det var väldigt lång kö in till liseberg, så Maja och jag ställde oss i skuggan :)




Elin, mamma och pappa :)


Maja, Katarina och Anders :)


Jag och Karro :)



Maja och jag i den röda bilen längst bort.


Anders, pappa, Katarina, Karro, Elin, Maja och jag åkte kålorado *stv*.


Anders(till vänster) och pappa(till höger) åkte höjdskräcken ;)

Det får vara nog med bilder nu ;)
Puss hej <3


RSS 2.0